Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opel Astra Sport Tourer

Featured Replies

Napisano

> Opel Astra Sport Tourer

Jest juz 3D, bo mi sie wydaje, ze ciagle nie ma?

Napisano

> Jest juz 3D, bo mi sie wydaje, ze ciagle nie ma?

Nie ma, ale jak wyjdzie i czegoś nie skopią na kształt Megane hehe.gifrotfl.gif, to może wyjść bardzo ładny samochód.

Napisano

Co by nie mówić to Astra IV się udałą Oplowi stylistycznie.

Napisano

> Co by nie mówić to Astra IV się udałą Oplowi stylistycznie.

jak na opla owszem...

Napisano

> Opel Astra Sport Tourer

Przód połączenie Hondy i Audi

Tyl połączenie Q7 i Passata

Ale jakos sie to kupy trzyma.

Napisano

> jak na opla owszem...

Gust jest jak d .... a widzisz jakiś atrakcyjniejszy kompakt w tej chwili (wewnątrz i zewnątrz) ... jak na siebie ? zlosnik.gif

Napisano

> Gust jest jak d .... a widzisz jakiś atrakcyjniejszy kompakt w tej chwili (wewnątrz i zewnątrz) ...

> jak na siebie ?

ja widze ja widze ... stoi w moim garazu biglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gif

Napisano

> Gust jest jak d .... a widzisz jakiś atrakcyjniejszy kompakt w tej chwili (wewnątrz i zewnątrz) ...

> jak na siebie ?

Dla siebie widzę nawet dwa... Nie tylko ze względów estetyczymych...

Napisano

> Co by nie mówić to Astra IV się udałą Oplowi stylistycznie.

no ale do włoskich stylistów to jeszcze daaaaleka droga

Napisano

> no ale do włoskich stylistów to jeszcze daaaaleka droga

Do awaryjności włoskich wozidełek również... rotfl.gif

Napisano

> Do awaryjności włoskich wozidełek również...

dlaczego nowego Opla porownowujesz do starej wloszczyzny? wink.gif chyba ze nowe tez sie psuja ale o czyms nie wiem? wink.gif

Napisano

> dlaczego nowego Opla porownowujesz do starej wloszczyzny? chyba ze nowe tez sie psuja ale o czyms

> nie wiem?

A gdzie pisało że do starych?

Napisano

> Nie ma, ale jak wyjdzie i czegoś nie skopią na kształt Megane , to może wyjść bardzo ładny

> samochód.

A co takiego jest skopane w Megane Coupe? icon_eek.gif

rnomgncoupe.jpg

rnomgncoupe_2.jpg

Napisano

> A gdzie pisało że do starych?

a co nowe sie psuja bardziej niz ople? poka poka... hehe.gif

Napisano

> A co takiego jest skopane w Megane Coupe?

no wiesz... Opel to wyrafinowany styl i niebagatelny wyglad ... gdzie tam jakies Megane do niego rownasz.... oink.gif

rotfl.gif

Napisano

> no ale do włoskich stylistów to jeszcze daaaaleka droga

Który włoski samochód klasy kompakt ma tak ogromna przewagę stylistyczną nad Astrą? hmm.gif

Napisano

> a co nowe sie psuja bardziej niz ople? poka poka...

Nie mówię, że się nie psują, ale francuzy biją chyba wszystkich na głowę w tej kategorii... rotfl.gif

Napisano

> Który włoski samochód klasy kompakt ma tak ogromna przewagę stylistyczną nad Astrą?

lancia_delta_0.jpg

Lancia-Delta_2009_800x600_wallpaper_09.jpg

pozdrawiam,

bromsky

Napisano

> pozdrawiam,

> bromsky

Ale zdajesz sobie sprawę z tego jak bardzo subiektywna jest twoja ocena cfaniaczek.gifzlosnik.gif

Imho AIV jest atrakcyjniejsza zlosnik.gif

Napisano

> Ale zdajesz sobie sprawę z tego jak bardzo subiektywna jest twoja ocena

> Imho AIV jest atrakcyjniejsza

Kwestia gustu, lancia zrobiła na mnie duże wrażenie na żywo.

pozdrawiam,

bromksy

Napisano

> Nie mówię, że się nie psują, ale francuzy biją chyba wszystkich na głowę w tej kategorii...

po czym wnosisz ?? jakość francuskich samochodów w ostanich latach się znacznie poprawiła

Napisano

> po czym wnosisz ?? jakość francuskich samochodów w ostanich latach się znacznie poprawiła

Jakość może i tak, ale awaryjność chyba się nie zmieniła..

Napisano

> pozdrawiam,

> bromsky

Mówisz że jest przepaść stylistyczna pomiędzy Deltą i Astrą? hmm.gif Kwestia gustu wink.gif Poza tym Lancia jest sporo droższym samochodem wiec nie wiem czy to ta sama klasa. Odpowiednikiem cenowym Astry jest u Lancii model Musa... który IMHO wygląda jak... dupa za krzaka wink.gif

lancia_delta_0.jpg

2010-opel-astra.jpg

Napisano

> Mówisz że jest przepaść stylistyczna pomiędzy Deltą i Astrą? Kwestia gustu Poza tym Lancia jest

> sporo droższym samochodem wiec nie wiem czy to ta sama klasa. Odpowiednikiem cenowym Astry

> jest u Lancii model Musa... który IMHO wygląda jak... dupa za krzaka

Stylistyka przodu na tym samym poziomie. Tył natomiast w przypadku Astry jest ładny, a w przypadku Delty kontrowersyjny.

Napisano

> Który włoski samochód klasy kompakt ma tak ogromna przewagę stylistyczną nad Astrą?

e tam zaraz ogromna - ogromnej nie ma nikt nad nikim, ale mimo wszystko lepiej wygladaj Delta, Bravo oraz Giulietta ... chociaz dupcia Lancii mi sie podoba

Astra fajnie wygladala na pierwszy fotach, na zywo wyglada.... srednio. nowej AR jeszcze nie widzialem

Napisano

> Stylistyka przodu na tym samym poziomie. Tył natomiast w przypadku Astry jest ładny, a w przypadku

> Delty kontrowersyjny.

Dla mnie wręcz przeciwnie... Astra niczym nie zachwyca i na ulicy wygląda na zwykłego średniaka...

c132067482.jpg

delta jednak przykuwa wzrok...

Napisano

Ta na zdjęciu faktycznia taka zwyczajna. Ale widziałem już na drodze czerwoną Astrę IV i była genialna. smile.gif

Napisano

> e tam zaraz ogromna - ogromnej nie ma nikt nad nikim

naciskam bo Darczi stwierdził "no ale do włoskich stylistów to jeszcze daaaaleka droga" wink.gif

>, ale mimo wszystko lepiej wygladaj Delta,

> Bravo oraz Giulietta ...

Delta i Giulietta to chyba trochę droższe samochody. Bravo zgadzam się, że ładny ale przepaści nie ma zlosnik.gifok.gif

Napisano

> Mówisz że jest przepaść stylistyczna pomiędzy Deltą i Astrą? Kwestia gustu Poza tym Lancia jest

> sporo droższym samochodem wiec nie wiem czy to ta sama klasa. Odpowiednikiem cenowym Astry

Przepaści może nie ma, ale jednak delta ma to coś, a astra to kolejny ładny (?), ale jeden z wielu samochodów.

pozdrawiam,

bromsky

Napisano

> naciskam bo Darczi stwierdził "no ale do włoskich stylistów to jeszcze daaaaleka droga"

> Delta i Giulietta to chyba trochę droższe samochody. Bravo zgadzam się, że ładny ale przepaści nie

> ma

a sprawdzales ceny nowej Astry? hmm.gif "Julka" zaczny sie od 70tys- klima, ESP, Q2 w standardzie. Astra o podobnym wyposazeniu i mocy kosztuje 71.650zl .. i na tym wydatki sie nie koncza wink.gif

w Alfie za 106tys masz wersje Quadrifoglio Verde z 235KM pod maska.. ... Astra nie oferuje takiej mocy, a nawet jesli by tak bylo, to i tak za cene wypasionej Astry mozna miec ... wypasiona Insignie zlosnik2.gifzlosnik2.gifzlosnik2.gif

Napisano

> Dla mnie wręcz przeciwnie... Astra niczym nie zachwyca i na ulicy wygląda na zwykłego średniaka...

> delta jednak przykuwa wzrok...

No ta faktycznie wygląda "normalnie"..

Ale np. jak ostatnio mieliśmy ostatnio w salonie na 18" wygląda już zacnie...

17032010227.jpg

Napisano

> pozdrawiam,

> bromsky

ja cie prosze zlosnik.gif

nie porownuj fiata brawo ( ktory jest ładnym autkiem ) o przepraszam lancii delta ( ktora nie jest ładnym autkiem biglaugh.gif )

do bardzo ladnego autka jakim jest nowa Astra skromny.gif

Napisano

> Mówisz że jest przepaść stylistyczna pomiędzy Deltą i Astrą?

tak zlosnik.gif

astra jest ladniejsza

> Kwestia gustu Poza tym Lancia jest

> sporo droższym samochodem wiec nie wiem czy to ta sama klasa.

klasa ta sama

tylko ze fiat plasuje lancie jako marke premium rotfl.gif

>Odpowiednikiem cenowym Astry

o toto to grinser006.gif

Napisano

> do bardzo ladnego autka jakim jest nowa Astra

nowa Astra na zdjeciach i folderach prezentuje sie calkiem dobrze , na zywo niestety juz nie jest tak fajnie ok.gif

Napisano

> nowa Astra na zdjeciach i folderach prezentuje sie calkiem dobrze , na zywo niestety juz nie

> jest tak fajnie

Jest fajnie, ale dopiero jak się okazuje, że silnik 100 koni ma napędzić auto ważące 1,5 tony to przestaje być fajne. Jak to auto ma jeździć lepiej od Pandy 1,1 trzeba zapłacić dużo więcej i klient wraca do Fiata grinser006.gif. Cała produkcja z Gliwic jedzie do Niemiec i krzyżyk im na drogę grinser006.gif. Za sześć lat już za normalną cenę te samochody wrócą do Polski hehe.gifrotfl.gif

Napisano

jakbym miał kupić Astre to kupiłbym Insygnię. Bo za troche mocniejszy silnik Astra ma chore ceny.

Napisano

> jakbym miał kupić Astre to kupiłbym Insygnię. Bo za troche mocniejszy silnik Astra ma chore ceny.

No z tą Astrą to trochę przeginają, ale żeby od razu Insignie? Wielkość nie jest najwazniejsza! Znajomy kilka dni temu kupił telewizor Sharpa 40", a za te same pieniądze mógł kupić Jakieś LG 50".

Astra to zawsze była główna konkurencja dla Golfa. Fakt, że u nas teraz odpowiednio II i III zlosnik.gif są inaczej postrzegane hehe.gif, nie znaczy, że ma tak być dalej i w przypadku nowych grinser006.gif

Napisano

> naciskam bo Darczi stwierdził "no ale do włoskich stylistów to jeszcze daaaaleka droga"

no bo tak jest, wystarczy popatrzec na dziełka Fiata (fiat, alfa , lancia) do "dzieł" marki Opel

zresztą porównaj sobie zdjecia astry 4 i Fiata Bravo ok.gifsmile.gif

Napisano

> jakbym miał kupić Astre to kupiłbym Insygnię. Bo za troche mocniejszy silnik Astra ma chore ceny.

No ale Insignia z mocniejszym motorem też będzie droższa...

Napisano

> nowa Astra na zdjeciach i folderach prezentuje sie calkiem dobrze , na zywo niestety juz nie

> jest tak fajnie

hmm.gif jakbycito

mam okazje ogladac to autko prawie codziennie i coraz bardziej mi sie podoba smile.gif

a stoii obok insignii

grinser006.gif

Napisano

> Jakość może i tak, ale awaryjność chyba się nie zmieniła..

no, no.. naturalnie masz włoskie auto i stad te rewelacje..

Napisano

no ja tam widzę, że astra czerpie wiele z delty zlosnik.gif

lancia to marka droższa fiata biglaugh.gif

Napisano

> Stylistyka przodu na tym samym poziomie. Tył natomiast w przypadku Astry jest ładny, a w przypadku

> Delty kontrowersyjny.

taka giulietta z tylu zlosnik.gif

Napisano

> Znajomy kilka dni temu kupił telewizor Sharpa 40", a za te same pieniądze mógł kupić Jakieś LG

> 50".

Zły przykład bo Astra i Insygnia sa tej samej firmy.

Napisano

> No ale Insignia z mocniejszym motorem też będzie droższa...

No to porównajmy. W moim przypadku tylko benzyna+ klima. Skrzynia 6-bieg.

Astra : Enjoy (klimatyzacja) 1,4 140 KM cena 71 650

Astra Enjoy 1,6 115 KM cena 71 650 zł

Insygnia 1,6 115 KM 79 950 zł

Czyli mamy 8 300 zł różnicy. ja wybieram Insygnię.

Napisano

> No to porównajmy. W moim przypadku tylko benzyna+ klima. Skrzynia 6-bieg.

> Astra : Enjoy (klimatyzacja) 1,4 140 KM cena 71 650

No to prawdopodobnie będzie ładnie jeżdzic.

> Astra Enjoy 1,6 115 KM cena 71 650 zł

> Insygnia 1,6 115 KM 79 950 zł

> Czyli mamy 8 300 zł różnicy. ja wybieram Insygnię.

Wersja Insigni 115KM to chyba dla dziadka w reichu co tylko w niedziele do kościoła jeżdzi.I po 3 latach za 50% sprzeda polakowi.

Napisano

> no, no.. naturalnie masz włoskie auto i stad te rewelacje..

Nie mam i nie będę miał... zwłaszcza Alfy.. zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.