Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co dostaliście do Astry na gwiazdkę ???

Featured Replies

Napisano

Ja się pochwalę. Dostałem Kubeł Speed + pasy Sparco, + zapinki na maskę, + wkrętarkę i szlifierkę yay.gifyay.gifyay.gif

Napisano

Ja tylko podłokietnik, ale i tak się cieszę yay.gif

Napisano

> Ja się pochwalę. Dostałem Kubeł Speed + pasy Sparco, + zapinki na

> maskę, + wkrętarkę i szlifierkę

No to ja tez sie pochwalem smile.gif

Astre po wypadku bez tylu (autobus zaparkowal w bagazniku) z silniczkiem C20XE 96r z 1 fotelem Sparco i pogieta klatka auto z toru smile.gif jeszcze nie zdazylem zrobic fotek bo przyjechalo dzis o 6 rano zeby.GIF ze szwajcarii:D:D

Napisano
  • Autor

> No to ja tez sie pochwalem

> Astre po wypadku bez tylu (autobus zaparkowal w bagazniku) z

> silniczkiem C20XE 96r z 1 fotelem Sparco i pogieta klatka auto z

> toru jeszcze nie zdazylem zrobic fotek bo przyjechalo dzis o 6

> rano ze szwajcarii:D:D

No to czekamy na fotki. Zapowiada się ładnie. Będzie pzekładka, czy sklejanie z dwóch jednego?

Napisano

Mialem kiedys w Astrze 2 x Speed 3 + pasy 4 pkt... wszystko super gdyby nie fakt ze nie dalo sie normalnie obraca na skrzyzowaniach... gdyby nie to do dzis jezdzilbym w SPEEDach smile.gif

276919759-PICT0002.JPG

Napisano
  • Autor

> Mialem kiedys w Astrze 2 x Speed 3 + pasy 4 pkt... wszystko super

> gdyby nie fakt ze nie dalo sie normalnie obraca na

> skrzyzowaniach... gdyby nie to do dzis jezdzilbym w SPEEDach

To będę jeździł z pilotem nawet po mieście ( tylko musi być zaufany) hehe.gifhahaha.gif

Napisano

> No to czekamy na fotki. Zapowiada się ładnie. Będzie pzekładka, czy

> sklejanie z dwóch jednego?

Wlasnie sie zastanawiam narazie chce pojezdzic 1,4 bo zbieram punkty do licencji i reprezentuje swoj klub w II klasie.

Auto mam przygotowane pod SWAPA obspawane nadwozie przygotowany projekt klatki i czeka na wyjaz do kaluzy na zalozenie jej.

Klepanie tego rozbitka raczej nie wchodzi w gre bo przypomina przystanek autobusowy smile.gif

Ale za wszystkim przemawiaja koszty mam juz oferty kupna tego rozbitka i jeszcze nie wiem co zrobie narazie jestem w szoku smile.gif jego stanu.

Po swietach garaz i bede sprawdzal w jakim stanie silnik i dopiero bede wiedzial teraz nie da sie go zapalic frown.gif brak aku przewodow WN i paru pierdul.

Ale jak bede robil SWAPa to sie zastanawiam nad jakims uturbinym silnikiem od CALi ale wszystko sie okaze jak bede stal z $$ w przyszlym roku smile.gif

Napisano

moja Viki dostala caly zbiornik V-Power 100 + silver STP yay.gif

Napisano

Ja dostałem kołpaki smile.gif hehe teraz sie juz Asterix lepiej prezentuje

Napisano

mikolaj.gif

Nowy akumulator, podgrzewacz do siedzeń, nowy zapach somochodowy smile.gif no i szampon i wosk do pielęgnacji... waytogo.gifmikolaj.gifbalwanek.gifxmas_125.gifmikolaj.gif

Napisano

> To będę jeździł z pilotem nawet po mieście ( tylko musi być zaufany)

hehe w sumie niezla mysl, tylko ze jak zepniesz pilota porzadnie to tez sie nie odwroci smile.gif

BTW: Kiedys jak mialem kubly, deptalismy z kumplem bo czyms jak tor, jednak bylo dostyc nierowno, wiec spialem sie porzadnie pasami i hulaj duszo, kumpel na ten ruch sie nie zdecydowal, stwierdzil ze on nie musi byc dobrze upiety bo i po co.... hehe do pierwszego porzadnego podbicia... potem stwierdzil ze moze jednak dopnie pasy porzadnie smile.gif ehhh szkoda ze moja astra to tylko 1.6, ehhh gyby to byla 2.0 16V smile.gif albo Clio Sport... no ale coz wracamy na ziemie.... a raczej pod ziemie jutro rano do pracy trzeba zbierac kase na cos mocniejszego bananaevil.gif

BTW2: widze ze kolega ma astre z klatka i takie tam, bawisz sie tez w KJS? w moim podpisie jest strona naszego teamu, co prawda dawno nie byla aktualizowana z braku czasu, ale mozesz poogladac galerie i takie tam, jesli dobrze pojdzie to od przyszlego sezonu na stale siadam na prawy fotel smile.gif

Napisano

cocpit spray i piankę do tapicery podarowałem Astrze od Mikołaja z Orlenu zlosnik.gif

Napisano

a ja dostałem zajebiste wyniki powazne zmiany na płucach chociaz nie pale wiec mam doła wiec panowie cieszcie sie zyciem i bliskimi wesołych swiat pozdrawiam

Napisano

> a ja dostałem zajebiste wyniki powazne zmiany na płucach chociaz nie

> pale wiec mam doła wiec panowie cieszcie sie zyciem i bliskimi

> wesołych swiat pozdrawiam

Nie łam się bedzie dobrze smile.gif

Napisano

> Ja tylko podłokietnik, ale i tak się cieszę

Tylko? ja też podłokietnik i jestem super zadowolony. ok.gif

Napisano

Moja Astra dostała

skrobaczke z rękawiczką hehe.gif + pokrowce heh

Napisano

Ty tez sie mozesz cieszyc tylko zmien nastawienie!!

i nie wierz tym konowalom lekarzom! sa inne metody leczenia

Napisano

> Ja się pochwalę. Dostałem Kubeł Speed

Dobre te kubeły (wygodne, zapewniają dobre trzymanie boczne itp.)? W sumie tanie (800 zł) i zastanawiam się od dłuższego czasu, co te kubły są warte hmm.gif Wyczynowe Recaro są po 2000 - 3000 zł za sztuke i to za tańsze modele.

Napisano

a ja dostałem świąteczną chęć zmiany auta, i sprzedaje auto do lutego i zmieniam na cos inkszego smile.gif moze vectra albo bmw316

Napisano

> a ja dostałem świąteczną chęć zmiany auta, i sprzedaje auto do lutego

> i zmieniam na cos inkszego moze vectra albo bmw316

jak BMW to lepiej jakies 318 albo 320 bo 316 cie zezre razem z butami to cholerstwo pali wiecej jak 318 czy 320, wiem bo jezdzilem tymi samochodami na dosyc sporych odcinkach

Napisano

> jak BMW to lepiej jakies 318 albo 320 bo 316 cie zezre razem z butami

> to cholerstwo pali wiecej jak 318 czy 320, wiem bo jezdzilem

> tymi samochodami na dosyc sporych odcinkach

hmm to zaczerpne jeszcze informacji w tej kwestii i dzieki za rade:) mysle jeszcze nad vectra B smile.gif ale zobaczymy co do lutego wymysle:)

Napisano

A ja dostałem nowe dywaniki gumowe bo stare były już troszku dziurawe... smile.gif

Napisano
  • Autor

> Dobre te kubeły (wygodne, zapewniają dobre trzymanie boczne itp.)?

Wybrałem Speed. Jestem zadowolony w 100%, Zastanawiałem się nad zakupem bimarco ale chłopacy z streetracing doradzili mi że lepiej speed. waytogo.gifTutaj jest rozmowa http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=38044 Mam kolor niebieski z czarnym tyłem, napis Woziu (jak masz swój napis to nie ma napisu Speed), A najważniejsze trzymanie boczne. Fotel głębszy od Bimarco, Jest bardzo sztywny, nie rozsuniesz go na boki nawet na centymetr, Do mnie jest na styk, jak włożę palce z jednej i z drugiej strony to jest za ciasny (3cm węższy i byłby za ciasny). Jeszcze nie jest zamontowany ale siedzę w nim kilka godzin (filmy itp.) spineyes.gif i stwierdzam że jak prz6 moim sztywnym zawieszeniu przejadę się po mocnych dxziurach to może pupa boleć ale lubię czuć autko. A to jest chyba ważniejsze w kubłach palacz.gif

Napisano

Bo nie był planowany jej zakup, ale się trafiło kilka dni przed świętami.

A na święta to jedynie zapaszek do auta z samochodowych gadżetów hehe.gif

Napisano

-STP do wtryskiwaczy smile.gif

-tarcze przod TEXTAR

-klocki ATE

-zapaszek (Brise)

-Filtr powietrza

to tak narazie smile.gif

Napisano

> -STP do wtryskiwaczy

właśnie chciałbym sobie to kupić ale nie wiem czy to coś da. A jak narazie to od czasu do czasu na prostym odcinku trochę go "pogonie" i jest dobrze. Ciekawe tylko jak przyjdą mrozy.

Napisano

A moja astra dostała awarii - zatarcia pompy wspomagania 033102bebe_1_prv.gifgrinser006.gif

Napisano

Ja nowe sprzegiełko LUK-a i pokrowce na fotele. Sądze że na wielkanoc sprawię sobie hamulce i rozrządzik. grinser006.gif

Napisano

> Ja nowe sprzegiełko LUK-a i pokrowce na fotele. Sądze że na wielkanoc

> sprawię sobie hamulce i rozrządzik.

Nowe Aku . centra futura 45 Ah 450 //3 lata gwarancji

Napisano

Moja Asterka dostała brakującą zaślepkę listwy progowej, nowe żarówki H7 Philipsa i

matę grzewczą na siedzienie vibra.gif

Napisano

Moja F-ka dostała 0,5l oleju silnikowego "na dolewkę". zlosnik.gif

Napisano

A moja dostanie spóźniony prezent - akumulator. W II dzień świat zadowolony że uciekam od teściowej, odpalam asterkę i klapa, zamęczyłem akumulator. Na szczęście znajomy podjechał i miałem kabelki.

Napisano

a ja cosik takiego smile.gif:):):) i jestem zadowolony

Napisano

Ja sprężyny na tył smile.gif))))

Napisano

> Ja sprężyny na tył ))))

A Moja nówke tłumiczek końcowy cool.gif i STP... zlosnik.gif

Napisano

> A Moja nówke tłumiczek końcowy i STP...

radio sie dostalo wink.gif ale car 400 wcale gorzej nie gral

ale najpierw dostalem troche stresu bo wyniku zwarcia przy zmianie lampki, zglaslo mi pol samochodu, lacznie z obrotami (???) ale na szczescie to tylko bezpiecznik biglaugh.gif

Napisano

U mnie asterka miała dostać pod choinkę nowe radio. A że się spóźniłem i nie kupiłem to się pogniewała i akumulator mam do wymiany

Napisano

> U mnie asterka miała dostać pod choinkę nowe radio. A że się

> spóźniłem i nie kupiłem to się pogniewała i akumulator mam do

> wymiany

hehehe smile.gif u mnie sie pogniewal car 400 wink.gif odpialem klemy i musialem wbic kod a,ze mialem zapisany na jakiejs karteczce,ktora sie na moment zgubila to wbijalem kod z pamieci

niestety pamiec siadla i zle wpisywalem jedna liczbe..po 3 razach ze zlym wpisaniem kodu dojechalem do domu i znalazlem karteczke wink.gif ale nie moglem uruchomic trybu wprowadzania..w instrukcji bylo napisane,ze kazde kolejne bledne wprowadzenie kodu powoduje wydluzenie czasu pomiedzy kolejnymi uruchomieniami trybu serwisowego..pomimo kilku godzin odstepu dalej byla lipa i sie wku**wilem i kupilem nowe radio wink.gif

Napisano

> Ja się pochwalę.

Mojej się dostało chromowane siłowniki maski... super sprawa ok.gif

Napisano

ja sobie sam kupilem lewe lusterko bo jakis baran wprzedzajac na 3-go stracil mi na autostradzie

przyszlo dzis wink.gif

Napisano

> ja sobie sam kupilem lewe lusterko bo jakis baran wprzedzajac na 3-go

> stracil mi na autostradzie

z tą autostradą to nie przesadzaj cfaniaczek.gif

> przyszlo dzis

ok.gif

Napisano

e no nie lam sie

wyjedz nad morze powdychaj jodu albo w gory waytogo.gif

Napisano

> z tą autostradą to nie przesadzaj

no tak u nas na to mowia - skoro most jest autostradowy to droga chyba tez hmm.gif. jak tylko dowala bakujacy pas to z pewnoscia autostrada jak malowana bedzie biglaugh.gif

lustereczko bajeczka kompletne nowka funkiel nie smigane z przesylka ekspresowa 58 zeta

Napisano

kupilem LG z cd, 4x50W, wejscie USB..

bez fajerwerkow w sumie..

poza cd/mp3/wma i tym portem usb nie ma nic co by mnie krecilo specjalnie

car400 gral rownie dobrze a co ciekawe mial wieksze podbicie basu co mi jak najbardziej odpowiadalo

ale dla ciekawych link do radia: http://www.pixmania.com/pl/pl/449923/art/lg/radio-samochodowe-mp3-usb.html

Napisano

jeszcze przed świętami dałem w prezencie mej Asterce MIDa, a dziś zapodałem do niej przełącznik wycieraczek z tempomatem plus przekaźnik oraz Chek Kontrol do zarówek :d

Napisano

moja zostala wyleczona z pukania które mnie tak....... udało mi si tego dokonać zmieniając końcówkę drążka(dwóch mechaniorów to mi sprawdzało +diagnosta i się zaklinali że wszystko z nią ok tuk.gif no i wymieniłem profilaktycznie ) i nastała błoga cisza oraz wymiana wycieraczek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.