Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stelvio używane

Featured Replies

Napisano
9 minut temu, Marcin79 napisał(a):

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/alfa-romeo-stelvio-99900-brutto-z-vat-23-opony-zimowe-sportowe-fotele-i-wlasciciel-ID6GAvQx.html

Pewnie by za 95 sprzedali .

Czy to dobra cena?

Z czystej ciekawości sobie ogłoszenia oglądam.  

za miesiąc to i za 90 by sprzedali :)

Napisano
  • Autor
13 minut temu, Jan Winnicki napisał(a):

Czy historia serwisowa wspomina o wymianie modułu Multiair? Jeśli nie to 10 tys. bym targował ;]

Jak tam idzie szukanie ?

Napisano
3 godziny temu, Marcin79 napisał(a):

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/alfa-romeo-stelvio-99900-brutto-z-vat-23-opony-zimowe-sportowe-fotele-i-wlasciciel-ID6GAvQx.html

Czy to dobra cena?

Z czystej ciekawości sobie ogłoszenia oglądam.  

Raczej bym nie kupił Alfy za 100k z przebiegiem 150 kkm.

Napisano
8 minut temu, Łukasz___F napisał(a):

Tu jest z mniejszym przebiegiem. I to QV :oki: 

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/alfa-romeo-stelvio-quadrifoglio-510km-oplacony-na-miejscu-w-pl-ID6FZckw.html

Opłacona!

Napisano
4 minuty temu, Jan Winnicki napisał(a):

A co z nią nie tak? Musi być jakaś wada ukryta przy tej cenie.

Napisano
Alfa i to wystarczy [emoji16]

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Napisano
15 minut temu, tower napisał(a):

Trzeba jechać na kanał :old:

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, Łukasz___F napisał(a):

A bmw  ;) ?

Napisano
9 minut temu, Marcin79 napisał(a):

A bmw  ;) ?

Poważnie pisząc, nie boję się wysokich przebiegów pod warunkiem że cena jest atrakcyjna.

Napisano
Godzinę temu, Jan Winnicki napisał(a):

Ta fajna, jakaś taka coupe,  nietypowa więc wartość bedzie tylko rosła 

Napisano
1 minutę temu, Łukasz___F napisał(a):

Ta fajna, jakaś taka coupe,  nietypowa więc wartość bedzie tylko rosła 

jakby to był diesel, to mogłaby być moja :hehe: 

Napisano
1 minutę temu, bergerac napisał(a):

Może nie wywołuj wilka z lasu:phi:

Napisano
  • Autor
17 minut temu, Łukasz___F napisał(a):

Poważnie pisząc, nie boję się wysokich przebiegów pod warunkiem że cena jest atrakcyjna.

To ile takie stelvio powinno kosztować?

Napisano
  • Autor
15 minut temu, bergerac napisał(a):

Wypadek miałeś?

Napisano
5 minut temu, Marcin79 napisał(a):

To ile takie stelvio powinno kosztować?

Kto normalny kupuje Alfe?:skromny:

Napisano
8 minut temu, Łukasz___F napisał(a):

Normalny Polak kupuje Skodę 1.0 TSI, lata na wczasy do Tunezji, na sylwka śmiga do Zakopanego i ma na półce skladanki The Best Of znanych artystów typu Modern Talking, Bon Jovi i Scorpions. Lubi wszystkie piwa z promocji :skromny:

Napisano
5 godzin temu, Marcin79 napisał(a):

Czy to dobra cena?

normalna, tak chodzą

alfa to powinna być czerwona i mieć fajną fele jak ta

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/alfa-romeo-stelvio-salon-pl-fv23-carplay-android-aktywny-tempomat-keyless-kamera-ID6H3Iuj.html

Napisano
  • Autor
10 godzin temu, Łukasz___F napisał(a):

Ja się cały czas zastanawiam.. ale nie jestem normalny  ;)

Napisano
12 godzin temu, Łukasz___F napisał(a):

jak zrobił 150 tys. km w 5 lat, to raczej udany egzemplarz - nie stał w serwisie

Napisano
11 godzin temu, Łukasz___F napisał(a):

Lepszą furkę ktoś sprzątnął z przed nosa:(

Screenshot_20250205_214841_Facebook.jpg.64a00c1ca977a5868678eabeb4673d07.jpg

Widziałem gdzieś to, ludzie pisali ze przod cały i graty jak maska karbon, silnik itp sporo więcej warte, z tyłu też sporo do odzyskania. No i papiery...

Napisano
3 godziny temu, Marcin79 napisał(a):

Tak całkiem serio to Stelvio jest bardzo fajnym samochodem, żona przejechała 30 kkm w rok i mówi że lepiej jej się jezdzi niż Macanem.

Napisano
5 godzin temu, Marcin79 napisał(a):

Odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie - nie szukam. Mam Alfę. Giuliettę ;] Jest bezawaryjna. Do tego LPG, więc jeżdżę taniej. Biorę Giulię/Stelvio pod uwagę przy okazji zmiany auta w przyszłości. Będzie problem z wyborem. Żonie się źle w Giulii siedzi - za nisko. Zatem tłuściutkie Stelvio. Następny wybór to silnik - benzyna/diesel. Znając z grup fb problematykę modułu Multiair i głośność pracy silnika z tym ustroistwem (porównywalną do diesla) raczej wybór padłby na klekota. Cytując Zenka - czas pokaże ;]

Napisano
  • Autor
3 minuty temu, Jan Winnicki napisał(a):

Odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie - nie szukam. Mam Alfę. Giuliettę ;] Jest bezawaryjna. Do tego LPG, więc jeżdżę taniej. Biorę Giulię/Stelvio pod uwagę przy okazji zmiany auta w przyszłości. Będzie problem z wyborem. Żonie się źle w Giulii siedzi - za nisko. Zatem tłuściutkie Stelvio. Następny wybór to silnik - benzyna/diesel. Znając z grup fb problematykę modułu Multiair i głośność pracy silnika z tym ustroistwem (porównywalną do diesla) raczej wybór padłby na klekota. Cytując Zenka - czas pokaże ;]

Przezywasz ten model jak mrowka okres  ;) popsuje się to kupisz nowy i będzie spokoj już na kolejne 100 tys km ;)

Napisano
  • Autor
8 minut temu, Jan Winnicki napisał(a):

Glupie italiance . Jak kupowałem serię 3 to podnieśli cenę alfa z 200 do 260 . A teraz znowu obniżyli do 200  ;)

Ale teraz jeszcze przez przynajmniej rok bmw musi mi dopłacać do leasingu wiec lipa  ;)

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/alfa-romeo-giulia-rok-produkcji-2024-abonament-z-rata-od-1625-zl-netto-dla-firm-ID6H1F7M.html

Edytowane przez Marcin79

Napisano
2 godziny temu, Marcin79 napisał(a):

Przezywasz ten model jak mrowka okres  ;) popsuje się to kupisz nowy i będzie spokoj już na kolejne 100 tys km ;)

Nie przeżywam. Jestem realistą. Wymiana modułu na nowy nie daje żadnej gwarancji kolejnych bezawaryjnych 100 tyś km. Chyba, że tyle zrobisz w rok i załapiesz się na gwarancję na naprawę. 

Edytowane przez Jan Winnicki

Napisano
2 godziny temu, Marcin79 napisał(a):

Jak kupowałem serię 3 to podnieśli cenę alfa z 200 do 260 . A teraz znowu obniżyli do 200

Bardzo nie chcieli ci sprzedać ;]

Napisano
34 minuty temu, Jan Winnicki napisał(a):

Nie przeżywam. Jestem realistą. Wymiana modułu na nowy nie daje żadnej gwarancji kolejnych bezawaryjnych 100 tyś km. Chyba, że tyle zrobisz w rok i załapiesz się na gwarancję na naprawę. 

Za bardzo filozofujesz, zamiast kupić i się cieszyć fajnym autem :ok:

Napisano
21 minut temu, ghost2255 napisał(a):

Bardzo nie chcieli ci sprzedać ;]

To co wkleił to dwu letnia nówka widać sprzedają się jak świeże bułeczki. 

Napisano
3 godziny temu, Maciej__ napisał(a):

Za bardzo filozofujesz, zamiast kupić i się cieszyć fajnym autem :ok:

Ile Alf posiadałeś, Macieju? Ile w ogóle fun carów posiadałeś?

W tym wątku to nie ja kupuję Alfę. Kupuje autor wątku. W żartobliwy i myślę obiektywny sposób naświetiłem mu problemy z tym silnikiem. Także jest merytorycznie i na luzie :skromny:

Edytowane przez Jan Winnicki

Napisano
11 minut temu, Jan Winnicki napisał(a):

Ile Alf posiadałeś, Macieju? Ile w ogóle fun carów posiadałeś?

Ja nie jestem nakrecony Alfe i nigdy nie planowalem zakupu... A Ty masz rozkminy w kazdym watku ;)

Jezdzilem kiedy C4V TS przez 7 lat, nie wiem czy to sie lapie na Twoja definicje funcara ale bardzo lubilem to auto.

Obecnie mialbym duzo wiecej frajdy z nowego roweru czy wyjazdu gdzies daleko na kilka tygodni niz auta.

Poza tym, wiecej luzu ;) :ok:

Edytowane przez Maciej__

Napisano
W dniu 5.02.2025 o 16:59, Marcin79 napisał(a):

Czy to dobra cena?

Ogloszenia już nie ma - przynajmniej u mnie teraz sie nie otwiera - to znaczy że sprzedali?

Napisano
5 godzin temu, Jan Winnicki napisał(a):

głośność pracy silnika z tym ustroistwem (porównywalną do diesla)

Przyznam się że jako właściciel stelvio od 3 lat nie wiem o czym mowa? czy mogę nie mieć modulu multiair w silniku benzynowym? -bo Imo pracuje bardzo cicho

Napisano
1 minutę temu, Maciej__ napisał(a):

Ja nie jestem nakrecony Alfe i nigdy nie planowalem zakupu... A Ty masz rozkminy w kazdym watku ;)

O ile swoje rozkminy rozumiem, bo mam Alfę i kolejnej nie wykluczam, to już Twoich wpisów w każdym temacie Alfy Romeo kompletnie nie rozumiem. Nie lepiej poświęcić czas na rower, albo tematy o rowerach? ;]

Napisano
6 minut temu, delco napisał(a):

Przyznam się że jako właściciel stelvio od 3 lat nie wiem o czym mowa? czy mogę nie mieć modulu multiair w silniku benzynowym? -bo Imo pracuje bardzo cicho

Masz. Poza QV benzyny tylko z MA. 

Napisano
2 minuty temu, Jan Winnicki napisał(a):

O ile swoje rozkminy rozumiem, bo mam Alfę i kolejnej nie wykluczam, to już Twoich wpisów w każdym temacie Alfy Romeo kompletnie nie rozumiem. Nie lepiej poświęcić czas na rower, albo tematy o rowerach? ;]

Jesli dobrze kojarze, to sam mnie tutaj zawolales ;]

Napisano
4 minuty temu, Maciej__ napisał(a):

Jesli dobrze kojarze, to sam mnie tutaj zawolales ;]

Myślałem, że się wytłumaczysz z "reakcji" No i się nie pomyliłem ;]

Napisano
  • Autor
22 minuty temu, delco napisał(a):

Ogloszenia już nie ma - przynajmniej u mnie teraz sie nie otwiera - to znaczy że sprzedali?

Siła ak

Napisano
3 minuty temu, Marcin79 napisał(a):

Siła ak

Tak. Przeze mnie jeden z jutuberów przestał nagrywać filmy na tle firanki i meblościanki. Nie wspomnę już sytuacji gdy inny z użytkowników forum nagrał o mnie vloga. Jestę influenserę :skromny:

Napisano
33 minuty temu, Maciej__ napisał(a):

Jezdzilem kiedy C4V TS przez 7 lat, nie wiem czy to sie lapie na Twoja definicje funcara ale bardzo lubilem to auto.

Obecnie mialbym duzo wiecej frajdy z nowego roweru czy wyjazdu gdzies daleko na kilka tygodni niz auta.

Poza tym, wiecej luzu ;) :ok:

Wiek 😎 Jak wiesz zmieniłem Type R na CT 200h i cieszę się jazdą w inny sposób 🤪