Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

audi TT-co sadzicie

Featured Replies

Napisano

hej,chcialbym spelnic marzenie z lat młodzieńczych i kupic audi TT.Planuje to dluzej potrzymac kiedys przekazac synowi.Czy warto?Ma to szanse stac sie klasykiem?Sa jakies bolaczki tego auta?dzieki z gory

Napisano
2 godziny temu, kris1983 napisał:

hej,chcialbym spelnic marzenie z lat młodzieńczych i kupic audi TT.Planuje to dluzej potrzymac kiedys przekazac synowi.Czy warto?Ma to szanse stac sie klasykiem?Sa jakies bolaczki tego auta?dzieki z gory

obecnie trochę obciachowe ale jakimś tam klasykiem będzie jak każde stare auto, osobiście wolałbym pójść w 350Z lub Boxstera

Napisano

Z pierwszych lat produkcji bez spoilera na klapie i esp wylatywały z drogi przy większych prędkościach

Napisano

Jak juz to bym szukal quatro powyzej 200KM i ewentualnie cabrio. Jak zawezilem na ototo to trzeba liczyc ze 20k na Szwajcara. 

Napisano
3 godziny temu, kris1983 napisał:

Moim zdaniem dobry pomysł. Auto ma już ze 20 lat, a nie zestarzało się stylistycznie ani o jotę.

Bym brał taki który jest w jak najlepszym stanie, niezależnie od wersji silnikowej czy karoserii (cabrio/coupe).

Napisano

Nie rób tego dziecku,w tym aucie każdy mężczyzna wygląda jak fryzjer.;]

Lepiej kup mu boxstera.:oki:

Napisano
3 godziny temu, mack1805 napisał:

Z pierwszych lat produkcji bez spoilera na klapie i esp wylatywały z drogi przy większych prędkościach

Widowmaker :phi:

Napisano
1 godzinę temu, Prozaq napisał:

Nie rób tego dziecku,w tym aucie każdy mężczyzna wygląda jak fryzjer.;]

Lepiej kup mu boxstera.:oki:

Boxter natomiast to typowe auto samca alfa. ;l

Napisano
4 minuty temu, Pyrekcb napisał:

Widowmaker :phi:

To chyba sie tyczylo Hondy S2000 ;]

Napisano
3 minuty temu, Maciej__ napisał:

To chyba sie tyczylo Hondy S2000 ;]

Oraz suzuki TL1000, yamahy V-Max.... I pewnie jeszcze paru innych.... :phi:

Napisano
4 godziny temu, Ralph78 napisał:

Dla mnie zawsze to takie kobiece auto się wydawało.

+1

Napisano

Kwestię wizerunku tego modelu pomijam. Dość często się zdarza, że po latach bycia "samochodem dla fryzjerów" dany model staje się pożądanym "klasykiem". Z Audi TT może być podobnie.

Jeśli zamierzasz ten samochód przytrzymać dłużej, to szukaj albo jakiejś limitowanej serii, albo egzemplarza w nienagannym stanie oraz z małym przebiegiem. Egzemplarze z wyższych pięter oryginalnego cennika będą później wyżej cenione.

W przypadku TT pierwszej generacji masz do wyboru tylko 2 silnik: 1.8T oraz 3.2 V6. Zupełnie nie znam się na Audi i nie wiem, czy ten 3.2 V6 jest ceniony, czy wręcz przeciwnie. Ale ku niemu w pierwszej kolejności skierował bym swoje "kolekcjonerskie" zainteresowanie. Zaś silnikom 1.8T trzeba by się przyjrzeć dokładniej i poszukać najmniej problematycznego bądź najwyżej cenionego, np. przez tunerów. Może taki wyróżnik to będzie coś, co zostanie docenione (i sowicie opłacone) w przyszłości.

Napisano

Mi to Audi kojarzy się z jednym klasykiem, w którym było prezentem, nie dla syna, a dla zięcia.

Takie było ładne, srebrne :phi:

Napisano
4 godziny temu, mack1805 napisał:

Nie mam przekonania do samochodów z takimi błędami konstrukcyjnymi i dlatego TT nigdy mnie nie pociągało, mimo że wygląd wg mnie jest interesujący.

Napisano
4 minuty temu, kris1983 napisał:

no wlasnie po "Weselu" mi sie zamarzył;)

To kup sobie tu I teraz ;]

Nie ma co sie zastanawiac co bedzie za 15-20 lat, bo moze sie okazac, ze 99,9% aut spalinowych skonczy na smietniku historii ;)

Napisano

Jak już trwa licytacja, który z modeli "fryzjerskich" ma szansę zostać klasykiem, to dorzucam do gry BMW e82/88.

Napisano
7 godzin temu, Ralph78 napisał:

Dla mnie zawsze to takie kobiece auto się wydawało.

Chyba przez kilka lat z rzędu wygrywało konkursy na gejowski samochód. 

Napisano

Chyba przez kilka lat z rzędu wygrywało konkursy na gejowski samochód. 

A Forester na lesbijski...

wysłane z tel.

Napisano
Kup jeepa 5.9 :)
Napisano

Kupuj, najlepiej cabrio ;] Małe autka sa fajne. Ja właśnie kupiłem damskie małe cabrio i jak tydzień temu, gdy termometr pokazał 14 st, przez kilka kilometrów przejechałem się z otwartym dachem gęba mi się cieszyła jak w żadnym wcześniejszym aucie, z terenówkami włącznie  ;] 

No ale w sumie ja to inny jestem, nie lubię piwa, więc może dlatego ;] 

Napisano
  • Autor

mialem 206cc to wiem co to jest male cabrio ale chyba jednak baedziej mi sie podoba TT coupe

Napisano

A Forester na lesbijski...

wysłane z tel.

No akurat ja jestem zadeklarowaną lesbijką ;)
Napisano

No akurat ja jestem zadeklarowaną lesbijką [emoji6]

Ja też byłem :)

wysłane z tel.

Napisano
Kupuj, najlepiej cabrio ;] Małe autka sa  ;] 
No ale w sumie ja to inny jestem, nie lubię piwa, więc może dlatego ;] 

Cos to kupił?
Napisano

Jechałem tym raz - nooo powiem że masakra :D może taki egzemplarz ale dosłownie wszystko w nim wydawało nieprzyjemne dźwięki, każdy plastik, szum powietrza tragedia. 

Jedyny plus to dość żwawy silnik - jakieś wzmocnione 1.8t

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.