Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] 15 tysiecy, okolice 8s/100km/h, tanie uzytkowanie

Featured Replies

Napisano
  • Autor

taki ktorego juz niestety nie uswiadczysz praktycznie w zadnym aucie frown.gif gruby mily w dotyku.

Napisano

> taki ktorego juz niestety nie uswiadczysz praktycznie w zadnym aucie gruby mily w dotyku.

Postęp Panie, postęp... wink.gif

Napisano

> spokojnie

No ale jednak, podświadomość działa i jest jakaś blokada, żeby przypadkiem nie sfrajerzyć się, nie przepłacić. Sam w ten mechanizm wpadłem. Kupiłem tanio i przez to trochę ..ujowo wink.gif tak że koniec końców wyszło drogo.

U mnie było na zasadzie:

nic, że wszystkie opony od razu do wymiany, że tu rysa, tam brak zaślepki, włącznik szwankuje, hamulce do zrobienia, purchel na klapie i jeszcze parę detali. Ważne że 1000zł tańszy niż inne w tym roczniku.

A bajka sprzedającego, że jest "za duży dla żony" to najszczersza prawda, a nie ściema żeby pozbyć się niedoinwestowanego zaniedbalucha.

Napisano

> trochę drogie w utrzymaniu.

Nie powiesz mi że BMW będzie tańsze w utrzymaniu.

Napisano

> trochę drogie w utrzymaniu.

hmm no wybacz ale nie zgodzę się z tym stwierdzeniem bo utrzymanie tego auta jest na prawdę tanie...

Za 15k można kupić cukierka ostatnio była na allegro w wersji R 180km smile.gif

Jeździłem parę razy 6L z motorem TDI 131 km i też przyjemnie się to odpycha w serii.

Diesla rozumiem nie chcesz?

Napisano
  • Autor

miesiecznie robie ok 2 tysiecy km wiec generalnie albo Benz + LPG albo Diesel, choc to drugie to sam nie wiem...

Napisano

> ja będę tu monotonny i napiszę E39 528

A moge zapytań jak rozumieć "tanie użytkowanie" z tym modelem? Bo mi sie to jakoś nie widzi, jeżeli egz. z 2000r kosztuje od 18.000 zł...

Napisano
  • Autor

budzet 270751858-jezyk.gif

Poza tym to ma byc DD a nie weekendowa zabawka swiety.gif

Napisano

No proszę, dopiero co autor tego tematu doradzał mi w moim (identycznym) temacie 270751858-jezyk.gif

Ja jednak zmieniłem założenia... wink.gif

Powodzenia w szukaniu, mnie ta posucha i zniszczenie większości aut zniechęciło.

Napisano

Z pierwotnych założeń zostały: małe, jak najmłodsze i dające się zagazować.

A tak serio to zmiana o 180 stopni, biorę nową Citigo. Miejski, oszczędny, nudny dupowóz.

Napisano

> No wlasnie, co brac kacikowa poleci?? Kwota jest powiedzmy maksymalna do wydania, dobrze zeby auto

> dalo sie zagazowac.

> Segment C lub D, auto jak najmlodsze oczywiscie i jak najmniej problemowe z cenami czesci na

> normalnym poziomie.

> Z checia poslucham co Wy byscie wybrali.

Uzbieraj trochę jeszcze kaski to Ci pogonie swojego ATRa uzbroj_zlo.gif Frajdy z jazdy będziesz miec aż nadto

Napisano

> Jeśli kupuje sie samochód na dłużej to warto zapłacić za zadbaną sztuke.

TO loteria. Może okazać się, że przepłacona i niby zadbana sztuka będzie wymagała sporych wydatków.... i co wtedy, jesteśmy w czarnej d...

Napisano

> TO loteria. Może okazać się, że przepłacona i niby zadbana sztuka będzie wymagała sporych

> wydatków.... i co wtedy, jesteśmy w czarnej d...

Zakup używanej fury zawsze jest loterią:)

Napisano

a może 206 2.0 16v ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.