Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

RSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS vol.2 Reaktywacja!

Featured Replies

Napisano

Wskoczyłem dzisiaj z rezerwy za kogoś kto zrezygnował i mam złe wieści dla hejterów! Koniec radochy! wpysk.gif

Wolny zrobiłem ledwo, jakimś cudem, a później poszło na pełnym lajcie!

Dzisiaj chleję, a potem patrzcie w lusterka!

Napisano
  • Autor

Z kolejnym razem stres jest mmiejszy a dodatkowo myślałem o miłych rzeczach, czyli córka i r6 wink.gif

Napisano
  • Autor

15 wejść do tematu i tylko jedne gratulacje...!?

Nie krępujcie, nieszczere też przyjmuję wpysk.gif

Napisano

> 15 wejść do tematu i tylko jedne gratulacje...!?

> Nie krępujcie, nieszczere też przyjmuję

no gratki, ale jeszcze z 3 tygodnie do plastiku grinser006.gif

Napisano

> 15 wejść do tematu i tylko jedne gratulacje...!?

> Nie krępujcie, nieszczere też przyjmuję

Życzę zdrowia zlosnik.gif

I szczęścia na drodze

Witam wsród posiadaczy uprawnień ........ Resztę Twoich wcześniejszych motowyczynów przemilcze

Napisano
  • Autor

u nas 2 tyg. ale będę wiedział kiedy wprowadzą uprawnienia do systemu,więc jeszcze tydzień maszyna się pokurzy.

Napisano

> u nas 2 tyg. ale będę wiedział kiedy wprowadzą uprawnienia do systemu,więc jeszcze tydzień maszyna

> się pokurzy.

Wprowadza jak na PWPW pojawia sie informacja o postępowaniu administracyjnym. W moim przypadku nastapilo to rowno tydzien po zdanym egzaminie a samo prawo jazdy bylo gotowe do odbioru po kolejnych 5 dniach.

Napisano

Egzamin to dopiero początek.

Gratulacje otrzymasz, jak "przeżyjesz" drugi sezon.

Pierwszy jeszcze zazwyczaj ludzie traktują z sporo dozą ostrożności.

Drugi sezon jest podobno krytyczny ok.gif

Szerokości i niech nigdy Ci się nie "śpieszy" ok.gif

Napisano

> Wskoczyłem dzisiaj z rezerwy za kogoś kto zrezygnował i mam złe wieści dla hejterów! Koniec

> radochy!

> Wolny zrobiłem ledwo, jakimś cudem, a później poszło na pełnym lajcie!

> Dzisiaj chleję, a potem patrzcie w lusterka!

łomatko. wrocław drży ze strachu smile.gif

wpysk.gifwpysk.gifwpysk.gif

żart.

gratulacje. ino teraz odebrać plastik musisz, bo inaczej to mandacik smile.gif

Napisano
  • Autor

Żeby nie składać wszystkiego na barki szczęścia, postaram się mu dopomóc i dlatego sam sobie życzę, żeby nigdy nie opuścił mnie zdrowy rozsądek.

Napisano

Gratki ok.gif

jeszcze dwa tygodnie i będziesz mógł wyprzedzać na podwójnej ciągłej, na zakazie, miedzy puszkami i stawać na gumie zlosnik.gif

Ups. Teraz też możesz zlosnik.gif

20.GIF

Napisano

> Pierwszy jeszcze zazwyczaj ludzie traktują z sporo dozą ostrożności.

> Drugi sezon jest podobno krytyczny

to prawda. Pierwszy sezon się przeturlałem w drugim dałem w palnik i przydzwoniłem dwa razy zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> to prawda. Pierwszy sezon się przeturlałem w drugim dałem w palnik i przydzwoniłem dwa razy

Ja raz, nie z mojej winy i nie przy dawaniu w palnik zlosnik.gif

P.S Zmien awatar, bo mozna go podciagnac pod 10a regulaminu.

Napisano

> Gratki

> jeszcze dwa tygodnie i będziesz mógł wyprzedzać na podwójnej ciągłej, na zakazie, miedzy puszkami i

> stawać na gumie

Będzie mógł też grzecznie stać w korkach, przepuszczać staruszki na przejściach i ciągnąć się za traktorem na podwójnej ciągłej zlosnik.gif

Napisano

> Będzie mógł też grzecznie stać w korkach, przepuszczać staruszki na przejściach i ciągnąć się za

> traktorem na podwójnej ciągłej

co ty, poniżej 7tys maszyna się dławi 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

Nieprawda wink.gif, w poniedziałek byłem R6 na placu i po zdławieniu jej hamulcem do 10km/h na wolnych obrotach (normalnie jedzie 14km/h) niewiele mi zabrakło, żebym zrobił wolny slalom (nie zmieściłem się w ostatnią bramkę).

Lubi też jechać z prędkościami cruisingowymi wink.gif

Napisano
  • Autor

No fakt, w razie czego trzeba zdawać i A i B bez względu na czym się pkt nastuka... oslabiony.gif

Tyle mnie nerwów kosztował ten egzamin,że chyba zacznę jeździć wolniej też na 4oooo...

Napisano

Gratulejszyn! smile.gif Witamy wsród motocyklistów z prawkiem clown.gifzlosnik.gif

Napisano

> Drugi sezon jest podobno krytyczny

Nic mi o tym nie wiadomo hmm.gif

W moim odczuciu był dużo lepszy niż pierwszy.W sumie każdy kolejny był lepszy od poprzedniego.

PZDR.

Napisano

> Gratulacje

> Uwaga, punkty karne dotyczą wszystkich uprawnień

Bez sensu.

Znaczy, że jak teraz mam dajmy na to 20 pkt to nawet nie mam po co zdawać egzam. na kolejną kat. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Gratulejszyn! Witamy wsród motocyklistów z prawkiem

20.GIF

Napisano

> Bez sensu.

> Znaczy, że jak teraz mam dajmy na to 20 pkt to nawet nie mam po co zdawać egzam. na kolejną kat.

A to zależy kiedy Ci się kasują i o ile zamierzasz się prosić do tego czasu clown.gif

Napisano
  • Autor

Gdybym planował dużo jeździć motocyklem w trasy to kupiłbym kask z interkomem, żeby móc podłączyć CB wink.gif

Napisano

> Gdybym planował dużo jeździć motocyklem w trasy to kupiłbym kask z interkomem, żeby móc podłączyć

> CB

na tapczanie juz nieraz widziałem antenę i radyjko. Na plastiku bylbys chyba jedyny. Pomyśl nad tym, w końcu jesteś lanser ok.gifgrinser006.gif

Napisano

> Gdybym planował dużo jeździć motocyklem w trasy to kupiłbym kask z interkomem, żeby móc podłączyć

> CB

Przy predkoscich "plastikowych" intercom nie bedzie slychac cool.gif

Napisano

No ja dzisiaj się chyba tylko wnerwiłem zlosnik.gif

Wsiadłem na Gladiusa pierwszy raz od tygodnia (ostatnia styczność - na oblanym egzaminie).

I co?

Zrobiłem wszystko, za pierwszym razem, czysto oslabiony.gif

Aha - przy 14 km/h też można robić - zarówno "8" jak i wolny slalom - dla utrudnienia machałem sobie właśnie wolne manewry z gazem...

Lipa - chyba muszę wziąć coś na nerwy przez egzaminem - tylko mogę wtedy zasnąć na mieście?

Napisano
  • Autor

Większość z tych, którzy zaliczą wolny slalom i 8mki zdaje cały egzamin.

Mnie tak puściło po minięciu ostatniej bramki, że pozostałe zadania zrobiłem na pełnym luzie,a na mieście to w ogóle czułem się jak na kursie, totalny luz i pewność.

Napisano

Pogratulowac, ale poco patrzec w lusterka, skoro tyle razy podkreslales, ze bie bedziesz odkrecal ? biglaugh.gif

wink.gif

Napisano

waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Pogratulowac, ale poco patrzec w lusterka, skoro tyle razy podkreslales, ze bie bedziesz odkrecal ?

Żebyśmy się mogli pozdrawiać! 20.GIF

Napisano

Gratuluję cool.gif No to teraz możesz się już zacząć uczyć jeździć motocyklem zlosnik.gif

Tylko ostrożnie bo ten rok jest na prawdę jakiś masakryczny... w zeszłym tygodniu kolejna trójka znajomych(a właściwie piątka, ale dwoje na lotnisku w ramach treningu więc się nie liczy - tutaj z resztą wystarczyło klejenie taśmą grinser006.gif) miała jakieś przygody, szczęście w nieszczęściu że im się dużo nie stało ale motocykle skasowane crazy.gif

Napisano

> Wskoczyłem dzisiaj z rezerwy za kogoś kto zrezygnował i mam złe wieści dla hejterów! Koniec

> radochy!

no to trzeba bedzie wrocic do tematu zlosnika naszywki na plecy - najlepiej duzej i odpowiednio odblaskowej grinser006.gif

gratsy i do zobaczenia na miescie smile.gif

Napisano
  • Autor

> no to trzeba bedzie wrocic do tematu zlosnika naszywki na plecy - najlepiej duzej i odpowiednio

> odblaskowej

> gratsy i do zobaczenia na miescie

Pozdr

Napisano

Gratki i prostych winkli

Pozdrowienia z upalnej grecji wink.gif

Napisano
  • Autor

> Gratki i prostych winkli

> Pozdrowienia z upalnej grecji

Gdzie tubylcom upały niestraszne bo śmigają bez kasków

Napisano

> Gdzie tubylcom upały niestraszne bo śmigają bez kasków

A turystow to kosztuje 400 jeurusiow crazy.gif

Napisano

> A turystow to kosztuje 400 jeurusiow

Ja ubieram kask na głowę z innych powodów, niż strach przed mandatem...

Napisano

> Ja ubieram kask na głowę z innych powodów, niż strach przed mandatem...

A ja się zastanawiam na kij kask zakładają Ci, którzy później go nie zapinają blush.gif

Seria pytam bo się nie znam - ten pasek to aż tak grzeje?

Napisano
  • Autor

Może zapominają, mi też się czasem zdarzyło na kursie zapomnieć i instruktor mnie strofował.

Napisano

> A ja się zastanawiam na kij kask zakładają Ci, którzy później go nie zapinają

> Seria pytam bo się nie znam - ten pasek to aż tak grzeje?

Na pewno niezapięty kask jest lepszy niż jego brak, ale też tego nie rozumiem....

Napisano

> A ja się zastanawiam na kij kask zakładają Ci, którzy później go nie zapinają

> Seria pytam bo się nie znam - ten pasek to aż tak grzeje?

mi sie juz sporo razy zdarzyło zapomnieć zapiąć smile.gif oczywiście pęd powietrza już w okolicach 40-60 przypomina o tym i zatrzymuję się i zapinam.

Napisano

> Na pewno niezapięty kask jest lepszy niż jego brak, ale też tego nie rozumiem....

O ile to świadome, to brak kasku jest lepszy niż niezapięty.