Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ktore auto kombi/minivan nie premium ma seryjnie...

Featured Replies

Napisano

...programowane ustawienia fotela kierowcy?oczywiscie wiem ze nie bedzie to wersja basic zlosnik.gif

aby uscislic-klasa kompakt/srednia lub minivan na bazie kompaktu,benzyna.ja wiem tylko o octavii laurin&klement-ale szukam jakiejs alternatywy.

Napisano

> ...programowane ustawienia fotela kierowcy?oczywiscie wiem ze nie bedzie to wersja basic

> aby uscislic-klasa kompakt/srednia lub minivan na bazie kompaktu,benzyna.ja wiem tylko o octavii

> laurin&klement-ale szukam jakiejs alternatywy.

Mój Superb II to ma i wcale nie jest L&K. Z tego co kojarzę to np. BMW w serii3 i 5 nie mówiąc o serii 7 smile.gif

Napisano

> Mój Superb II to ma i wcale nie jest L&K.

O ile pamiętam to w dwóch dolnych wersjach wyposażenia (z zazwyczaj 4 -5 oferowanych) to jest opcja do dokupienia, a kolega pyta o standard.

Napisano

> O ile pamiętam to w dwóch dolnych wersjach to jest opcja do dokupienia, a kolega pyta o standard.

Standard to raczej tylko w najwyższych wersjach. Nie spotkałem się z elektrycznym zydlem w wersjach z dołu cennika icon_eek.gif. Wlad chyba szuka czegoś w stylu nówka 15-to letnia jak z salonu po Niemcu dziarskim esesmanie spineyes.gif

Napisano
  • Autor

> Standard to raczej tylko w najwyższych wersjach. Nie spotkałem się z elektrycznym zydlem w wersjach

> z dołu cennika . Wlad chyba szuka czegoś w stylu nówka 15-to letnia jak z salonu po Niemcu

> dziarskim esesmanie

cos w ten desen zlosnik.gif

rocznik 2006-2010

Napisano
  • Autor

> Mój Superb II to ma i wcale nie jest L&K. Z tego co kojarzę to np. BMW w serii3 i 5 nie mówiąc

> o serii 7

Quote:

Ktore auto kombi/minivan
nie premium

Napisano

> Quote:

> Ktore auto kombi/minivan nie premium

Citroen c5 w wersji z polskora/ skora

Napisano

> ...programowane ustawienia fotela kierowcy?oczywiscie wiem ze nie bedzie to wersja basic

> aby uscislic-klasa kompakt/srednia lub minivan na bazie kompaktu,benzyna.ja wiem tylko o octavii

Jeszcze Citroen DS4 ma to jako opcję.

Mi w Octavii brakuje elektrycznej kolumny kierownicy - niby fotel jeździ ale dalej trzeba coś przestawić manualnie.

Napisano

> Standard to raczej tylko w najwyższych wersjach. Nie spotkałem się z elektrycznym zydlem w wersjach

> z dołu cennika .

Przecież pisałem, że w dwóch pierwszych to była opcja a nie standard wpysk.gif Ja też o ile pamiętam to kojarzę, że raczej w większości aut tego segmentu w podstawie nie bylo i nie ma "elektryki" icon_rolleyes.gif A jak jeszcze rozpatrujemy auta starsze to jeszcze mniejsze prawdopodobieństwo

Napisano

> Przecież pisałem, że w dwóch pierwszych to była opcja a nie standard Raczej w większości aut tego

> segmentu w podstawie nie ma elektryki

Ogólnie ciężko o to, musi szukać w klasie D, najwyższe wersje, moga mieć

Napisano

> Ogólnie ciężko o to, musi szukać w klasie D, najwyższe wersje, moga mieć

Wyższej albo musi szukać wersji konfigurowanej pod "widzimisię" właściciela.

Napisano
  • Autor

> Przecież pisałem, że w dwóch pierwszych to była opcja a nie standard Ja też o ile pamiętam to

> kojarzę, że raczej w większości aut tego segmentu w podstawie nie bylo i nie ma "elektryki"

> A jak jeszcze rozpatrujemy auta starsze to jeszcze mniejsze prawdopodobieństwo

ja szukam wlasnie wersji wyposazenia w ktorych te fotele byly seryjne.w 8 letnim rzechu ceny wyposazenia sa bardzo zblizone-a nic mnie tak nie drazni jak kilkakrotne w ciagu dnia poprawianie fotela po zonie sciana.gif

Napisano

> ja szukam wlasnie wersji wyposazenia w ktorych te fotele byly seryjne.w 8 letnim rzechu ceny

> wyposazenia sa bardzo zblizone-a nic mnie tak nie drazni jak kilkakrotne w ciagu dnia

> poprawianie fotela po zonie

Moze prosciej bedzie kupic 2 auto? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Moze prosciej bedzie kupic 2 auto?

sugerujesz ,ze alto to nie auto angryfire.gif

Napisano

> sugerujesz ,ze alto to nie auto

Skoro macie 2 auta, to po co kilka razy dziennie zmieniasz je z zona? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Skoro macie 2 auta, to po co kilka razy dziennie zmieniasz je z zona?

bo alto to takie awaryjne auto-gdy oboje musimy w jednym czasie gdzies jechac.normalnie to touran jest katowany.

Napisano
  • Autor

> e46

nie premium klotnia.gif

Napisano

Renault Laguna 3 - w zależności od wersji

Napisano

Outback H6 ma w std elektrycznie sterowany fotel pasazera a fotel kierowcy sterowany + pamiec. Outbacki H4 maja to w bogatszej wersji.

Napisano
  • Autor

> Outback H6 ma w std elektrycznie sterowany fotel pasazera a fotel kierowcy sterowany + pamiec.

> Outbacki H4 maja to w bogatszej wersji.

niestety outback to nie moja polka cenowa w tym momencie-a szkoda,bo bardzo mi sie podoba ok.gif

Napisano

Octavie III miewają grinser006.gif