Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupuje Campervan[...] - czyli Prius...

Featured Replies

Napisano

Oczywiscie zartuje [...] hahaha.gif.

Marzenie mojego zyciapanic.gif sie spelnilowink.gif

toyotapriuscampinn1.jpg

toyotapriuscampinn2.jpg

toyotapriuscampinn3.jpg

toyotapriuscampinn4.jpg

Patrzac na to zastanawiam sie, co sie stalo z poczciwym Saab Toppola

toppola.jpg

i ich blogwaytogo.gif

http://www.dreamtrip.se/dreamtrip/index.php?setlang=en

Swoja droga ciekawe ile bedzie klientow na tohehe.gif ale zapewnie jacysscrewy.gif sie znajdalizak.gif

Napisano

> [...] no prawie.

> Marzenie mojego zycia sie spelnilo

> Patrzac na to zastanawiam sie, co sie stalo z poczcibym Saab Toppola

> i ich blog

> http://www.dreamtrip.se/dreamtrip/index.php?setlang=en

> Swoja droga ciekawe ile bedzie klientow na to

piękna zlosnik2.gif

u nas w sumie coś takiego funkcjonowało dość długo i masowo grinser006.gif

800px-Cargo_Plus-S%C5%82ubice.JPG

Napisano
  • Autor

> piękna

> u nas w sumie coś takiego funkcjonowało dość długo i masowo

ale to juz chyba w ostatnia podrozczacha.gif... Ale, zeby sie w Prius za wlasna $$$ tak meczyczlosnik.gif[...] Hardcorefacepalm%5B1%5D.gif.

Jestem jednak pewien, ze znajda sie tacy co to kupiazlosnik.gif

Napisano

> [...] no prawie.

> Patrzac na to zastanawiam sie, co sie stalo z poczcibym Saab Toppola

> i ich blog

> http://www.dreamtrip.se/dreamtrip/index.php?setlang=en

Wygląda jak objazdowe to:

TOI_FRESH_VIP_zdj13.jpg

Napisano
  • Autor

> Wygląda jak objazdowe to:

pewno bedzie w opcjizlosnik.gif. Ciekawe jak sobie silnik z tym poradzihmm.gif. Jednak sporo jest produkt to i klienci musza bycpanic.gif

Napisano

Wyobraź sobie takie coś: Śpisz sobie błogo na campingu w swojej N-126 zlosnik.gif a sąsiad przed 6 rano postanawia jechać w dalszą podróż. Nie budzi Cię więc dźwięk klekoczącego diesla tylko sąsiad spokojnie i cicho odjeżdża na elektrycznym...bo miał okazje się doładować z 230V.

Napisano
  • Autor

> Wyobraź sobie takie coś: Śpisz sobie błogo na campingu w swojej N-126 a sąsiad przed 6 rano

> postanawia jechać w dalszą podróż. Nie budzi Cię więc dźwięk klekoczącego diesla tylko sąsiad

> spokojnie i cicho odjeżdża na elektrycznym...bo miał okazje się doładować z 230V.

Pierwsze zalozenie, ze to w ogole jezdziold.gif.

Ile oni tam kg dowalilihmm.gif? Sporo IMVHO, moze te dodatkowe lozka to na lud niewolniczy, zeby pchalzlosnik.gifniewiem.gif?

Premiera tego byla w Tokyosmirk.gif, mam nadzieje, ze nigdy nie doplynie do moich brzegowwink.gif

Napisano

Miałem dokładnie to samo skojarzenie smile.gif

Napisano

> Pierwsze zalozenie, ze to w ogole jezdzi.

Myślisz, że to camper stacjonarny? biglaugh.gif

> Ile oni tam kg dowalili?

Przecież to widać, że piórko. Na Boga! To nie jest z żelaza! hehe.gif Dolne łóżko jest zamiast tylnej kanapy, a wyposażenie minimalistyczne. Ten Prius promuje pewnie nową modę - eko-karawaning. Czyli jeździmy od gniazdka do gniazdka, jemy to co znajdziemy w trawie i pijemy wprost z rynny. Nie widzę tylko paneli słonecznych. smile.gif

Stawiam, że gdy świat opanują wtyczkowozy (w tym wypadku gniazdkowóz brzmi bardziej...domowo zlosnik.gif ) to nadal będzie się jeździć z przyczepą kampingową na wakacje...tylko przyczepa po dach wyładowana akumulatorami, a spanie w namiocie. hehe.gif

> Premiera tego byla w Tokyo, mam nadzieje, ze nigdy nie doplynie do moich brzegow

Pierwsze tam i do USA. Kolebka cywilizacji ma inne pasje. zlosnik2.gif

Napisano

Pomijając sens takiej konfiguracji - to wygląda to jakoś tak bardzo prowizorycznie, bardziej jak prototyp w trakcie przygotowania niż gotowy produkt. hmm.gif

Napisano

> Pomijając sens takiej konfiguracji - to wygląda to jakoś tak bardzo prowizorycznie, bardziej jak

> prototyp w trakcie przygotowania niż gotowy produkt.

Nie no pomysł jest suuuper co do estetyki to tak średnio... wink.gif może jakiś okien przyciemnianych brakuje ale sama idea bardzo mi sie podoba zlosnik.gif

pewnie można zakładać tylko na wypady... zrobic wypożyczalnie dla właścicieli Priusów i już

Napisano

> [...] no prawie.

Dude WTF spineyes.gif

brzydszej wydumki nie widziałem. Najlepsze w tym, że jak parę osób usiądzie z tyłu próbując wejść na górę to pewnie przód się podniesie sick.gif

plus opory powietrza spowodują pewnie, że więcej niż 100kph nie pojedzie 270751858-jezyk.gif

Napisano

Na zdjęciu z boku wygląda jakby ktoś genitalia na dachu i klapie oparł sick.gif

Napisano

> Premiera tego byla w Tokyo

No właśnie, widziałeś japońskie hoteliki z kabinami o wymiarach Japończyka zamiast normalnych pokoi ? Skoro chcą spać w takich kapsułach, to pojadą na wczasy w takiej Toyotce. Jeszcze na górze kilkoro dzieciaków wcisną zlosnik.gif

Napisano

> Pomijając sens takiej konfiguracji - to wygląda to jakoś tak bardzo prowizorycznie, bardziej jak

> prototyp w trakcie przygotowania niż gotowy produkt

Dokładnie takie same wrażenie odniosłem jak to oglądałem.

Na zdjęciu z profilu wygląda tak jakby miał się przód unieść smirk.gif

Lubię campery i tego typu podróżowanie, ale ta Toyota to jest profanacja..

Napisano
  • Autor

> Najlepsza wyprawa samochodowa jaką widziałem .

Sledzilem ja jak jezdziliwaytogo.gif. Naprawde czekalo sie na kazdy ich wpis waytogo.gif

Napisano
  • Autor

[...] bardzo prowizorycznie, bardziej jak

> prototyp w trakcie przygotowania niż gotowy produkt.

Gotowy produktlizak.gif. Produkcja przez firme "Campinn" -

Prototyp jak naraziehmm.gif

Buda jest dluzsza tylko o 520mm w porownaniu do standardowego Prius-a (4460mm ), i 560mm wyzszy niz produkcyjny (1490mm w standardowej formie).

Ciekawe jak to na zywo wyglada bo patrzac na wymioary to niewiele to dodajeconfused.gif

Napisano
  • Autor

[...]. Jeszcze na górze

> kilkoro dzieciaków wcisną

Widzialem, ba nawet mieszkalemhahaha.gif. Ciekawy bedzie 270747800-sex.gifw Prius Camperlizak.gif. Chyba sie troche o dach poobijajazlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Myślisz, że to camper stacjonarny?

Mysle ze z tego silnika nie wiele wiecej dzadza wyciagnac jak go apakujahmm.gif. 4 osoby i ta buda spokojnie pojedzie IMVHO, ale graty juz niezlosnik.gif

> Przecież to widać, że piórko. Na Boga! To nie jest z żelaza! Dolne łóżko jest zamiast tylnej

> kanapy, a wyposażenie minimalistyczne. Ten Prius promuje pewnie nową modę - eko-karawaning.

[...] Kolebka cywilizacji ma inne pasje.

Do tego czasu kolebka cywilizacji upadnielizak.gif. Ciekawe, po experymentcie z Diesel, teraz male T benzyna co nowego przyjdziehmm.gif. Nie czytam jakos o parciu na Hybrid w EUhmm.gif

Napisano

Dokładnie tak samo mi się skojarzyło - z toitoi zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.