Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] Jednoślad do 125 ccm

Featured Replies

Napisano

> gratki , nie mniej ten cylinder ma 1 wydmuch , ja mam 2 ...

Hymmm, to pewnie różnią się głowicami i mocą spineyes.gifniewiem.gif

Odebrałem sprzęta z serwisu 893goodvibes.gif Pierwszych 50 km mam już za sobą 893goodvibes.gif 60 km/h, 4000 obr., IV bieg i to niskie tyr tyr tyr 893goodvibes.gifserduszka.giffood.gifhehe.gifok.gif

Napisano

> Hymmm, to pewnie różnią się głowicami i mocą

> Odebrałem sprzęta z serwisu Pierwszych 50 km mam już za sobą 60 km/h, 4000 obr., IV bieg i to

> niskie tyr tyr tyr

Ja tez sie nie obijalem , zmienilem wkrety i dalem podkladeczki , uszczelnilem wydech , pobawilem sie obrotami i zrobilem rundke po fajeczki wink.gif

287883649-PicsArt_2014-08-1918_45_06.jpg

I ciekawostka :

287883649-WP_20140819_17_49_24_Pro.jpg

post-42102-14352525487363_thumb.jpg

Napisano

> Znalazlem ...

> A sie romet upieral , ze to dzielo Polskich inzynierow

Jasne hahaha.gif Takie z Division dzieło polskich inżynierów jak z mojego moplika ścigacz hahaha.gifzlosnik.gifgrinser006.gifok.gif

Napisano

> Tutaj masz wytłumaczenie:

> http://www.scigacz.pl/Polski,249,Division,oficjalne,stanowisko,Rometa,13153.html

> więc wynika że jednak jest z polski

Czytalem juz biglaugh.gif , ale jakos watpie ... mam oploty i kable senke ...

Napisano

> Czytalem juz , ale jakos watpie ... mam oploty i kable senke ...

Tak, LIM też był polski, FSO Warszawa również hahaha.gifhahaha.gifhehe.gifzlosnik.gifgrinser006.gifok.gif

Napisano

> Czytalem juz , ale jakos watpie ... mam oploty i kable senke ...

a jak auta mają abs Boscha to jakiej są produkcji? zlosnik.gif

Napisano

> A co powiecie na taki wynalazek jako pojazd na dojazdy do pracy - 12km w jedną stronę.

A Wy co sobie przywozicie jako pamiątki z Wakacji? zlosnik.gif

Ja aktualnie siedzę nad Bałtykiem na urlopie, a moja 'pamiątka' właśnie dotarła do Wwy-ciężko to było zorganizować logistycznie ale sprzęt znalazłem na allegro w lipcu, oglądałem live w poniedziałek, a dziś rano

wysłałem z Gdyni do Wwy...

QqxAtN.jpg

Napisano

> A Wy co sobie przywozicie jako pamiątki z Wakacji?

> Ja aktualnie siedzę nad Bałtykiem na urlopie, a moja 'pamiątka' właśnie dotarła do Wwy-ciężko to

> było zorganizować logistycznie ale sprzęt znalazłem na allegro w lipcu, oglądałem live w

> poniedziałek, a dziś rano

> wysłałem z Gdyni do Wwy...

Soft chopper, fiu fiu hehe.gifzlosnik.gif To jeszcze docieranie i można jeździć zlosnik.gif Ja w ramach ładnej pogody zrobiłem dzisiaj 105 km 270635636-JUMP2.gif Wstępne docieranie mam już za sobą yay.gif Aktualnie na owym silniku mam już przejechanych 190 km swiety.gifzlosnik.gifgrinser006.gifok.gif

Napisano

> A Wy co sobie przywozicie jako pamiątki z Wakacji?

> Ja aktualnie siedzę nad Bałtykiem na urlopie, a moja 'pamiątka' właśnie dotarła do Wwy-ciężko to

> było zorganizować logistycznie ale sprzęt znalazłem na allegro w lipcu, oglądałem live w

> poniedziałek, a dziś rano

> wysłałem z Gdyni do Wwy...

claps.gif

Napisano

> Soft chopper, fiu fiu To jeszcze docieranie i można jeździć Ja w ramach ładnej pogody zrobiłem

> dzisiaj 105 km Wstępne docieranie mam już za sobą Aktualnie na owym silniku mam już

> przejechanych 190 km

Dotarty-ma 2600km za sobą ok.gifhehe.gif

Napisano

No dobra Panowie to jak z sobotą/niedzielą? Na niedzielę zapowiadają kiepskawą pogodę, natomiast sobota wieczór powinno być znośnie i rzeźko zlosnik.gifhehe.gifok.gif

Napisano

> No dobra Panowie to jak z sobotą/niedzielą? Na niedzielę zapowiadają kiepskawą pogodę, natomiast

> sobota wieczór powinno być znośnie i rzeźko

Ja w sobotę o północy śmigam na stację zatankować i potem na godzinną rundkę po mieście - ruszam z Ursynowa zlosnik.gif

W niedzielę też będę jeździł, prawie niezależnie od pogody - Warszawa, Góra Kalwaria, Dęblin, Wilga (gdzie zatrzymuję się na działce) i z powrotem do Warszawy palacz.gif

Napisano

> Ja w sobotę o północy śmigam na stację zatankować i potem na godzinną rundkę po mieście - ruszam z

> Ursynowa

> W niedzielę też będę jeździł, prawie niezależnie od pogody - Warszawa, Góra Kalwaria, Dęblin, Wilga

> (gdzie zatrzymuję się na działce) i z powrotem do Warszawy

hardcory zlosnik.gif

Napisano

> hardcory

Niekoniecznie. Po prostu od 30 dni czekam na ten moment mając motocykl w garaż... slinka.gif

Napisano

> Niekoniecznie. Po prostu od 30 dni czekam na ten moment mając motocykl w garaż...

varaderka... to nie będzie tak źle, na moim kymkaczu po 50km tyłek boli zlosnik.gif

Napisano

> hardcory

300 km już mam nakręconych na nowym silniku zlosnik.gifgrinser006.gif Na szczęście tyłek u mnie zaczyna boleć dopiero po 3h jazdy zlosnik.gifgrinser006.gifhehe.gifok.gif

Napisano

Ja myślałem, by się wybrać do Czerska, Warki, Magnuszewa i może jeszcze Pionek grinser006.gifzlosnik.gifhehe.gifok.gif

Napisano

> varaderka... to nie będzie tak źle, na moim kymkaczu po 50km tyłek boli

Na kymco New Dink powyżej 50km na raz nie dawałem rady - tutaj liczę, że będzie lepiej wink.gif

Napisano

> Na kymco New Dink powyżej 50km na raz nie dawałem rady - tutaj liczę, że będzie lepiej

Wystarczy się przyzwyczaić. Ja najdłuższą jednodniową trasę to miałem do Dęblina i z powrotem przez Kozienice i Górę Kalwarię do Warszawy = 250 km 8h jazdy (z przerwami) ale dałem radę. Pod koniec najbardziej doskwierał ból nadgarstka a nie tyłka zlosnik.gifhehe.gifok.gif

Napisano

> Wystarczy się przyzwyczaić. Ja najdłuższą jednodniową trasę to miałem do Dęblina i z powrotem przez

> Kozienice i Górę Kalwarię do Warszawy = 250 km 8h jazdy (z przerwami) ale dałem radę. Pod

> koniec najbardziej doskwierał ból nadgarstka a nie tyłka

kurcze,ja 200km na raz machnalem ogarem 205[dwubiegowym dla jasnosci] zlosnik.gif

Napisano

> kurcze,ja 200km na raz machnalem ogarem 205[dwubiegowym dla jasnosci]

Stary, dobry Ogarek z niezapomnianym gangiem silnika 893goodvibes.gif Ja co prawda miałem 4 biegi ale prędkością byłem niewiele lepszy od Ciebie ~50 km/h grinser006.gifzlosnik.gifok.gif

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
Napisano

A niedawno zawitala w garazu ...

288025021-PicsArt_2014-10-2918_24_37.jpg

Mojego brata , bardzo zrywna armatura o dzwieku trabanta smile.gif

post-42102-14352526762679_thumb.jpg

Napisano

Nie chce mi się czytać wszystkiego... Ktoś proponował Suzuki Vanvan?

Mi się bardzo podoba ok.gif

Napisano

> kurcze,ja 200km na raz machnalem ogarem 205[dwubiegowym dla jasnosci]

288025079-Zdj%EAcie-0248.jpg

Ekhm.... grinser006.gif

shhh.gif bo się serce.gif dowie... spy.gifgrinser006.gif

Napisano

> Nie chce mi się czytać wszystkiego... Ktoś proponował Suzuki Vanvan?

> Mi się bardzo podoba

slabe, wolne, relatywnie drogie

Napisano

> Ekhm....

> bo się dowie...

dokladnie takim ok.gifwaytogo.gif

Napisano

> A niedawno zawitala w garazu ...

> Mojego brata , bardzo zrywna armatura o dzwieku trabanta

skąd gdzie za ile? w jakim stanie roczniku itd itp...

Napisano

> skąd gdzie za ile? w jakim stanie roczniku itd itp...

Na oxl.pl widziałem kilka tygodni temu taką za bodaj 7000 zł zlosnik.gif

Napisano

> skąd gdzie za ile? w jakim stanie roczniku itd itp...

4k , 1996 , stan idealny , allegro clown.gif

Napisano

> 4k , 1996 , stan idealny , allegro

Hymmm a jak z częściami? Są dostępne czy raczej trzeba kombinować? cfaniaczek.gif

Napisano

> Hymmm a jak z częściami? Są dostępne czy raczej trzeba kombinować?

Do Aprilli Habany nie bylo problemu ... W Sulejowku jest ogarniety servis z wloszczyzna