Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co jest w predkości, że nas tak podniecia

Featured Replies

Napisano

> ????????

A to Was predkosc podnieca? To rzeczywiscie jest cos nie tak. Jak jade szybko to z innych potrzeb: szybkiego dostania sie na miejsce, niecheci do baczniejszego zwracania uwagi na to co sie dzieje w lusterku wstecznym niz szybie przedniej, latwiejsza reakcja na to co sie dzieje z przodu niz z tylu, niechec do slamazar z przodu, chec odjechania od idioty ktory robi dziwne rzeczy na drodze itp.

drive.gif

Napisano

> ????????

Chyba odwieczny instynkt rywalizacji hehe.gif bede szybszy ,silniejszy ,bogatszy hahaha.gif20.GIF

Napisano

> ????????

Prędkość sama w sobie mnie nie podnieca. Nie mam potrzeby gnania ile fabryka dała.

Bawi mnie natomiast szybka jazda w zakrętach, ślizgi, no i oczywiścir przyspieszenie cool.gif

Dlaczego? Bo mi się wtedy gęba śmieje zlosnik.gif Szkoda czasu na nudne życie.

Napisano

> ????????

mnie rajcuje tylko przyspieszanie.

Napisano

> ????????

ja moge jechac powoli, ale nie lubie jak mnie ktos wyprzedza zlosnik.gif

i nie lubie jechac za kims z predkoscia w granicach 70-130 => trzeba wyprzedzic palacz.gif

a teraz tak mi przebudowali droge, ze musze duzo przepisow lamac wyprzedzajac zlosnik.gif

Napisano

> ...będę silniejszy ,bogatszy

hmm.gif a jaki to ma zwązek z prędkością zlosnik.gif

Napisano

> A to Was predkosc podnieca? To rzeczywiscie jest cos nie

tak

brawo.gif

>Jak jade szybko to z innych potrzeb: szybkiego dostania sie na

> miejsce, niecheci do baczniejszego zwracania uwagi na to co sie

> dzieje w lusterku wstecznym niz szybie przedniej, latwiejsza

> reakcja na to co sie dzieje z przodu niz z tylu, niechec do

> slamazar z przodu, chec odjechania od idioty ktory robi dziwne

> rzeczy na drodze itp.

zgadzam się waytogo.gif

Napisano

Uwielbiam to uczucie kiedy drzewa zlewają się w jedną ścianę a droga robi się coraz weższa. Do tego przeciążenie podczas przyśpieszania również powoduje szybsze krążenie ok.gif

Na moto dochodzi jeszcze zajebiste uczucie kiedy składasz się coraz głebiej w zakręcie, tego nie da się opisać tylko trzeba samemu doświadczyć cool.gif

Napisano

> ????????

Wtedy jestem ja, droga, moje umiejętności.

To ja (w założeniu) kontroluję sytuację w dodatku niebezpieczną.

Tak jak ktoś już napisał.. najlepsza jest kontrola w zakrętach, trudnych warunkach itd.

Jadąc szybko odzielamy sięod świata, który nam nie pasuje..

itd itd..

Rzekłbym jeszcze..inni się starzeją szybciej hehe.gifzlosnik.gif

Napisano

> a jaki to ma zwązek z prędkością

To sa przyklady biglaugh.gif przeczytaj cala wypowiedz to chyba zajarasz 20.GIF

Napisano

> ????????

nie tyle co predkosc co szybkie wchodzenie w zakrety, a jak juz jest cala seria zakretow to jest bajka jump.gif

Napisano

> nie tyle co predkosc co szybkie wchodzenie w zakrety, a jak juz jest

> cala seria zakretow to jest bajka

Na KJS-a, Panie, a nie na drogach publicznych wink.gif

Napisano

> ????????

nie bedzie mnie tu klnie.gif wyprzedzal takim rupieciem! palacz.gif

albo

kumple jezdzili szybciej i zyja hahaha.gif

a ja lubie szybko na prostej rownej drodze a ze malo ich u nas to na malo mozna sobie pozwolic biglaugh.gif

Napisano

> ja moge jechac powoli, ale nie lubie jak mnie ktos wyprzedza

> i nie lubie jechac za kims z predkoscia w granicach 70-130 =a teraz

> tak mi przebudowali droge, ze musze duzo przepisow lamac

> wyprzedzajac

czyli, logicznie interpretując powyższe, jesteś piratem drogowym... busted.gif

Napisano

> ????????

jedyna prędkość, która mnie podnieca to prędkość samolotów przed odbiciem się z płyty lotniska... yay.gif

Napisano

> jedyna prędkość, która mnie podnieca to prędkość samolotów przed

> odbiciem się z płyty lotniska...

ok.gifcool.gif

Napisano

Prędkość podnieca ludzi od dawna. Stąd biorą się wyścigi - nawet te na własnych nogach, te samochodowe, lotnicze i inne. Przecież ludzie ścigali się juz konno i to od dawna.

Może jest tak,że kiedy jedziesz szybko, czujesz się spadkobiercą swoich przodków, ludzi na koniach z szablą w garści ? Na pewno wzrasta adrenalina, zwłaszcza gdy gra muzyka odpowiednia. Poza tym facet, szybki i wściekły, uważa, że w oczach dziewczyn jest atrakcyjniejszy i popisuje się.

Ale rzeczywistość w Polsce jest smutna. Nie mamy Autobahnów, na ktorych można by dać upust swojemu pragnieniu szybkiej jazdy, bez zagrożenia dla innych (na autostradzie nie spotkamy rowerka, motorowerka, staruszek przechodzących przez jezdnię). A ulice w naszych miastach też nie są przystosowane do szybszej jazdy (mnie podobają się takie trasy jak Legnicka czy Estakada Gądów w Vratislavii, gdzie można jechać 70 km/h, tylko czemu tak rzadko jest tam zielona fala).

Innym powodem szybkiej jazdy jest pośpiech. Ludzie dzis się śpieszą, taki mamy świat. A Rzeczywistość polska skutecznie im ten pośpiech utrudnia.

Reasumując, z prędkością, mimo wszystko przesadzać nie należy. Po co przedwcześnie zasilać grono aniołków swiety.gif lub dajmy na to diabełków drive.gif ? Mysleć też trzeba o słabszych użytkownikach dróg (piesi), którzy często nie mają naszego rozsądku (ja nie wybiegnę nagle na ulicę, spiesząc sie do tramwaju - wiem,że ktos może gnać szybko i nie zdąży wyhamować. No i nasz portfel jest coraz bardziej zagrozony przez policial.gif .A w ten weekend niebiescy panowie urządzają polowanie, więc uważajmy i nie dajmy im oraz budżetowi państwa za dużo zarobić.

Napisano

> ????????

Mnie nie podnieca prędkość clown.gifcfaniak.gif....są inne , bardziej podniecające aspekty w życiu wink.gif...Szybkie wchodzenie w zakręty powoduje że kręci mi się w głowie...

Ta cecha, to kolejna męska pozostałość z jaskini.. zlosnik.gif

Napisano

chorobliwie nie cierpię jechać za kimś tongue.gif

Napisano

> i nie lubie jechac za kims z predkoscia w granicach 70-130 =a teraz

> tak mi przebudowali droge, ze musze duzo przepisow lamac

> wyprzedzajac

ja lubie jeździć po wolno, czyli przepisową 50'tką po centrum miasta, czym doprowadzam do szewskiej pasji innych, przyzwyczajonych do jezdżenia w mieście nawet setką

Napisano

Mam nadzieję że nie objawia się to dodawaniem gazu gdy jesteś wyprzedzany cfaniaczek.gif

Napisano

> Mam nadzieję że nie objawia się to dodawaniem gazu gdy jesteś

> wyprzedzany

malo kiedy jestem wyprzedzany, a jak juz jestem to przyjmuje to z pokora grinser006.gifzlosnik.gif

Napisano

Czy masz na myśli coś takiego jak tu

Ja bym to inaczej nazwał... angryfire.gif

Napisano

> Czy masz na myśli coś takiego jak tu

> Ja bym to inaczej nazwał...

I BMW tyle widziało Audi yay.gifz_lol1.gif

Ja tam jeżdżę tyle ile można........ Uno boozing.gifhahaha.gif I na razie za prędkość mnie jeszcze żaden busted.gif nie zatrzymał screwy.gif270635636-JUMP2.gifbrawo.gifpalacz.gifok.gif

Napisano

> Czy masz na myśli coś takiego jak tu

> Ja bym to inaczej nazwał...

piękni idioci sick.gif

takim to tylko życzyć żeby ktoś kogo tak madrze wyprzedzają zrobił jakiś dziwny manewr (najlepiej kamazem których na tym filmie nie brakowało zlosnik.gifhehe.gif )

Napisano

> czyli, logicznie interpretując powyższe, jesteś piratem drogowym...

umysl dziecka zaden pirat zlosnik.gif

Napisano

> ????????

Tego nie można określić słowami alien.gif

Napisano

moze chodzi o to poczucie niepełnej kontroli? Nie lubimy kiedy w życiu nad wszystkim panujemy?to chęc do wyzwań nas pcha na ten pedał gazu. nasz mózg nie jest przystosowany do przetwarzania wszystkich informacji jakie naplywają do nas przy jeździe np 90km/h - nie pamietacie moze swoich pierwszych godzin za kierownicą samochodu, kiedy to jadąc (np Lką) 50km/h mowiliscie ze jest suuuuuuuuuper i w ogole szybciej wam nie trzeba, ze podoba sie nieziemsko? otóz człowiek sie przyzwyczail i ciagle dazył do wiecej i wiecej. i dlatego to tak gnamy smile.gif

Napisano

> jedyna prędkość, która mnie podnieca to prędkość samolotów przed

> odbiciem się z płyty lotniska...

Dlaczego? Przecież przy starcie samolot jest wolniutki. hmm.gif Dopiero na wyskości przelotowej pokazuje co może. No chyba że mówisz o przyspieszeniu i lubisz jak Cię wciska w fotel. To rozumiem ok.gif.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.