Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fiat doskonały

Featured Replies

Napisano

Taka mała pycha pana Marchionne, czyli chiński Fiat Ottimo.

New-Fiat-Ottimo-Hatch-0111.jpg

Źródło

Napisano

Ładny food.gif

Przód to taki trochę Bravo po dobrym lifcie, a tył przywodzi mi na myśl może trochę nowego Aurisa, Audi A4 Avant... hmm.gif

Napisano

> Ładny

> Przód to taki trochę Bravo po dobrym lifcie, a tył przywodzi mi na myśl może trochę nowego Aurisa,

> Audi A4 Avant...

Ale ten przełącznik zespolony, integrujący wszystko w jednej dźwigni, jest idiotyczny. Poza tym - fajne auto, mógłbym takie mieć.

Napisano

> Ale ten przełącznik zespolony, integrujący wszystko w jednej dźwigni, jest idiotyczny. Poza tym -

> fajne auto, mógłbym takie mieć.

zapewniam cię że jest to bardzo wygodne w użyciu, przyzwyczajasz się po chwili i potem inne rozwiązania wydają ci się nienaturalne.

pzdr

Napisano

> Taka mała pycha pana Marchionne, czyli chiński Fiat Ottimo.

> Źródło

Niczym nie rozni sie od Kii czy innego Chewroleta grinser006.gif,a w srodku to juz masakra oslabiony.gif ta kierownica typowo amerykanska sick.gif

Napisano

Ładne, kule ładne - ale z zewnątrz...

Ale coś w środku za bardzo tandetne - IMHO Bravo MY 2007 było w środku ładniejsze.

Ciekawe jaką cenę dadzą w EU i czy Bravo w tym wypadku utrzyma ceny czy odpuszczą...

Napisano

> Ciekawe jaką cenę dadzą w EU i czy Bravo w tym wypadku utrzyma ceny czy odpuszczą...

nie wiadomo czy w ogule trafi do EU hmm.gif

Napisano

> Ładne, kule ładne - ale z zewnątrz...

> Ale coś w środku za bardzo tandetne - IMHO Bravo MY 2007 było w środku ładniejsze.

> Ciekawe jaką cenę dadzą w EU i czy Bravo w tym wypadku utrzyma ceny czy odpuszczą...

porownujac do NB z 2007 - tandeta w srodku i na zewnatrz... i jak zwykle, na renderach wygladalo znacznie lepiej niz na zdjeciach z pokazu.

O materialach, rozmiarze, itp sie nie wypowiadam bo ze zdjec to nic nie wynika, ale wydaje mi sie ze nadal malo schowkow w srodku,

Napisano

Właśnie to doczytałem, że nie planują tego modelu na rynek EU.

Bravo im się fatalnie sprzedaje, to pewnie jeszcze mają zapasy z nadprodukcji na 5 lat sprzedaży zlosnik.gif270751858-jezyk.gif

Napisano

> O materialach, rozmiarze, itp sie nie wypowiadam bo ze zdjec to nic nie wynika, ale wydaje mi sie

> ze nadal malo schowkow w srodku,

A bravo miało mniej schowków niż stilo - to się nazywa postęp, o pardon, słoma z butów, progress, progress się znaczy. zlosnik.gif

Napisano

> Bravo im się fatalnie sprzedaje, to pewnie jeszcze mają zapasy z nadprodukcji na 5 lat sprzedaży

a ileż lat można tłuc jeden model? icon_rolleyes.gif

Napisano

> a ileż lat można tłuc jeden model?

Fiat chyba oddaje rynek EU i skupia się na Amerykach i Chinach. W EU sila rozpędu sprzedają 500

Napisano

> A bravo miało mniej schowków niż stilo - to się nazywa postęp, o pardon, słoma z butów, progress,

> progress się znaczy.

Jesli chodzi o silniki i niezawodnośc elektryki postęp przecież był. Ja bym chętnie kupił używane NB jako następce mojej Bravy - tylko NB ma niestety mniej miejsca w środku...

Napisano

> Fiat chyba oddaje rynek EU i skupia się na Amerykach i Chinach.

a niech by im tam szło..

w pl fiata nikt nie kupi bo wszyscy wiemy jaką ma opinię (lepszy der paśnik z niemiec 3 letni niż nowy fiat)

Francuziki mają swojego peżota, reno i citroena

Niemcy - merce, vw, bmw i skodę

Czesi - skodę - od niemców

włosi - w sumie fiaty... tam jeździ tego we brud... ale na reszte europy...

Reszta europy silnie bierze auta od niemców, japońców i francuzów...

> W EU sila rozpędu sprzedają 500

eh... szkoda... mało tego w PL jeździ... no.gif

a w sumie ładne autka ok.gif

Napisano

> zapewniam cię że jest to bardzo wygodne w użyciu, przyzwyczajasz się po chwili i potem inne

> rozwiązania wydają ci się nienaturalne.

> pzdr

Do mnie nie trafiają tego rodzaju zapewnienia. W Vectrze C nie przyzwyczaiłem się do impulsowych przełączników, pewnie z racji częstego przesiadania się w inne auto. Pewne rozwiązania to wymyślanie koła od nowa - zupełnie bez sensu.

Napisano

> Do mnie nie trafiają tego rodzaju zapewnienia. W Vectrze C nie przyzwyczaiłem się do impulsowych

> przełączników, pewnie z racji częstego przesiadania się w inne auto. Pewne rozwiązania to

> wymyślanie koła od nowa - zupełnie bez sensu.

amerykanie mają je od zawsze i sam byłem negatywnie nastawiony zanim sam się nie przekonałem o łatwości tego rozwiązania, każdy ma inne preferencje więc nic na siłę wszystko młotkiem, ale pojedyncza manetka od wszystkiego jest ok

pzdr

Napisano

> eh... szkoda... mało tego w PL jeździ...

> a w sumie ładne autka

Do mnie 500tka nie przemawia (już wolałbym chyba pande na prezent gdyby nie róznica cen:))

Za to NB - moze byc

Napisano

> Źródło

Środek wygląda klaustrofobicznie, plastikowo i przetandetnie.

Napisano

> Źródło

Wspaniałe połączenie Fiat i Chińska produkcja ...... grinser006.gif , to już z pewnością coś wyjątkowego, takie Mega Łajno grinser006.gif

Napisano

> Środek wygląda klaustrofobicznie, plastikowo i przetandetnie.

ciekawe co w wersji

"bieda lajn" wsadzą zamiast tego LCD biglaugh.gif

z zewnątrz jeszcze by uszedł, za to wewnątrz masakra

Napisano

> Środek wygląda klaustrofobicznie, plastikowo i przetandetnie.

bo to na chiny , na europę by musieli zmienić np te plastikowe boczki drzwi a 'la focus , itp .

Napisano

wyglada tak sobie, a srodek jedzie tandetą - krok w tył .. ale chinole beda szczesliwi wink.gif

Napisano

> Wspaniałe połączenie Fiat i Chińska produkcja ...... , to już z pewnością coś wyjątkowego, takie

> Mega Łajno

Na szczęście nie będą tego w EU sprzedawać, tak jak Skody Rapid zlosnik.gif

Napisano

A na czym ta doskonałość polega?

Ma dużo miejsca w środku, super komfort, wyposażenie jak w A8, turbobenzynę 240 KM i kosztuje 60 tys.?

Napisano

> ciekawe co w wersji

> "bieda lajn" wsadzą zamiast tego LCD

NOrmalne radio i półęczkę pod nie.

Napisano

> Źródło

Mnie sie podoba i auta na F coraz milsze dla oka z zewnatrz i wewnatrz.

To ze mam FIATA to przypadek nieco;)

Napisano

-Nadal maska nie ma teleskopu

-brak nawiewów na tył

-przełącznik zespolony jest bardzo wygodny-tylko coś nie widać funkcji "auto" niewiem.gif

-spasowane elementów deski rozdzielczej sciana.gif

Przód ok, ale reszta raczej średniawa, a więc kolejny niewypał w klasie kompakt.

Napisano

> -spasowane elementów deski rozdzielczej

przechodzisz sam siebie, stajesz sie ekspertem nie tylko od jazd probnych ale i zdjec z internetu .. sick.gif

Napisano

> przechodzisz sam siebie, stajesz sie ekspertem nie tylko od jazd probnych ale i zdjec z internetu

> ..

Pewnie zobaczył szparę i się podniecił zlosnik.gif

New-Fiat-Ottimo-Hatch-18%25255B5%25255D.jpg

Napisano

> Pewnie zobaczył szparę i się podniecił

Standard dacii? smile.gif Ale onq ma co ciekawe lepsze notowania niz fiat hehe.gif Przynajmniej na AK - wiekszosc sie zachwyca

Napisano

> Standard dacii? Ale onq ma co ciekawe lepsze notowania niz fiat Przynajmniej na AK - wiekszosc

> sie zachwyca

Nie wiem ile ten Fiat będzie kosztował w Chinach, ale moze to ma być taka Dacia zlosnik.gif

Napisano

> Pewnie zobaczył szparę i się podniecił

każdy element w innym odcieniu szarości. TO wygląda jak sklejanka ze szrotu.

Napisano

> każdy element w innym odcieniu szarości. TO wygląda jak sklejanka ze szrotu.

Dlatego pewnie nie będzie go w EU. Na chińskie standardy może to norma.

Napisano

> przechodzisz sam siebie, stajesz sie ekspertem nie tylko od jazd probnych ale i zdjec z internetu

> ..

Ale jest też plus, bo schowek jest równo osadzony, a nie tak jak w niektórych modelach fiata zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A na czym ta doskonałość polega?

> Ma dużo miejsca w środku, super komfort, wyposażenie jak w A8, turbobenzynę 240 KM i kosztuje 60

> tys.?

W nazwie ok.gif