Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TOYOTA C-HR

Featured Replies

Napisano

Wlasnie widzialem na zywca...
... o ile przod i linia bardzo ladne:

859d754d721c14475beab417766a0d7f.jpg

O tyle tyl na zywo koszmarny. [emoji33]

f76a5869eb4859efbc378f26f33682fe.jpg

Wysłane z Prosia [emoji16]

Edytowane przez SzefSzefow

Napisano

Wlasnie widzialem na zywca...

... o ile przod i linia bardzo ladne:

859d754d721c14475beab417766a0d7f.jpg

O tyle tyl na zywo koszmarny. [emoji33]

f76a5869eb4859efbc378f26f33682fe.jpg

Wysłane z Prosia [emoji16]

Czy to na pewno jest Honda?   :hmm:

Napisano

Przecież to toyota - widziałem to na żywo i wygląda bardzo futurystycznie. Mi się podoba :)

Edytowane przez cesarz

Napisano

Ja ostanio na żywo widziałem też Hondę tylko, że HR-V ;]

I mam podobne odczucia - przód spoko, ale tył nijaki.

Napisano

Bardzo mi się ten samochód podoba ... 

... szkoda tylko że tam nie ma mocniejszego silnika ... a jak już jest hybryda to nie ma 4x4.

Samochyód jest fajny, wygląda dynamicznie  ... takie 1,4-1,6T (150-200KM) z 4x4 byłoby swietne do niego.

Napisano

Nazwa zwyczajnie kojarzy się z Hondą, kompletnie do Toyoty nie pasuje :D

Napisano
  • Autor

Czy to na pewno jest Honda?   :hmm:

Oczywiscie Toyota    :facepalm: 

Mój błąd, skojarzyłem jednoznacznie z Hondą   ;l

Napisano

Widziałem ten samochód kiedyś jeszcze jako concept car w Paryżu w 2014 roku i był moim zdaniem mega. Ta dodatkowa para drzwi sporo concept ugrzecnziła, ale i tak uważam, że z zewnątrz wygląda bardzo fajnie. Mimo to, uważam, że to najciekawsza wizualnie Toyota. W zeszłym tygodniu miałem możliwość obejrzenia i pomacania C-HR na żywo i muszę przyznać że mi się podoba. Widzę trzy wady tego samochodu 1. to samochód głównie do miasta, a oferuje marną widoczność do tyłu po skosie - tylny słupek jest baaaardzo masywny i dużo zasłania. 2. Cena jest dość wysoka. 3. Nie widać naprawdę mocnego silnika - podstawowe 1.2 turbo 116 KM i hybryda 1.8 o łącznej mocy 122 KM. W salonach i do jazd próbnych ma się owo pojawić w grudniu.

Napisano

Kolega sie zastanawia nad tym autem dla żony, ale... mowi ze musi pomacac, bo na pierwszy rzut oka auto nie nadaje sie dla kobiety z kilkuletnimi (samodzielnymi) dziecmi... nie ma opcji zeby siegnely z ulicy do klamki tylnych drzwi ;)

Napisano

Kolega sie zastanawia nad tym autem dla żony, ale... mowi ze musi pomacac, bo na pierwszy rzut oka auto nie nadaje sie dla kobiety z kilkuletnimi (samodzielnymi) dziecmi... nie ma opcji zeby siegnely z ulicy do klamki tylnych drzwi ;)

to dla kogo to?

dla faceta nie (bo mały suv...), dla kobiety - to tylko samotnej ;) ciekawy target :)

Napisano

CZemu nie dla faceta? Jabym tym jeździł. Ale mogli by dołożyć jakies mocniejsze silniki :>

Ale te klamki to faktycznie durne 

Napisano

to dla kogo to?

dla faceta nie (bo mały suv...), dla kobiety - to tylko samotnej ;) ciekawy target :)

Wszystkie moje koleżanki z biura chcą... W więszkości samotne - więc coś w tym jest :D

Napisano

Jeździłem nim dwa tygodnie temu w weekend. Może się podobać, zwłaszcza że to taki rodzynek w gamie nudnej toyoty. Środek w końcu fajnie wykończony. Bez sensu tylne okna, są wysoko osadzone i małe, do tego auto którym jeździłem miało czarną podsufitkę i przyciemniane szyby. Z tyłu było ciemno jak w lochu, dzieci chyba by musiały tam siedzieć za karę. Ani jasno ani nic przez szyby nie widać.

Przestronność taka sobie,z przodu ok ale przy moim wzroście za mną już było mało miejsca. Kiepska widoczność przez tylną szybę, sytuację ratuje standardowa kamera cofania.

Co do jazdy to pierwszy raz jeździłem hybryda. Wszystko ok tylko silnik wyje przy przyspieszeniu i to wcale nie trzeba mocno cisnąć gazu aby robiło się głośno.

IMO auto fajne, ale nie dla rodziny, zwłaszcza z małym dzieckiem. Btw jadąc pierwszy raz hybryda, trochę na autostradzie a resztę po mieście spalanie uzyskałem 5.4l. Myślę, że można jeszcze sporo z tego wyniku zejść, pewnie jeszce więcej jak auto będzie dotarte. Ja jechałem z przebiegiem 19 km ;)

Wysłane ze zmywarki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.