Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Picanto, Fabia, Citigo, Clio, Thalia, Sandero

Featured Replies

Napisano

> Jak wsiadam do jednego i drugiego to wszędzie!

Ale co? Plastiki lepsze czy co?

Serio pytam. Nową Pandę widziałem tylko z zewnątrz na ulicy i jakoś zbytnio się nie przyglądałem

Napisano

> Jak wsiadam do jednego i drugiego to wszędzie! Ale ja już stary jestem i może mi się wymagania

> zmieniły .

mówisz o Punto(>2012) które jest teraz aktualnie w sprzedaży?

Napisano

> ot po prostu polska mentalność- skoro za mniejszą kasę mogę mieć VW albo Skodę (a to prawie VW i

> audi) to kupuję a nie byle jakiego Fiata.

Mysle ze poza Wlochami to nigdzie sie to nie sprzedaje lepiej niz UP czy Citigo grinser006.gif

Napisano

> Nie wiem, Cinos, ile zarabiasz, ale dla mnie ~1750 zł jest kwotą nie do pogardzenia.

> mar00ha

Coraz zamożniejsze mamy społeczeństwo.

VW czy Skoda? VW, lepsze wykonanie i materiały przy praktycznie tej samej cenie.

Napisano

> Mysle ze poza Wlochami to nigdzie sie to nie sprzedaje lepiej niz UP czy Citigo

O ile w samych Włoszech będzie się lepiej sprzedać, via np. Bravo.

Ale zapewne na nich też działa magia znaczka i głupio wydają pieniądze na te badziewne auta zlosnik.gif

Napisano

up`y itp to koszmar ksiegowego nie ma sesnu tego kupowac i przeplacac za ta puszke po coli

z nowych aut najlepsza jest panda - akurat w robieniu malych samochodow w europie fiat nie ma sobie rownych

Napisano

> Zamiast citigo zdecydowanie Up!

> Oprócz tego na pewno warto zobaczyć RIO.

Proszę nie porównywac porządnego samochodu z jakimis wynalazkami spłodzonymi na polecenie finansistów, którzy na samochodach znają sie tak, jak swinie na gwiazdach zlosnik.gif

Nowa Kia Rio test

- z tym że opócz wymienionych jest jeszcze dostępna wersja silnikowa 1,4 CRDI smile.gif

Kia produkuje porządne samochody i zarabia na 7-letniej gwarancji czyli słono płatnych przeglądach zlosnik.gif, które oczywiście nie sa obowiązkowe grinser006.gif

Napisano

> Dzisiaj się po salonach przejechałem, żeby przyjrzeć się paru autom (wymienionym w tytule wątku).

> Niektórymi pojeździłem. Oto osobiste spostrzeżenia:

> Picanto - ładne. Tu - koniec plusów. Poza tym to plus silnie obiektywny. Jazda próbna pokazała, że

> ma dynamikę i prowadzenie podobne do Matiza, że jest w środku dość ciasno, zwłaszcza z tyłu,

> że zawieszenie hałasuje, że zasadniczo auto za te pieniądze nie oferuje wiele. (35 tysi w

> wersji testowanej). W mojej ocenie - 3+.

No właśnie.... Było sobie wsiąść do wersji XL z silnikiem 1,2l to zmieniłbyś zdanie. Takie auto ujeżdżane jest przez moich rodziców od lutego tego roku. W porównaniu z moim Matizem to spora różnica. Auto o wiele wygodniejsze i jest większe. No ale jak się nastawia że to co koreańskie to beeee a np Fiat to cudo to proponuję wsiąść do nowej Pandy.. facepalm%5B1%5D.gifpad.gif

Napisano

> No właśnie.... Było sobie wsiąść do wersji XL z silnikiem 1,2l to zmieniłbyś zdanie.

Wszystko fajnie tylko Panda i Rio to zupełnie inna klasa aut, więc ciężko je porównywać. Cenowo też.

Panda nieźle wyposażona jak już pisano tutaj kosztuje circa 33k PLN po rabatach, a Rio 1.2 XL obstawiam że lekko z 10k więcej.

Napisano

> up`y itp to koszmar ksiegowego nie ma sesnu tego kupowac i przeplacac za ta puszke po coli

Dopiero co jezdzil NIEOCYNKOWANA puszka po coli, a sie teraz nabija, bo wskoczyl na poziom AZ renault hahaha.gif

Dobry post - a moze to byla prowokacja?

Napisano

> Wszystko fajnie tylko Panda i Rio to zupełnie inna klasa aut, więc ciężko je porównywać. Cenowo

> też.

> Panda nieźle wyposażona jak już pisano tutaj kosztuje circa 33k PLN po rabatach, a Rio 1.2 XL

> obstawiam że lekko z 10k więcej.

Kolega rdzawy chyba pisał o Picanto smile.gif

Napisano

> jakiś tekst

nie widze tam danych o konkretnym modelu (panda III) tylko o ogólnej sprzedaży

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.