Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co z tym autem jest nie tak?

Featured Replies

Napisano

Szyby ma na korbę, innych wad nie widzę.

Napisano

> Link do ogłoszenia

> pytanie pochodzi od potencjalnego kupującego

10tysi za VW z tego roku - nigdy bym nie dał, znajomy dał mi tym pojeździć - porażka, wszystko słychać, tapicera trzeszczy i wiele innych pierdółek niedomaga oslabiony.gif

Napisano

Brakuje osłony na uchwyt w prawych drzwiach - pewnie odpadł podczas wypadku albo się zgubił przy naprawie blacharskiej wink.gif

Za bardzo się błyszczy - odpicowany na pokaz smile.gif

Napisano

> Link do ogłoszenia

Kupujący niech szuka 1.4 minimum, w 1.0 jest strasznie krótka skrzynia połączona z dość głośnym silnikiem = w trasie męczarnia sick.gif Auto jest ogólnie dobre i mało awaryjne, jednak cena jest na moje oko o minimum 2 tysiące zł za duża screwy.gif

Napisano

> Link do ogłoszenia

odpicowany , bida wersja, ale przeciez to VW 270751858-jezyk.gif i ta cena yikes.gif

Napisano

> Kupujący niech szuka 1.4 minimum, w 1.0 jest strasznie krótka skrzynia połączona z dość głośnym

> silnikiem = w trasie męczarnia Auto jest ogólnie dobre i mało awaryjne, jednak cena jest na

> moje oko o minimum 2 tysiące zł za duża

Ale klima jest.

Kolor mało popularny i jeszcze kołpaxy.. pad.gif

Ale za to wypolerowany jak sie da zlosnik2.gif nawet ucho od cholowania jak nówka.

Napisano

> Link do ogłoszenia

Na silnikach VW się nie znam, być może było więcej ich typów o pojemności jednego litra mocy 50KM.

Szwagier miał VW Polo z silnikiem o tych parametrach. Nie było się do czego przyczepić, gdyby nie fakt że się pewnego pięknego zimowego poranka motor zatarł oslabiony.gif

Podobno spotkała go typowa wada tego silnika. Coś tam w oleju zamarzło i podróż do pracy 5km okazała się zbyt długa no.gif

Co do tego konkretnego egzemplarza, to tylko dodam że ni cholery nie kupiłbym tak starego auta, tak wyczyszczonego. Mam uraz po ostatnio oglądanym aucie właśnie tak odpicowanym.

No i cena wydaje się jakaś chyba z sufitu. Chociaż może te auta po tyle są niewiem.gif

Napisano

Cena. 9 kzł za 13-letnie auto segmentu A z przebiegiem ponad 100kkm jest moim zdaniem mało poważne. Przy okazji - gdzie tam są "kubełkowe fotele", bo na zdjęciach jakoś nie widać? zlosnik.gif

Napisano

patrz, a ja miałem starszą arosę (od nowości), którą sprzedałem 2 miechy temu i nic nie trzeszczało i nic nie piszczało grinser006.gif

> 10tysi za VW z tego roku - nigdy bym nie dał, znajomy dał mi tym pojeździć - porażka, wszystko

> słychać, tapicera trzeszczy i wiele innych pierdółek niedomaga

Napisano

> Cena. 9 kzł za 13-letnie auto segmentu A z przebiegiem ponad 100kkm jest moim zdaniem mało poważne.

Przeciez takie sa ceny, to co jest nie tak?

Napisano

> Przeciez takie sa ceny, to co jest nie tak?

Auta konkurencyjne są dużo tańsze, nie widzę sensu przepłacania za znaczek w tym przypadku. Po prostu w tej cenie można kupić samochód segmentu A znacznie młodszy i o lepszych parametrach technicznych. Niech sobie takie ceny będą za Lupo, ale dla mnie to jest niedorzeczne i ja bym w tej cenie kupił coś innego, OBIEKTYWNIE dużo lepszego (w tej samej klasie).

Napisano

> Przeciez takie sa ceny, to co jest nie tak?

To jest VW, nie ważne że da się kupić inne lepsze auta w podobnym budżecie nie będzie takiego szpanu. Taka mentaloność Polaków

Napisano

> Link do ogłoszenia

O, autko lakierowane na grubość. smile.gif893goodvibes.gif

Napisano

> Link do ogłoszenia

cena jest nie taka biglaugh.gif

Napisano

> Link do ogłoszenia

lampy zle spasowane i sie nie oplaca za ta cenne

rok temu kupiłem 2001 r sdi bogata wersja za 8.5tys

.

Napisano

> Link do ogłoszenia

lakierowany po całości wink.gif

Napisano

> lakierowany po całości

A ja i tak mam wrażenie że maska ma jaśniejszy odcień...

Wejdźcie sobie na stronę tego komisu. Prawie się wzruszyłem patrząc na deklarowane przebiegi. Opisy aut copy-paste.

Napisano

> O, autko lakierowane na grubość.

Co to znaczy "lakierowane na grubość" ? hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.