Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Testuja Pandę III??

Featured Replies

Napisano

> od kilku dni jeżdżące po BB

Ta wiadomosc powinna wygladac tak. hehe.gif

Napisano

pewnie niejaki misiowatosc tym pomyka zlosnik.gif

Napisano

> pewnie niejaki misiowatosc tym pomyka

silence!

od jakiegoś czasu są to pomówienia grinser006.gif

PS

Gdybym miał strzelać to powiedziałbym że to jest Panda.

Napisano

> silence!

> od jakiegoś czasu są to pomówienia

> PS

> Gdybym miał strzelać to powiedziałbym że to jest Panda.

Wpadnij na chwilę do wiadomego człowieka, to przestaną być to pomówienia zlosnik.gif

Napisano

> Wpadnij na chwilę do wiadomego człowieka, to przestaną być to pomówienia

Jutro wpadnę zobaczyć co słychać grinser006.gif

Napisano

W końcu polskie drogi to najlepszy poligon, a i pracowników polskich zakładów powkurzają - ot włoska natura rotfl.gif

Napisano

> A właściwie po co te maskowania? Czy bez nich, ktoś by to

> skopiował tak ot?

Żeby był większy "fun" przy premierze grinser006.gif

fiat_panda_2012_c.jpg

abarthpanda2012.jpg

Napisano

> Żeby był większy "fun" przy premierze

Włosi od pewngo czasu nie potrafią zrobić ładnego auta.

Każde kolejne brzydsze od klasyki z tamtych lat smile.gif

Napisano
  • Autor

> A właściwie po co te maskowania? Czy bez nich, ktoś by to

> skopiował tak ot?

nie było oficjalnej premiery to i w maskach jeżdżą

Napisano

> nie było oficjalnej premiery to i w maskach jeżdżą

mnie ciekawi cena i paleta silników food.gif

Napisano
  • Autor

> mnie ciekawi cena i paleta silników

1.3 MJ, 0,9 TA - to będzie na pewno zlosnik.gif

Napisano

> 1.3 MJ, 0,9 TA - to będzie na pewno

coś bez diesla biglaugh.gif, coś z 4 cylindrami benzynowego swiety.gif

Napisano

> W końcu polskie drogi to najlepszy poligon, a i pracowników polskich zakładów powkurzają - ot

> włoska natura

możliwe że już nie długo oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> coś bez diesla , coś z 4 cylindrami benzynowego

to może być problem zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> możliwe że już nie długo

myslę, że poligonem to my dłuuuuuuuuuuuuugo będziemy jeszcze zlosnik.gif

Napisano

> myslę, że poligonem to my dłuuuuuuuuuuuuugo będziemy jeszcze

w 2016r. ma odejść z koncernu Sergio Marchionne, a wtedy to włosi zrobią co będą tylko chcieli z naszymi fabrykami oslabiony.gif

Napisano

> w 2016r. ma odejść z koncernu Sergio Marchionne, a wtedy to włosi zrobią co będą tylko chcieli z

> naszymi fabrykami

spoko, nie ubiją najefektywniejszego zakładu, będzie ok.gif

Napisano

> spoko, nie ubiją najefektywniejszego zakładu, będzie

to na pewno ok.gif co już pokazali zabierając nam produkcje Pandy hehe.gif

Napisano
  • Autor

> to na pewno co już pokazali zabierając nam produkcje Pandy

to była polityka, nie ekonomia. Myślę, że aż tak polityczni to nie będą, żeby zamordować własnymi rękami kurę znoszącą złote jajka

Napisano

> to była polityka, nie ekonomia.

Ja bym raczej powiedział "triumf związków zawodowych nad zdrowym rozsądkiem".

Napisano

> Ja bym raczej powiedział "triumf związków zawodowych nad zdrowym rozsądkiem".

jakich związków? Mussoli... eee, Berlusconi im powiedział, że dostaną ogromne dotacje, jak przeniosą produkcję pandy do włoch, a jak nie, to im dotacje odbiorą, więc FIAT się mocno zastanawiał ok.gif

Napisano

> jakich związków? Mussoli... eee, Berlusconi im powiedział, że dostaną ogromne dotacje, jak

> przeniosą produkcję pandy do włoch, a jak nie, to im dotacje odbiorą, więc FIAT się mocno

> zastanawiał

A skąd się wzięły dotacje ? Związkowcy z fabryki w Pomigliano d'Arco, przewidzianej do zamknięcia jako jedna z najgorszych w koncernie Fiata, zaczęli lobbować na rzecz utrzymania swoich miejsc pracy.

Napisano

> jakich związków? Mussoli... eee, Berlusconi im powiedział, że dostaną ogromne dotacje, jak

> przeniosą produkcję pandy do włoch, a jak nie, to im dotacje odbiorą, więc FIAT się mocno

> zastanawiał

Sergio Marchionne przecież był przeciwny zabraniu nam Pandy oslabiony.gif

Napisano

> A skąd się wzięły dotacje ? Związkowcy z fabryki w Pomigliano d'Arco, przewidzianej do zamknięcia

> jako jedna z najgorszych w koncernie Fiata, zaczęli lobbować na rzecz utrzymania swoich miejsc

> pracy.

każdy ratuje swój tyłek a jak wszyscy wiemy Fiat jest Wloski

Napisano

> to była polityka, nie ekonomia. Myślę, że aż tak polityczni to nie będą, żeby zamordować własnymi

> rękami kurę znoszącą złote jajka

zostanie 500 i Y wiec o produkcji na dotychczasowym poziomie nie ma co marzyć

Napisano

> każdy ratuje swój tyłek a jak wszyscy wiemy Fiat jest włoski

Ja to doskonale rozumiem, po prostu tłumaczyłem Johny'emu, że spiritus movens są w tej sprawie włoscy związkowcy, a nie "ten faszysta Berlusconi". On i jego dotacje są tylko narzędziem.

Napisano

> Ja to doskonale rozumiem, po prostu tłumaczyłem Johny'emu, że spiritus movens są w tej sprawie

> włoscy związkowcy, a nie "ten faszysta Berlusconi".

masz racje ok.gif i tu chyba tez widzi problem sam Sergio Marchionne (chce odejść w 2016r.) który sam w mediach nie ukrywa że sami włosi niszczą Fiata oslabiony.gif

Napisano

> masz racje i tu chyba tez widzi problem sam Sergio Marchionne (chce odejść w 2016r.) który sam w

> mediach nie ukrywa że sami włosi niszczą Fiata

po ostatniej decyzji sądu dopuszczającej związek fiom do "nowej fabryki" segio miał powiedziec ze juz nie zaineswtuje ani jednego euro w italii, czym rozpental; mała burze zlosnik.gif

wpompowali w ta fabryke mase kasy a i tak nie uda sie tam stworzyc nic dobrego biglaugh.gif

Napisano

> Ja to doskonale rozumiem, po prostu tłumaczyłem Johny'emu, że spiritus movens są w tej sprawie

> włoscy związkowcy, a nie "ten faszysta Berlusconi". On i jego dotacje są tylko narzędziem.

wychodzę z innego założenia. Berlusconi ma w d@#$% jakieś związki, natomiast nie ma w d!@#$% problemów dot. swojego wizerunku i ewentualnych nowych wyborów. Więc korzystając z okazji, wielki bohater Berlusconi uratował fabrykę, w której pracownicy dalej będą chlać wino i dłubać w nosach zamiast montować auta, a do montażu elektryki będą pewnie wykorzystywać dzieci, żeby było wygodniej hehe.gif

Napisano

> Sergio Marchionne przecież był przeciwny zabraniu nam Pandy

ale przecież na Marchionne nic nie mówię niewiem.gif. Problem w tym, że nie tylko on podejmuje decyzję icon_rolleyes.gif

Napisano

> wychodzę z innego założenia. Berlusconi ma w d@#$% jakieś związki, natomiast nie ma w d!@#$%

> problemów dot. swojego wizerunku i ewentualnych nowych wyborów.

Nie rozumiesz, że związki we Włoszech mają wielki wpływ na politykę i od nich właśnie może zależeć wynik ewentualnych nowych wyborów ?

Napisano

> Nie rozumiesz, że związki we Włoszech mają wielki wpływ na politykę i od nich właśnie może zależeć

> wynik ewentualnych nowych wyborów ?

nie rozumiesz chyba, ile wpływu ma berlusconi, jeśli naprawdę uważasz, że on się takimi związkami w fabryce Fiata przejmuje hehe.gif

Napisano

> nie rozumiesz chyba, ile wpływu ma berlusconi, jeśli naprawdę uważasz, że on się takimi związkami w

> fabryce Fiata przejmuje

W takim razie komu włazi w tyłek, marnując państwowe pieniądze na dotowanie przenoszenia produkcji przemysłowej z dobrych fabryk za granicą do marnych we Włoszech ? hehe.gif

Napisano

> W takim razie komu włazi w tyłek, marnując państwowe pieniądze na dotowanie przenoszenia produkcji

> przemysłowej z dobrych fabryk za granicą do marnych we Włoszech ?

Ludziom ogólnie, związkom również. Nie mówię, że nie są w Italii potężne, ale berlusconi robi tak, jak dla niego jest najlepiej.

Uwierz mi, jakby FIAT miał jakieś argumenty, dlaczego zamknąć fabryki w Italii, to berlusconi nie zawachał by się nawet przez moment hehe.gif

Napisano

> zostanie 500 i Y wiec o produkcji na dotychczasowym poziomie nie ma co marzyć

I bardzo dobrze - ludzie będą mieli więcej czasu dla siebie i rodziny. Nie samą pracą człowiek żyje i nie jest niewolnikiem pracodawcy! old.gif

Napisano

> I bardzo dobrze - ludzie będą mieli więcej czasu dla siebie i rodziny. Nie samą pracą człowiek żyje

> i nie jest niewolnikiem pracodawcy!

piszesz, bo musisz coś napisać, czy Ci się nudzi, czy naprawdę w to wierzysz? icon_eek.gif

Napisano

tylko zapomniales o jednej podstawowej rzeczy, jak u nas tej roboty az tyle nie bedzie to zycie takich pracownikow tez sie zmieni bo zarobki spadna i to drastycznie skromny.gif mowie to ja pracownik fabryki fiata w tychach 275123014-zielony.gif

Napisano

> tylko zapomniales o jednej podstawowej rzeczy, jak u nas tej roboty az tyle nie bedzie to zycie

> takich pracownikow tez sie zmieni bo zarobki spadna i to drastycznie mowie to ja pracownik

> fabryki fiata w tychach

Będziecie produkować mniej, ale lepszych i droższych samochodów, co na jedno wyjdzie, chociaż powinno na lepsze old.gif. Zarobki jak się nie podobają, to trzeba sobie poszukać lepiej płatnej pracy. W Polsce nie ma bezrobocia!

Napisano
  • Autor

> I bardzo dobrze - ludzie będą mieli więcej czasu dla siebie i rodziny. Nie samą pracą człowiek żyje

a jestes pewny że ludzie tez tak uważają? Jak ktoś przynosił za dobrych czasów do domu po ponad 3 tys zł za miesiąc, a teraz przyniesie 2 tys ?

Napisano

gorzej jakby mieli mieć już czas tylko dla rodziny

Napisano

> a jestes pewny że ludzie tez tak uważają? Jak ktoś przynosił za dobrych czasów do domu po ponad 3

> tys zł za miesiąc, a teraz przyniesie 2 tys ?

wtedy było źle... teraz też jest źle waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> wtedy było źle... teraz też jest źle

no fakt, jakby nie było i tak byłoby źle ....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.