Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe, ekonomiczne - do ok 32 tys zł.

Featured Replies

Napisano

Da się czy nie? Nowe, jakies pewne, bezawaryjne, ekonomiczne autko wielkości zbliżonej do lanosa HB, 5 drzwiowe, benzynka do zagazowania. Podajcie jakieś typy bo szukam dla starszyzny wink.gif. Co polecicie? niewiem.gif

Napisano

> Da się czy nie?

Przy Twoich założeniach - owszem, da się, tyle że to będzie pierwsza rata w kredycie 50/50.

Do kompakta bez 50k nie podchodź - chyba że ma być to Logan w wersji "zaślepka".

Napisano

nove aveo, ale nie miesci sie budżecie (raczej niewiele się zmieści)

podobnie nowa kia rio

dyszke minimum do tego trzeba dorzucić crazy.gif

Napisano

> Da się czy nie? Nowe, jakies pewne, bezawaryjne, ekonomiczne autko wielkości zbliżonej do lanosa

> HB, 5 drzwiowe, benzynka do zagazowania. Podajcie jakieś typy bo szukam dla starszyzny . Co

> polecicie?

Obawiam się, że nie da rady.

Albo zmniejszyć auto i wtedy wszyscy Ci polecą Pandę,

albo zwiększyć budżet i wtedy coś spełniającego założone wymagania powinno się znaleźć.

Napisano

Grande albo Linea? Sandero? ale budżet chyba o 5kpln za mały icon_rolleyes.gif

Napisano

Aveo clasic, jakas bida wersja fabii, picanto, panda, albo 3 letni ceed.

Napisano

> Aveo clasic

o i nawet z klimą by było cool.gif chyba najlepsza propozycja

Napisano

Dacia Sandero przekracza zakładany budżet minimalnie -> kliken, trochę więcej kosztuje nowe Twingo, ale jest chyba tylko w wersji 3d -> kliken. Najsensowniejszą opcją wydaje się być Chevy Aveo -> klik, ale to już ok. 36 k zł... Jak widać raczej poniżej zakładanego przez Ciebie budżetu ciężko będzie zejść, chyba, że poszukasz auta powystawowego czy robiącego wcześniej jako auto testowe. Ale wtedy będzie to najpewniej wersja bez lpg.

Napisano

> Da się czy nie? Nowe, jakies pewne, bezawaryjne, ekonomiczne autko wielkości zbliżonej do lanosa

> HB, 5 drzwiowe, benzynka do zagazowania. Podajcie jakieś typy bo szukam dla starszyzny . Co

> polecicie?

Daćka sandero, nawet na na jakimś wypasie, story 33500 kosztuje a za 37 jest już z LPG

Napisano
  • Autor

> Daćka sandero, nawet na na jakimś wypasie, story 33500 kosztuje a za 37 jest już z LPG

sensownie brzmi, myślę że może dorzucą do budzetu, to ma byc coś prostego i niezawodnego jak lanos, z ktorego byli/są bardzo zadowoleni, jezdzi u nas 12 lat i wsio gra, ale niestety nie ma gazu, wiec pewnie ja sobie go przygarne i zagazuje.

Kiedys juz zakładałem tu wątek - ale wtedy rozpatrywalismy cos uzywanego, uzywka tez moze byc - ale jak wszyscy wiemy trafienie auta rocznego, 2-letniego,3-letniego to trudna sztuka, takie auta albo sprzedaje sie znajomym, albo coś w nich jest nie tak zlosnik.gif. Budzet mozna naciągnąć, ale im mniej tym lepiej. Podstawowe kryterium to zeby te 5 drzwi bylo, raczej Hb, wielkosc lanosa mniej wiecej pi razy drzwi. Patrzyłem używane ceed'y albo i30 albo ciezko trafic. Rozwazana jest tez 3/4 letnia "nowa " fiesta.

Sandero sie wydaje okej, aveo tez, pooglądam w necie, dzieki za wszystkie propozycje, powoli trzeba bedzie jakąś liste poszukiwan sporządzic i szukac tak zeby ok. lipca coś upolować wink.gif

Napisano

bez problemu kupuje normalne 3 latki. Kwestia podstawowa to nie kupowac od handlarzy. No i nie szukaj okazji zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> bez problemu kupuje normalne 3 latki. Kwestia podstawowa to nie kupowac od handlarzy. No i nie

> szukaj okazji

postaram sie cos znalezc wink.gif

Napisano

> polecicie?

Punto Classic jeszcze dają?

W tej cenie był w całkiem dobrym wypasie - elektryka, centralny zamek, komputer i klima.

Napisano

> Da się czy nie? Nowe, jakies pewne, bezawaryjne, ekonomiczne

A nie lepiej 1-2 letnie??? Najchane bezie mialo max 20 tys a cena -30% od nowego

Napisano

> bez problemu kupuje normalne 3 latki. Kwestia podstawowa to nie kupowac od handlarzy.

A ja kupilem 3 letnia crome od handlarza i to cos zlego?

Brudna, bloto w srodku, jak zrobili zdjecia we wloszech to taka byla ale bardziej brudna z zewnatrz bo z lawety:)

Wizyta w ASO wszystko potwierdzila:)

Zadowolony jestem, no ale ryska tu, ryska tam...wkoncu uzywka ale 25% nowego:)

Napisano

> polecicie?

http://www.samar.pl/__/42/Wyszukiwanie-nowych-samochodów.html?42.i=[1,1,0,0,2,"PLN",32000,"PLN",1,0,0]

samar pokazuje, że można na Thalię spojrzeć w tej cenie, ale nie wiem czy to wciąż aktualna promocja.

Napisano

> polecicie?

alto

Napisano

Fiat Panda (dość mały, ale nowy i mieści się w budżecie), albo Grande Punto smile.gif W sumie to i Nuova Panda prawie się mieści w budżecie.

Napisano

> HB, 5 drzwiowe, benzynka do zagazowania.

Aveo ok.gif

Napisano

> polecicie?

Dołożyć kilka złotych i Aveo sedan...

Jeżdże tym bardzo często.. fajna furka za nie wielkie pieniądze...

chevrolet_aveo_sedan.jpg

Napisano
  • Autor

> Dołożyć kilka złotych i Aveo sedan...

> Jeżdże tym bardzo często.. fajna furka za nie wielkie pieniądze...

mysle ze z dołożeniem nie będzie problemu, HB praktyczniejszy, mi sie to podoba, wazne zeby bylo tanie w uzytkowaniu. Mysle ze pandy, avea i halie raczej takie są zlosnik.gif

Powoli kompletuje liste potencjalnych modeli, uzywka - jak najbardziej - ale coś pewnego- a na takiego trzeba trafić wink.gif

Napisano

> polecicie?

W tej kwocie może dostaniesz punto.

Napisano

> Przy Twoich założeniach - owszem, da się, tyle że to będzie pierwsza rata w kredycie 50/50.

Albo poszukaj czegoś "potestowego".

> Do kompakta bez 50k nie podchodź - chyba że ma być to Logan w wersji "zaślepka".

Była dyskusja na ten temat: klasa C od 40 kzl...

Napisano

Fabia II 1,2 wersja Easy czyli golas jest za 34 500 sądzę, że spokojnie za 32 000 wyprowadzisz z salonu zlosnik.gif

Napisano

> polecicie?

powinni sprawdzic vw up.

wszystkich warunkow nie spelnia, ale zobaczyc warto. dosc przestronny, ladny, niezle wyciszony i ekonomiczny samochod.

ok.gif

Napisano

Grande Punto- estetyczny przestronny samochód ze sporym bagażnikiem, tanim, łatwo dostępnym serwisem

w tej kwocie będzie 1,3 69 km ale jak dobrze poszukają (zniżki, rabaty ) to i 1.4 77km może się uda

Napisano
  • Autor

> Grande Punto- estetyczny przestronny samochód ze sporym bagażnikiem, tanim, łatwo dostępnym

> serwisem

> w tej kwocie będzie 1,3 69 km ale jak dobrze poszukają (zniżki, rabaty ) to i 1.4 77km może się

> uda

wiem wiem, tylko z tym GP jest tak, ze moja mama tym jezdzila i stwierdzila ze lanosem jej sie duzo lepiej jeździ zlosnik.gif

Napisano

> wiem wiem, tylko z tym GP jest tak, ze moja mama tym jezdzila i stwierdzila ze lanosem jej sie duzo

> lepiej jeździ

lepiej to kwestia względna- bierz pod uwagę fakt, iż w zaproponowanym przedziale cenowym ciężko o komfortowy samochód.

Do wyboru masz samochody klasy Pandy lub co najwyżej Punto Fabia ogołocona dosłownie ze wszystkiego oraz Aveo, Sandero, Logan, itp

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.