Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Samochody Fiat mogą stwarzać zagrożenie dla użytkowników

Featured Replies

Napisano

Ważna informacja dla fiacikarzy:

Quote:

Przedsiębiorca Fiat Auto Poland S.A. z siedzibą w Bielsku-Białej, powiadomił Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów, że samochody marki Fiat Sedici wyprodukowane w okresie od listopada 2011 do stycznia 2012, mogą stwarzać zagrożenie dla użytkowników.

Przedsiębiorca poinformował, że w niektórych samochodach marki Fiat Sedici przegub dolny kolumny kierownicy mógł zostać nieprawidłowo zamontowany, co może spowodować utratę kontroli nad kierowanym pojazdem.

http://www.uokik.gov.pl/powiadomienia.php?news_id=3267

mar00ha

Napisano

Quote:

Na rynku polskim kampanią naprawczą objętych jest 30 samochodów marki Fiat Sedici. Lista numerów VIN w załączniku.

Czyli niewielka skala zlosnik.gif

Napisano

> Czyli niewielka skala

Drobna wada i tyle hałasu.... ja rozumiem gdyby spryskiwacz sie zatykał ale jakiś tam układ kierowniczy zlosnik.gif

Napisano

> samochody marki Fiat Sedici

A jakież to znowu Fiaty, toż to pokemon jest zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A Volkswagen ? Co z Volkswagenem ?

Gdybyś uważniej czytał Motokącik, dostrzegłbyś tę wiadomość już tydzień temu.

mar00ha

Napisano

> A jakież to znowu Fiaty, toż to pokemon jest

Nooo... najlepsze z gamy Fiata, bo...

...z wszystkich modeli mają najmniej części z Fiata 270635636-JUMP2.gifhahaha.gif

Napisano
  • Autor

> Nooo... najlepsze z gamy Fiata, bo...

> ...z wszystkich modeli mają najmniej części z Fiata

Nie wiem z czego radość, skoro wyraźnie napisano, że wada nie dotyczy samej części, tylko jej nieprawiodłowego montażu.

mar00ha

Napisano

> Nie wiem z czego radość, skoro wyraźnie napisano, że wada nie dotyczy samej części, tylko jej

> nieprawiodłowego montażu.

> mar00ha

a gdzie montują sedici?

Napisano

> a gdzie montują sedici?

Fiat Sedici jest produkowany w fabryce Suzuki na Węgrzech (dokładnie w Esztergom).

Napisano

> Nie wiem z czego radość,

Nie wyczułeś udawanej kpiny? cfaniaczek.gif

Nie pisałbym tego gdybym sam nie posiadał dwóch modeli tej marki "na stanie" waytogo.gif

Osobiście uważam, że fiat robi przyzwoite samochody i jeśli je prawidłowo serwisować,, to nie będzie z nimi więcej kłopotu niż innymi markami.

Sporo jeżdżę po okolicy i mijając warsztaty samochodowe, na ich placach nie zalegają jakiś stada opluwanych fiatów i renówek, tylko same niepsujące się.... (ha, nie napiszę żeby wojny nie wszczynać, każdy wie z jakich marek żyją mechanicy biglaugh.gif)

podro 20.GIF

Napisano

> Fiat Sedici jest produkowany w fabryce Suzuki na Węgrzech (dokładnie w Esztergom).

Czy tam też montują Suzuki SX ?

Napisano

> Czy tam też montują Suzuki SX ?

I swifty . Sx4 od sedici różni się znaczkiem i zderzakami :-)

Co najciekawsze w sedici fistowskie sa diesle k to nie wszystkie .kp

Napisano

> Gdybyś uważniej czytał Motokącik, dostrzegłbyś tę wiadomość już tydzień temu.

> mar00ha

Przepaszam uniżenie jaśnie pana moderatora, że jego wypieszczonego kącika z nabożeństwem codzinnie nie nawiedzam.

Merytorycznie zaś ujmując temat - powtórzę czy samochody VW mogą stwarzać zagrożenie dla użytkowników ?

Bo odpowiedzi jakoś nie znalazłem w wątku o którym łaskawie raczyłeś wspomnieć.

Napisano

> Nooo... najlepsze z gamy Fiata, bo...

> ...z wszystkich modeli mają najmniej części z Fiata

Najwazniejsze, że nie trzeba pamiętać tych durnych kodów hahaha.gif

Napisano

> A Volkswagen ? Co z Volkswagenem ?

to jest jakis kompleks...

ilekroć coś jest bee o fiacie od razu "VW tez jest zły" hehe.gif

i generalnie tendencja powtarza sie systematycznie w kazdym podobnym merytorycznie temacie

Napisano

> to jest jakis kompleks...

> ilekroć coś jest bee o fiacie od razu "VW tez jest zły"

> i generalnie tendencja powtarza sie systematycznie w kazdym podobnym merytorycznie temacie

i odwrotnie ok.gif

Dba o to "nasz" moderator hehe.gif

Napisano

> Sedici to nie Fiat.. już mi ulżyło

Suzuki tak w pełni chyba też nie zlosnik.gif

Napisano

> to jest jakis kompleks...

> ilekroć coś jest bee o fiacie od razu "VW tez jest zły"

> i generalnie tendencja powtarza sie systematycznie w kazdym podobnym merytorycznie temacie

no nie gadaj, że dopiero teraz to zauważyłeś. Jeszcze link do vw-szrot.pl i już będzie komplet.

Jakoś dziwne to jest, że na jakimkolwiek forum innej marki w życiu nie spotkałem się z taką nagonką na np. Fiaty - widać użytkownicy fordów i VW nie mają potrzeby grupoterapii zlosnik.gif

Aa to że jeżdżenie Fiatem sprawia zagrożenie dla użytkownika to juz miałem okazję się wiele razy przekonać więc wątek zbędny zlosnik.gif

Napisano

> Suzuki tak w pełni chyba też nie

Do Suzuki mu bliżej, z Fiata to tylko dizla ma jak się nie mylę

Napisano

> no nie gadaj, że dopiero teraz to zauważyłeś. Jeszcze link do vw-szrot.pl i już będzie komplet.

No właśnie miałem to samo napisać. Sztandarowego linku jeszcze nie było smile.gif

Napisano

> no nie gadaj, że dopiero teraz to zauważyłeś. Jeszcze link do vw-szrot.pl i już będzie komplet.

> Jakoś dziwne to jest, że na jakimkolwiek forum innej marki w życiu nie spotkałem się z taką nagonką

> na np. Fiaty - widać użytkownicy fordów i VW nie mają potrzeby grupoterapii

hehe.gif Jaka ściema. Miałem kiedyś konto na forum Passata (ogólne jest niedostępne dla niezalogowanych) i wiem co tam pisali. Generalnie zakup używanej b5 za 20/30 tys. zł był niczym złapanie pana boga za nogi, nobilitacja i automatyczny awans w hierarchii społecznej. Dobre samopoczucie było psute jedynie przez osoby, które eksploatowały równolegle inny samochód podobnej klasy np. Mondeo. Teraz pewnie zamiast b5 lecą peany i masturbacja na temat b6, bo z tego co widzę ceny spadły zlosnik.gif.

Napisano

> Fiat Sedici jest produkowany w fabryce Suzuki na Węgrzech (dokładnie w Esztergom).

Czyli spisek i japońska agresja na włoszczyznę wykonana rękami hungarian grinser006.gif.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.