Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chfale sie

Featured Replies

Napisano

na dniach Wołga dostanie siostrzyczkę, tym razem 71 rok, brązowa, 6 osobowa, ze starymi zegarami, pełny oryginał zlosnik.gif

trochę do roboty z nią będzie ale cena śmieszna zlosnik.gif

286089721-2398255955_3.jpg

post-14970-14352516799519_thumb.jpg

Napisano

> na dniach Wołga dostanie siostrzyczkę, tym razem 71 rok, brązowa, 6 osobowa, ze starymi zegarami,

> pełny oryginał

> trochę do roboty z nią będzie ale cena śmieszna

i co Ty będziesz z tymi zabytkami robił? muzeum zakładasz? hmm.gifrotfl.gifrotfl.gif

Czekamy z niecierpliwością na relacje z prac waytogo.gif

Napisano

Pochwal sie jaka. I tak pewnie wkurzysz niejedan osobe cfaniaczek.gif

Napisano

> Pochwal sie jaka. I tak pewnie wkurzysz niejedan osobe

a n spota w Krk skubaniec nie chce się umówić kara.giffoch.gif

a ja dziką radością bym tę kolekcję obfocił i wołgą chciał przejechać się jako pasażer ( na warsztacie nauczyłem się nie jeździć autami klientów ) ok.gif

ale co tam cfaniaczek.gif nie to nie i szlus ok.gif

Napisano

> na dniach Wołga dostanie siostrzyczkę, tym razem 71 rok, brązowa, 6 osobowa, ze starymi zegarami,

> pełny oryginał

Śmieszna cena to 2- czy 3-cyfrowa? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> a n spota w Krk skubaniec nie chce się umówić

> a ja dziką radością bym tę kolekcję obfocił i wołgą chciał przejechać się jako pasażer ( na

> warsztacie nauczyłem się nie jeździć autami klientów )

> ale co tam nie to nie i szlus

ja sie nie chce umówić? a kiedy się konkretnie umawialiśmy? co piątek wieczorem ok 20 można mnie spotkać w Bonarce na spotach mb w201w124 - gdzie jestem w108 albo wołgą albo e12 albo e32 - więc zapraszam zlosnik.gif

poza tym to żadna kolekcja - pare starych gratów, w dodatku porozrzucanych po całym KRK po garażach zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Śmieszna cena to 2- czy 3-cyfrowa?

3 tys zł, IMO śmieszna cena za w miare zdrową, kompletną Wołgę smile.gif

Napisano
  • Autor

> i co Ty będziesz z tymi zabytkami robił? muzeum zakładasz?

> Czekamy z niecierpliwością na relacje z prac

nie wiem co z nią zrobię jeszcze, ale żal było nie kupić zlosnik.gif

Napisano

> 3 tys zł, IMO śmieszna cena za w miare zdrową, kompletną Wołgę

Nie znam sie na Wolgach,ale cena, nazwijmy ja, spoko. Nie za niska i nei za wysoka.

BTW. prawdopodownie bede w cwartek 19.07 na spocie klasykow gdzies pod galeria, gdzie zawsze sie spotykaja, moze wiec jakis spocik?

Napisano
  • Autor

> Nie znam sie na Wolgach,ale cena, nazwijmy ja, spoko. Nie za niska i nei za wysoka.

cena wołgi zależy od stanu jej podłogi zlosnik.gif

generalnie ładna wołga to okolice 10-12kzł, taka przeciętna to 5-7kzł a taka trupiasta to 2-3 koła zlosnik.gif

> BTW. prawdopodownie bede w cwartek 19.07 na spocie klasykow gdzies pod galeria, gdzie zawsze sie

> spotykaja, moze wiec jakis spocik?

KKN?

jak tylko będę w Krakowie to jasne ok.gif

Napisano

> ja sie nie chce umówić? a kiedy się konkretnie umawialiśmy? co piątek wieczorem ok 20 można mnie

> spotkać w Bonarce na spotach mb w201w124 - gdzie jestem w108 albo wołgą albo e12 albo e32 -

> więc zapraszam

> poza tym to żadna kolekcja - pare starych gratów, w dodatku porozrzucanych po całym KRK po garażach

no to spoko ok.gif dzięki biglaugh.gif za zaproszenie claps.gif postaram się tak sobie ustawić pracę by wyć obecnym w któryś piątek ok.gif

to zloty mb nie sąjuż robione na czyżynach ?

Napisano

> pełny oryginał

Sześcioosobowa? Czyżby kanapa była z przodu?

Napisano

> cena wołgi zależy od stanu jej podłogi

> generalnie ładna wołga to okolice 10-12kzł, taka przeciętna to 5-7kzł a taka trupiasta to 2-3 koła

> KKN?

> jak tylko będę w Krakowie to jasne

To i ja się Małym przyturlam na KKN, fajnie byłoby Was poznać ok.gif

Napisano

> pełny oryginał

Gratki. Zarzucisz więcej fotek? Wnętrze itp - tak przed odczyszczeniem i renowacją.

Napisano
  • Autor

> Sześcioosobowa? Czyżby kanapa była z przodu?

między fotelami ma dwuczęściowy podłokietnik który można rozłożyć i wtedy robi się 3 osobowa kanapa z przodu zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Gratki. Zarzucisz więcej fotek? Wnętrze itp - tak przed odczyszczeniem i renowacją.

jak będzie u mnie to porobię, choć pojedzie prosto do blacharza zlosnik.gif

samochód jest w Nysie - muszę po niego pojechać ale w ten weekend nie dam rady więc dopiero w następny smile.gif

Ma przegląd i OC, oczywiście pojade po niego moją wołgą ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> Ma przegląd i OC, oczywiście pojade po niego moją wołgą

To się zbywca zdziwi :D

Napisano

> nie wiem co z nią zrobię jeszcze,

to pochwal się jeszcze jak coś zaczniesz działać z nią grinser006.gif L

>ale żal było nie kupić

Jak wyczytałem, ze za 3kPLN w stanie jak gdzieś tu piszesz to faktycznie cena śmieszna i błąd jakbyś jej nie kupił ok.gif

Napisano

> cena wołgi zależy od stanu jej podłogi

> generalnie ładna wołga to okolice 10-12kzł, taka przeciętna to 5-7kzł a taka trupiasta to 2-3 koła

To faktycznie dolna półka cenowa.

Dużo roboty przy niej będzie?

Napisano
  • Autor

> To faktycznie dolna półka cenowa.

> Dużo roboty przy niej będzie?

troche bedzie, przede wszystkim wszystkie drzwi do wymiany bo wgniecione, i lakier.

Napisano

> między fotelami ma dwuczęściowy podłokietnik który można rozłożyć i wtedy robi się 3 osobowa kanapa

> z przodu

Mieliśmy w rodzinie też kiedyś Gaz 24. Tato kupił ją od miejscowego proboszcza. Dostał jeszcze pełen bagażnik części.

Ale nie pamiętam żeby był tam taki podłokietnik. Chyba nie każda Wołga go miała.

Najbardziej to mi się podobały te boczne biało-czrwone lampki na tylnych słupkach. Ich przeznaczeniem było chyba oświetlenie pojazdu na postoju.

Pamiętam, że z Tatą to przerobiliśmy tak, że świeciły się razem ze światłami pozycyjnymi.

Samochód został potem sprzedany na gliwickiej giełdzie jakiemuś Ukraińcowi.

Napisano
  • Autor

> Mieliśmy w rodzinie też kiedyś Gaz 24. Tato kupił ją od miejscowego proboszcza. Dostał jeszcze

> pełen bagażnik części.

> Ale nie pamiętam żeby był tam taki podłokietnik. Chyba nie każda Wołga go miała.

tylko pierwsze roczniki go miały, moja obecna też go nie ma

29368280003_large.jpg

jak widać prędkościomierz jeszcze w starej wersji - termometr jak w 125p zlosnik.gif

> Najbardziej to mi się podobały te boczne biało-czrwone lampki na tylnych słupkach. Ich

> przeznaczeniem było chyba oświetlenie pojazdu na postoju.

> Pamiętam, że z Tatą to przerobiliśmy tak, że świeciły się razem ze światłami pozycyjnymi.

te lampki są genialne, włączone w nocy nadają niesamowity klimat. w dodatku światła wołgi świecą nie tak na czerwono jak dzisiejsze auta - tylko takim ciemny burgundem serduszka.gif

btw. lampki boczne jak i kły są domeną późniejszych egzemplarzy

> Samochód został potem sprzedany na gliwickiej giełdzie jakiemuś Ukraińcowi.

jak większość Wołg - których kiedyś było całkiem dużo, ale na hura zostały wywiezione w latach 90 na wschód

Napisano

> pełny oryginał

Zazdroszcze... a czy tam w tle stoi zielona babcia w sedanie? Gdzie jest taki skład dobrobytu?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.