Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto rocznik 2009 lub nowsze do 25 tysięcy

Featured Replies

Napisano

> No właśnie.

> Wielkościowo - kompakt lub jakiś sedan.

> Znalazłem taką ofertę i mnie zaciekawiła:

> http://trade-lux.otomoto.pl/ford-mondeo-1-6-benz-125km-zadbany-pelna-fvat23-C35545445.html

> Jak te Mondea się spisują? Bo poprzednie generacje były tragiczne

Za te pieniądze, z tego rocznika to dobrego Focusa można znaleźć jak dla mnie.

Napisano

> Na focusem tez myślałem. Raczej interesuje mnie Benzyna bez turbo.

To jest niezły budżet na ten rocznik na kompakta - szukaj Focusa, Astry III 1.6 bez turbo (1.4 jest raczej za słabe), 1.8 całkiem przyzwoite osiągi już - nawet 140KM może Ci się uda trafić.

Napisano

ja szukalem podobnie, tyle ze ponad rok temu 2008 i wyzej.

ogladalem focusy, pare mondeo, saaba

a skonczylem z VC zlosnik.gif

Napisano

Trade lux polecany sprzedający zadzwoń podpytaj mi dał na temat P407SW konkretną informację co i jak było z autem ok.gif

Napisano

mondeo sprawuje się dobrze

weź sobie profil uzupełnij

za tą kasę to ciężko kompakta wychaczyć

link

a co dopiero Mondeo...

Napisano

> Mondeo MK4 do 25 tysiecy to jak proszenie się o kłopoty.

> No chyba, ze kolega lubi tzw okazje.

Ale chyba nie warto odrzucać samochodu z powodu, że jest za tani? Czasami się trafi dobre auto w jeszcze lepszych pieniądzach 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Ale chyba nie warto odrzucać samochodu z powodu, że jest za tani? Czasami się trafi dobre auto w

> jeszcze lepszych pieniądzach

Za tani? ustaw filtr w allegro MK4 od 2009 w góre i cena max 25tys. Odrzucając powypadki, to w całosci jest ich może z pięć i też nie wiadomo, czy nie były wczesniej uszkodzone.

Napisano

> No właśnie.

> http://trade-lux.otomoto.pl/ford-mondeo-1-6-benz-125km-zadbany-pelna-fvat23-C35545445.html

Możesz śmiało do Łukasza właściciela TRADE_LUX podjechać. W balona Cię nie zrobi ok.gif Ćwiartkowoza czy z jakimś wałkiem vatu, zastawem itd też nie będziesz miał.

Napisano

> Ale chyba nie warto odrzucać samochodu z powodu, że jest za tani? Czasami się trafi dobre auto w

> jeszcze lepszych pieniądzach

świętego grala poszukiwania trwają

jasne znajdziesz

za piątym, może 10 razem, może za pierwszym, a może za 58

masz czas na oglądanie i sprawdzanie każdej fury to jak najbardziej warto

Napisano

> Mondeo MK4 do 25 tysiecy to jak proszenie się o kłopoty.

> No chyba, ze kolega lubi tzw okazje.

Nieprawda - sam zastanawiam się nad sprzedażą swojego, krajowego za podobną kasę.

Napisano

trade-lux ma bardzo dobra opinie. Dużo o nim pisze na bezwypadkowe.pl.

U niego to bym nawet w ciemno kupił zlosnik.gif

Napisano

> Nieprawda - sam zastanawiam się nad sprzedażą swojego, krajowego za podobną kasę.

to sprzedaj koledze i wszyscy będą zadowoleni

Napisano

> to sprzedaj koledze i wszyscy będą zadowoleni

Napisałem PW.

Napisano

> Za tani? ustaw filtr w allegro MK4 od 2009 w góre i cena max 25tys. Odrzucając powypadki, to w

> całosci jest ich może z pięć i też nie wiadomo, czy nie były wczesniej uszkodzone.

Czyli odrzuca Cię ich niska cena? Ustawiłem filtr jak mówiłeś i zostało 12 nieuszkodzonych samochodów z czego przy 8 jest informacja, że bezwypadkowy. Odrzuciłbyś wszystkie od razu?

Napisano

> Czyli odrzuca Cię ich niska cena? Ustawiłem filtr jak mówiłeś i zostało 12 nieuszkodzonych

> samochodów z czego przy 8 jest informacja, że bezwypadkowy. Odrzuciłbyś wszystkie od razu?

Po prostu nie szukałbym auta za 25tysiecy w kategorii, w której na chwilę obecną jest dostępnych w założonych kryteriach 12 spośród 1800 innych egzemplarzy. Ja tam nie lubię tracić czasu i pieniędzy oglądając okazje.

Napisano

W tej cenie poszukaj Fiata Cromę .... zlosnik.gif

Napisano

> Czyli odrzuca Cię ich niska cena? Ustawiłem filtr jak mówiłeś i zostało 12 nieuszkodzonych

> samochodów z czego przy 8 jest informacja, że bezwypadkowy. Odrzuciłbyś wszystkie od razu?

Kolega ma podobną kasę obejrzeliśmy już kilka sztuk Fok wszystkie z kręcone. Czy to komis czy prv. Kolega powoli traci zapał.

Napisano

> Kolega ma podobną kasę obejrzeliśmy już kilka sztuk Fok wszystkie z kręcone. Czy to komis czy prv.

> Kolega powoli traci zapał.

Nie mówię, że każda okazja cenowa to okazja prawdziwa, ale jak nie pojedziesz i nie obejrzysz to nigdy się nie dowiesz.

Napisano
  • Autor

Wczoraj jeździłem takim autkiem:

http://uzywanygwarantowany.pl/advert/det...&kod=13f7sv

Nie tym konkretnie ale ten sam silnik i wersja tylko 2008 rok i gość chce 23,,5 tysiąca. Auto troche mniejsze niż Foka ale wygodne w środku.

Jak się spisuje ten silnik 1.6 Turbo? Bo chciałem auto bez turbo ale możę to nie jest problematyczny silnik jak TSI?

Napisano

> Jak się spisuje ten silnik 1.6 Turbo? Bo chciałem auto bez turbo ale możę to nie jest

> problematyczny silnik jak TSI?

Na forum peugeota piszą żeby się trzymać z daleka od tego silnika zlosnik.gif

Napisano

> Jak nawet tam tak piszą to musi być padaka

Chciałem P308 ale żadnej benzyny nie było godnej uwagi, znajomy też szukał ale kupił HDI hehe.gif

Jedyna sensowna benzyna to Fiata T-JET ale nie da się LPG założyć w sensownej kasie więc mi odpadł ten samochód ok.gif

Napisano

> Jedyna sensowna benzyna to Fiata T-JET ale nie da się LPG założyć w sensownej kasie więc mi odpadł

> ten samochód

a w czym był problem ? przecież to silnik ze zwykłym wielopunktowym wtryskiem czyli IV gen powinna śmigać hmm.gif

problem (cenowy, bo technicznie pomału jest to opanowywane) jest w benzynach z bezpośrednim wtryskiem

Napisano

z 25 tys w roczniku 2009 to można mieć co najmniej 2 sztuki Astry G grinser006.gif

Napisano

> a w czym był problem ? przecież to silnik ze zwykłym wielopunktowym wtryskiem czyli IV gen powinna

> śmigać

> problem (cenowy, bo technicznie pomału jest to opanowywane) jest w benzynach z bezpośrednim

> wtryskiem

Jeden użytkownik z AK założył i po pewnym czasie zdemontował tylko nie pamiętam z kim rozmawiałem na ten temat spineyes.gifspineyes.gifspineyes.gif

Napisano

Do dwóch tygodni będę miał Mondeo 1,8Tdci 2009 biały sedan z Navi i Conversem. Jeśli zainteresowany to dzwoń 606 234 233

Napisano

> Jeden użytkownik z AK założył i po pewnym czasie zdemontował tylko nie pamiętam z kim rozmawiałem

> na ten temat

jak mu ktos instalacje zle zalozyl i wyregulowac nie umial...

ja mam brc od 30kkm. brak problemow.

Napisano

> Chciałem P308 ale żadnej benzyny nie było godnej uwagi, znajomy też szukał ale kupił HDI

> Jedyna sensowna benzyna to Fiata T-JET ale nie da się LPG założyć w sensownej kasie więc mi odpadł

> ten samochód

Ile taka instalacja kosztuje? hmm.gif

Napisano

> jak mu ktos instalacje zle zalozyl i wyregulowac nie umial...

> ja mam brc od 30kkm. brak problemow.

nie wiem może ale zawsze to lepiej mieć silnik lubiący LPG zlosnik.gif

Napisano

> Ile taka instalacja kosztuje?

jak mnie pamięć nie myli między 3 a 4,5kzł wink.gif

Napisano

> W tej cenie poszukaj Fiata Cromę ....

Właśnie niedawno załatwiałęm koledzie poliftowego 1,9 120PS w tej cenie, ideał, nawet rzeczoznawca oglądając mówił że bajka stan, 125000km przebiegu, wszystko w oryginale tylko oczwywiście zazdrości sąsiadów brak i prestiż ujemny zlosnik.gif

Napisano

> jak mnie pamięć nie myli między 3 a 4,5kzł

to jest za duży rozrzut. pozatym 3 - 3,5 tys to nie jest dużo, bo szybko sie zwróci

Napisano

> No właśnie.

Mam takie mondeo i żadnych zastrzeżeń nie mam, a co do tego konkretnego z ogłoszenia to kto to może wiedzieć? grinser006.gif

Napisano

> nie wiem może ale zawsze to lepiej mieć silnik lubiący LPG

1.4Tjet, nie wiem jak multiair, lubią gaz.

Kwestia, jak zwykle, aby założył i wystroił to ktoś, co ma jakieś pojęcie + dobre graty. Na AK jest kilka osób co mają 1.4 Tjet z podtlenkiem. Co więcej, można było zamówić 1.4 tjet 120kucy z "fabrycznym gazem", nie wiem jak z wersją 150kucy.

Na mobile.de jest kilka GP z 1.4T-jet z LPG "fabrycznym".

Napisano
  • Autor

Panowie dzisiaj sie przeszedłem do salonu Seata. I przejechałem sie Ibizką 1.4 MPI. Silniczek troche slabawy ale bez tragedi. Daje radę. Autko ładne i w środku i nazwnątrz. Wyposażenie to co potrzebuje czyli klima wink.gif lakier metallic czarny. Zaproponowana cena 41000.

Prawdopobnie kredyt 2x50%. Ale to już mało ważne.

Pytanie czy z tymi Seatami sa jakies problemy czy po raczej sprawdzone proste rozwiązania VagA?