Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wdeorejestrator samochodowy

Featured Replies

Napisano

W związku z wczorajszą przygodą z Zabrzańską Policą ( tak z wielkiej litery bo goście byli normalni ) jaki polecacie

Budżet w granicach  200- 250 zł

Napisano
13 godzin temu, Przemaz napisał:

W związku z wczorajszą przygodą z Zabrzańską Policą ( tak z wielkiej litery bo goście byli normalni ) jaki polecacie

Budżet w granicach  200- 250 zł

Ja bym polecił Navitel R600, ale to ciut więcej...

Napisano
Dnia 6/24/2017 o 10:29, Ozarek napisał:

Navitel R600 dostaniesz w promocjach za 250-270 a ostatnio dość często w nich jest.

Mam go i nie polecam. Bardzo słabo zbiera ostrość po wyjeździe  z cienia na słońce :(

Napisano

A taka bez ekranu? Sama kamera i karta sd w schowku?

Napisano

bez ekranu to mobius actioncam. jest u żony w aucie 4 rok i bardzo dobrze nagrywa. dużo ustawień i malutka. mniejsza od paczki zapałek

Napisano
19 godzin temu, docent11 napisał:

Okazja z kodem  PA35GYZ     cena 148zł

http://www.cafago.com/en/car-dvr-2721/p-pa3566gy.html

,

Ja kupiłem :ok:

Dzięki.

Dla chętnych 4,35$: Code: XJ16L23A29M9

Edytowane przez ZUBERTO

Napisano
22 godziny temu, tomata napisał:

Mam go i nie polecam. Bardzo słabo zbiera ostrość po wyjeździe  z cienia na słońce :(

wrzuć jakiś przykład na YT bo nie zarejestrowałem takich problemów.

Napisano
19 godzin temu, ZUBERTO napisał:

Ja kupiłem :ok:

Dzięki.

Dla chętnych 4,35$: Code: XJ16L23A29M9

Tu jest jeszcze taniej ($37,99)

https://www.tomtop.com/xiaomi-accessories-48/p-pa3566gy.html?admitad_uid=4b2895b8b4ad997c677c3f7b69d77c30&web=534475&aid=Adm

HXFPA3566

Niestety tylko 6 miesięcy gwarancji realizowanej w Chinach. Sklepu nie znam, choć ludzie polecają.

Napisano
38 minut temu, Ozarek napisał:

wrzuć jakiś przykład na YT bo nie zarejestrowałem takich problemów.

Powiem szczerze że nie chce mi się. Jak go powiesiłem dwa miesiące temu tak kręci w pętli. Na razie nie było potrzeby z niego skorzystać :)

Napisano
58 minut temu, Liwek napisał:

https://www.tomtop.com/xiaomi-accessories-48/p-pa3566gy.html?admitad_uid=4b2895b8b4ad997c677c3f7b69d77c30&web=534475&aid=Adm

HXFPA3566

Niestety tylko 6 miesięcy gwarancji realizowanej w Chinach. Sklepu nie znam, choć ludzie polecają.

To jest ten sam sprzedawca.

Paypal tak to rozliczyL:

"Odnotowaliśmy wysłanie przez Ciebie płatności w kwocie $39,99 USD do sprzedającego TOMTOP TECHNOLOGY LIMITED ([email protected])"

Gwarancje u majfrenda raczej se i tak daruje.

Napisano
4 godziny temu, Liwek napisał:

Szkoda tylko, że uchwyt z taśmą, a nie na przyssawkę. Warto dokupić.

ja też tak mówiłem, dokupiłem, a w końcu jest na taśmie, bo mniejszy ten uchwyt, wyżej wisi i bliżej szyby jest kamera, na dodatek stabilniej się trzyma

Napisano
Dnia 25.06.2017 o 15:24, blue_ napisał:

bez ekranu to mobius actioncam. jest u żony w aucie 4 rok i bardzo dobrze nagrywa. dużo ustawień i malutka. mniejsza od paczki zapałek

Mam i polecam.

Niezła jakość, maleństwo takie, że nie trzeba wyciągać, na tym mi zależało.

20170131154136.jpg

20170131154144.jpg

Napisano

gdzie ten kod sie wpisuje na tych stronach do link dajecie? mozna tam placic przelewem? na tego typu stronach czesto kamerki to chinskie podroby, weryfikowal ktos z was?

Napisano

Viofo A119S (z wgranym nowym softem -różnica kolosalna na plus) albo taniej o 200zł Viofo A119. Poczytaj, pooglądaj, innej nie będziesz chciał. A119 z GPS to jakieś 400zł. Mam oba modele. Lepsze i bardziej dyskretne od xiaomi yi dashcam. Polecane tu inne modele to 2 klasy niżej. Warto dopłacić te 150zł do tych 250zł, w razie zdarzenia nie będziesz żałował, że się nie nagrało bo ostre słońce, plama, duży kąt pomiędzy pojazdami... Te tanie kamerki to ładnie nagrywają obraz statyczny w dobrych warunkach i przy małej róznicy prędkości. Viofo A119/A119S nagrywają tablice rejestracyjne pojazdów z naprzeciwka jak jadę 120km/h. A119S nagrywa tablice pojadu który porusza się prawie prostopadle do mojego, w pochmurny dzień. 

Gniazdo montowane na taśmie, można z niego wypinać kamerkę ale nie ma sensu - nie widać jej, kompaktowa i czarna. W wersji z GPS, GPS jest w podstawce i zasilanie podłączamy do podstawki więc przy wypinaniu nie trzeba odpinać kabla. Przyssawka by tu nie miała sensu. 

Edytowane przez teg

Napisano

podepnę się pod temat, czy kamerka nie będzie łapała ostrości na takim ogrzewaniu przedniej szyby:

1470d1440522939-radar-detector-evoque-20

jak tam jest z focusem?

Napisano
11 minut temu, Gregs0N napisał:

podepnę się pod temat, czy kamerka nie będzie łapała ostrości na takim ogrzewaniu przedniej szyby:

1470d1440522939-radar-detector-evoque-20

jak tam jest z focusem?

w cmaxie xaiomi daje radę z drucikami.

Napisano

ja polecam SJCAM SJ4000. Głównie służy za wideo rejestrator ale może też służyć jako typowa action cam ;)

Napisano
2 godziny temu, Gregs0N napisał:

większość, jak nie wszystkie, typowe rejestratory mają zafiksowaną ostrość na odległość hiperfokalną.

Napisano

Na ALi mignął mi baner o wyprzedaży na Xiaomi w dniu 28 czerwca, może coś będzie można wyrwać taniej?

Doczytałem, że tylko smartfony.

Edytowane przez pij

Napisano
18 godzin temu, teg napisał:

Viofo A119S 

Gniazdo montowane na taśmie, można z niego wypinać kamerkę ale nie ma sensu - nie widać jej, kompaktowa i czarna. W wersji z GPS, GPS jest w podstawce i zasilanie podłączamy do podstawki więc przy wypinaniu nie trzeba odpinać kabla. Przyssawka by tu nie miała sensu. 

Czy w wersji z GPS można sobie potem zgrać pliki z kamerki i prześledzić trasę w jakimś programie z mapami?

Napisano
Dnia 26.06.2017 o 13:12, Liwek napisał:

HXFPA3566

Tu też jest wysyłka z magazynu w Chinach, Niemczech albo Rosji :) Co to sie dzieje na tym świecie, coraz lepiej klienci mają :)

Rozdzielczość 1980/60fps powinna wystarczyć do otrzymania ostrego obrazu, np. tablic rejestracyjnych albo twarzy kierowcy. Ekran w kamerce powinien jednak być (to odnośnie Mobiusa), bo w razie jakiegoś zdarzenia na drodze możmna pokazac policjantom nagranie.

Napisano
9 godzin temu, Mantom napisał:

Ekran w kamerce powinien jednak być (to odnośnie Mobiusa), bo w razie jakiegoś zdarzenia na drodze możmna pokazac policjantom nagranie.

mam na to lepsze rozwiązanie, niż ekran w kamerce. czytnik kart micro sd do smartfona i pokazujesz na większym i wyrazniejszym ekranie

Napisano
Dnia 26.06.2017 o 14:21, Liwek napisał:

Tak, też o tym czytałem.

Szkoda tylko, że uchwyt z taśmą, a nie na przyssawkę. Warto dokupić.

Dziś przyszła poczta polska z magazynu w Niemczech.

Na naklejce napisali, że kamera samochodowa o wartości 15 euro.

Jeszcze nie odpalałem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.