Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No to zaczynam się PO mału chwalić :) .... C4GP II...

Featured Replies

Napisano

nadchodzi :)

2.0 BlueHDi 150FAP EAT6 01/2014 exclusive Mega Full Wypas :) brak jedynie ..... alarmu :P ale leży już w pudełku :)

post-189431-0-23742400-1470778740_thumb.jpg

post-189431-0-37016600-1470778741_thumb.jpg

post-189431-0-20131000-1470778742_thumb.jpg

post-189431-0-71673500-1470778742_thumb.jpg

post-189431-0-31124900-1470778743_thumb.jpg

Napisano

Fiu fiu, te skory wygladaja ciekawie, a nie mieli takich z jednego kawalka ? ;]

Widzę że ma smega, pocieszę Cie... mapy 2016-2 jeszcze nie maja trasy S8 w Jankach...

Napisano
  • Autor

Fiu fiu, te skory wygladaja ciekawie, a nie mieli takich z jednego kawalka ? ;]

Widzę że ma smega, pocieszę Cie... mapy 2016-2 jeszcze nie maja trasy S8 w Jankach...

Ten ma pewnie z 2013 :) bo urodził się 07.01.2014 :) także 2016-2 to będzie i tak mega postęp ..... pisz już instrukcję aktualizacji :)

Napisano

proste jak budowa cepa... ;) identiko jak w przypadku RT6 bo te same mapy sa :D

Napisano
  • Autor

proste jak budowa cepa... ;) identiko jak w przypadku RT6 bo te same mapy sa :D

mów mi jeszcze ..... mam oblatane VDODayto, RT3, RT4, RNEG bo te miałem, RT6 nie było jeszcze dane, a już prawie kupiłem C5 X7 tourer dla Taty ....

Napisano

postawisz piwo to Ci pokaze co gdzie i jak trzeba kliknac, nawet mam pena z mapami w podoredziu :)

Napisano
  • Autor

postawisz piwo to Ci pokaze co gdzie i jak trzeba kliknac, nawet mam pena z mapami w podoredziu :)

OK, pod koniec Sierpnia :) bo teraz trzeba pourlopować trochę :)

Napisano
  • Autor

Gdzie to sprzedają 2 letnie auta?

Cos z nim nie tak?

Spuszczone z krzyża

........... ale że o co Ci chodzi ......... ?

Napisano
  • Autor

Powaznie pytam[emoji6]

Spuszczone z krzyża

Nadal nie kumam .........

a nie jest mu nic :)

Napisano

No to ja tez nie kumam kto sprzedaje po 2 latach auto? Chyba,ze taki kaprys to gratuluję[emoji3]

Spuszczone z krzyża

Napisano

........... ale że o co Ci chodzi ......... ?

Zwykle sprzedaje się 3 letnie poleasingowe.

Po 2 ltach idą pod młotek jak limit km osiągną lub mają dzwona.

Napisano
  • Autor

No to ja tez nie kumam kto sprzedaje po 2 latach auto? Chyba,ze taki kaprys to gratuluję[emoji3]

Spuszczone z krzyża

Aaaaaaaaa o to Ci chodzi :) na zachodzie poLeasingowe dwulatki właśnie się sprzedają :)

Napisano
  • Autor

Zwykle sprzedaje się 3 letnie poleasingowe.

Po 2 ltach idą pod młotek jak limit km osiągną lub mają dzwona.

ani jedno ani drugie :)

choć z drugiej strony 115000 km w dwa lata to dla większości w PL szok :)

tańszy był z przebiegiem 153000 km :) też dwulatek, ale bez DVD :) i szyby w dachu :)

Edytowane przez jedrocha

Napisano

Aaaaaaaaa o to Ci chodzi :) na zachodzie poLeasingowe dwulatki właśnie się sprzedają :)

Ogladales go na miejscu, czy brales w ciemno z aukcji?

Widze, ze troche zajelo, ale w koncu sie udalo znalezc :ok:

Edytowane przez Maciej__

Napisano

tańszy był z przebiegiem 153000 km :) też dwulatek, ale bez DVD :) i szyby w dachu :)

Moja cytryna jak kupowałem gdy miała poniżej 3 lat miała około 200 tyś. I była w lepszym stanie niż inne.

Napisano
  • Autor

Ogladales go na miejscu, czy brales w ciemno z aukcji?

Widze, ze troche zajelo, ale w koncu sie udalo znalezc :ok:

Z bardzo dokładnych zdjęć które zrobił mi człowiek który go przywiózł..

• 2 tygodnie później...
Napisano

Spuszczone z krzyża

A czemu nie?

Napisano

2.0 BlueHDi 150FAP EAT6 01/2014 exclusive Mega Full Wypas :) brak jedynie ..... alarmu :P ale leży już w pudełku :)

Piękna... Jesteś pewien, że z początku 2014 miały już EAT6?

Napisano
  • Autor

Piękna... Jesteś pewien, że z początku 2014 miały już EAT6?

Tak, poza tym C4P/GP II nie występował już inny automat

Napisano

Tak, poza tym C4P/GP II nie występował już inny automat

Poprawiłem na Wikipedii... :) W 1.6 HDI występował robot na 100% - ale przy 2.0 HDI faktycznie nie było...

Edytowane przez grogi

Napisano

Gratulację! piękny rodzinny wóz :) Zazdraszczam - trochę czasu zeszło zanim kupiłeś ale chyba warto było czekać :)

Napisano
  • Autor

Gratulację! piękny rodzinny wóz :) Zazdraszczam - trochę czasu zeszło zanim kupiłeś ale chyba warto było czekać :)

:)

Baaaa, warto było nawet żeby zaginęły dokumenty od poprzedniego "zakupu" :)

TEN JEST JEDYNY :)

Napisano

Masz tryb  Sport skrzyni? 

Napisano
  • Autor

Masz tryb  Sport skrzyni? 

w tym modelu NIE występuje :) ani w poprzednim

Napisano

Baaaa, warto było nawet żeby zaginęły dokumenty od poprzedniego "zakupu" :)

TEN JEST JEDYNY :)

Za dwa lata na sprzedaż :)

Napisano
  • Autor

Za dwa lata na sprzedaż :)

... może ... :)

choć biorąc pod uwagę stan, wypas i przebieg to ten może dłużej u mnie zagości :) ... 3 lata i się zobaczy :)

Napisano
  • Autor

Jako że już po urlopowych wojażach i zacząłem się cieszyć nabytkiem, wrzucam wszystkie zdjęcia jakie miałem przesłane do podjęcia decyzji :)

https://www.dropbox.com/sh/ar4qk2lhgryvy1o/AADGYsGSln7MTIqLpt-WwJMoa?dl=0

warto było jak cholera :)

po umyciu i sprzątnięciu auto jest po prostu jak nowe :) a kosztowało połowę nowego :)

Napisano

Jako że już po urlopowych wojażach i zacząłem się cieszyć nabytkiem, wrzucam wszystkie zdjęcia jakie miałem przesłane do podjęcia decyzji :)

po umyciu i sprzątnięciu auto jest po prostu jak nowe :) a kosztowało połowę nowego :)

gratki, ładne auto :oki:

Napisano

napisz jeszcze ile szukales :)

gratuluje :)

Napisano
  • Autor

napisz jeszcze ile szukales :)

gratuluje :)

na "pełny gwizdek" od sprzedaży poprzednika C4GP I :) czyli od połowy Kwietnia do początku Lipca (fotki z Francji dostałem 12.07) => ~4 m-ce

wcześniej się trochę rozglądałem bez sprecyzowanego modelu ... C8 / C4GP II / .... Espace IV

Edytowane przez jedrocha

Napisano

No i za tyle można kupować używane samochody. Śliczne auto, gratulacje.

Napisano

No i za tyle można kupować używane samochody. Śliczne auto, gratulacje.

Pytanie czy liczycz to 50% od cennika czy faktycznej kwoty zakupu ;) 

Napisano
  • Autor

Pytanie czy liczycz to 50% od cennika czy faktycznej kwoty zakupu ;)

Oczywiście że z cennika, bo takiego nie ma na placu z rabatem. Dodatkowo już nie da się zamówić dokładnie w takiej opcji, bo księgowi wykastrowali niektóre dodatki, np. spryskiwacze reflektorów.

Gdzieś w necie widziałem nowy po rabatach z taką skóra za 129000, ale trochę mu brakowało do mojego.

Napisano
  • Autor

Oczywiście że z cennika, bo takiego nie ma na placu z rabatem. Dodatkowo już nie da się zamówić dokładnie w takiej opcji, bo księgowi wykastrowali niektóre dodatki, np. spryskiwacze reflektorów.

Gdzieś w necie widziałem nowy po rabatach z taką skóra za 129000, ale trochę mu brakowało do mojego.

oooo, znalazłem tamto ogłoszenie :)

http://otomoto.pl/oferta/citroen-c4-grand-picasso-2-0-bluehdi-150-exclusive-jedyny-taki-w-polsce-2-kolorowe-skory-ID6yhtJz.html

Napisano

Napisz jak wrażenia z jazdy. Jak ze spalaniem, skrzynia jak się sprawuje. Jak filtr cząsteczek w nim jest suchy czy mokry ?

Pzdr

Napisano
  • Autor

Napisz jak wrażenia z jazdy. Jak ze spalaniem, skrzynia jak się sprawuje. Jak filtr cząsteczek w nim jest suchy czy mokry ?

Pzdr

Od tyłu zacznę :)

PSA nie ma innego FAPa jak TYLKO mokry, odczyt z Diagboxa podał że średnie wypalenie z ostatnich 5 razy to co 912 km :) a całkowity stan zanieczyszczenia to tylko 21%

Jazda, zaje....ście :) nic nie stuka nic nie puka, przy 150km/h na tempomacie całkiem niezła cisza :) no i ten aktywny tempomat, sam zwalniał gdy jakaś zawalidroga znalazła się przede mną i wracał do zadanej prędkości gdy się droga zwolniła. Z takiej jazdy wyszło średnio 7,8/100, po mieście pokazuje 8,2-84/100

skrzynia ? a co to jest :) nie czuć zmian, nie przeciąga, jest super :)

Aaaaa, i jeszcze Audio JBLa, gra bardzo ładnie :)

Edytowane przez jedrocha

Napisano

Mega ładne auto.

Gratki! Niech się sprawuje ;-)

Napisano

o, też kupiłem swojego 3 latka z przebiegiem 115 kkm. Następny samochód też kupię polesingowy

Napisano
  • Autor

Mój ma 2 lata :)

Napisano

Od tyłu zacznę :)

PSA nie ma innego FAPa jak TYLKO mokry, odczyt z Diagboxa podał że średnie wypalenie z ostatnich 5 razy to co 912 km :) a całkowity stan zanieczyszczenia to tylko 21%

Jazda, zaje....ście :) nic nie stuka nic nie puka, przy 150km/h na tempomacie całkiem niezła cisza :) no i ten aktywny tempomat, sam zwalniał gdy jakaś zawalidroga znalazła się przede mną i wracał do zadanej prędkości gdy się droga zwolniła. Z takiej jazdy wyszło średnio 7,8/100, po mieście pokazuje 8,2-84/100

skrzynia ? a co to jest :) nie czuć zmian, nie przeciąga, jest super :)

Aaaaa, i jeszcze Audio JBLa, gra bardzo ładnie :)

Pojeździłem dziś 1.2 benzyną i nawet pozytywnie mnie ten silnik zaskoczył. Odnośnie samego samochodu to sam nie wiem, podoba mi się z wyglądu ale trochę plastikowy. Szukam 7 miejscówki i zostały do wyboru trzy typy: Smax, Alhambra i właśnie C4GP.

Pzdr

Napisano
  • Autor

Pojeździłem dziś 1.2 benzyną i nawet pozytywnie mnie ten silnik zaskoczył. Odnośnie samego samochodu to sam nie wiem, podoba mi się z wyglądu ale trochę plastikowy. Szukam 7 miejscówki i zostały do wyboru trzy typy: Smax, Alhambra i właśnie C4GP.

Pzdr

Niezaprzeczalny plus ostatniej Alhambry to odsuwane drzwi tylne i to tyle. :)

Edytowane przez jedrocha

Napisano

Jednak jutro chyba kupuje nowego C4GP More Life diesla 2.0. Alhambra za duża, S-Max za drogi i został Citroen. Jeszcze dla formalności muszę Zafirę obejrzeć.  Czy ten Citroen i ten silnik mają coś co jest niedopracowane i się psuje ?

Pzdr

Napisano
  • Autor

Jednak jutro chyba kupuje nowego C4GP More Life diesla 2.0. Alhambra za duża, S-Max za drogi i został Citroen. Jeszcze dla formalności muszę Zafirę obejrzeć. Czy ten Citroen i ten silnik mają coś co jest niedopracowane i się psuje ?

Pzdr

2.0 bluehdi 150 ?

Nie mają, bardzo dobre i trwałe jednostki, samo auto też już jest 3 lata na rynku, a że poza designem wiele przejęło z poprzednika to jest już dopracowane....

Napisano

Śliczny. Nie wiedziałem ze były opcje z szyberdachem ale też niezbyt się tym interesowałem :) u mnie 9.000 pyklo.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Napisano
  • Autor

Śliczny. Nie wiedziałem ze były opcje z szyberdachem ale też niezbyt się tym interesowałem :) u mnie 9.000 pyklo.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Ze szklanym, otwieranych nie ma.....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.