Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tucson do oceny,warto jechac oglądać?

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie,mam co prawda ok.60km do miejsca w którym stoi,ale może zauważycie coś niepokojącego. zlosnik.gif

jakiś tekst

Napisano

> Jak w temacie ...

Ten opis:

...Z NIEZAWODNYM BARDZO ŻYWOTNYM I OSZCZĘDNYM SILNIKIEM 2.0 DIZEL...

mówi wszystko zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Uwierz mi,że jak na rocznik produkcji tego auta to chyba jeden z bardziej bezproblemowych diesli na rynku. ok.gif

Napisano

> ... to chyba jeden z bardziej bezproblemowych diesli na rynku.

Diesli tak, ale czy dizli icon_rolleyes.gif

Chodzi mi o to, że opis wskazuje na typowego Mirka, od których nigdy nie jest za daleko zlosnik.gif

Napisano

> Uwierz mi,że jak na rocznik produkcji tego auta to chyba jeden z bardziej bezproblemowych diesli na

> rynku.

Różowych nie mieli? zlosnik.gifZnając Twoje preferencje nie bardzo Cię widzę w tym aucie grinser006.gif.

To jest napęd na 4 koła czy tylko udaje?

Napisano
  • Autor

> Różowych nie mieli? Znając Twoje preferencje nie bardzo Cię widzę w tym aucie .

Trzymaj się tematu geyu. clown.gifzlosnik.gif Zresztą to nie dla mnie. smile.gif

> To jest napęd na 4 koła czy tylko udaje?

Na 4,ale nie spodziewajmy się sprawności w terenie na poziomie GV. 270751858-jezyk.gif Zresztą autko ma być wykorzystywane głownie po drogach utwardzonych,a GV na ramie z dychawicznym 2,0 benzyna jest nieporozumieniem. no.gif

Napisano

> Trzymaj się tematu geyu. Zresztą to nie dla mnie.

No to uspokoiłeś mnie hehe.gif

> Na 4,ale nie spodziewajmy się sprawności w terenie na poziomie GV. Zresztą autko ma być

> wykorzystywane głownie po drogach utwardzonych,a GV na ramie z dychawicznym 2,0 benzyna jest

> nieporozumieniem.

Po co zatem kupować takiego auto niewiem.gifBędzie paliło jak smok(On jest zapięty na 4 koła cały czas?bo nie widzę drugiego lewarka).

BTW Odnośnie ,,Mirka'' zawsze zachodzę w głowę gdzie ONI znajdują TAKIE okazje hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Po co zatem kupować takiego auto Będzie paliło jak smok(On jest zapięty na 4 koła cały czas?bo nie

> widzę drugiego lewarka).

Bo na Rav4 model po 2006r budżet jest nieco za mały. grinser006.gif Chociaż podjadę może,aby ewentualny kupiec sobie obejrzał ten egzemplarz pod kątem modelowym auta czy w ogóle mu podpasuje. ok.gif

> BTW Odnośnie ,,Mirka'' zawsze zachodzę w głowę gdzie ONI znajdują TAKIE okazje

Jakbym miał wybierać krajowe auta od pierwszych właścicieli to bym jeździł oglądać seicento lub pandę z lpg. hehe.gif

Napisano

> Jak w temacie,mam co prawda ok.60km do miejsca w którym stoi,ale może zauważycie coś niepokojącego.

> jakiś tekst

Sprowadzony + Belgia + diesel + handlarz raczej sugeruje, ze szkoda czasu grinser006.gif

Napisano

> Na 4,ale nie spodziewajmy się sprawności w terenie na poziomie GV.

Akurat ten egzemplarz ma napęd tylko na 2 koła - nie ma znaczka 4WD na klapie i włącznika 4WD Lock na desce.

Zdjęcia robione kuchenką mikrofalową - ciężko ocenić zużycie wnętrza i prawdziwość przebiegu.

I zapewne 2009 nie jest rokiem produkcji, tylko rejestracji. Wydaje mi się, że powinny być felgi o innym wzorze - takie podobne do fordowskich.

Napisano

> może zauważycie coś niepokojącego.

Sprowadzony z Belgii przez handlarza.

Napisano

> Bo na Rav4 model po 2006r budżet jest nieco za mały. Chociaż podjadę może,aby ewentualny kupiec

> sobie obejrzał ten egzemplarz pod kątem modelowym auta czy w ogóle mu podpasuje.

> Jakbym miał wybierać krajowe auta od pierwszych właścicieli to bym jeździł oglądać seicento lub

> pandę z lpg.

Dlaczego?W PL też ludzie kupując SUV-y.Natomiast brak 4x4 w takim aucie to dla mnie kompletne zaprzeczenie idei tego samochodu.

Kokpit i boczki też nie za piękne ,oczywiście wnętrze to rzecz gustu ale w mojej 10 lat starszej mazdzie lepiej to wyglada.

Napisano

> Sprowadzony + Belgia + diesel + handlarz raczej sugeruje, ze szkoda czasu

Sprowadzony + Belgia + diesel + handlarz = ponad 2 lata bezproblemowej jazdy skromny.gifcfaniaczek.gif

Napisano

> Sprowadzony + Belgia + diesel + handlarz = ponad 2 lata bezproblemowej jazdy

Nie wiem dlaczego ale niedawno jak szukałem na niemieckich stronach kombi dla siebie to ceny średnio 50-80% wyższe od naszego rynku.Oczywiście uwzględniając przebiegi.Wynika z tego że u nas jest naprawdę ...tanio hehe.gif lub 99,9% zwiezionych aut to trupy nie mające szansy na sprzedaż w zachodniej europie.

Napisano

> Dlaczego?W PL też ludzie kupując SUV-y.Natomiast brak 4x4 w takim aucie to dla mnie kompletne

> zaprzeczenie idei tego samochodu.

Bo mają kiepski dojazd do domu, bo lubią wycieczki za miasto, bo nie muszą się branzlować przy wjeżdżaniu na krawężnik, bo im się podoba...

A 4x4 nie zawsze jest potrzebne, często wystarczy powiększony prześwit. ok.gif

> Kokpit i boczki też nie za piękne ,oczywiście wnętrze to rzecz gustu ale w mojej 10 lat starszej

> mazdzie lepiej to wyglada.

Dla ciebie 15 letnia mazda bedzie piękna dla kogoś innego będzie paskudna, jak napisałeś "rzecz gustu" ok.gif

Napisano

> Nie wiem dlaczego ale niedawno jak szukałem na niemieckich stronach kombi dla siebie to ceny

> średnio 50-80% wyższe od naszego rynku.Oczywiście uwzględniając przebiegi.Wynika z tego że u

> nas jest naprawdę ...tanio lub 99,9% zwiezionych aut to trupy nie mające szansy na sprzedaż w

> zachodniej europie.

Tam każde auto w bdb stanie i z pełną historią jest droższe niż w PL dlatego nikt nie zarabia na ściąganiu takich egzemplarzy. Po takie to się jedzie dla siebie, płaci się odpowiednią cenę i cieszy z dobrego auta ok.gif

Napisano

>WITAM PAŃSTWA BARDZO SERDECZNIE WYSTAWIAM DZIŚ DO SPRZEDANIA PRZEPIĘKNEGO BARDZO BOGATO WYPOSAŻONEGO TUCSONA<

Brak 4WD, halogenów, klimatronika i to ma być wypas??? O radiu już nie wspomnę.

Za SPORTAGE 2.0 benzyna z 11.2009 r. z polskiego salonu z udokumentowanym przebiegiem 92 tkm, 4WD, halogeny, klimatronik musiałem wyłożyć 37k.

Napisano

> Brak 4WD, halogenów, klimatronika i to ma być wypas??? O radiu już nie wspomnę.

> Za SPORTAGE 2.0 benzyna z 11.2009 r. z polskiego salonu z udokumentowanym przebiegiem 92 tkm, 4WD,

> halogeny, klimatronik musiałem wyłożyć 37k.

z tego co przeglądam ogłoszenia to takie są ceny - pod 40kzł (sam szukam kijanki)

tutaj nagle "igła" za 10kzł mniej ... Belg pewnie płakał jak go sprzedawał grinser006.gif