Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

autko do zabawy?

Featured Replies

Napisano

Co byście wybrali? Chodzi mi o jakieś 3-letnie, segmentu B, z dość żwawym motorkiem... jakiś 100-konny swift, czy coś takiego...

generalnie do zabawy - może czasem jakis kjs, czasem jakies szalenstwa na placu. co wybrac?

Napisano

> Co byście wybrali? Chodzi mi o jakieś 3-letnie, segmentu B, z dość żwawym motorkiem... jakiś

> 100-konny swift, czy coś takiego...

> generalnie do zabawy - może czasem jakis kjs, czasem jakies szalenstwa na placu. co wybrac?

Clio Sport biglaugh.gif

Napisano

> Co byście wybrali? Chodzi mi o jakieś 3-letnie, segmentu B, z dość żwawym motorkiem... jakiś

> generalnie do zabawy - może czasem jakis kjs, czasem jakies szalenstwa na placu. co wybrac?

Mazda 3 MPS skromny.gif

Napisano

coś co ma RWD

Napisano

> Mazda 3 MPS

segmentu B

Napisano

nic, choć jak juz to suzuki w miarę ok ok.gif

Napisano

Zdalnie sterowane.

Za ułamek kasy masz najbardziej wypasioną furę, możesz jeździć rekreacyjnie lub sportowo, robić akrobacje.

A jak się znudzi - chowasz do szafy smile.gif

Napisano

> segmentu B

A niby 3 to co jest ? limuzyna ? no proszę Was crazy.gif

Napisano
  • Autor

> A niby 3 to co jest ? limuzyna ? no proszę Was

C(ompact) 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Zależy jak bardzo chcesz się bawić, ale jeśli ograniczyłeś do klasy B, to Swift Sport z łatwo

> dostępnych, z trudniej Clio RS

nie mam czasu na zabawy generalnie... od jakiegos czasu chcialem zbudowac sobie cc/sc do kjs-ów, ale nie mam czasu nawet poszukac bazy 270751858-jezyk.gif

dlatego pomysl jest teraz taki, zeby kupic sobie jakies seryjnie mocniejsze "coś", czym bede mogl pojezdzic na codzien po miescie, a od czasu do czasu poszalec tu i tam

ostatnio udało mi sie nawet przejsc luk slizgiem po suchym avensisem z niewylaczalnym vsc, ale tego d-wozu jednak trochę mi szkoda 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> a 6 ? co niby klasa wyższa ?

D, tak samo jak ave... co cię tak bawi? Rozumiem, że w życiu homologacji od auta w ręku nie miałeś?

Napisano

> D, tak samo jak ave... co cię tak bawi? Rozumiem, że w życiu homologacji od auta w ręku nie miałeś?

nie , nigdy crazy.gif ogólnie to dokumenty mnie przerażają

ale ... zawsze chciałem mieć .. chociaż homologację

o całym aucie typu Avensis to nawet nie marzę

chociaż takim starym .....

Napisano
  • Autor

> nie , nigdy ogólnie to dokumenty mnie przerażają

> ale ... zawsze chciałem mieć .. chociaż homologację

> o całym aucie typu Avensis to nawet nie marzę

> chociaż takim starym .....

który to już raz udowadniam Ci Twoją...

...niewiedzę?

tak... nazwijmy to niewiedzą

jakiś tekst

Napisano

> 135i

segment B

Napisano

> segment B

Jedna literka czy tam kilka centymetrów różnicy to nie powód do kłótni. wink.gif

Napisano

> dlatego pomysl jest teraz taki, zeby kupic sobie jakies seryjnie mocniejsze "coś", czym bede mogl

> pojezdzic na codzien po miescie, a od czasu do czasu poszalec tu i tam

W takim razie zdecydowanie szukałbym Swifta Sporta. W rozsądnych pieniądzach dostaniesz bardzo dobrze wyposażonego gokarta ok.gifdrive.gif

Napisano

Renault Clio RS

Suzuki Swift Sport

Ford Fiesta ST

Seat Ibiza FR

We większości porównanań b-klasowych potworków bardzo chwalą Clio za to że jeździ jak gokart - coś w tym musi być.

Swift Sport ma świetny silnik, bardzo sztywne zawieszenie - dla mnie minusem w nim jest pozycja za kierownicą - siedzi się wysoko, a kierownica nie ma regulacji wzdłużnej.

Fiesta ma bardzo dobre zawieszenie i układ kierowniczy, silnik - ma kopa i ... na starcie to widać smile.gif Niestety - kolega który szczęśliwie kupił bezwypadkową, mówi że w Polsce żeby bezwypadkową ST trafić, to trzeba mieć sporego farta.

Ibiza FR - większość oferowanych w PL to diesle 1.9 TDI 130 KM, ale odpycha to się bardzo fajnie. 1.8 T są dużo droższe choć przy nowych róznicy dużej afair nie było.

Napisano

> Ibiza FR - większość oferowanych w PL to diesle 1.9 TDI 130 KM, ale odpycha to się bardzo fajnie.

> 1.8 T są dużo droższe choć przy nowych róznicy dużej afair nie było.

fajnie się jeździ a po paru modach masz ponad 200 kucy ok.gif

Napisano

> nie , nigdy ogólnie to dokumenty mnie przerażają

> ale ... zawsze chciałem mieć .. chociaż homologację

> o całym aucie typu Avensis to nawet nie marzę

> chociaż takim starym .....

brnij dalej i prezentuj swój brak wiedzy, możesz go nawet obsypać brokatem zlosnik.gif

Napisano

> Renault Clio RS

> Suzuki Swift Sport

> Ford Fiesta ST

> Seat Ibiza FR

> We większości porównanań b-klasowych potworków bardzo chwalą Clio za to że jeździ jak gokart - coś

> w tym musi być.

> Swift Sport ma świetny silnik, bardzo sztywne zawieszenie - dla mnie minusem w nim jest pozycja za

> kierownicą - siedzi się wysoko, a kierownica nie ma regulacji wzdłużnej.

> Fiesta ma bardzo dobre zawieszenie i układ kierowniczy, silnik - ma kopa i ... na starcie to widać

> Niestety - kolega który szczęśliwie kupił bezwypadkową, mówi że w Polsce żeby bezwypadkową ST

> trafić, to trzeba mieć sporego farta.

> Ibiza FR - większość oferowanych w PL to diesle 1.9 TDI 130 KM, ale odpycha to się bardzo fajnie.

Kolega chce auto do KJS a nie lansu na miescie. Kade male auto doladowane na KJS jest od reki skazane na porazke z tego wzgledu ze jest przelicznik i od reki startuje w klasie z Subaru i EVO.

Napisano

> brnij dalej i prezentuj swój brak wiedzy, możesz go nawet obsypać brokatem

facepalm.gif po prostu jestem zrównany z poziomem gruntu

dobrze że moja Mazda tego nie wie bo by nie odpaliła smirk.gif

Napisano

> Swift Sport ma świetny silnik, bardzo sztywne zawieszenie

hm, ciekawa sprawa: odbylem raz jazde probna ww. szukajac mlodszej namiastki prelude (ok 1300kG-185KM vs ok 1000kG-125KM oba silniki moc max @ 6800rpm cool.gif wiec sa pewne analogie wink.gif). Zawieszenie owszem dosc sztywne ale bez przesady - nie widzialbym problemu w codziennym smiganiu. Ale silnik ... hmmm ... ciagnal jakos tak bez przekonania a brzmial przy tym tak ze az odechcialo mi sie ciagnac do odcinki i wrzucalem kolejne biegi szybciej. Zupelne przeciwienstwo H22A w prelude ktory caly czas gral pieknie i nawet cicho mruczac kusil a jak przekraczal 5000rpm to ciezko bylo sie powstrzymac od podrapania po czerwonym i sprawdzenia kiedy kaganiec zadziala cool.gif

ale ja to sie nie znam i mam klapki z H na oczach zlosnik.gif

Napisano

> Renault Clio RS

> Suzuki Swift Sport

> Ford Fiesta ST

> Seat Ibiza FR

> We większości porównanań b-klasowych potworków bardzo chwalą Clio za to że jeździ jak gokart - coś

> w tym musi być.

> Swift Sport ma świetny silnik, bardzo sztywne zawieszenie - dla mnie minusem w nim jest pozycja za

> kierownicą - siedzi się wysoko, a kierownica nie ma regulacji wzdłużnej.

> Fiesta ma bardzo dobre zawieszenie i układ kierowniczy, silnik - ma kopa i ... na starcie to widać

> Niestety - kolega który szczęśliwie kupił bezwypadkową, mówi że w Polsce żeby bezwypadkową ST

> trafić, to trzeba mieć sporego farta.

Bardzo fajne zestawienie.clio to bajka i poza konkurencja jeśli chodzi o walory jezdne... na czym cierpią użytkowe. Fiesta mieliśmy z żona własnie jako zabawkę na weekendy i zapasowy samochód bardzo fajne auto ale to jednak tylko 150km i do tego wolnossace.. Czyli łatwo nie wydlubiesz. No ale sprzedało się natychmiast i to za wiecej niż kosztowałoSeat jakoś do mnie nie przemawiał jak szukaliśmy - jakiś taki słabo jezdzacy wolkswatenowaty i nijaki.

Napisano

> Kolega chce auto do KJS a nie lansu na miescie. Kade male auto doladowane na KJS jest od reki

> skazane na porazke z tego wzgledu ze jest przelicznik i od reki startuje w klasie z Subaru i

> EVO.

Clio, Swift i Fiesta są wolnossące wink.gif

Napisano

Nie spełnia żadnego z Twoich wymagań, ale nie mogłem się powstrzymać. hehe.gifok.gif

Mini VTEC

Ew. wersja lajtowa z motorem 1.3 turbo z MG metro. ok.gif

Napisano

żeby była zabawa to te 100 KM to mało bedzie ... clio v6 ewentualnie jakiś mini one z mocnym silnikiem ... po za tym to raczej celować (jesli ma być zabawa) w kompakta 3d typu megane / focus/golf z silnikami >200 KM i być może napędem na 4 łapki grinser006.gif

Napisano

> żeby była zabawa to te 100 KM to mało bedzie ... clio v6 ewentualnie

świetny pomysł claps.giffacepalm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.