Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co z tym Leonem jest nie tak?

Featured Replies

Napisano

co do przebiegu to nierealny grinser006.gif Ja kupiłem 3 letniego Leona sprowadzonego z Belgii to miał już przebieg 140tys. a tu 9-letni samochód ma 100 tys. hehe.gif

Poza tym samochód jest ze Swarzędza. A słyszałeś o giełdzie części w Poznaniu? Taki środek do Leona powinieneś kupić za 1,5 tys wink.gif

Napisano

Z przebiegami bywa różnie w domu mam dwa auta z końca 2008 roku jedno ma 125 kkm a drugie 35 kkm.

Sam sprzedawałem 10-letnie sc z przebiegiem ok 45 kkm.

Ale pewnie ten leon faktycznie ma więcej niz w ogłoszeniu.

> co do przebiegu to nierealny Ja kupiłem 3 letniego Leona sprowadzonego z Belgii to miał już

> przebieg 140tys. a tu 9-letni samochód ma 100 tys.

> Poza tym samochód jest ze Swarzędza. A słyszałeś o giełdzie części w Poznaniu? Taki środek do Leona

> powinieneś kupić za 1,5 tys

Napisano

> co do przebiegu to nierealny Ja kupiłem 3 letniego Leona sprowadzonego z Belgii to miał już

> Poza tym samochód jest ze Swarzędza. A słyszałeś o giełdzie części w Poznaniu? Taki środek do Leona

Miałem leona 1.8T z 2000 roku W 2009 i miał jakis śmieszny przebieg (cos koło 60 000km) wnętrze wyglądało dużo gorzej, a przebieg na 99% był oryginalny bojeszcze miał Oryginalne opony które zakładali na pierwszy montaż tak więc nigdy nie mów nigdy wink.gif

Napisano

> Prawdopodobnie osłona silnika jest z wersji 150 km.

Po czym to wnioskujesz?

Napisano

Mój wujek właśnie sprzedaje alfe 156 z 1999 1.8 benzyna z oryginalnym przebiegiem 63 tys,także z przebiegami może być różnie

Napisano

> Czy oprócz tego, że jest podejrzanie wypucowany rzuca Wam się coś jeszcze w oczy ?

> http://moto.allegro.pl/seat-leon-cupra-1-8-turbo-180-km-perfekcyjny-stan-i2367176157.html

wydaje mi się że z prawej strony tylna klapa się nierówno schodzi z linią światła tylnego (z lewej jest równo)

i osłona akumulatora krzywo założona biglaugh.gif

Napisano

> Odpowiedź brzmi ANGLIK po PRZEKŁADCE.

Napisane, że ma "BADANIA TUV"?

Napisano

> Napisane, że ma "BADANIA TUV"?

Sprawdzone po VIN przez ludzi z forum Leona zlosnik.gif

Napisano

> Sprawdzone po VIN przez ludzi z forum Leona

Nic tylko samochody z Wami kupowac;) Milo watek taki przeczytac jak "zagadka" jest rozwiazywana zlosnik.gif

Napisano

> Sprawdzone po VIN przez ludzi z forum Leona

Hehehe. zlosnik.gif

Przebieg jaki miał ostatni zarejestrowany?

Napisano

> Hehehe.

> Przebieg jaki miał ostatni zarejestrowany?

Skoro wymienil izegary to pewnie też skręcili. Skoro kierowniće obszywali ikupowali nowe nakładki na pedały zlosnik.gif

Napisano

a zięć kupił 1,9tdi 2003 w 2009 z przebiegiem 72tkm z austrii od swojego wujka.

Napisano

> miała znalezione na LeonClub.pl

> wynika z tego że FR i Cupra miały 180KM Cupra R miała 210 - 225KM

A to przypadkiem nie jest tak, że co rynek docelowy to inne zależności moc <-> znaczek?

Napisano

> Po czym to wnioskujesz?

mocniejsze 1,8t zawsze chyba miały jakieś kolorki (czerwone zielone) w napisach na pokrywie, ale pewien nie jestem.

Znalazłem w etce, że w leonie 180 km była taka sama jak w golfie 150 km. Mój błąd.

Napisano

> Ja zadnego auta nie mam serwisowanego wiec nie podaje VINu , bo po co. Jedynie mozna porownac

> wersje wyposazenia ze stanem faktycznym - ale to jak mowie po rozmowie telefonicznej chetnie

> podam.

I znowu wypisujesz te swoje bzdury...

Na kazdym kroku sie chwalisz, ze kupujesz 10+ letnie auta z przebiegiem 300+kkm a teraz zgrywasz chojrakahehe.gif

Faktycznie w takim przypadku VIN jest zbednyok.gif

Napisano

> A to przypadkiem nie jest tak, że co rynek docelowy to inne zależności moc znaczek?

Wyadje mi się że właśnie tak było. W UK czesto mieli jakieś własne nazwy danych modeli lub pakietów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.