Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

propozycje TATA na 2010

Featured Replies

Napisano

no dobra, mieliśmy Dacie, mieliśmy Nano szczegółowo, więc podaję info o nowościach TATA na 2010 rok icon_eek.gif.

Najbardziej mnie zadziwiła Indica Vista:

Quote:

Tata Indica Vista - induska propozycja hatchbacka

Benzynowa jednostka napędowa modelu Indica Vista ma pojemność 1,4 l i moc 75 lub 90 KM. Diesel to znany między innymi z Fiata Pandy Multijet o pojemności 1,3 l i mocy 75 KM. (...) Nowy model wyposażony jest w elementy podnoszące wygodę podróżowania, takie jak klimatyzacja, elektrycznie sterowane szyby i lusterka zewnętrzne, zdalnie sterowany centralny zamek, a nawet skórzaną tapicerkę.

Deska rozdzielcza zawiera przydatne schowki, a pojemność głównego schowka przed pasażerem pozwala umieścić tam nawet netbook.

Według nieoficjalnych informacji samochód ma kosztować około
40 tys. zł.

źródło: Onet.pl

40tys peelenów hahaha.gif .... za indice, która "stara się nadrabiać jakość (platików) dwutonową kombinacją barw oraz ciekawie zaprojektowaną linią deski rozdzielczej." hehe.gif

No, wróże im świetlaną przyszłość w Polsce grinser006.gif

Napisano

> No, wróże im świetlaną przyszłość w Polsce

Będzie jak z obecną Indicą - w salonach można jeszcze kupić rocznik 2008 hahaha.gif

Napisano

> Będzie jak z obecną Indicą - w salonach można jeszcze kupić rocznik 2008

z jakim rabatem ? smirk.gif

Napisano
  • Autor

> Będzie jak z obecną Indicą - w salonach można jeszcze kupić rocznik 2008

obecna indica kosztuje 24tys zł, a ta ma kosztować dwa razy tyle hehe.gif

Napisano
  • Autor

> bez foto sie nie liczy

Prosz (żródło Onet.pl):

283572339-indica.jpg

283572339-indica%B6rodek.jpg

ooniee.gif

Napisano
  • Autor

wskaż palcem proszę gdzie, bo o nowościach tata, a szczególności Indice nic nie widziałem (w przeciwieństwie do nano) niewiem.gif

Napisano

> z jakim rabatem ?

Nie pytałem, bo musieliby chyba za darmo dawać żebym wziął ten samochód hehe.gif

Napisano

> Nie pytałem, bo musieliby chyba za darmo dawać żebym wziął ten samochód

bez przesady - za 10 kPLN bym wzial - klima jest, jakos po miescie sie bedzie toczylo... na drguie auto w sam raz. Lepsze od starego auta jakiegos

Napisano

pytanie czy lepiej mieć NOWE Tata nano czy NOWE - znaczy stojące od 2 lat z 2008 INDICA devil.gif ?

Napisano

> Nie pytałem, bo musieliby chyba za darmo dawać żebym wziął ten samochód

Sąsiad z bloku obok kupił Tatę po kilku miesiącach sprzedał i kupił Astrę 1.7 D - chyba mu wszyscy wygarnęli czym jeździ hehe.gif

Napisano

> Sąsiad z bloku obok kupił Tatę po kilku miesiącach sprzedał i kupił Astrę 1.7 D - chyba mu wszyscy

> wygarnęli czym jeździ

Ciekawe ile stracil na odsprzedazy?

Napisano

> pytanie czy lepiej mieć NOWE Tata nano czy NOWE - znaczy stojące od 2 lat z 2008 INDICA ?

Wybór między dżumą a cholerą...

A tak poważnie... to tak jak napisał kolega wcześniej 10k można zapłacić bo samochód ma 3 lata gwarancji i klimę. Ale przy cenie 24k za Indicę rocznik 2008 to nawet nie pytałem o dodatkowy rabat, bo nawet jakby zeszli z ceną o 30% to bym tego auta nie kupił.

Nie jestem uprzedzony do marek, sam jeżdżę Daewoo, Dacia mnie nie odstrasza, ale to co widziałem w Indice przypomina bardziej wytwór jakiejś manufaktury a nie fabryki samochodów. Nie pasujące blachy kształtowane chyba na kowadle, plastiki w środku które strach dotknąć ręką, bo masz wrażenie, że odpadną, dykta (!!!) w bagażniku...

Gość w salonie mówił, że oni w tych autach poprawiają co mogą (w sensie skręcają to na nowo jak przyjeżdża) i że wtedy nawet jeździ i nie psuje się za często, ale nie będę sprawdzał na sobie.

Nowa Indica musiałaby ruszyć z ceną w okolicach 25k żeby w ogóle ktoś pojechał ją obejrzeć.

Napisano

> Prosz (żródło Onet.pl):

te zegary to chyba dla pasażera siedzącego na środku na tylnej kanapie..... rotfl.gif

Napisano

> Powiem krótko.

> Trzeci temat o tym samochodzie.

> Kłódka jak nic

To może zrobimy kącik TATA ? hmm.gif

Napisano

> Nowa Indica musiałaby ruszyć z ceną w okolicach 25k żeby w ogóle ktoś pojechał ją obejrzeć.

bez urazy ale jak Ty nie ruszysz z tą ceną swojej Nexii to też może jej na drogach jezdzącej nei zobaczymy...

a co do kącika TATY to chyba tylko kącik Towarzyski Taty bo raczej techniczny bedzie nei potrzebny zlosnik2.gif

Napisano

> Ciekawe ile stracil na odsprzedazy?

Naprawdę nie wiem hehe.gif

Ale ktoś to musiał kupić rotfl.gif

Napisano

> bez urazy ale jak Ty nie ruszysz z tą ceną swojej Nexii to też może jej na drogach jezdzącej nei

> zobaczymy...

OT:

Ty się o moją Nexię nie martw, ona już swoje przejeździła.

Nie muszę jej sprzedawać na gwałt, jak komuś nie pasuje cena nie musi kupować. Jest mnóstwo Nexii za 2k do kupienia - życzę szczęścia... devil.gif

A za darmo to wiem komu ją oddać - obdarowany będzie na pewno zadowolony tongue.gif

Edit: Dzięki za reklamę na kąciku ogólnym 270751858-jezyk.gif

Napisano

Chyba ciapatych słoneczko przygrzało hehe.gif 40 kzł za to guano hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

> Chyba ciapatych słoneczko przygrzało 40 kzł za to guano

no podwyższyć chcą ceny o prawie 50%, więc jestem ciekaw, czy jakość też o tyle podwyższyli hehe.gif

TATA miała swoje usprawiedliwienie właśnie w dość niskich cenach w przypadku indici i indigo, bo już w przypadku xenona to im się pomieszało screwy.gif

ale teraz - kto to kupi? hmm.gif

Napisano

> To może zrobimy kącik TATA ?

a MAMA? cfaniaczek.gifcfaniaczek.gifcfaniaczek.gifgrinser006.gifzlosnik.gif

Napisano

> a MAMA?

A może by tak zaprzestać głupawych uwag?

mar00ha

Napisano

> bez przesady - za 10 kPLN bym wzial - klima jest, jakos po miescie sie bedzie toczylo... na drguie

> auto w sam raz. Lepsze od starego auta jakiegos

przejechałem Tatą Indica około 2000 km po indyjskich drogach... zawieszenie było mocno wybite, auto poobijane, ale jechało...nie zepsuło się, silnik diesel ... tu się z Taty śmiejemy, ale tam to potęga... maszyny budowlane, ciężarówki, autobusy....a nawet woda mineralna... zlosnik.gif

Napisano

> A może by tak zaprzestać głupawych uwag?

> mar00ha

no tak, zapomniałem, że to motokącik...

Napisano

> tu się z Taty śmiejemy, ale tam to....a nawet woda mineralna...

i herbata TETLEY też oslabiony.gif Wszędzie TATA pad.gif

Napisano
  • Autor

> tu się z Taty śmiejemy, ale tam to

> potęga...

dwa różne światy - mieli atut w postaci zdecydowanie niższych cen, a teraz? niewiem.gif

Napisano

> przejechałem Tatą Indica około 2000 km po indyjskich drogach... zawieszenie było mocno wybite, auto

> poobijane, ale jechało...nie zepsuło się, silnik diesel ... tu się z Taty śmiejemy, ale tam to

a ten diesel to czasem nie od Fiata hmm.gif

Napisano

> a ten diesel to czasem nie od Fiata

Zarówno benzynka jak i diesel są fiatowskie ok.gif

Napisano

> Zarówno benzynka jak i diesel są fiatowskie

czyli przynajmniej z silnikami nie powinno być problemów zlosnik.gif

Napisano

> czyli przynajmniej z silnikami nie powinno być problemów

Niby tak ale co Ci to da wink.gif Przy dynamiczniejszym ruszeniu silnik pojedzie a buda zostanie zlosnik.gif

Napisano

> Niby tak ale co Ci to da Przy dynamiczniejszym ruszeniu silnik pojedzie a buda zostanie

Mi nic bo tego samochodu raczej nigdy nie kupie zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.