Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rabaty na premiumy

Featured Replies

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, Maciej__ napisał(a):

Wrzuc no linka do przykladowej ofert, ktora rok temu kosztowal 500kPLN, a teraz mniej niz polowe tego :ok:

Było tu i4 M50 za bodaj 250k przy cenie katalogowej niemal 400. To nie jest 500 ale już jednak dramatycznie dużo. A używane to wręcz lecą na pysk, nawet te zupełnie młode i z małym przebiegiem.

:ok:

Napisano
16 godzin temu, bizz napisał(a):

U mnie można wygasić tablet, ale zostaje licznik nawet maksymalnie ściemniony jest dalej zbyt jasny dla mnie nocą. Szczególnie teraz to odczuwam, kiedy ciemno robi się bardzo szybko.

też nie lubię jak te wszystkie ekrany świecą po oczach. Czym mniej światełek w aucie tym lepiej. Np. w Oplu środkowy ekran od multimediów można wyłączyć całkiem, ale wyłącza się też wtedy radio :facepalm:. A jak zadzwoni telefon to się ekran włącza i potem się już sam nie wyłącza. Za każdym razem trzeba ręcznie. W Nissanie, mimo że ekran większy, to mniej przeszkadza. Można go całkiem ściemnić i o dziwo radio gra nadal. Ale wystarczy go ustawić na wyświetlanie aktualnej stacji radiowej, wtedy jest taki przyjemny czarny ekran z kilkoma napisami tylko. A wyświetlacze zamiast zegarów to już w ogóle inny temat. Szkoda że już prawie nie ma wyboru dla kogoś kto by wolał normalne zegary w autach i mniej tych świecidełek.

Napisano
Teraz, maro_t napisał(a):

A wyświetlacze zamiast zegarów to już w ogóle inny temat. Szkoda że już prawie nie ma wyboru dla kogoś kto by wolał normalne zegary w autach i mniej tych świecidełek.

A nie jest tak że na wyświetlaczu możesz sobie wyświetlić tradycyjne zegary?

Napisano
20 minut temu, marcindzieg napisał(a):

A nie jest tak że na wyświetlaczu możesz sobie wyświetlić tradycyjne zegary?

Oczywiście że mogę. Nissan w sumie ma tylko dwa motywy. Tradycyjne tarcze, albo takie bardziej nowoczesne. Ale co nie wybierzesz. to zawsze podczas jazdy cały ekran świeci Ci w oczy. Są pewnie ludzie o mniej lub bardziej wrażliwych oczach. Może moje są już zmęczone przez lata wpatrywania się w monitory i jednak jazda po nocy z ekranem przed sobą, a zwykłymi zegarami, gdzie tarcze masz lekko podświetlone, to jest zauważalna różnica.

Napisano
26 minut temu, maro_t napisał(a):

też nie lubię jak te wszystkie ekrany świecą po oczach. Czym mniej światełek w aucie tym lepiej. Np. w Oplu środkowy ekran od multimediów można wyłączyć całkiem, ale wyłącza się też wtedy radio :facepalm:. A jak zadzwoni telefon to się ekran włącza i potem się już sam nie wyłącza. Za każdym razem trzeba ręcznie. W Nissanie, mimo że ekran większy, to mniej przeszkadza. Można go całkiem ściemnić i o dziwo radio gra nadal. Ale wystarczy go ustawić na wyświetlanie aktualnej stacji radiowej, wtedy jest taki przyjemny czarny ekran z kilkoma napisami tylko. A wyświetlacze zamiast zegarów to już w ogóle inny temat. Szkoda że już prawie nie ma wyboru dla kogoś kto by wolał normalne zegary w autach i mniej tych świecidełek.

Najchętniej widziałbym analogowe zegary jak dawniej plus rozbudowany nawet system w konsoli środkowej ale wyłączany jednym przyciskiem. 

Może być i bez radia dla mnie, ja 99% tras robię w ciszy. 

Wcześniej, przed elektronicznymi zegarami nie miałem uczucia zmęczenia oczu po podróży, teraz jak jestem długo za kółkiem - powyżej 3 godzin kiedy na zewnątrz jest ciemno, to wysiadając czuję ulgę dla oczu. Pewnie jest to też skorelowane z rosnącym wiekiem, ale chyba ekran ma duży wpływ:)

Napisano
32 minuty temu, bizz napisał(a):

Najchętniej widziałbym analogowe zegary jak dawniej plus rozbudowany nawet system w konsoli środkowej ale wyłączany jednym przyciskiem. 

Suzuki nadal tak ma, w nowym S-Cross też. Analogowe zegary, tablet Boscha w konsoli wygaszasz jednym przyciskiem. Dla kogoś "fuj, jakie to przestarzałe", a mnie się to podoba.

Napisano
2 godziny temu, wladmar napisał(a):

Suzuki nadal tak ma, w nowym S-Cross też. Analogowe zegary, tablet Boscha w konsoli wygaszasz jednym przyciskiem. Dla kogoś "fuj, jakie to przestarzałe", a mnie się to podoba.

Mi też się podoba. I rozwalają mnie komentarze w stylu "deska z ubiegłego wieku".

Napisano

Ja w skodzie scali ekran w konsoli środkowej gaszę jednym przyciskiem a wszystko gra  po włączeniu np głosu samo się wyłącza po kilku sekundach. Virtual cocpit mam w ustawieniach na min ewentualnie 10% gdy są włączone światła mijania i jest ok. Oczy nie bolą nawet po długiej jeździe nocą w deszczu. 

Napisano
W dniu 5.12.2024 o 08:29, bizz napisał(a):

Serio przesadzasz, ten silnik jest idealny na długie przeloty, ja bym chętnie coś takiego przygarnął do mojego jeżdżenia po polskich A i S. 

W tym roku jedną z tras Wrocław-Kraków-Wrocław robiłem X3 20d z wypożyczalni, jak na moją przepisową jazdę po A8 i A4, to zupełnie wystarczające auto (zupełnie analogicznie do 520d). :)

Napisano
12 minut temu, jakubek napisał(a):

Ja w skodzie scali ekran w konsoli środkowej gaszę jednym przyciskiem a wszystko gra  po włączeniu np głosu samo się wyłącza po kilku sekundach. Virtual cocpit mam w ustawieniach na min ewentualnie 10% gdy są włączone światła mijania i jest ok. Oczy nie bolą nawet po długiej jeździe nocą w deszczu. 

W Superbie z 2023r. na virtual cockpit można włączyć opcję, która wyświetla tylko podstawowe informacje na zaciemnionym tle, co jest idealne dla oczu zmęczonych po kilkuset kilometrach. :)

Napisano
7 godzin temu, bizz napisał(a):

Wcześniej, przed elektronicznymi zegarami nie miałem uczucia zmęczenia oczu po podróży, teraz jak jestem długo za kółkiem - powyżej 3 godzin kiedy na zewnątrz jest ciemno, to wysiadając czuję ulgę dla oczu. Pewnie jest to też skorelowane z rosnącym wiekiem, ale chyba ekran ma duży wpływ:)

I tu wchodzi VAG cały na biało. Ustawiłem jasność oświetlenia wewnątrz w 2020 i nie razi i nie przeszkadza pomimo wirtualnych zegarów. W wypożyczonej Konie myślałem że oszaleje zakładam że w Tucsonie jest podobnie. to samo w nowych BMW

Napisano
2 godziny temu, sdss napisał(a):

W sumie ciekawe jaki jest realny koszt produkcji takiego elektryka per sztuka już uwzględniając b+r marketing produkcję etc.

Skoro na dzień dobry 150k zł rabatu a podejrzewam że ze stratą nie sprzedają...

Napisano
31 minut temu, Chalek napisał(a):

W sumie ciekawe jaki jest realny koszt produkcji takiego elektryka per sztuka już uwzględniając b+r marketing produkcję etc.

Biorac koszty opracowania, wprowadzenia do produkcji,  ustawienia fabryki, linii produkcyjnej, kosztów samej produkcji to myślę że są bardzo w plecy na tych marnych ilościach jakie sprzedają. 

Napisano
Godzinę temu, Chalek napisał(a):

Po rabacie jest normalna cena wyprzedaż rocznika za takie auto. Ani to jakies mega szybkie jak na EV( ale wolne tez nie jest) ani to nie ma luksusów w środku. Tetaz cena jest uważam spoko jak za takie auto. Jak jie chcesz plebejskiej Tesli to Bardzo Mały Wacek będzie ok.

Napisano
21 godzin temu, Pietro_M napisał(a):

W tym roku jedną z tras Wrocław-Kraków-Wrocław robiłem X3 20d z wypożyczalni, jak na moją przepisową jazdę po A8 i A4, to zupełnie wystarczające auto (zupełnie analogicznie do 520d). :)

W ogóle X3 urosła do rozmiarów X5 sprzed kilku lat. Podoba mi się to auto.

Napisano
  • Autor
4 godziny temu, sdss napisał(a):

Widziałem, coraz bardziej mi się ten rynek EV podoba...

:chipsy:

Napisano
6 godzin temu, Ryb napisał(a):

Widziałem, coraz bardziej mi się ten rynek EV podoba...

:chipsy:

W Mercedesie mają jeszcze nówki EV z 2022 roku ;] jestem ciekaw czy sprzedadzą to za 50% wartosci katalogowej

Napisano
11 godzin temu, Łukasz___F napisał(a):

W Mercedesie mają jeszcze nówki EV z 2022 roku ;] jestem ciekaw czy sprzedadzą to za 50% wartosci katalogowej

Nikt tego nie kupi. 

Napisano
Godzinę temu, wujek napisał(a):

Nikt tego nie kupi. 

Wszystko jest kwestią ceny....jak bedzie odpowiednio tanio...  albo promocja w stylu...kup GLE z dieslem a otrzymasz EV za zlotowke...

Napisano
10 minut temu, delco napisał(a):

Wszystko jest kwestią ceny....jak bedzie odpowiednio tanio...  albo promocja w stylu...kup GLE z dieslem a otrzymasz EV za zlotowke...

Pewnie tak. Tesla ma swoje plusy no i brak przeglądów. Tutaj nie dość że drogo na starcie to będą kosić co roku na przeglądach. 

Napisano
12 godzin temu, Łukasz___F napisał(a):

No co Ty? Podobno po 3 latach bateria do wymiany więc w sumie to już, czyli auta nic nie warte… do huty i dopłacić za utylizację  :phi:

Napisano
11 godzin temu, G.O.A.T. napisał(a):

No co Ty? Podobno po 3 latach bateria do wymiany więc w sumie to już, czyli auta nic nie warte… do huty i dopłacić za utylizację  :phi:

No co Ty? To tylko w Tesli, w premium niemieckim nigdy by tak nie było :phi:

Napisano
W dniu 6.12.2024 o 16:32, wujek napisał(a):

I tu wchodzi VAG cały na biało. Ustawiłem jasność oświetlenia wewnątrz w 2020 i nie razi i nie przeszkadza pomimo wirtualnych zegarów. W wypożyczonej Konie myślałem że oszaleje zakładam że w Tucsonie jest podobnie. to samo w nowych BMW

Mam dokładnie tak samo. Byłem przeciwnikiem tych zegarów, bo obawiałem się że oczy będą męczyć na długich trasach. Zupełnie bez problemu. Założyłem sobie, że w kolejnym aucie muszą być analogowe lub równie wygodne i czytelne cyfrowe. Oglądałem w tym roku różne nowe auta i okazało się, że to większy problem niż myślałem, bo takie zwyczajne, czytelne, nie męczące oczu, to coś czego dziś już poza VAG nie ma. Wszystkie nowe BMW, to aż żal patrzeć- razi i jak dla mnie nieczytelne.

Napisano
12 minut temu, Manx napisał(a):

Mam dokładnie tak samo. Byłem przeciwnikiem tych zegarów, bo obawiałem się że oczy będą męczyć na długich trasach. Zupełnie bez problemu. Założyłem sobie, że w kolejnym aucie muszą być analogowe lub równie wygodne i czytelne cyfrowe. Oglądałem w tym roku różne nowe auta i okazało się, że to większy problem niż myślałem, bo takie zwyczajne, czytelne, nie męczące oczu, to coś czego dziś już poza VAG nie ma. Wszystkie nowe BMW, to aż żal patrzeć- razi i jak dla mnie nieczytelne.

Zajrzyj do Merca na tle BMW to jest wzorowe można ustawić że aż tak nie będzie męczyło. No i nowe Audi i inne Seaty. 

Napisano
W dniu 7.12.2024 o 13:41, bizz napisał(a):

W ogóle X3 urosła do rozmiarów X5 sprzed kilku lat. Podoba mi się to auto.

Tak - X3 urosłą gabarytowo, ale też cenowo do X5 sprzed kilku lat ;) 

Jeśli Ci się podoba, to obejrzyj na żywo, jeśli jeszcze nie widziałeś. Mi poprzednik się podobał średnio, a ta nowa jeszcze mniej - uważam, że poprzednia generacja, była jednak lepsza. Materiały nieprzystające do tej ceny (ekoskóra i plastik), zegary dla mnie nieczytelne, design wnętrza na siłę futurystyczny, a do tego jeśli chce się mieć pod butem chociaż te 250 KM (tj. zostają tylko X3 30e lub X3 M50), to cena wychodzi ponad 350k zł, czyli na poziomie Porsche Macan , bez jakiś specjalnych ekscesów jeśli chodzi o wyposażenie: felgi 20", zawieszenie adaptacyjne, lepsze fotele nie w eko-ceracie i nie czarne, panorama, adaptacyjny tempomat, reflektory LED adaptacyjne. No nie mam poczucia, że to jest tyle warte :hmm:

Napisano
8 minut temu, wujek napisał(a):

Zajrzyj do Merca na tle BMW to jest wzorowe można ustawić że aż tak nie będzie męczyło. No i nowe Audi i inne Seaty. 

W Mercu GLC ciężki design wnętrza mnie odepchnął.... więc w sumie nie widziałem. Tak - Audi, Cupry, nawet Skoda nadal mają fajne zegary - wirtualne, ale udane, bo czytelne i nie rażące. Ciekawe czy ktoś zrobi wyłom i zaoferuje jeszcze kiedyś, w opcji, analogowe ;)

Napisano
  • Autor
24 minuty temu, Manx napisał(a):

Ja nie chciałem auta z elektronicznymi zegarami a teraz to nie chcę auta bez nich.

;]

Napisano
43 minuty temu, wujek napisał(a):

W Volvo też nie męczą 

Napisano
35 minut temu, Ryb napisał(a):

Ja nie chciałem auta z elektronicznymi zegarami a teraz to nie chcę auta bez nich.

;]

Ciekawe :) . A powiedz mi dlaczego?

Ja w sumie nie widzę żadnych plusów elektronicznych zegarów. Kiedy kupowałem auto i się na nie krzywiłem, to argumentowali mi, że " Panie - można se zmienić motyw"....no tak, tyle tylko, że przez 5 lat nie zmieniłem na dłużej niż na paręnaście minut - mi klasyczny motyw z okrągłymi zegarami najbardziej odpowiada. Kwadratowe zegary - nie, widok auta na cały ekran i tylko wskazanie prędkości (kto to wymyślił :facepalm:)- nie. Nawigacja na cały ekran i wskazanie prędkosci - nie, bo jest słaba, mając zacofane mapy i nie mając danych o natężeniu ruchu, więc jeżdżę na nawigacji z telefonu, a tej nie idzie tam przerzucić. Czy to ze mną jest coś nie tak, czy to naprawdę nie ma zalet? :hmm:

Napisano
1 minutę temu, Manx napisał(a):

Ja w sumie nie widzę żadnych plusów elektronicznych zegarów. Kiedy kupowałem auto i się na nie krzywiłem, to argumentowali mi, że " Panie - można se zmienić motyw"....no tak, tyle tylko, że przez 5 lat nie zmieniłem na dłużej niż na paręnaście minut - mi klasyczny motyw z okrągłymi zegarami najbardziej odpowiada. Mówili mi - "wrzucisz se pan na środek wskazówki nawigacji"... no tak, ale tylko fabrycznej, a ja nie używam fabrycznej nawigacji, bo ma zawsze zacofane mapy i nie ma danych o natężeniu ruchu, więc jeżdżę na nawigacji z telefonu, a tej nie idzie tam przerzucić. Czy to ze mną jest coś nie tak, czy to naprawdę nie ma zalet? :hmm:

Jak masz motywy to przynajmniej możesz zmienić na jakiś najbardziej odpowiadający, a jak masz analogi to musisz z tym żyć. Chyba, że masz Volvo, to też nie zmienisz i musisz z tym żyć;].

W Clio np. masz standardowo motyw bez obrotomierza, więc sobie ustawiłem z obrotomierzem,ale jak bym chciał bez to też mam wybór. A co do wskazówek nawigacji w miejscu gdzie się wyświetlają z fabrycznej Navi, gdy  włączę android auto to tam się wyświetlają z map Google. Co prawda tylko wskazówki, bez mapy ale zawsze coś. 

Napisano
6 minut temu, Manx napisał(a):

Ja w sumie nie widzę żadnych plusów elektronicznych zegarów. Kiedy kupowałem auto i się na nie krzywiłem, to argumentowali mi, że " Panie - można se zmienić motyw"....no tak, tyle tylko, że przez 5 lat nie zmieniłem na dłużej niż na paręnaście minut - mi klasyczny motyw z okrągłymi zegarami najbardziej odpowiada. Kwadratowe zegary - nie, widok auta na cały ekran i tylko wskazanie prędkości (kto to wymyślił :facepalm:)- nie. Nawigacja na cały ekran i wskazanie prędkosci - nie, bo jest słaba, mając zacofane mapy i nie mając danych o natężeniu ruchu, więc jeżdżę na nawigacji z telefonu, a tej nie idzie tam przerzucić. Czy to ze mną jest coś nie tak, czy to naprawdę nie ma zalet? :hmm:

Kupujesz head up display i w zasadzie nie patrzysz na zegary. 

Napisano
Godzinę temu, Manx napisał(a):

Tak - X3 urosłą gabarytowo, ale też cenowo do X5 sprzed kilku lat ;) 

Jeśli Ci się podoba, to obejrzyj na żywo, jeśli jeszcze nie widziałeś. Mi poprzednik się podobał średnio, a ta nowa jeszcze mniej - uważam, że poprzednia generacja, była jednak lepsza. Materiały nieprzystające do tej ceny (ekoskóra i plastik), zegary dla mnie nieczytelne, design wnętrza na siłę futurystyczny, a do tego jeśli chce się mieć pod butem chociaż te 250 KM (tj. zostają tylko X3 30e lub X3 M50), to cena wychodzi ponad 350k zł, czyli na poziomie Porsche Macan , bez jakiś specjalnych ekscesów jeśli chodzi o wyposażenie: felgi 20", zawieszenie adaptacyjne, lepsze fotele nie w eko-ceracie i nie czarne, panorama, adaptacyjny tempomat, reflektory LED adaptacyjne. No nie mam poczucia, że to jest tyle warte :hmm:

Patrzyłem na X3 2.0i, za 210 tyś można tym wyjechać w nie najgorszej wersji. Nie dla siebie to oglądałem, ale podobała mi się. Choć później zgadałem się z gościem w salonie że za 15 tyś więcej można mieć 520d z przebiegiem 12 tyś i chyba poszedłbym tą drogą jednak gdybym był na kupnie. 

Ja już nie muszę mieć pod butem, byle się sprawnie przemieszczało. 

Napisano
34 minuty temu, Manx napisał(a):

Nie ma zalet. Marzą mi się analogowe zegary ze wskazówkami i delikatnym podświetleniem. 

Napisano
1 godzinę temu, wujek napisał(a):

Merc ma super wyświetlacze jako zegary. W ogóle nie męczą. Bardzo czytelne. Sporo opcji do przewijania. Różne style do ustawienia 👍

Napisano
3 godziny temu, Manx napisał(a):

Są marki które maja jakieś kretyństwa na tych ekranach, ale sa tacy co podchodza normalnie i możesz mieć normalnyny prędkościomierz z noramlnym obrotomierzem, ale lepiej widoczne lub mniej (bo świecą) w zaleznosci od tego czego potrzebujesz, możesz tez mieć obrotmomierz na cały ekran a w jego środku duże cyfry pokazujące prędkość, na tym obrotomierzu cyfra do której dociera wskazówka lekko się powiększa byś i kątem oka lepiej widział ile tych obrotów jest, możesz miec zamiast zegarów mapę nawigacji a prędkość jako cyfra lekko z boku, albo jednak prędkosciomierz i obrotmomierz a mapę nawigacji między nimi, albo możesz sobie tam ustawiać w tych zegarach (w środku) a to spalanie biezace, a to spalanie od ruszenia, a to spalanie od zatankowania, a to zasięg, co Ci się akurat tam chce obserwować.

Napisano
  • Autor
14 godzin temu, Manx napisał(a):

1. Podświetlenie - automatycznie i płynnie reguluje się jasność zegarów, są zawsze idealnie podświetlone w stosunku do warunków oświetleniowych. W tradycyjnych zegarach zwykle są dwie pozycje dzień/noc z regulacją ręczną. Tutaj jest jak w smartfonie - zawsze odpowiednio świeci.

2. Czytelność cyfr - te, w pobliżu których jest wskazówka prędkościomierza są mocniej podświetlone. Mam prędkościomierz wyskalowany do 280km/h więc w wersji tradycyjnej tych cyferek było za dużo i czyniło go to mało czytelnym.

3. Czytelność wskazówek, strefa wokół nich ma trochę jaśniejsze tło, tak jakby one je podświetlały, fajnie to jest animowane.

4. Czytelność w słońcu - może się to wydać dziwne, ale ten ekran potrafi być jaśniejszy niż tradycyjny ze wskazówkami.

5. Gdy włączę jakąś istotna funkcję (np. automatyczne światła) to duży ekran pozwala wyświetlić animację manetki, którą to włączyłem, od razu pokazuje jak to wyłączyć i jak tym sterować. Super.

6. Wyświetlanie mapy i podpowiedzi nawigacji nie ma sobie równych (mam bardzo dobre mapy i nawigację, nie korzystam z Androida tylko z wbudowanego systemu).

7. Dużo bardziej rozbudowana możliwość ustawienia sobie jakie ma wyświetlać informacje.

8. Wyświetlanie ustawionej prędkości na tempomacie znacznikiem na zegarach, nie tylko cyferkami gdzieś w rogu. Tak samo z systemem crawl control itd. Wszystko wyświetla nakładając na prędkościomierz.

9. Wygodne, duże animacje działania asystentów, np. gdy przekraczasz pas ruchu.

10. Możliwości konfiguracji - owszem w 99% korzystam z klasycznego widoku zegarów ale gdy potrzebuję coś znaleźć na z pomocą nawigacji to mogę wrzucić ją na cały ekran i łatwiej trafić, nie trzeba co chwila zerkać na ekran na konsoli środkowej. Albo włączyć sobie widok multimediów z okładką albumu, którego słucham. Bo ładnie wygląda a np. na autostradzie z ustawionym tempomatem mi widok prędkościomierza i obrotomierza nie jest do niczego potrzebny, nic się tam nie zmienia. Albo widok asystentów jazdy, wtedy dobrze widzę to co "widzi" auto i czy nie trzeba przejąć kontroli.

Ogólnie tyle, dużo wygodniej się jednak z takim jeździ. Oczywiście jeśli producent nie zrobił tego źle, bo takie też się zdarzają (np. uważam, że w BMW rozwiązano to fatalnie i jeszcze się nie da nic zmienić).

Edytowane przez Ryb

Napisano
16 godzin temu, Manx napisał(a):

W Mercu GLC ciężki design wnętrza mnie odepchnął.... więc w sumie nie widziałem. Tak - Audi, Cupry, nawet Skoda nadal mają fajne zegary - wirtualne, ale udane, bo czytelne i nie rażące. Ciekawe czy ktoś zrobi wyłom i zaoferuje jeszcze kiedyś, w opcji, analogowe ;)

Nie bo to za drogie :phi: jak wsiadłem do GLC nowego to czuć pieniądz. No ale ponad 300k za szybką wersję to jednak trochę za dużo. 

Napisano
38 minut temu, wujek napisał(a):

Nie bo to za drogie :phi: jak wsiadłem do GLC nowego to czuć pieniądz. No ale ponad 300k za szybką wersję to jednak trochę za dużo. 

Design wnętrza zależy od opcji.

Mi np. bardzo podoba się takie wnętrze - poprzedni model.

IMG_20240609_111938.jpg

IMG_20240609_111835.jpg

Napisano
59 minut temu, rwIcIk napisał(a):

Design wnętrza zależy od opcji.

Mi np. bardzo podoba się takie wnętrze - poprzedni model.

IMG_20240609_111938.jpg

IMG_20240609_111835.jpg

Wygląda świetnie. 

Napisano
42 minuty temu, Danielpoz. napisał(a):

Kiła w cenie tesli😂

Bardzo chwalony model podobno jest świetny. Widziałem ze trzy na ulicy. 

Napisano
51 minut temu, Danielpoz. napisał(a):

Kiła w cenie tesli😂

??? 

Napisano
21 minut temu, wujek napisał(a):

Widziałem ze trzy na ulicy. 

Jeśli w ciągu całego dnia to faktycznie mało ich jeździ. 

Napisano
2 minuty temu, Danielpoz. napisał(a):

Jeśli w ciągu całego dnia to faktycznie mało ich jeździ. 

Myślę że w przeciągu 3 miesięcy. 

Napisano
Godzinę temu, wujek napisał(a):

Myślę że w przeciągu 3 miesięcy. 

u mnie pod szkola sa 3 takie EV6 ;]

Napisano
13 minut temu, PawelWaw napisał(a):

u mnie pod szkola sa 3 takie EV6 ;]

Bardzo współczuję ze ktos musi dziecko do szkoły wozić.