Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedałem !

Featured Replies

Napisano

Sorenciaka i co dalej :(

niby kasy się wzięło ale byle co teraz kosztuje 200+ 

Napisano

X7 ?

Tesla Y ?

Nowe Sorento?

EV9 ?

Napisano
  • Autor
28 minut temu, PawelWaw napisał(a):

X7 ?

Tesla Y ?

Nowe Sorento?

EV9 ?

X7 odpada , w 2021 można było kupić za 300+ , dzisiaj 500-  :(

tesla y, nie już raczej 3 .

NS fajne , auto do miasta w trasy się nie nadaje .

Ev9 , wynalazek , ciężkie elektryczne suvy .. komedia , BTW ciekawe jak to się ma do ekologii :)

Napisano

Macan, trochę kobiece auto ale Porshe 🤪

Napisano
Godzinę temu, Marcin79 napisał(a):

Ja szukam czego do 200 I łatwo nie jest. Nowy Qashqai mi się nawet podoba, ale jak czytam i oglądam testy o tym epower to coraz większe wątpliwości mam no i ma fatalny podlokietnik, Formentor już traci myszka i w zasadzie w niczym lepszy od Ateci nie jest i chyba mniejszy i w zasadzie na tym pomysły mi się kończą...

A da się jakieś bardziej premium w tym budżecie, jak magiczne rabaty wjadą?

Tylko żeby nie było gorzej wyposażone jak moja 6 letnia Ateca, co wcale nie jest takie oczywiste.

Napisano
16 minut temu, zinger napisał(a):

Ja szukam czego do 200 I łatwo nie jest. Nowy Qashqai mi się nawet podoba, ale jak czytam i oglądam testy o tym epower to coraz większe wątpliwości mam no i ma fatalny podlokietnik, Formentor już traci myszka i w zasadzie w niczym lepszy od Ateci nie jest i chyba mniejszy i w zasadzie na tym pomysły mi się kończą...

Tylko żeby nie było gorzej wyposażone jak moja 6 letnia Ateca, co wcale nie jest takie oczywiste.

a Sportage/Tucson patrzyłeś? To trochę większe auta od QQ i Formentora, całkiem fajne nawet.

Napisano
24 minuty temu, zinger napisał(a):

Przekonaj po prostu żonę i nie będzie problemu z wyborem :)

Napisano
  • Autor
22 minuty temu, zinger napisał(a):

Ten epower to jakaś żenada... przynajmniej jeżeli chodzi o xtrila . Duży rodzinny SUV a w trasie pali 12 litrów:). Tak jak wcześniej napisałem kupować " suva " który nadaje się tylko do miasta to jakaś głupota. 

Formentor , pierwszy rzut oka fajny ale czym dłużej patrzę to właśnie kiepsko się starzeje .

Ty chyba nie masz parcia na suvy .

Mam ofertę na nowe bmw 3 , mpakiet 318i za 195 000 pln . Mało pali , 8,5 do setki . Daje rade .

Napisano
  • Autor
10 minut temu, maro_t napisał(a):

a Sportage/Tucson patrzyłeś? To trochę większe auta od QQ i Formentora, całkiem fajne nawet.

One z silnikami 1.6.t mają problemy z gpf .

Napisano
2 minuty temu, Marcin79 napisał(a):

One z silnikami 1.6.t mają problemy z gpf .

Wszystko dziś ma jakieś problemy bo jest internet i ktokolwiek ma problem to o nim pisze, a inni czytają. W ten sposób nic by się nie kupiło. Ja też czytałem że e-power dużo pali, a na ostatnim baku przejechałem już 800 km i pokazuje średnie 5.2l/100km.  Szwagier ze 2 tyg. temu odebrał Tucsona 1.6 150KM manual. Na razie problemu żadnego nie miał.

Napisano
  • Autor
4 minuty temu, maro_t napisał(a):

Wszystko dziś ma jakieś problemy bo jest internet i ktokolwiek ma problem to o nim pisze, a inni czytają. W ten sposób nic by się nie kupiło. Ja też czytałem że e-power dużo pali, a na ostatnim baku przejechałem już 800 km i pokazuje średnie 5.2l/100km.  Szwagier ze 2 tyg. temu odebrał Tucsona 1.6 150KM manual. Na razie problemu żadnego nie miał.

Bo QQ to mały suvik. Xtriala reklamują niby jakie rodzinny SUV do wyjazd .... na narty w Alpy.  Tylko cisza o tym że miast spalić 3 baki paliwa to spale 6 :)... no i będę się częściej od Ev na stacji zatrzymywał bo bak ma chyba 40 litrów:)

Co do kia  to sledze forum tej marki i tam faktycznie jest problem.  Analogiczny jest w stinger i kia otwarcie mówi,  że to nie są auta do miasta :)

Edytowane przez Marcin79

Napisano
1 godzinę temu, Marcin79 napisał(a):

Dacia jest w atrakcyjnej cenie ;]

Jeszcze chwile temu Audi się dobrze wyprzedawało, ale nawet już do mnie z salonu nie oddzwonili w kwestii Q3. Zniknęło wszystko oprócz TT.

Napisano
26 minut temu, maro_t napisał(a):

Jeszcze nie, pewnie bedzie trzeba zobaczyc. Wiekszego nie potrzebuje, QQ urosl wyraznie w porownaniu z poprzednikiem, jest wielkosci Ateci i to mi styka. Nie skreslam go, chetnie sie z Toba spotkam jakos po swietach, tylko najpierw chce sie nim przejechac.

Edytowane przez zinger

Napisano
1 minutę temu, Marcin79 napisał(a):

Bo QQ to mały suvik. Xtriala reklamują niby jakie rodzinny SUV do wyjazd .... na narty w Alpy.  Tylko cisza o tym że miast spalić 3 baki paliwa to spale 6 :)... no i będę się częściej od Ev na stacji zatrzymywał bo bak ma chyba 40 litrów:)

nie wiem kto o zdrowych zmysłach kupuje dużego SUVa z napędem 4x4 i hybrydą do latania po autostradach. Przecież to jest najgorsza kombinacja. Do takich jazd dużo lepsze będzie zwykłe kombi. Owszem, XTrail czy inny duży SUV pojedzie w dłuższą trasę autostradą, nawet będzie w nim całkiem wygodnie, ale nie do tego został zaprojektowany.

Napisano
14 minut temu, Marcin79 napisał(a):

Ten epower to jakaś żenada... przynajmniej jeżeli chodzi o xtrila . Duży rodzinny SUV a w trasie pali 12 litrów:). Tak jak wcześniej napisałem kupować " suva " który nadaje się tylko do miasta to jakaś głupota. 

Formentor , pierwszy rzut oka fajny ale czym dłużej patrzę to właśnie kiepsko się starzeje .

Ty chyba nie masz parcia na suvy .

Mam ofertę na nowe bmw 3 , mpakiet 318i za 195 000 pln . Mało pali , 8,5 do setki . Daje rade .

Parcia nie mam, ale jednak wygodniejsze na codzien, zona tez mowi, ze woli jak jest wyzej...

A podeslesz co tam dostales?

Napisano
2 minuty temu, zinger napisał(a):

Jeszcze nie, pewnie bedzie trzeba zobaczyc. Wiekszego nie potrzebuje, QQ urusl wyraznie w porownaniu z poprzednikiem, jest wielkosci Ateci i to mi styka. Nie skreslam go, chetnie sie z Toba spotkam jakos po swietach, tylko najpierw chce sie nim przejechac.

nie ma sprawy, ja też chętnie się z Tobą spotkam

Napisano
  • Autor
3 minuty temu, zinger napisał(a):

Parcia nie mam, ale jednak wygodniejsze na codzien, zona tez mowi, ze woli jak jest wyzej...

A podeslesz co tam dostales?

Prosta kalkulacja , bmw 318i plus mapkiet plus lepsze głośniki,  biała . Minus 10% rabatu od mojego dilera .  Będę jechał do wawy to go pocisnę może da więcej.

Napisano
20 minut temu, PawelWaw napisał(a):

Przekonaj po prostu żonę i nie będzie problemu z wyborem :)

Ja wiem, ze w budzecie 200k jest jedna rozsadna opcja, ale wyzej wala nie podskoczysz ;)

Napisano

Prosta kalkulacja , bmw 318i plus mapkiet plus lepsze głośniki,  biała . Minus 10% rabatu od mojego dilera .  Będę jechał do wawy to go pocisnę może da więcej.

A X1 da sie w tym budzecie wyrwac?

Napisano
  • Autor
5 minut temu, maro_t napisał(a):

nie wiem kto o zdrowych zmysłach kupuje dużego SUVa z napędem 4x4 i hybrydą do latania po autostradach. Przecież to jest najgorsza kombinacja. Do takich jazd dużo lepsze będzie zwykłe kombi. Owszem, XTrail czy inny duży SUV pojedzie w dłuższą trasę autostradą, nawet będzie w nim całkiem wygodnie, ale nie do tego został zaprojektowany.

Ja mialem dwa suvy do latania po autostradach i ciągnięcia 2 tonowej przyczepy ... ale to te fee ropniaki .

BTW takie straszne suvy a pala przy spokojnej jeździe 7 litrów 

Napisano
  • Autor
Teraz, zinger napisał(a):

A X1 da sie w tym budzecie wyrwac?

Tak poniżej 200 tys kupisz x1 z benzyną z przednim napędem.  Tylko odbiór wiosna 2024 .

Napisano
2 godziny temu, Marcin79 napisał(a):

To ile masz tego budżetu? Jakby co to polecam Ssangyonga.

;l

https://www.otomoto.pl/oferta/ssangyong-rexton-sapphire-2-2-diesel-4x4-gwarancja-5-lat-automat-skora-hak-3-5-tony-ID6FkKMq.html

Napisano
8 minut temu, Marcin79 napisał(a):

Ja mialem dwa suvy do latania po autostradach i ciągnięcia 2 tonowej przyczepy ... ale to te fee ropniaki .

BTW takie straszne suvy a pala przy spokojnej jeździe 7 litrów 

czyli w sumie to ma być taki trochę żal-wątek że diesli już coraz mniej?

Napisano
  • Autor
3 minuty temu, Furvus_Eques napisał(a):

To ile masz tego budżetu? Jakby co to polecam Ssangyonga.

;l

https://www.otomoto.pl/oferta/ssangyong-rexton-sapphire-2-2-diesel-4x4-gwarancja-5-lat-automat-skora-hak-3-5-tony-ID6FkKMq.html

280 tys za śjiconga . Świat się kończy. 

Napisano
  • Autor
3 minuty temu, maro_t napisał(a):

Tak .

Nie mogę przetrawić ze nowe Sorento to 1.6 miejska  popierdółka .

Napisano

Tak .

Nie mogę przetrawić ze nowe Sorento to 1.6 miejska  popierdółka .

ja też nie mogę przetrawić wielu rzeczy, które się obecnie dzieją w motoryzacji, chociaż za dieslami to akurat nie tęsknię

Napisano
23 minuty temu, Marcin79 napisał(a):

Tak poniżej 200 tys kupisz x1 z benzyną z przednim napędem.  Tylko odbiór wiosna 2024 .

Za 200 bedzie xc40 na wypasie i szybszy odbiór, ale to tez FWD.

Napisano
20 minut temu, Marcin79 napisał(a):

To odpada, bo jak mam kupic to musze dopiac deal w tym roku, bo prawdopodobnie bede zmienial forme rozliczania...

Napisano
12 minut temu, maro_t napisał(a):

Właściwie żal,  do suva najlepsza opcja.

Napisano
1 minutę temu, Rado_ napisał(a):

Za 300 bedzie xc40 na wypasie i szybszy odbiór, ale to tez FWD.

300 za xc40? Na AWD mi tak bardzo nie zalezy.

Napisano
10 minut temu, Marcin79 napisał(a):

280 tys za śjiconga . Świat się kończy. 

Ale z jakim wypasem! ;]

e60yhk3bz1yz.jpg

Napisano
Godzinę temu, zinger napisał(a):

Pewnie jak nie masz wymagań to Q5 .

Napisano
Teraz, zinger napisał(a):

300 za xc40? Na AWD mi tak bardzo nie zalezy.

Sorki 200😉

Napisano
1 minutę temu, sdss napisał(a):

Q5 za 2paki? Wczoraj sobie z ciekawosci Q3 konfigurowalem, to za 250 byla chyba jakas srednia wersja.

Napisano
2 minuty temu, Rado_ napisał(a):

Sorki 200😉

A to musze sie chyba przejechac do Volvo i obczaic co i jak. A jak tam z rabatami na ten model, ile moge realnie odjac od konfiguratora to sobie wstepnie policze o czym rozmawiamy :)

Edytowane przez zinger

Napisano
9 minut temu, sdss napisał(a):

Ale to będzie słabo wyposażone. 

Napisano
10 minut temu, zinger napisał(a):

A to musze sie chyba przejechac do Volvo i obczaic co i jak. A jak tam z rabatami na ten model, ile moge realnie odjac od konfiguratora to sobie wstepnie policze o czym rozmawiamy :)

Na xc40 nie wiem, ale prawdopodonie na wszystkie volvo 15% bez starania dają. Na XC60 wyszlo prawie 17%

@prawoimotoryzacja chyba dobrze obcykany w tym temacie.

Napisano
2 minuty temu, Rado_ napisał(a):

Na xc40 nie wiem, ale prawdopodonie na wszystkie volvo 15% bez starania dają. Na XC60 wyszlo prawie 17%

@prawoimotoryzacja chyba dobrze obcykany w tym temacie.

Tak na szybko, wersja Plus (czyli przedostatnia) z silnikiem B3, kilkoma dodatkami i gwarnacja na 5 lat (w standardzie tylko 2??) wyszla 234k...duzo, ale minus te 15% robi sie juz 200k. Nadal 10-20k wiecej niz ten QQ w full wersji, ale na pewno warto sie blizej przyjzec, pytanie tez jaki by finansowania zapronowali, bo co drozsze moze finalnie wyjsc taniej.

Kolega @prawoimotoryzacja moglby cos podpowiedziec.dopomoc w temacie?

Napisano
Godzinę temu, Rado_ napisał(a):

Ale to będzie słabo wyposażone. 

Zależy co kto potrzebuje. Zwykle wozidło.

C227C566-3406-4A49-9A24-F2303F71FD03.png

Napisano
Godzinę temu, sdss napisał(a):

Zależy co kto potrzebuje. Zwykle wozidło.

C227C566-3406-4A49-9A24-F2303F71FD03.png

To z wyprzedaży rocznika?

To ten za 215 spoko.

Napisano
3 godziny temu, Rado_ napisał(a):

To z wyprzedaży rocznika?

To ten za 215 spoko.

Nie. Rabat Biznes edition.

Napisano
6 godzin temu, zinger napisał(a):

Q5 za 2paki? Wczoraj sobie z ciekawosci Q3 konfigurowalem, to za 250 byla chyba jakas srednia wersja.

image.png.c0c6906c5389fe1dbc14d165224b9620.png

image.png.d6ea5de7cbf156b0884c2411572d567c.png

image.png.bcc62fe9cea8a79bdb3a65478b6964b5.png

image.png.5d2437a304d703843705a6fc934b929d.png

Szału nie ma, drogo jak cholera.

Napisano
  • Autor
9 minut temu, rwIcIk napisał(a):

Czemu sprzedałeś dobre auto?

W sumie nie wiem , bo klient był. 

Zresztą od dawna już był wyprowadzona z firmy .

Napisano
W dniu 3.04.2023 o 09:58, maro_t napisał(a):

nie wiem kto o zdrowych zmysłach kupuje dużego SUVa z napędem 4x4 i hybrydą do latania po autostradach. Przecież to jest najgorsza kombinacja. Do takich jazd dużo lepsze będzie zwykłe kombi.

A weź teraz znajdź kombi... Takie normalne, klasyczne. 

Napisano
2 minuty temu, wladmar napisał(a):

A weź teraz znajdź kombi... Takie normalne, klasyczne. 

Volvo, BMW i Audi

Napisano
4 minuty temu, maro_t napisał(a):

Volvo, BMW i Audi

Skoda,  nawet Subaru Legacy.