Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak wam sie widzi ten M-POWER ? :D

Featured Replies

Napisano

> M-POWER V8

> bo mi sie widzi ze jeszcze w maju wygladal tak :

> BMW 535

> i kosztowal mniej niz polowe obecnej ceny

no co

nowe fele + nowy wydech + jeszcze inne dziwadła robocizna to sobie dodaj

Napisano

> M-POWER V8

Złota zasada - unikamy aukcji w których występuje słowo "autko" i jesteśmy zdrowsi zlosnik.gif. Polecam ok.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Złota zasada - unikamy aukcji w których występuje słowo "autko" i jesteśmy zdrowsi . Polecam

ja polece to autko zlosnik.gif

jesli od maja nie mialo dzwona dacha czy innej kolizji powaznej i dlatego dostalo body z M-ki to mozna je smialo brac, przebieg prawdziwy bardzo dbane i serwisowane na czas i bezwypadkowe ok.gif

Napisano

> M-POWER V8

> BMW 535

malowany cały (bo nie wierzę że listewski tak sobie pod kolor karoserii same się pomalowały)

Napisano

> malowany cały (bo nie wierzę że listewski tak sobie pod kolor karoserii same się pomalowały)

aha i na pewno ta czarna naklejka w lewym rogu tylnej klapy by się przykleiła po malowaniu tak samo. I na pewno by ją w ogóle CHCIELI przyklejać. Zwłaszcza jak by komuś zależało na niezidentyfikowaniu samochodu.

Aczkolwiek imbecyli nie brakuje.

Napisano

> malowany cały (bo nie wierzę że listewski tak sobie pod kolor karoserii same się pomalowały)

a czemu mialby nie pomalowac ich razem ze zderzakami?

Napisano

> M-POWER V8

> BMW 535

Dolicz m-pakiet, lampy itp. Oczywiście jak części są oryginalne.

Napisano

> M-POWER V8

> BMW 535

nie żebym się czepiał, ale jak ma ori xenony, to co się stało ze spryskami w zderzakach? zaszpachlował? grinser006.gif

Napisano

> nie żebym się czepiał, ale jak ma ori xenony, to co się stało ze spryskami w zderzakach?

> zaszpachlował?

nie, kupil zderzak bez dziur na spryskiwacze

Napisano

> nie, kupil zderzak bez dziur na spryskiwacze

z mojej strony było to pytanie retoryczne waytogo.gifhehe.gif

Napisano

> Dolicz m-pakiet, lampy itp. Oczywiście jak części są oryginalne.

A co tu doliczac? zlosnik.gif

Przeciez to juz prawie zabytek hehe.gif

Myslisz, ze jak wlozysz 5 tysia w takiego sztrucla to je odzyskasz przy sprzedazy? hehe.gif

Napisano

> M-POWER V8

> BMW 535

a skąd wiesz ze to to samo auto? zlosnik.gif

Napisano

> nie żebym się czepiał, ale jak ma ori xenony, to co się stało ze spryskami w zderzakach?

> zaszpachlował?

a miał fabrycznie spryskiwacze? bo byly takie bmw bez

Napisano

> M-POWER V8

> BMW 535

No i? Znam sporo osób, które kupują "cywilne" wersje aut, ulepszają je i sprzedają drożej - co w tym złego? Są zapaleńcy, dla których kupno oryginalnego bodykitu wartego 1/3 auta nie jest niczym dziwnym. Nie każdy traktuje 14 letnie auto, jak strucla, do którego szkoda zalać za więcej, niż 50zł...

Zainwestował - sprzedaje drożej. Może przez dzwona, a może nie - ja mam obcierkę na błotniku i zastanawiam się, czy to robić, bo jeszcze ktoś powie, że "paaaanie, pół przodu nie było"...

A ludzie linkują dalej, nie mając pojęcia, czy auto jest ok, czy nie... Przez coś takiego nie mogłem sprzedać przez prawie rok w pełni sprawnego, bezwypadkowego auta... Tylko dlatego, że jakiś idiota ubzdurał sobie, że auto było walnięte przez tira i rozpowiadał to po środowisku, które interesowało się tym samochodem (specyficzny model, wersja i cena akceptowalna tylko dla znawców). Owszem - było walnięte - prawie identyczne auto, ale nie moje...

A tu - gość upodobnił auto wizualnie do M5, poniósł koszty znacznie większe, niż różnica w cenie... Więc w czym problem? wink.gif

Napisano
  • Autor

> a skąd wiesz ze to to samo auto?

bo to to samo auto, poszlo do handlarzy do radomia kupili je za 11 klockow ok.gif jestem pewien 100% ze to to auto ok.gif

Napisano
  • Autor

> No i? Znam sporo osób, które kupują "cywilne" wersje aut, ulepszają je i sprzedają drożej - co w

> tym złego? Są zapaleńcy, dla których kupno oryginalnego bodykitu wartego 1/3 auta nie jest

> niczym dziwnym. Nie każdy traktuje 14 letnie auto, jak strucla, do którego szkoda zalać za

> więcej, niż 50zł...

> Zainwestował - sprzedaje drożej. Może przez dzwona, a może nie - ja mam obcierkę na błotniku i

> zastanawiam się, czy to robić, bo jeszcze ktoś powie, że "paaaanie, pół przodu nie było"...

> A ludzie linkują dalej, nie mając pojęcia, czy auto jest ok, czy nie... Przez coś takiego nie

> mogłem sprzedać przez prawie rok w pełni sprawnego, bezwypadkowego auta... Tylko dlatego, że

> jakiś idiota ubzdurał sobie, że auto było walnięte przez tira i rozpowiadał to po środowisku,

> które interesowało się tym samochodem (specyficzny model, wersja i cena akceptowalna tylko dla

> znawców). Owszem - było walnięte - prawie identyczne auto, ale nie moje...

> A tu - gość upodobnił auto wizualnie do M5, poniósł koszty znacznie większe, niż różnica w cenie...

> Więc w czym problem?

w niczym zlosnik.gif jesli nie walone od maja to polecam w 100% chociaz nie sadze by handlarzyna robil z tego M-ke z pasji. zreszta troche dzwinie zobaczyc "swoj" samochod porobiony i za ponad 2 krotnosc kwoty cool.gif

felge bym zmienil, dal glebe dodal spryski i cholernie mi sie podoba ok.gif

Napisano

> w niczym jesli nie walone od maja to polecam w 100% chociaz nie sadze by handlarzyna robil z tego

> M-ke z pasji. zreszta troche dzwinie zobaczyc "swoj" samochod porobiony i za ponad 2 krotnosc

> kwoty

> felge bym zmienil, dal glebe dodal spryski i cholernie mi sie podoba

ok.gif nie każdy ma wenę/cierpliwość, ale przy odrobinie szczęścia w kupowaniu gratów da się zarobić na takim aucie wink.gif

Napisano

> a miał fabrycznie spryskiwacze? bo byly takie bmw bez

jaki samochód fabrycznie wychodzący ze xenonami nie ma spryskiwaczy hmm.gifhehe.gif

Napisano

> Złota zasada - unikamy aukcji w których występuje słowo "autko" i jesteśmy zdrowsi . Polecam

nic nie stuka nic nie puka biglaugh.gif

Napisano

> jaki samochód fabrycznie wychodzący ze xenonami nie ma spryskiwaczy

Ten przeznaczony na rynek USA grinser006.gif Patrz mercedesy np GL

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.