Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Toyota Auris 2013

Featured Replies

Napisano

Raczej ewolucja niż rewolucja. Taki japoński Golf, którego zresztą siódma generacja też już stoi w kolejce do premiery. Jakoś zalatuje mi bratnim CT200.

toyota-auris-nova-geracao-4.jpg

toyota-auris-nova-geracao-3.jpg

toyota-auris-nova-geracao-1.jpg

toyota-auris-nova-geracao-5.jpg

Napisano

ale paskudztwo sick.gifpanic.gifczerwona.gif

Napisano

> ale paskudztwo

masz rację, zmasakrowali ten samochód no.gifcrazy.gif

Napisano

z tylu podobny do jakiegos malego miejskiego mitsu ( nie pamietam nazwy modelu ) ... przod z kosmicznego civica crazy.gif Nalozyly im sie plany kartkami jedna na drugie i wyszlo to co wyszlo. Z boku jeszcze jako tako - znaczy tak jak kazdy inny HB.

Napisano

> Raczej ewolucja niż rewolucja. Taki japoński Golf, którego zresztą siódma generacja też już stoi w

> kolejce do premiery. Jakoś zalatuje mi bratnim CT200.

Toyota mniej więcej co trzeci model Corolli oddaje do zaprojektowania praktykantom...

Poprzednio praktykanci zrobili coś takiego:

1999672063.jpg

grinser006.gif

Napisano

Na tych zdjęcach wygląda na maxa niekorzystnie, myślę że w rzeczywistości będzie lepiej.

Napisano

> Toyota mniej więcej co trzeci model Corolli oddaje do zaprojektowania praktykantom...

> Poprzednio praktykanci zrobili coś takiego:

akurat wersja 3 drzwiowa tego modelu była obłędna ok.gif

Napisano

> A nie mieli do nazwy Corolla powrocic w EU czasem ?

Były takie plany, ostatecznie zadecydowano że będą dalej brnęli w Auris.

Napisano

> Raczej ewolucja niż rewolucja. Taki japoński Golf, którego zresztą siódma generacja też już stoi w

o żesz! facepalm%5B1%5D.gif

O ile aktualny model jest po prostu nijaki, tak ten jest po prostu brzydki zlosnik.gif

Napisano

> akurat wersja 3 drzwiowa tego modelu była obłędna

Chyba z tyłu grinser006.gif

Napisano

Dlugo nie moglem sie przekonac do wygladu obecnego Aurisa, ale w koncu zaczal mi sie podobac (po imho ładnej Corolli E12), ale widze ze do nastepnego Aurisa chyba nigdy sie nie przekonam crazy.gif

Napisano

Oj cos widze, ze toyota bedzie coraz mniej aut sprzedawac w EU. Dopoki nie zmienia projektantow. Co ciekawe w calej EU widac malo Avensis. W PL jest duzo aurisow glownie przez zakup dla flot.

Napisano

ale qupa panic.gif co oni zrobili sciana.gif

Napisano

widać że cięty kataną hehe.gif

ale lipa , a myślałem że nic brzydszego w tym segmencie jak alfa giulietta nie da się zrobić , myliłem się

Napisano

mi to zalatuje nowym Cicikiem- Dla mnie jedno jak i drugie brzydkie- ot powiększony rozdmuchany Yaris III

tył przypomina obecnie bardo grubo ciosanego Ceed-a II i I30 drugiej generacji- nie wiem czemu o ile jeszcze z przodu jako tako ale tył dla mnie jest zbyć ciężki optycznie podobnie jak w Koreańcach

Napisano

Widzę że i30 i ceed będą mieli jeszcze łatwiej na rynku grinser006.gif

Napisano

Ochydztwo totalne ,chyba raczej lifting nie był pod okiem europejskich designerów no.gif

Napisano

Szkaradne jak prawie każdy pokemon, ale mimo wszystko uważam, że jest postęp w porównaniu z poprzednim modelem ok.gif

Napisano

światła facepalm%5B1%5D.gif

światła przeciwmgielne facepalm%5B1%5D.gif

grill facepalm%5B1%5D.gif

tylne światła facepalm%5B1%5D.gif

Poza tym OK, najlepsza z możliwych bryła czyli hatchback.

Napisano

> widać że cięty kataną

> ale lipa , a myślałem że nic brzydszego w tym segmencie jak alfa giulietta nie da się zrobić ,

> myliłem się

Alfa brzydsza od lancera? zlosnik.gif

Napisano

Wygląd może być tongue.gif. Trochę nie podoba mi się przedni "napuchnięty" zderzak. I tak kluczową sprawą będzie cena i jakość, w tym niezawodność.

dranio

Napisano

> Alfa brzydsza od lancera?

ano z przodu nie ma nowego brzydszego paździeża niż giulietta , z tyłu i z boku wygrywa lancer zlosnik.gif

Napisano

Nie dodałem jeszcze, że bok jest od sztancy, oni się chyba umówili grinser006.gif

i30/ceed/mazda 3 (bez szybki) grinser006.gif

Napisano

Fajny, mogą jeszcze napisać do kii i hultaja a teraz dajemy wam większy udział w rynku bo nam wizualnie nie wyszło nie to co wam

Napisano

> Nie dodałem jeszcze, że bok jest od sztancy, oni się chyba umówili

> i30/ceed/mazda 3 (bez szybki)

Bez urazu, ale New i30 przy tym to jest cudo sztuki (powinni to exponowaczlosnik.gif)

Napisano

Nie wiem jak w rzeczywistości, ale na zdjęciach wygląda słabo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.