Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alarm Do Stilo..

Featured Replies

Napisano

Panowie, jak jest z alarmem do Stilo, chciałem założyć jakiś i najlepiej żeby był połączony z pilotem w kluczyku, czy można coś takiego zrobić i czy jest to dużo droższe od rozwiązania z oddzielnym pilotem?

Napisano

SEO po raz kolejny ok.gif

Ja mam bezpilotówkę z doprogramowanym pilotem, działa już ponad rok - pierwszy zakup do stilona

Przy okazji pytanie do reszty userii z jakiej / w jakiej odległości działają Wam fabryczne kluczyku piloty?? 1-5m czy więcej?

Napisano

Quote:

Przy okazji pytanie do reszty userii z jakiej / w jakiej odległości działają Wam fabryczne kluczyku piloty?? 1-5m czy więcej

+- 1-1,5m palacz.gif

Napisano

Podobnie ok 1-1.5m - na początku mnie to dziwiło, myślałem że może baterie słabiutkie ale TTTM

Napisano

> A seo to jakaś firma, ile kosztuje i gdzie można kupić??

Google ok.gif

Napisano

> Przy okazji pytanie do reszty userii z jakiej / w jakiej odległości

> działają Wam fabryczne kluczyku piloty?? 1-5m czy więcej?

najdalej jakieś 5-6m (sprawdzałem z I-go piętra domu jednorodzinnego) ok.gif

Napisano

> Już mam ;-)

> Trochę drogi, a coś takiego: jakiś tekst

Mam fabryczny ,wiec raczej Tobie nie pomogę !

Koledzy polecają dobry wyrób ,co do ceny to jest zasada dobre rzeczy muszą kosztować ! 20.GIF

Napisano

> Już mam ;-)

> Trochę drogi, a coś takiego: jakiś tekst

drogi piszesz wiec kup chiszczyzne to zobaczysz jakie drogi bedzie serwis i paczki w obie strony z reklamacja

a po drugie jak tak piszesz to nie masz zielonego pojecia i sam tego nie zalozysz

Napisano

Moja mulher.gif kiedyś przy mnie otworzyła samochód z kilkunastu metrów, na moje głośno wyrażone zdumienie stwierdziła, że zawsze tak robi.

Napisano
  • Autor

> a po drugie jak tak piszesz to nie masz zielonego pojecia i sam tego nie zalozysz

W sumie fakt nie znam się,, ale nie pisałem że będę sam zakładał, tylko że pytam ponieważ dzwoniłem po różnych firmach co zakładają alarmy i był straszny rozrzut w cenach 600 -1200 zł z założeniem, podczas gdy na allegro ceny oscylują w granicach 200 zł za sam alarm i ludzie to kupują i dają pozytywne komentarze, Swoją drogą zastanawiam się czy od alarmu nie jest bardziej skuteczne odcięcie zapłonu, lub blokada skrzynii, co myślicie??

Napisano

Ja rok temu płaciłem 700 pln. za SEO bezpilotowy z doprogramowanym dodatkowym pilotem.

Dodatkowo ukryty "dinks" ( we własnym tajnym zakresie) + AC.

Co do skuteczności to 100% bez "dinksa" nie pojadą, a wycie MOŻE przepłoszy, AC na otarcie łez biglaugh.gif

Co do zasięgu to u mnie w porywach do 5mb oryginalny scyzoryk, ten dodatkowy pilot z SEO to nawet z 30-40mb

Napisano

Jak odebrałem nowy kluczyk to dawał rade z 3ego piętra na druga stronę ulicy(jakieś 20-30m) yay.gif Teraz raczej nie załapie z więcej niż 10m. Mam wrażenie ze odległość ta się zwiększa jeśli zachodzę stilona od tyłu screwy.gif

Napisano

> Teraz raczej nie załapie z więcej niż 10m.

Czy zmieniałeś bateryjkę ?

Napisano

z wysokości 10. piętra jestem w stanie zamknąć go na parkingu (jakieś 45-50m) wink.gif

z poziomu ulicy jakieś 15-20m

Napisano

> Panowie, jak jest z alarmem do Stilo, chciałem założyć jakiś i

> najlepiej żeby był połączony z pilotem w kluczyku, czy można coś

> takiego zrobić i czy jest to dużo droższe od rozwiązania z

> oddzielnym pilotem?

A tak z ciekawości to po kiego grzyba montować alarm? Przecież teraz nikt na to już nie reaguje i więcej z tym problemu niż pożytku. Jak dla mnie strata kasy. To już lepiej przed złodziejami jakąś blokadę typu "bear lock" zamontować.

Napisano

Jak rozumiem ten alarm komunikuje się po CAN-ie?

A i jeszcze jedno... czy nasze kluczyki mają zmienny -"dynamiczny" kod hmm.gif bo nie jestem pewny na 100% ale chyba tak hmm.gif

Ja mam dokładany

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.