Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

JAKIE AUTO POLECACIE ?

Featured Replies

Napisano

Witam

Jakie auto polecilibyście które jest niewiielkie i powiedzmy ma jakąs fajną moc (sportowa wersja).

Chodzi mi aby karoseria była ocynkowana. Myślałem nad Citroenem Saxo w wersji VTS. Może jest coś lepszego co jest podobne gabarytowo do saxo i jest ocynkowane. Co polecacie? Na co zwracać uwagę?

Napisano

> Witam

> Jakie auto polecilibyście które jest niewiielkie i powiedzmy ma jakąs fajną moc (sportowa wersja).

> Chodzi mi aby karoseria była ocynkowana. Myślałem nad Citroenem Saxo w wersji VTS. Może jest coś

> lepszego co jest podobne gabarytowo do saxo i jest ocynkowane. Co polecacie? Na co zwracać

> uwagę?

Polecam Lotusa Elise.

Napisano

> Witam

> Jakie auto polecilibyście które jest niewiielkie

po powyższym rozumiem, że cena dla ciebie to mały Pan Pikuś i nie bierzesz jej pod uwagę?

Napisano

> Witam

> Jakie auto polecilibyście które jest niewiielkie i powiedzmy ma jakąs fajną moc (sportowa wersja).

> Chodzi mi aby karoseria była ocynkowana. Myślałem nad Citroenem Saxo w wersji VTS. Może jest coś

> lepszego co jest podobne gabarytowo do saxo i jest ocynkowane. Co polecacie? Na co zwracać

> uwagę?

Honda CRX - miałem fajny zapierdalaczyk biglaugh.gif

Napisano

> Honda CRX - miałem fajny zapierdalaczyk

A CRX jest cynkowany? grinser006.gif

Znalezienie niebitego to chyba jak 6 w totka wink.gif

Napisano

> A CRX jest cynkowany?

> Znalezienie niebitego to chyba jak 6 w totka

kolega miał bum, poskładał i jeździ dalej, 1.6T wink.gif

Więc bite też są ok zlosnik.gif

Napisano

> kolega miał bum, poskładał i jeździ dalej, 1.6T

> Więc bite też są ok

A to juz co kto lubi wink.gif

Napisano

> Witam

> uwagę?

jesli masz zapal zdolnosci i mozliwosci

kupujesz 106 mkI

kupujesz saxo vts anglika

z vts przekladasz do 106

finalnie masz leciutkie autko z mocnym podatnym na mody silnikiem

ktore robi 6 sek do 100

calosc jak jestes sprytny zamyka sie w smiesznej kwocie

jesli nie masz zapalu zdolnosci mozliwosci itd

kupujesz saxo i jezdzisz

albo jakiegos seja po swapie

Napisano

> Witam

> uwagę?

ktm x-bow - problem ocynkowanego nadwozia przestaje być istotny

Napisano

> ktm x-bow - problem ocynkowanego nadwozia przestaje być istotny

ariel atom - tez nie slyszalem zeby rdzewiały. ewentualnie jakis caterham:)

Napisano

> Polecam Lotusa Elise.

dlaczego go polecasz ?

dla mnie jazda tym " autem " była czymś porównywalnym do latania turbodeskorolką ...

Napisano

> Witam

> uwagę?

po co Ci ocynk? Jak na rok, dwa kupujesz to nie potrzeba

Napisano

> Wybór jest spory.

> Np. któreś z tych:

> 1

> 2

> 3

> 4

albo to

Auto od fanatyka saxofonów, który szitu raczej nie sprzedaje. Tanie może nie jest ale taniej dobrego nie kupisz

Napisano

> Witam

> uwagę?

Clio II/III Sport.

Napisano

> Witam

> uwagę?

nie krzycz!

polecam punto evo essesse

Napisano

> Witam

> uwagę?

SC po swapie na 1.4 16v albo jak wolisz psst to na 1.4 T-Jet

Napisano

> Witam

> uwagę?

Peugeot 106 S16. Ladniejszy. zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.