Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skoda favorit :>

Featured Replies

Napisano

> kiedys turlaliśmy się furmankami konnymi a o autach nikt nie słyszał

ale żeś załapał ciśnienie zlosnik.gif czepiłem się faktu, że ktoś w wątku podniósł argument tylnego napędu w zimie jaki ma polonez zlosnik.gifzlosnik.gif

Z tego tytyłu to nie powinny zimą kobiety jeździc bmw czy mercedesem zlosnik.gif

Gdyby to miał to byc mój wybór brałbym tego poldak niż favoritę wink.gifwaytogo.gif

Napisano
  • Autor

dzisiaj bylem ogladac kadetta z 90r 1,6 z gazem za 1200.....gruz jak nie wiem zeby.GIF progi wystarczylo dotknac i palec w nie wpadal, przod krzywo spasowany, nie wiem jak podloga bo nie dalem rady podejrzec 270751858-jezyk.gif tylne blotniki pognite, lakier wyblakniety i w jakies plamy niewiem.gif silnik zarzygany olejem, ciezko odpalal, nie mial ssania, dlawil sie, po odkreceniu korka oleju dymil lepiej jak z rury wydechowej icon_eek.gif normalnie pelen wypas hehe jutro chyba pojade obejrzec favoritke i tipo 270751858-jezyk.gif

Napisano

Łada Samara ok.gif

Napisano

> Jak na zimę to Niva.

kup nivę za 1000zł, kup nawet za 3000...

dobra niva która w jakikolwiek sposób sie będzie poruszać - min. 4-5000 lub lepiej zlosnik.gif

Napisano

> łada samara miała jeden feler, puszeczka bezpieczników w podszybiu lubiała zamoknąć jesienią i

> przestawała elektryka gdzieniegdzie działać

true, ale nie dodałeś że naprawiało się tą dolegliwość waląc pięścią w tą skrzynkę - i wszystko wracało do normy zlosnik.gifok.gif

Napisano

> dzisiaj bylem ogladac kadetta z 90r 1,6 z gazem za 1200.....gruz jak nie wiem progi wystarczylo

> dotknac i palec w nie wpadal, przod krzywo spasowany, nie wiem jak podloga bo nie dalem rady

> podejrzec tylne blotniki pognite, lakier wyblakniety i w jakies plamy silnik zarzygany

> olejem, ciezko odpalal, nie mial ssania, dlawil sie, po odkreceniu korka oleju dymil lepiej

> jak z rury wydechowej normalnie pelen wypas hehe jutro chyba pojade obejrzec favoritke i

> tipo

Że też ludzie usiłują takie coś jeszcze sprzedać. icon_eek.gif

Napisano

> Łada Samara

popieram-mialem i bylem zadowolony.favoritka nie umywala sie do niej.

Napisano

> ostatnio kupowalem rower dla dziewczyny i 1000zl okazalo sie niestety za malo...

> a Wy tu o samochodzie...

Miesiąc temu kupiłem Mazdę 323 1997r 1,5 88KM.

Wyposażenie: Klima, ABS, Szyberdach, Elektryczne szyby, Radio Clarion + 4 głośniki, zimowe opony. Samochód całkowicie sprawny technicznie, wszystko działa ...... cena 900 PLN !!!!!

Jedyne wady poobijany i rdza na tylnych nadkolach, ale za tą kasę mnie to wali, samochód jeździ idealnie pod każdym względem i to całkiem szybko.

Napisano

> Że też ludzie usiłują takie coś jeszcze sprzedać.

Mnie to nie dziwi - mnie dziwi to, że są tacy, którzy chcą to kupić. I jeszcze chwalą potem, że to dobre autko - bo niemieckie, bez elektroniki itp.

Napisano

> I jeszcze chwalą potem, że to

> dobre autko - bo niemieckie, bez elektroniki itp.

wiesz, gdyby nie rdza...

ja bym poszukał też Golfa II np z silnikiem 1.6 na monopunkcie - auto mniej rdzewiejące od opla a równie proste w naprawie zlosnik.gif

Napisano

> Jedyne wady poobijany i rdza na tylnych nadkolach, ale za tą kasę mnie to wali, samochód jeździ

> idealnie pod każdym względem i to całkiem szybko.

i to jest zdrowe podejscie ok.gif nie rozumiem podniecania sie autem zlosnik.gif

swoją drogą gratulacje za wylapanie takiego rodzyna ok.gif

Napisano

Widzę, że niektórzy mają jakieś wątpliwości w tej cenie ...

Nie byłbym sobą gdybym nie wygłosił głośno i wyraźnie :

POLONEZ cool.gif

Napisano

> kumpela szuka czegos do 1000zl co w miare bezproblemowo przejezdzi zime poszukalem troche na

> allegro i ostatnio mi w oko wpadla favoritka Uzytkowal ktos , jezdzil ? Jakie macie opinie

> o tym wymysle czeskiej motoryzacji

Jedną zimę to przejeździ generalnie wszystko co na kołach jeszcze stoi, a jak ładna kumpela to zaoferuj jej że będziesz ją woził... zlosnik.gif

Favoritka dobra jest, Polonez z gazem też może być ... ja niedawno sprzedałem Uno za zbliżoną kwotę. progi były w proszku ale samochód trzymał sie kupy, a silnik i skrzynia nie do zdarcia.

Napisano
  • Autor

ogladalismy favoritke i w porownaniu do kadetta to dzien do nocy smile.gif odpala od strzalu, silnik ladnie pracuje, do zrobienia jest pospawanie wydechu i uszczelka pod pokrywa zaworow. ogolnie fajne auto za ta cene i w gratisie 4 zimowki w bdb stanie ok.gif

Napisano

Przeczytałem cały wątek i zastanawiam się dlaczego nikt nie zaproponował Daewoo Tico lub CC ? hmm.gif

Zamiast proponować starzyznę w dieslu chyba lepiej jeździć benzynowym autkiem z małym silniczkiem ? hmm.gif

Napisano

> Przeczytałem cały wątek i zastanawiam się dlaczego nikt nie zaproponował Daewoo Tico lub CC ?

> Zamiast proponować starzyznę w dieslu chyba lepiej jeździć benzynowym autkiem z małym silniczkiem ?

ok.gif

tyle ze za grosz bezpieczenstwa w tym. CC/SC/tico to male niebezpieczne guano. To juz faktycznie lepszy poldek - duzy , bezpieczny i czołgowaty. Problemem mloze byc ten tylny napęd. Plus za bezpiecznestwo, tanie czesci i pakowność

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.