Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zanjdz 5 roznic na obrazkach

Featured Replies

Napisano

> link1

> link2

> Czy to nie jest karalne?

Kiepsko teraz na otomoto zrobili, że numer telefonu pokazuje się po kliknięciu w guzik.

Przez to google gorzej indeksuje ogłoszenia. Ciężko szukać takiego oszusta jeśli zna się jego numer telefonu.

Mam nadzieję, że kiedyś dostanie ostro po ryju za tego typu przekręty no.gif

Napisano
  • Autor

Znalazlem goscia po numerze telefonu tez na allegro ciekaw jestem ile na tym scial kilometrow.

Napisano
  • Autor

> Jest. Pójdziesz na Policję?

Jakbym mial wiecej czasu to pewnie tak. Zastanawiam sie nad wyslaniem maila na komende.

Edit: tyle ze Ostrow Mazowiecka nie ma oficjalnego adresu mailowego

Napisano
  • Autor

> Tak myślałem.

Jak ty dysponujesz czasem to zgłos. Wiesz tyle co ja, ze dwa ogloszenia sie dziwnie zgadzaja co do ich zawartosci, a dowodu winy nie bedzie bo nie posiadasz numeru VIN i gosciu sie wykreci sianem ze tylko zdjecia podlaczyl.

Napisano

> Jak ty dysponujesz czasem to zgłos. Wiesz tyle co ja, ze dwa ogloszenia sie dziwnie zgadzaja co do

> ich zawartosci, a dowodu winy nie bedzie bo nie posiadasz numeru VIN i gosciu sie wykreci

> sianem ze tylko zdjecia podlaczyl.

albo napisze że "siem pomiliłem"

Napisano

powiem tak z przebiegiem ponad 200000 w PL żadne auto się nie sprzeda, nawet gdyby miało bóg wie jakie papiery że przebieg autentyczny.

Napisano

> powiem tak z przebiegiem ponad 200000 w PL żadne auto się nie sprzeda, nawet gdyby miało bóg wie

> jakie papiery że przebieg autentyczny.

mało wiesz - sprzeda się i to w normalnej cenie cfaniaczek.gif

Napisano

> powiem tak z przebiegiem ponad 200000 w PL żadne auto się nie sprzeda, nawet gdyby miało bóg wie

> jakie papiery że przebieg autentyczny.

Moj civ sprzedal sie z przebiegiem 260kkm .3ci telefon i 2gi ogladajacy - tylko dlatego, z pierwszym nie mielismy gdzie pojechac na diagnostyke i przelozylismy sprawie o tydzien - ale w miedzyczasie zadzwonil inny gosc, ze chce przyjechac, przyjechal, poogladal, przewiozlem, poogladal kwity (od momentu zakupu wszystkie paragony za wydatki, paragony za paliwo i zdjecia przebiegu po kazdym tankowaniu), zaplacil i dopero wtedy wsiadl za kolko 893goodvibes.gif

Jak dobre auto to i z odpowiednim do wieku przebiegiem znajdzie nabywce.

Po 2 latach i 60kkm sprzedalem auto 2k taniej niz kupilem shocked.gif

Napisano

> Znalazlem goscia po numerze telefonu tez na allegro ciekaw jestem ile na tym scial kilometrow.

Chyba sam się pomotał jaki ma być przebieg hehe.gif W opisie 185kkm, a w danych ogłoszenia 177kkm grinser006.gif

Napisano

> mało wiesz - sprzeda się i to w normalnej cenie

na w komisach nie występują prawie. podobnie jak na allegro

ale za to przebieg 148 kkm, i 189 kkm to najpopularniejsze przebiegi smile.gif

Napisano

> Jakbym mial wiecej czasu to pewnie tak. Zastanawiam sie nad wyslaniem maila na komende.

> Edit: tyle ze Ostrow Mazowiecka nie ma oficjalnego adresu mailowego

oleją Cię coś takiego zgłasza się na prokuraturę zajmuje to dosłownie kilka minut i potem już sprawa toczy się bardzo szybko.

Napisano

> Jak ty dysponujesz czasem to zgłos.

Ale to Ty zakładasz wątek na AK i się oburzasz że takie procedery mają miejsce (podczas gdy wszyscy doskonale wiedzą że tak jest). Zatem, skoro się burzysz - zrób z tym coś. Bo samo napisanie wątku na AK nie zmieni NIC w tej sytuacji. A tymczasem ponarzekać to fajnie, ale już podjąć konkretne działa to "gdybym miał więcej czasu" .... facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> link1

> link2

> Czy to nie jest karalne?

Wlasnie dzis na allegro znalazlem swoje stare auto , ktore sprzedawalem 3 lata temu .

Przebieg oczywiscie mniejszy niz u mnie smile.gif ,

Napisano

sprzeda się ... handlarzowi zlosnik.giftongue.gif

sprzedałem np. 2 skody octavie 3,5 letnie z przebiegami ok 250-280 tys km , albo np mondeo ok. 5 letniego z przebiegiem 270 tys zlosnik.giftongue.gif

Napisano

> Chyba sam się pomotał jaki ma być przebieg W opisie 185kkm, a w danych ogłoszenia 177kkm

Bo "Gienek" źle zrozumiał i nie tak "cefnnoł" licznik zlosnik.gif

Napisano

> Chyba sam się pomotał jaki ma być przebieg W opisie 185kkm, a w danych ogłoszenia 177kkm

Już jest w ogłoszeniu 87 500km, pewnie na wstecznym jeździł angryfire.gif

Napisano

> Już jest w ogłoszeniu 87 500km, pewnie na wstecznym jeździł

Ale ja napisałem o ogłoszeniu VW Tourana, a nie Sorento.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.