Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ceny Bmw Ev

Featured Replies

Napisano

Chyba ev od Bmw będą tańsze od spalinowych .

Poniżej 200 tys mozna kupić x1,x2

A i5

Za 230 tys

Nowy BMW i5 2025 - 232 900 PLN

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-i5-ID6HU15G.html?utm_medium=ad_share&utm_content=b

Ciekawe ile to bedzie warte za 3 lata albo 5 jako używane, 80 tys ?

Za 232 tys nie ma opcji kupić Bmw 5 2.0d xdrive .

Edytowane przez Marcin79

Napisano
13 minut temu, PawelWaw napisał:

Blizej 50k

Drogie te elektorsmieci zlosnik

Napisano
12 minut temu, Maciej__ napisał:

Drogie te elektorsmieci zlosnik

tylko dlatego ze ma znaczek BMW, gdyby jakis smieciowy WV to blizej zera zlosnik

Napisano
35 minut temu, Marcin79 napisał:

Bo dlaczego ma byc, jezeli sprzedaja sie od ręki? Ale tu szacun, inni producenci mają rabaty dla grup zawodowych, a w BMW dochodzą rabaty dla masochistów hehe

Napisano
59 minut temu, Marcin79 napisał:

wątpie ix3 po 120 wystawiają 4 latki

otomoto.pl
No image preview

Używany BMW iX3 2022 - 119 000 PLN, 97 000 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię BMW iX3? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.
Napisano
  • Autor
2 minuty temu, bielaPL napisał:

wątpie ix3 po 120 wystawiają 4 latki

otomoto.pl
No image preview

Używany BMW iX3 2022 - 119 000 PLN, 97 000 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię BMW iX3? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

Wystawić sobie mogą. Po co kupować 4 latka bez gwarancji kiedy takie same mozna kupić za 190 nowe

Napisano
Godzinę temu, Marcin79 napisał:

A i5

Za 230 tys

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-i5-ID6HU15G.html?utm_medium=ad_share&utm_content=b

Spóźniłeś się na dopłaty, wtedy byłyby jeszcze tańsze.

Ja id3 kupiłem taniej niż Golf i to nie licząc dopłaty. EX60 też jest dobrze/podobnie wycenione do noPn. Podobno jest takie zainteresowanie, że negocjują krótszą przerwę wakacyjną w Szwecji.

IMHO ix3 nowe dobrze się będzie sprzedawać.

Napisano
  • Autor
1 minutę temu, sherif napisał:

Spóźniłeś się na dopłaty, wtedy byłyby jeszcze tańsze.

Ja id3 kupiłem taniej niż Golf i to nie licząc dopłaty. EX60 też jest dobrze/podobnie wycenione do noPn. Podobno jest takie zainteresowanie, że negocjują krótszą przerwę wakacyjną w Szwecji.

IMHO ix3 nowe dobrze się będzie sprzedawać.

Nie spóźniłem sie bo nie chce kupować. Tylko jezeli ktos gania tylko na mieście a na urlop tylko na lotnisko .. to ceny robią sie juz ciekawe .

I5 bylo oferowane chyba za ponad 300 ... Teraz 230 . Natomiast inne wozidla z logiem śmigła na masce mozna kupić za 170 .

Napisano
2 godziny temu, Marcin79 napisał:

A i5

Za 230 tys

"Prędkość maksymalna: 193 km/h"

Kiedyś, w czasach 5er e39 nie było modelu, który miał Vmax niższą, niż 200 km/h. Teraz taka piątka może być wzięta na autostradzie przez jakiegoś Ceeda, czy inny rodzinny kompakt. Świat się kończy.

Napisano
22 minuty temu, kaczorek79 napisał:

Kiedyś, w czasach 5er e39 nie było modelu, który miał Vmax niższą, niż 200 km/h. Teraz taka piątka może być wzięta na autostradzie przez jakiegoś Ceeda, czy inny rodzinny kompakt. Świat się kończy.

I tak elektrykiem powyżej 120 km/h to już śmierć w oczach... z powodu szybko wyczerpującej się bateryjki zlosnik
Kiedys jak kupiłem fiata bravo trafiłem na autostradę z łodzi nową wybudowaną, baku 1/4 jeszcze była myślę spoko wystarczy, no ale zachciało się testować vmax... i po 15 minutach fiat zaczął krzyczeć koniecznie zatankuj paliwo zlosnik i jak pisałem autostrada była nowa, jeszcze bez infrastruktury ze stacjami zlosnik zjechałem gdzieś w bok i na jakiejś wiosce znalazłem CPN ale już ciepło miałem

Napisano
2 godziny temu, kaczorek79 napisał:

Przecież elektryki są najszybsze.

hehe

Napisano
3 godziny temu, kaczorek79 napisał:

Mój spalinowy Mustang V6 ma fabryczny kaganiec na 180 km/h. I co, i nic? Chyba dwa razy dotarłem do ograniczenia a na co dzień mam sporo zapasu do limitu.

Napisano
34 minuty temu, spad napisał:

Mój spalinowy Mustang V6 ma fabryczny kaganiec na 180 km/h. I co, i nic? Chyba dwa razy dotarłem do ograniczenia a na co dzień mam sporo zapasu do limitu.

Ma bo tak jest policzony wał. Kaganiec można zdjąć ale powinno się zmienić wał.

Mój za to osiąga 200kmph ... tylko strach jechać.

Volvo ma od lat ograniczenie do 180kmph. Najbardziej bolało mnie jak się o tym dowiedziałem w salonie ) a i tak nie jeźdzę za takimi predkościami. Jeszcze trochę to i na A/S będą za to prawko zabierać.

Napisano
4 godziny temu, kaczorek79 napisał:

dziś jadę sobie spokojnie I30 - 1.5.0.km/h , przede mną Tesla ( nie wiem Y , taka jajkowata dualmotors ) i , że mu siedziałem na ogonie ( przy -km/h 120km/h , jak nie przyp....ł to odszedł jak ja od 50-80km/h do 150km/h i tak chwilę trzymał ( jakieś 500m przede mną ) , gdy go swoim tempem dogoniłem , akcja się powtórzyła ( bo zwalniał do 120km/h ) i znowu depnięcie do 150km/h i tak z 4-6x - nie dał się wyprzedzić i tyle , a ja szybciej i tak nie chciałem . po ok. 20km nadal był przede mną na widoku oka . Co mu to dało nie wiem

Napisano
Godzinę temu, spad napisał:

A ja chcę zdjąć limiter z 250, bo może się kilka razy przydać. I co? I nic. Każdy ma swoje potrzeby.

Napisano
Godzinę temu, kaczorek79 napisał:

bo może się kilka razy przydać

lol

Napisano
11 godzin temu, Marcin79 napisał:

A i5

Za 230 tys

Chciałaby dusza do raju zlosnik

Napisano
8 godzin temu, kaczorek79 napisał:

Może też być wzięta przez jakąś Kia elektryczną z Vmax 263 km/h.

Świat się kończy zlosnik

P.S.

Przy okazji biorąc Golfa GTi phi

Napisano
Godzinę temu, mrBEAN napisał:

Może też być wzięta przez jakąś Kia elektryczną z Vmax 263 km/h.

Świat się kończy zlosnik

P.S.

Nie ma to absolutnie żadnego znaczenia. Bo właściciel spalinowego samochodu nigdy nie będzie ścigał się z elektrycznym gdyż to poniżej jego godności. A wyścigi dwóch elektrycznych samochodów interesują resztę świata równie mocno jak spór dwóch studentów informatyki, który z nich ma w laptopie szybszy RAM.

Tak więc może sobie ta Kia mieć Vmax nawet 300km/h, i tak nikogo to nie obejdzie.

zlosnik

Napisano
5 godzin temu, mmaciejosss napisał:

dziś jadę sobie spokojnie I30 - 1.5.0.km/h , przede mną Tesla ( nie wiem Y , taka jajkowata dualmotors ) i , że mu siedziałem na ogonie ( przy -km/h 120km/h , jak nie przyp....ł to odszedł jak ja od 50-80km/h do 150km/h i tak chwilę trzymał ( jakieś 500m przede mną ) , gdy go swoim tempem dogoniłem , akcja się powtórzyła ( bo zwalniał do 120km/h ) i znowu depnięcie do 150km/h i tak z 4-6x - nie dał się wyprzedzić i tyle , a ja szybciej i tak nie chciałem . po ok. 20km nadal był przede mną na widoku oka . Co mu to dało nie wiem

Dwie rzeczy. Pokazał, że jest szybki a jednocześnie nie przegrzał baterii i się nie spalił.

hehe

Też na takich kilka razy trafiłem - nie dają się wyprzedzić bo to dyshonor. Wystarczy jednak poczekać, najdalej za kilkadziesiąt kilometrów albo zwalniają do 90 albo zjeżdżają się naładować a ja dalej jadę swoim tempem.

skromny

Edytowane przez Ryb

Napisano
12 godzin temu, Marcin79 napisał:

A i5

Za 230 tys

nie ile będzie warte tylko kto o zdrowych zmysłach będzie chciał używkę EV bez gw.

Napisano

13 minut temu, Ryb napisał:

Tak więc może sobie ta Kia mieć Vmax nawet 300km/h, i tak nikogo to nie obejdzie.

zlosnik

Praktyka mówi zupełnie coś innego skromny

Ale co Ty możesz o tym wiedzieć... gay

Napisano
6 minut temu, Dareek napisał:

nie ile będzie warte tylko kto o zdrowych zmysłach będzie chciał używkę EV bez gw.

Każdy, kto potrafi liczyć, pojeździł już EV i ma świadomość, że to nie jest smok z e-bajki.

Napisano
15 minut temu, Ryb napisał:

Też na takich kilka razy trafiłem - nie dają się wyprzedzić bo to dyshonor. Wystarczy jednak poczekać, najdalej za kilkadziesiąt kilometrów albo zwalniają do 90 albo zjeżdżają się naładować a ja dalej jadę swoim tempem.

skromny

Do zobaczenia na weryfikacji zlosnik

Napisano
Godzinę temu, mrBEAN napisał:

golfa gti to chyba kazdy EV objedzie, to wolne auto. nie wiem nawet czy nie dacia spring ze swiatel.

Napisano
6 godzin temu, sherif napisał:

Ma bo tak jest policzony wał. Kaganiec można zdjąć ale powinno się zmienić wał.

Mój za to osiąga 200kmph ... tylko strach jechać.

Volvo ma od lat ograniczenie do 180kmph. Najbardziej bolało mnie jak się o tym dowiedziałem w salonie ) a i tak nie jeźdzę za takimi predkościami. Jeszcze trochę to i na A/S będą za to prawko zabierać.

Tak, wiem, że limiter jest przez wał. Ale jest tak jak piszesz, i tak nie jeździ się takimi prędkościami a przeszkadza to tylko kiedy za pierwszym razem się słyszy o tym limicie.

Napisano
35 minut temu, mrBEAN napisał:

Do zobaczenia na weryfikacji zlosnik

A daleko to gdzieś będzie? Tylko się nie spóźnij!

rotfl2

Napisano
  • Autor
10 godzin temu, mrBEAN napisał:

Chciałaby dusza do raju zlosnik

Narkotyki straszna rzecz . Moze jakas porada potrzebna ?

Napisano
  • Autor
7 godzin temu, mrBEAN napisał:

Oby nie daleko od szosy zlosnik

Chciałbym zauważyć ze jako moderator pozwalasz sobie na spam jednak w wątku o cenach.

Nie interesują nas Twoje osobiste fantazje wiec prosze zaprzestań swoich nie merytorycznych wypowiedzi .

;) ;)

Napisano
  • Autor
8 godzin temu, Ryb napisał:

A daleko to gdzieś będzie? Tylko się nie spóźnij!

rotfl2

Ryb nie daj sie prowokować!

Napisano
22 minuty temu, Marcin79 napisał:

Chciałbym zauważyć ze jako moderator pozwalasz sobie na spam jednak w wątku o cenach.

Nie interesują nas Twoje osobiste fantazje wiec prosze zaprzestań swoich nie merytorycznych wypowiedzi .

;) ;)

Ale nie będziesz płakał? Obiecaj! rotfl2

Proszę:

Bmw zaczyna wypuszczać na rynek całą serię Neue Klasse, która technologią bije na łeb obecną gamę i ją skanibalizuje.

Do tego ceny dopasowe rynkowo, by konkurować z chińczykami, a to oznacza dobry poziom wyceny.

Zabawa w EV dopiero się zaczyna ok

Napisano
  • Autor
26 minut temu, mrBEAN napisał:

Ale nie będziesz płakał? Obiecaj! rotfl2

Proszę:

Bmw zaczyna wypuszczać na rynek całą serię Neue Klasse, która technologią bije na łeb obecną gamę i ją skanibalizuje.

Do tego ceny dopasowe rynkowo, by konkurować z chińczykami, a to oznacza dobry poziom wyceny.

Zabawa w EV dopiero się zaczyna ok

Dziękuję za merytoryczna odpowiedz .

Napisano
  • Autor
26 minut temu, mrBEAN napisał:

Radź się gdzie potrzebujesz, nic mi do tego oki

Przepraszam , napisałeś ze chcesz do raju .

Jeżeli masz problem .. porozmawiaj z bliską Ci osobą .. ewentualnie zadzwoń na telefon zaufania .

Napisano
  • Autor
19 minut temu, mrBEAN napisał:

On tym oddycha palacz

Przepraszam ale Ty tutaj wprowadzasz offtop ... @Ryb dal sie sprowokować.

Proszę wypowiadaj sie juz merytorycznie i zaprzestań swojego hejtu .

Napisano
21 minut temu, Marcin79 napisał:

Przepraszam , napisałeś ze chcesz do raju .

Jeżeli masz problem .. porozmawiaj z bliską Ci osobą .. ewentualnie zadzwoń na telefon zaufania .

Tu nie pomogę, musisz sobie sam poradzić 👍

Napisano
20 minut temu, Marcin79 napisał:

Proszę wypowiadaj sie juz merytorycznie i zaprzestań swojego hejtu .

A w temacie wątku, obserwuję czasem ceny BMW iX oraz Audi Q8 etron bo mi się nawet podobają. Mógłbym w sumie takiego gruza do kręcenia się wokół komina mieć a ceny zaczynają się robić wręcz śmieszne, zwłaszcza używanych.

Jedyny minus to przeświadczenie, że za jakiś czas nie będę umiał tego komukolwiek odsprzedać. I biorąc pod uwagę RV nagle z "tanio" robi się "drogo".

panic

Napisano
  • Autor
1 minutę temu, mrBEAN napisał:

Przepraszam ale nie bede

13 minut temu, mrBEAN napisał:

Hejt straszna rzecz . Miłego dnia .

Napisano
20 godzin temu, kaczorek79 napisał:

jak chodzilem do pierwszych klas podstawowki to tez byl dla mnie jeden z kluczowych parametrow oceny samochodu

a teraz nie pamietam czy swoim samochodem w ogole jechalem powyzej 200, chocby raz.

w samochodzie zony ostatnio (po ponad 3 latach) z ciekawosci sprawdzilem czy dziala fabryczne ograniczenie do 180.

Napisano
23 godziny temu, Marcin79 napisał:

A i5

Za 230 tys

23 godziny temu, Marcin79 napisał:

A i5

Za 230 tys

A 520 benzyne się kupi w tej cenie?

Napisano
46 minut temu, Marcin79 napisał:

Przepraszam ale nie bede

Hejt straszna rzecz . Miłego dnia .

To nie hejt, to religia.

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, Danielpoz. napisał:

A 520 benzyne się kupi w tej cenie?

Spokojnie z mpakiem nawet .

Napisano
17 minut temu, Marcin79 napisał:

Spokojnie z mpakiem nawet .

Czyli diesle są aż tak drogie?

Napisano
12 godzin temu, mrBEAN napisał:

Każdy, kto potrafi liczyć, pojeździł już EV i ma świadomość, że to nie jest smok z e-bajki.

taaaa......do momentu pierwszej usterki- nie dość że kilkuletnie BMW to jeszcze EV- co może pójść nie tak? zlosnik

Napisano
2 godziny temu, Ryb napisał:

A w temacie wątku, obserwuję czasem ceny BMW iX oraz Audi Q8 etron bo mi się nawet podobają. Mógłbym w sumie takiego gruza do kręcenia się wokół komina mieć a ceny zaczynają się robić wręcz śmieszne, zwłaszcza używanych.

Jedyny minus to przeświadczenie, że za jakiś czas nie będę umiał tego komukolwiek odsprzedać. I biorąc pod uwagę RV nagle z "tanio" robi się "drogo".

panic

te śmieszne ceny używek nie biorą się z niczego. podejrzewam że będą jeszcze "śmieszniejsze "

Napisano
14 minut temu, Dareek napisał:

taaaa......do momentu pierwszej usterki- nie dość że kilkuletnie BMW to jeszcze EV- co może pójść nie tak? zlosnik

czy ty niejezdzisz fiatem ? o usterkach to ty wiesz wszystko lol

Edytowane przez PawelWaw

Napisano
  • Autor
37 minut temu, Danielpoz. napisał:

Czyli diesle są aż tak drogie?

Tak .

Droższe od ev . Bo to jest najtańszych xdrvie ... nielicząc pluginów od bmw .