Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TV - na jakim kanale Formuła 1 2014 ?

Featured Replies

Napisano

Yes yes yes 001.gif super bo już prawie jechałem po antenę żeby szukać słowackiej tv

Napisano

> Czyli w Polsacie nie, tylko na ichnich sportowych odmianach.

Gdzie jest jakieś oficjalne info ?

Napisano
  • Autor

JEST !!!!! i mam te kanały w kablówce !!!!!!

food.gifserduszka.gif20.GIFyay.gif270635636-JUMP2.gifbananaevil.giffly.gif !!!!!!

Napisano

> Zientarski przed chwila tez mowil o tym w antyradiu.

zapomniał tylko dodać, że dostępne będą tylko w gów... tv a nie kanałach ogólnodostępnych biglaugh.gif

Napisano

> zapomniał tylko dodać, że dostępne będą tylko w gów... tv a nie kanałach ogólnodostępnych

a ja mam tylko polsat sport news :[

Napisano

> Tylko Polsat Sport formula-1-w-polsacie

yes yes yes !!!

dobry news na koniec tygodnia.

ok.gifok.gif

Napisano

Polsat sport i sport extra jest tylko w niektórych kablówkach i na platformie Polsatu. Ja mam nc+ i tu niestety nie ma w ofercie tych kanałów. Lipa.

Napisano

A czy gdzieś można zobaczyć powtórkę? bo rano byłem w pracy a w programie polsatu nie mogę znaleźć retransmisji

Napisano

> A czy gdzieś można zobaczyć powtórkę? bo rano byłem w pracy a w programie polsatu nie mogę znaleźć

> retransmisji

retransmisja 3 sesji treningowej i kwalifikacji była od 11 do 14 na ogólnodostępnym Polsat Sport News

Napisano

> A czy gdzieś można zobaczyć powtórkę? bo rano byłem w pracy a w programie polsatu nie mogę znaleźć

> retransmisji

na pol sport news są retransmisje, programy TV są nieaktualne nawet na str polsatu.

Napisano

> na pol sport news są retransmisje, programy TV są nieaktualne nawet na str polsatu.

czyli ytrzebaby ogladac caly dzien poszmat zeby cos zobaczyc crazy.gif

Napisano

> czyli ytrzebaby ogladac caly dzien poszmat zeby cos zobaczyc

nie nie, na teraz ze względu na późne ogłoszenie transmisji programy są rozjechane. Na malezję wszystko powinno trzymać się rozkładu.

Napisano

> retransmisja 3 sesji treningowej i kwalifikacji była od 11 do 14 na ogólnodostępnym Polsat Sport

> News

Chętnie bym obejrzał retransmisję niedzielnego wyścigu. Jak ktoś obczai, o której pokażą go na ogólnodostępnym P-Sport-News, to będę wdzięczny za info.

Pozdro

Bartek (abonent NC+)

Napisano

> Chętnie bym obejrzał retransmisję niedzielnego wyścigu. Jak ktoś obczai, o której pokażą go na

> ogólnodostępnym P-Sport-News, to będę wdzięczny za info.

> Pozdro

> Bartek (abonent NC+)

Chyba od 11/05 do 13/25 z 5cio minutową przerwą od 12 do 12/05 na jakiś tam sport flash.

Napisano

> Chyba od 11/05 do 13/25 z 5cio minutową przerwą od 12 do 12/05 na jakiś tam sport flash.

wszystko ślicznie,ładnie pięknie,ale dzisiaj w czasie retransmisji kwalifikacji(pomiędzy q1 i q2) też nadali ten sport flash i podali jak się kwalifikacje skończyły i kto gdzie wypadł z toru no.gifdalej nie oglądałem sick.gif

Napisano

> wszystko ślicznie,ładnie pięknie,ale dzisiaj w czasie retransmisji kwalifikacji(pomiędzy q1 i q2)

> też nadali ten sport flash i podali jak się kwalifikacje skończyły i kto gdzie wypadł z toru

hahaha.gifMistrzowie, po prostu mistrzowie pad.gif

Napisano

> Bardzo mnie interesuje ten temat, tzn czy faktycznie można złapać ten kanał? ktoś to może zrobił?

> multipleks 2 (kanał 37): TV Nova, Nova Cinema, TV Prima, Prima Cool, TV Barrandov,

Ja niestety nie złapałem... frown.gif no chyba, że coś źle szukam...

Napisano

> na pol sport news są retransmisje, programy TV są nieaktualne nawet na str polsatu.

Już są aktualne. Na Polsat Sport News jest powtórka wyścigu o 11:05. O godz. 12:00 jest pięciominutowa przerwa.

Napisano

O której godzinie jest wyścig?

Napisano

> Ja niestety nie złapałem... no chyba, że coś źle szukam...

musisz poszperać po czeskich stronach i sprawdzić co i jak w Twoim rejonie. Może dla Ciebie lepszym pomysłem będzie słowacka Markiza

Napisano

Oglądam właśnie powtórkę na Polsat Sport News i znowu robią te same numery.

Po kilkunastu minutach reklama, po kolejnych kilkudziesięciu sportowy flash, w którym pierwszą wiadomością są wyniki wyścigu i zdjęcia podium facepalm%5B1%5D.gif

Nawet, jeśli człowiek by chciał, nie zdąży uciec sprzed tv, żeby sobie przyjemności oglądania nie psuć...