Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotoradar - czy widać naklejkę z numerem

Featured Replies

Napisano

Takie pytanie do ludzi którzy przerabiali temat, a nie naczytali się opinie w necie.

Czy na zdjęciu z fotoradaru widać naklejkę kontrolną w przypadku nieczytelnych tablic ? (np; po obróbce czy widać?) hmm.gif

Z góry dziękuję za wszelkie komentarze, związane z jakimkolwiek pouczaniem zlosnik.gif

Napisano

> Takie pytanie do ludzi którzy przerabiali temat, a nie naczytali się opinie w necie.

> Czy na zdjęciu z fotoradaru widać naklejkę kontrolną w przypadku nieczytelnych tablic ? (np; po

> obróbce czy widać?)

> Z góry dziękuję za wszelkie komentarze, związane z jakimkolwiek pouczaniem

Podobno widać biglaugh.gif

Napisano

> Takie pytanie do ludzi którzy przerabiali temat, a nie naczytali się opinie w necie.

Jakieś 4 lata temu przysłali koledze z pracy zdjecie za 68/50 - tablica była nieczytelna - miał powiekszony i wykadrowany nr z naklejki.

Napisano

> Czy na zdjęciu z fotoradaru widać naklejkę kontrolną w przypadku nieczytelnych tablic ?

Widać, po "znajomości" dostałem oryginał swojego zdjęcia i było w rozdzielczości ponad 15megapix - wszystko było widać

Napisano

> Widać, po "znajomości" dostałem oryginał swojego zdjęcia i było w rozdzielczości ponad 15megapix -

> wszystko było widać

Dokładnie, jak na zdjęciu na wezwaniu nie widać to tylko dlatego, że to kiepski, tani wydruk, na monitorze kompa widać wszystko!

Napisano
  • Autor

> Widać, po "znajomości" dostałem oryginał swojego zdjęcia i było w rozdzielczości ponad 15megapix -

> wszystko było widać

Dziękuję, tak jak myślałem

Napisano

> Czy na zdjęciu z fotoradaru widać naklejkę kontrolną w przypadku nieczytelnych tablic ? (np; po

> obróbce czy widać?)

tam siedzi normalny aparat cyfrowy i daje bdb jakość zdjęcie zlosnik.gifok.gif

Napisano

> obróbce czy widać?)

Nie wiem, ale tej w schowku nie widać ok.gif

Pouczał nie będę, bo każdy robi jak uważa skromny.gif

Napisano

> tam siedzi normalny aparat cyfrowy i daje bdb jakość zdjęcie

najkon d300s palacz.gifgrinser006.gif

Napisano

> obróbce czy widać?)

Jeśli pod prawą wycieraczkę jest włożona reklama parkingowa to naklejki nie widać. wink.gif

Napisano

> obróbce czy widać?)

Widac.

Ladnie powieksza i w rogu fotki wstawia ok.gifgrinser006.gif.

Napisano

> obróbce czy widać?)

dostałem dwa zdjęcia z fotoradaru w karierze i na każdym było widać numer z naklejki

Napisano

No chyba po to jest ta naklejka ! smirk.gif

Napisano

> U mnie nie widać .

no i na pewno z takiej pozycji fotoradar robi zdjęcie

powiększają tablice rejestracyjne, jeśli słabo czytelne to naklejke na szybie. Jak raz dostałem zdjęcie z fotoradaru to było widac czy tego dnia się goliłem zlosnik.gif

Napisano

U mnie nie było widać bo dostałem fotke od tylca biglaugh.gif

Ale ojciec dostał od przodu ładnie w rogu powiększoną...

Napisano

Na widokówce z gm. Kęsowo (koło Chojnic), nawet facjaty nie widać było, radar pod takim kątem, że taki odblask na szybie jakby z rowu przydrożnego fotkę strzelali. Nawet nie widać było czy jest wklejka!

Napisano

> tam siedzi normalny aparat cyfrowy i daje bdb jakość zdjęcie

Zależy gdzie zlosnik.gif jak byłem ostatnio wyjasniać, czy to ja jestem na zdjeciu czy też nie swiety.gifhehe.gif to spytałem z ciekawości to mi busted.gif powiedział " Panie tam tylko 5Megapixeli siedzi lepiej nie bedzie" zlosnik.gif

Napisano

> " Panie tam tylko 5Megapixeli siedzi lepiej nie bedzie"

287463941-17efb2bc6fe0.jpg

jakiś tekst

Napisano
  • Autor

> Zależy gdzie jak byłem ostatnio wyjasniać, czy to ja jestem na zdjeciu czy też nie to spytałem z

> ciekawości to mi powiedział " Panie tam tylko 5Megapixeli siedzi lepiej nie bedzie"

Chodzi o takie urządzenie jak na przykładowym zdjęciu, więc obstawiam, że coś lepszego i nowszego siedzi w środku

w_8509_medium.jpeg

Chwila zagapienia, całkowicie zasypane śniegiem znaki w miejscu gdzie przy drodze stoją 4 domy ... sick.gif