Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wątek powitalno-pożegnalny

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich!!! Jestem tu nowy i z gory przepraszam za błędy i niedociągnięcia związane z korzystaniem z tego forum. Licze na wyrozumialosc! wink.gif

Napisano

witam. na AK jestem pare latek wcześniej była centomania teraz juz jestem posiadaczem Astry II caravan z 99r z silniczkiem 1.6 8v SZR

Napisano

Witam

Krzysiek, od jakiegoś czasu na matizowym AK, od tygodnia szczęśliwy posiadacz Astry H kombi 1,7 cdti 2005.

Napisano

Witam

Stałem się posiadaczem Astry 2.0 DTL . Od kilku lat jestem na AK w UKP Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Witam użytkowników.

Niedawno kupiłem Opla Astre 1,4 16V.

Mam nadzieję, że znajdę tu dużo ciekawych informacji i porad dotyczących mojego samochodu.

Pozdrawiam smile.gif

Napisano

Witam smile.gif

Chciałbym tutaj zaczerpnąć trochę wiedzy na temat mojej Astry, jak i prosic nie kiedy o waszą pomoc smile.gif

Posiadam Astre 1.6 8v 93r. 3drz. Stara ale jara smile.gif

Pozdrawiam

Napisano

Witam na AK jezdze Astra H 1.7 CDTI 2005r Pozdrowienia

Napisano

I ja sie tutaj przywitam chociaz juz kilka lat jestem na forum,teraz zapewnie tutaj wiecej. A wiec na imie mam Artur jak w opisie i planuje zakup astry 2 , pozdrawiam.

Napisano

Witam , jestem tu całkowicie nowy.W sumie jakiś czas temu się zarejestrowałem ale jak narazie nie musiałem zadawać pytan ponieważ na wszystkie moje pytania znalazłem odpowiedzi w wyszukiwarce ;P

Od niecałego roku jestem szczęśliwym posiadaczem Astry Caravan 1,4 8V z 1997 roku wink.gif

Napisano

Witam serdecznie. Pierwszą astre kupiłem w 2003r była to Astra G z silnikiem 1.4 16v. Niestety kupowałem mieszkanie i sprzedałem... Dwa lata temu kupiłem Astrę G w kombicy z silnikiem 1,7 TD ISUZU z 95r, Ale w ubiegłym roku sprzedałem. Wtedy zakupiłem sobie Scenica, ale sentyment do Astry był wielki. Dlatego we wrześniu kupiłem żonie Asterkę G 3d wersja SPORTIVE z motorem X16XE, którą mam do dziś. WITAM I POZDRAWIAM! zlosnik2.gif

Napisano

Witam ponownie;-)

Tym razem z Astrą III w wersji 5d, silnikiem 1.4 wyposazeniem superenjoy+kilka dodatków.

PS. Kiedyś miałem SERYJNĄ Calibre i bylo to auto które najmilej wspominam z całego parku jaki posiadam/ałem

Napisano

Oficjalnie witam z nową asterką

1,9 CDTI DPF 100KM 2006

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jestem właścicielem astry f 1,8 i witam wszystkich właścicieli asterixów.:)

Napisano

Wróciłem tutaj znowu. grinser006.gifhahaha.gif

ikonka_photo2.gif

Napisano

witam wszystkich. mam na imie wojtek. moj opelek to astra sedan 97r 1.6 16v. w miare mozliwosci ulepszana. mozna mnie spotkac w okolicach tarnowa i dąbrowy tarnowskiej. na cb radiu mozna mnie wywolac "wojta" pozdrawiam

Napisano

Bry - jestem nowy zlosnik.gif (na tym kąciku ofc) zlosnik.gif

Do tej pory, że tak powiem głównie "używałem" kącików z Lanosem w tle zlosnik.gif

Ale po skasowaniu mojego Lanosa przez - nomen omen zlosnik.gif - Astrę OPC, przesiadłem się na Astrę Sport ok.gifzlosnik.gif

Aha, do moderatora Grześka pojechałem od razu po odebraniu autka IThankYou.gifok.gifhehe.gif

Napisano

Jako nowy chcę się przywitać ze wszystkimi posiadaczami czterech kółek i pozdrowić serdecznie. Posiadam Opla Astrę G 1.6 8V .

Napisano

Witam! wszystkich posiadaczy astry.

Posiadam Opla Astrę 1.7 X17dtl w caravanie z 1997 roku.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, posiadacz pełnoletniej astry f caravan c16nz z nieznanym przebiegem (według licznika 220kkm). Ja bym dodał ze 150kkm do licznika.

Napisano

Witam, dziś właśnie stałem się posiadaczem Astry II Caravan z silnikiem Z14XE. Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam serdecznie i na wstępie zgłaszam wniosek formalny o utworzenie i podpięcie wątku dla wszystkich synów marnotrawnych grinser006.gif

Ojcze Lelku, stryju Orochimaru i wujku Azjo - przyjmijcie mnie na powrót do rodziny! 526.gif;] Przyznaję bez bicia, to ja wykpiwałem lewe paliwo szmuglowane zza wschodniej granicy, pewną legendarną instalację gazową z Holandii, zdarzyło mi się także wypomnieć Lelkowi niejeden przekaźnik, ale po dwóch latach banicji powróciłem 001.gif

Zanabyłem dzisiaj drogą kupna drugiego Astrolota, tym razem G, w kolorze czerwień ferrari. O tych dwóch latach wolę nie mówić, więc proszę za język nie ciągać wink.gif

Pozdrawiam,

PZ

Napisano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Jestem nowy na forum ale astrą latam już 3 lata icon_eek.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jestem nowy 30.GIF witam wszystkich. Posiadam astrę F 1.4 z 92r. i G 1.7 z 02/03r. drive.gif Oba autka fajne.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam serdecznie, Kamil lat 31, Lubuskie od 3 dni posiadacz Astry f , leciwa (95'), ale to moje pierwsze auto i się ciesze smile.gif

Napisano

Pozdro wszystkim-jakoś tak przejechałem 135k na Asterce G 1.4zxe i nie było czasu wpaść i się przywitać-z okazji majówki piątka wszystkim i szerokości.

Napisano

wtam jestem szczęśliwym ? posiadaczem astry kombi 1.8 ,1994r. przypadła mi do serca i chcę z Waszą pomocą się nią nacieszyćhttp://autokacik.pl/images/icons/smile.gif

Napisano

Witam wszystkich smile.gif

Moja Asteroida: Opel Astra F kombi 1995r, 1,6 16 V, 74 kW (101KM), kolor: grafit perła.

Pozdrooo

Napisano

>Witam wszystkich w tym kaciku.

Od dwóch miesięcy mam Astrę F Classic 1,6i 8V X15SZR sedan + LPG z 1999r. Liczę na pożyteczna wymianę informacji bo sam mam sporo doświadczeń z różnymi samochodami.

Pozdrawiam forumowiczów.

Napisano

Witam wszystkich jestem tu prawie nowy bo wczesniej nie mialem czasu uzupelnic danych mowia na mnie mroziu i jezdze vauxhall astra f GSI C20XE 16V banana-wave.gif

Napisano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.Jestem szcześliwym posiadaczem ASTERKI F w sedanie silnik C14SE

Napisano

Witam, jestem już chwile na autokaciku.pl, ale nie zdążyłem się jeszcze przywitać na astrze.

Mam na razie martwą astrę x17dtl, ale myśle, że i z waszą pomocą uda mi się przywrócić jej świetność. pozdr.

Napisano

Witam wszystkich .Mam na imię Tadek .Mieszkam w okolicach Siewierza. Od kilku dni jestem posiadaczem Astry H z 2005r. Jest mi miło że mogę się z Wami przywitać. Cześć.

Napisano

Witam,jestem użytkownikiem astry 1,6silnik x16SZR w kombi rocznik 97

Witam wszystkich ;starych;użytkowników tego forum alien.gif

Marek

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich

No i stalo sie, po ladnych paru latach wrocilem na to forum yay.gifsmile.gif Tylko teraz z Asterka H smile.gif

Pozdrwiam wszystkich

Mirek

Napisano

Cześć.

Efka '97. X16SZR kombi. Nic dodać nic ująć.

Jeździmy najczęściej po niemczech. Mała daje radę!

post-146404-14352508751453_thumb.jpg

Napisano

Witam wszystkich!

Od listopada 2008 jestem właścicielem Astry F, rocznik 93, GLS, 5d, silnik 1,6i 55kW/75KM C16NZ.

Od czasu jak ją objąłem we władanie doprowadzam ją do ładu (silnik, zawieszenie, a ostatnio progi, wlew paliwa i przedni prawy błotnik).

Pozdrawiam wszystkich! 30.GIF

Napisano

Witam wszystkich

Astra H 1.4 elegance 2004

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich niezwykle smacznie wink.gif

Na AutoKąciku.Pl od wczoraj. Astra F, 1.4, 1997.

Napisano

Cześć.

Oplami kulam się juz pare ładnych lat, od Kadeta poprzez Astre 1 , Corse, teraz na "warsztacie" Astra 2 D kombi, im wiecej bajerów tym częściej coś do zrobienia-proszę o pomoc ,a jak umiem to pomogę.

Napisano

Witam wszystkich astromaniakow z bliska i z daleka, ja - szczesliwy od dzisiaj posiadacz Astry F Caravan - w trakcie rejestracji zlosnik.gif

Napisano

Witam kolegów! Astrę H 1,6 mam od 8miesięcy ale mało mam czasu siedzieć na AK

Pozdrawiam 20.GIF