Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przedpremierowo - Chevrolet Cruze kombi

Featured Replies

Napisano

Premiera w genewie.

Chevrolet Cruze kombi mierzyć będzie 4 675 mm długości. Pojemność bagażnika mierzona do linii szyb wynosi 500 litrów, natomiast po złożeniu tylnych siedzeń pojemność wzrasta do blisko 1 500 litrów (mierzona do linii dachu).

Auto napędzane będzie znanymi już silnikami benzynowymi 1.6 i 1.8 i dieslem 2.0. Do oferty dołączy turbodoładowany 1.4 oraz nowy diesel 1.7.

chevrolet-cruze-kombi-ca5800dcfa5699d1be22cc93d5d72ac326dc3ec3.jpg

jak dla mnie rewelacja jedno z ladniejszych kombina rynku ok.gif

Napisano

> jak dla mnie rewelacja jedno z ladniejszych kombina rynku

A mi się nie podobają w niektórych kombi te wystające tylne zderzaki tworzące jak by półkę no.gif. Nie wiem czy to jest praktyczne i komu potrzebne, ale wygląda paskudnie.

Napisano

> turbodoładowany 1.4 oraz nowy diesel 1.7.

Wiadomo coś więcej o tym 1.4T? hmm.gif

Napisano

> Fajny, ale i tak praktyczniejszy Orlando .

Może i praktyczniejszy, ale Cruze wygląda dużo lepiej niż wspomniane Orlando.

Napisano

Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale na podstawie Cruze'a to Chevrolet jest dla Opla tym, czym Audi dla VW. Kilka dni temu przy okazji odbierania Astr G, wsiadłem do H (nie znalazłem elementu w środku, który chciałbym mieć w swoim aucie), potem do J (wszystko lepiej niż w H), a na końcu do Cruze'a. Jest to kopia wnętrza czwórki, ale jak już się zobaczy różnicę w detalach to zawsze na plus Chevroleta.

Więc jeśli kupujesz auto dla żony/teściowej/córki to Astra H. Jeśli myślisz perspektywicznie o kolejnym właścicielu za 5 lat to dobra będzie Astra J, a dla siebie warto wybrać Cruze'a.

Pozdrawiam.

Napisano

Kazdy Cruze, Lacetti czy inny szef rolet przynudza.

Kazdy, z wyjatkiem niebieskich. zlosnik.gif

Nie wazne jaka wybierzesz wersje. Dostaniesz niezle auto, w niezlej cenie.

Ale z pewnoscia nie bedzie najladniejsze na rynku. icon_rolleyes.gif

Napisano

> Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale na podstawie Cruze'a to Chevrolet jest dla Opla tym,

> czym Audi dla VW. Kilka dni temu przy okazji odbierania Astr G, wsiadłem do H (nie znalazłem

> elementu w środku, który chciałbym mieć w swoim aucie), potem do J (wszystko lepiej niż w H),

> a na końcu do Cruze'a. Jest to kopia wnętrza czwórki, ale jak już się zobaczy różnicę w

> detalach to zawsze na plus Chevroleta.

> Więc jeśli kupujesz auto dla żony/teściowej/córki to Astra H. Jeśli myślisz perspektywicznie o

> kolejnym właścicielu za 5 lat to dobra będzie Astra J, a dla siebie warto wybrać Cruze'a.

> Pozdrawiam.

I muszę się z tobą zgodzić. Gdy kupowałem Astrę J miałem wtedy do wyboru również Cruze z lepszym wyposażeniem, mocniejszym silnikiem i za ciut mniejszą cenę od AJ.

Mój wybór był chybiony, teraz żałuję, że nie wybrałem cruz'a.

Napisano

> A mi się nie podobają w niektórych kombi te wystające tylne zderzaki tworzące jak by półkę . Nie

> wiem czy to jest praktyczne i komu potrzebne, ale wygląda paskudnie.

fajnie sie na tym siada buty do nart ubrac jak nie masz otwieranej klapy jak w outlanderze

Napisano

A jak to wygląda w całości, bo po tym zdjęciu to trudno jednoznacznie powiedzieć cy ładnie czy nie.

Napisano

> Premiera w genewie.

Paskudny jak kazde wspolczesne kombi. Gdzie ten ksztalt pozwalajacy na zapakowanie samochodu jak kombiaka? Dlaczego dach opada i najnizszy jest tam gdzie jest otwor bagaznika? Dlaczego szybka wyglada jak doklejka do reszty samochodu? Jestem zdecydowanie na nie - wyglada jak ibiza pseudokombi.

Napisano

> Paskudny jak kazde wspolczesne kombi. Gdzie ten ksztalt pozwalajacy na zapakowanie samochodu jak

> kombiaka? Dlaczego dach opada i najnizszy jest tam gdzie jest otwor bagaznika? Dlaczego szybka

> wyglada jak doklejka do reszty samochodu? Jestem zdecydowanie na nie - wyglada jak ibiza

> pseudokombi.

Myślę, że w rzeczywistości jest to ogromne auto i nie narzekałbyś na mało miejsca i małe szyby.

A że nie jest golfo-passato-kanciakiem - to i dobrze ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> Myślę, że w rzeczywistości jest to ogromne auto i nie narzekałbyś na mało miejsca i małe szyby.

> A że nie jest golfo-passato-kanciakiem - to i dobrze

Co by nie było to ubawiłeś mnie z tym kanciastym Golfem, chyba wziąłes najgorszy przykład.

VW_Golf_6_Variant_Exclusive2.jpg

Mogłeś się lepiej postarać... hahaha.gif

Dodam tylko, że z doświadczenia użytkownika szesciu aut kombi, to te, które sa choć trochę udziwnione, zwykle sa niepraktyczne...

A jedyny powód ich zakupu to trochę poprawiona funkcjonalność w porównaniu do sedanów, bo jak ktoś chce/potrzebuje coś bardziej wymyślnego, to teraz ma do dyspozycji mnogość w innych segmentach.

Napisano

> Takiego jeszcze nie widziałem

Ja za to się mogę napatrzeć, i od zewnątrz i od środka hehe.gif

Napisano

> I muszę się z tobą zgodzić. Gdy kupowałem Astrę J miałem wtedy do wyboru również Cruze z lepszym

> wyposażeniem, mocniejszym silnikiem i za ciut mniejszą cenę od AJ.

> Mój wybór był chybiony, teraz żałuję, że nie wybrałem cruz'a.

A czym kolega tak się zraził w AJ ?

Napisano

rozwalają m,nie te tylne półki zrobione ze zderzaka. Auta tracą wszystko ze swojego uroku.. frown.gif

Kiszka.

Napisano

> Paskudny jak kazde wspolczesne kombi. Gdzie ten ksztalt pozwalajacy na zapakowanie samochodu jak

> kombiaka? Dlaczego dach opada i najnizszy jest tam gdzie jest otwor bagaznika? Dlaczego szybka

> wyglada jak doklejka do reszty samochodu? Jestem zdecydowanie na nie - wyglada jak ibiza

> pseudokombi.

Dlaczego? Bo wzorzec metra z sewr jest powyżej w moim zdjęciu wink.gif

Jak mówią przy innej okazji - primum, non nocere.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.