Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak nie Captiva to co?

Featured Replies

Napisano

No właśnie - wymagania proste 7 miejsc, dobre wyposażenie (LT+ lub LTZ z Captivy), poniżej 10s do 100. Cena koło 120 tyś. Jest jeszcze Zafira Tourer, Galaxy? Coś jeszcze komuś przychodzi do głowy?

Napisano

Freemont. Będzie nawet V6. Aha, nie ma się co zniechęcać tym, że to fiat, tylko pójść do salonu i pomacać. Fajna bryka. palacz.gif

Napisano

> Freemont. Będzie nawet V6. Aha, nie ma się co zniechęcać tym, że to fiat, tylko pójść do salonu i

> pomacać. Fajna bryka.

Tyle, że se w zimie akumulatora do domu nie zabierzesz podładować,.. jakby co...

Też pomyslałem o Orlando. Cenowo bezkonkurencyjny, a i same auto nienajgorsze.

Napisano

> Też pomyslałem o Orlando. Cenowo bezkonkurencyjny, a i same auto nienajgorsze.

Znając motoryzacyjne sympatie autora - celowo podrzuciłem. hehe.gifok.gif

Jeszcze otwarta pozostaje kwestia - czy 7 os., czy 5+2?

Napisano

> No właśnie - wymagania proste 7 miejsc, dobre wyposażenie (LT+ lub LTZ z Captivy), poniżej 10s do

> 100. Cena koło 120 tyś. Jest jeszcze Zafira Tourer, Galaxy? Coś jeszcze komuś przychodzi do

> głowy?

s-max 1.6 ecoboost

160KM

9.8 do 100 km/h

niezłe spalanie

cennikowe 114000 + 3700 za ksenony i czujniki parkowania

bardzo dobre prowadzenie i wygląd ok.gif

Napisano

> Tyle, że se w zimie akumulatora do domu nie zabierzesz podładować,.. jakby co...

> Też pomyslałem o Orlando. Cenowo bezkonkurencyjny, a i same auto nienajgorsze.

w zimie rozciągasz przewód i ładujesz - w jakim celu zabierać do domu?

Napisano

> Tyle, że se w zimie akumulatora do domu nie zabierzesz podładować,.. jakby co...

Tyle, że okrutnie paskudne palacz.gif

Napisano

pytanie tylko po co w nowym aucie niewiem.gif

Napisano

smax

Napisano

> No właśnie - wymagania proste 7 miejsc, dobre wyposażenie (LT+ lub LTZ z Captivy), poniżej 10s do

> 100. Cena koło 120 tyś. Jest jeszcze Zafira Tourer, Galaxy? Coś jeszcze komuś przychodzi do

> głowy?

Freemont V6 4x4

wieklosc auta, moc silnika, cena - bez konkurencyjny

jakbym potrzebowal auta 7os to tylko FIAT - powaznie ok.gif

Napisano

> w zimie rozciągasz przewód i ładujesz - w jakim celu zabierać do domu?

skąd przewód na ulicy? niewiem.gif

Napisano

> s-max

IMO bezkonkurencyjny w swojej klasie ok.gif

Napisano

> w zimie rozciągasz przewód i ładujesz - w jakim celu zabierać do domu?

Moze ktos ma parking z 200m od chaty i mieszka w bloku na wyzszym pietrze.

Napisano

> Freemont V6 4x4

> wieklosc auta, moc silnika, cena - bez konkurencyjny

> jakbym potrzebowal auta 7os to tylko FIAT - powaznie

S max bedzie lepszy i mniej egzotyczny. Latwiejszy do sprzedania, wiecej zamiennikow na rynku oraz mniejsza utrata wartosci. Bardzo mi sie freemont podoba ale to bedzie wileka klapa w PL.

Napisano

a po co? W życiu nie ładowałem akumulatora

Napisano

> IMO bezkonkurencyjny w swojej klasie

+1 , brałbym S-maxa

Napisano
  • Autor

> IMO bezkonkurencyjny w swojej klasie

Ciężko powiedzieć jeszcze co reprezentuje sobą Zafira Tourer, ale fajny pomysł. Dzięki. ok.gif Orlando odpada w przedbiegach, Galaxy raczej też bo wygląda jak akwarium, za to S-MAX jest ok z wyglądu.

Napisano

Jesli chodzi o porównanie estetyki Orlando i Freemonta to uważam, że idą łeb w łeb! smile.gif

Wszystko zależy od gustu, oczekiwań i możliwości kupującego. Nowa Zafira jest zdecydowanie ładniejsza od Orlando. Ale przyglądając się pobieznie cenom to zdaje się, że w podobnej wersji wyposażenia jest jakieś 30-40 tys. droższa. Więc co tam kto sobie uważa niech kupuje.

Napisano

> Ciężko powiedzieć jeszcze co reprezentuje sobą Zafira Tourer, ale fajny pomysł. Dzięki. Orlando

> odpada w przedbiegach, Galaxy raczej też bo wygląda jak akwarium, za to S-MAX jest ok z

> wyglądu.

Freemont V6 280KM... zlosnik.gif

Albo cenowo może jest szansa na Espace lub Grand Espace 2.0 150KM lub 175KM...

Napisano

> skąd przewód na ulicy?

skad zalozenie, ze parkuje na ulicy?

Inna sprawa, ze targanie akumulatora do domu w obecnych czasach to raczej sport ekstremalnyhehe.gif

Napisano

> Freemont V6 280KM...

Czyli chcesz koledze zaproponować auto, które z fiatem ma wspólny tylko znaczek, z częściami które trzeba ściągać zza oceanu, kompletnie bez doświadczonego serwisu. Poza tym sprzedaż marginalna, więc ciężko będzie to sprzedac za kilka lat, a utrata wartości pewnie będzie ogromna hmm.gif

Napisano

> Czyli chcesz koledze zaproponować auto, które z fiatem ma wspólny tylko znaczek, z częściami które

> trzeba ściągać zza oceanu, kompletnie bez doświadczonego serwisu. Poza tym sprzedaż

> marginalna, więc ciężko będzie to sprzedac za kilka lat, a utrata wartości pewnie będzie

> ogromna

Utrata wartości jest ostatnim elementem na który patrze przy kupnie auta.

W pierwszej kolejności auto ma mi się podobać i muszę się w nim dobrze czuć...

Napisano

> 100. Cena koło 120 tyś. Jest jeszcze Zafira Tourer, Galaxy?

Wybrałem Galaxy. Wprawdzie dopiero jest zamówiony, ale jakby coś, to w fordzie można uzyskać niezłe rabaty wink.gif

> Coś jeszcze komuś przychodzi do

> głowy?

Nie zlosnik.gif

Napisano

> Freemont V6 4x4

> wieklosc auta, moc silnika, cena - bez konkurencyjny

> jakbym potrzebowal auta 7os to tylko FIAT - powaznie

Jak można polecić Freemonta jako auto siedmioosobowe? hmm.gif

Polecam spróbować kogoś tam przewieźć wink.gif

Napisano

> Utrata wartości jest ostatnim elementem na który patrze przy kupnie auta.

> W pierwszej kolejności auto ma mi się podobać i muszę się w nim dobrze czuć...

No widzisz, z kolei jest to bardzo wazny czynnik jak ja kupuję auto smile.gif

Napisano

> skad zalozenie, ze parkuje na ulicy?

a skad zalozenie, ze nie?

> Inna sprawa, ze targanie akumulatora do domu w obecnych czasach to raczej sport ekstremalny

Mozna z kabli odpalac, mozna nosic i ladowac w domu. Co kto woli zlosnik.gif

Napisano

> głowy?

polecam sienna lub honda odyssey. W tej cenie powinieneś trafić nowy. Samochody naprawdę 7-mio osobowe z bagażnikiem w przeciwieństwie do europejskich vanów. No i mają po 250 koni, więc w miarę się zbierają 7-8 s do 100 km/h.

Napisano

> Czyli chcesz koledze zaproponować auto, które z fiatem ma wspólny tylko znaczek, z częściami które

> trzeba ściągać zza oceanu, kompletnie bez doświadczonego serwisu. Poza tym sprzedaż

> marginalna, więc ciężko będzie to sprzedac za kilka lat, a utrata wartości pewnie będzie

> ogromna

mysle ze ze sprzedaza nie bedzie wiekszego problemu, a utrata wartosci nie przebije chyba flotowego forda

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.