Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Paaanie na co mi w Polsce Ferrari :D:D:D

Featured Replies

Napisano

Bo się nie kupuje aut na F - Fordów, Fiatów, Francuzów i Ferrari hehe.gif

Napisano

> Bo się nie kupuje aut na F - Fordów, Fiatów, Francuzów i Ferrari

A Fabię sie kupuje?

Napisano

> Polska pierwsza!!!1

...za onetem ...20 letni kierowca. Widać tata zaszalał - dobrze, że tylko stłuczka.

Napisano

przeca Ferrari to Fiat zlosnik.gif

Napisano

> A Fabię sie kupuje?

kupuje się i tamuje ruch w mieście i na trasie zlosnik.gif

skodziarze to nudziarze i kapelusznicy zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Znaczy, Polska ma najlepszych kierowców minibusów?

ma najbezpieczneijsze drogi

1mo : Nie da się szybko jeździć wink.gif

2ndo: autopiloty na wielu trasach (czytaj: koleiny)

Napisano

Jak go stać - niech się lansuje skromny.gif

Napisano

a bugati feyron ?

Napisano

Szkoda auta. No ale jak to się mówi zawód Syn. Tata kupił, mama tankuje a syn lansuje ok.gif

Napisano

> Szkoda auta. No ale jak to się mówi zawód Syn. Tata kupił, mama tankuje a syn lansuje

nie jeden już się przejechał na takim stereotypie ... smirk.gifsmirk.gifsmirk.gif

Napisano

20 latek w Polsce ma $$$ na taki samochód. To ciekawe skąd się bierze tyle młodych ludzi w BMW Golfach itp. A nie np w Bugatti, Lambo albo Porshe ok.gif

Napisano

> ...za onetem ...20 letni kierowca. Widać tata zaszalał - dobrze, że tylko stłuczka.

Dobrze, że tylko stłuczka. Zwłaszcza, że z lakonicznie napisanego artykułu wynika, że to nie była wina kierowcy auta na "F"

Quote:

Podczas zbliżania się do jednego ze skrzyżowań, drogę zajechał mu minibus. Kierujący Ferrari, aby uniknąć kolizji skręcił gwałtownie w lewo i wjechał w tylne drzwi ciemnoniebieskiej Bory.

Swoją drogą widzę, że wątek zaczyna iść w stronę lecznicy kompleksów poprzez powielanie stereotypów.

Napisano

> kupuje się i tamuje ruch w mieście i na trasie

> skodziarze to nudziarze i kapelusznicy

bzdury piszecie panie Kolego zlosnik.gif

Napisano

> Dobrze, że tylko stłuczka. Zwłaszcza, że z lakonicznie napisanego artykułu wynika, że to nie była

> wina kierowcy auta na "F"

> Quote:

> Podczas zbliżania się do jednego ze skrzyżowań, drogę zajechał mu minibus. Kierujący Ferrari, aby

> uniknąć kolizji skręcił gwałtownie w lewo i wjechał w tylne drzwi ciemnoniebieskiej Bory.

> Swoją drogą widzę, że wątek zaczyna iść w stronę lecznicy kompleksów poprzez powielanie

> stereotypów.

...bo? ...ja tylko stwierdziłem, że oddanie w ręce 20 latka takiego samochodu jest lekkomyślne i tyle (choć pewnie będąc w jego wieku myślał bym inaczej smile.gif ). Gdzie tu kompleksy i stereotypy widzisz to nie wiem?

Napisano

> 20 latek w Polsce ma $$$ na taki samochód. To ciekawe skąd się bierze tyle młodych ludzi w BMW

> Golfach itp. A nie np w Bugatti, Lambo albo Porshe

to, ze nie wszyscy jezdza takimi samochodami nie znaczy, ze nie znajada sie tacy ktorzy w wieku 20lat sami zarobili na ferrari wink.gif

Napisano

> a bugati feyron ?

To ja dołożę "folkswagena".

Napisano

> to, ze nie wszyscy jezdza takimi samochodami nie znaczy, ze nie znajada sie tacy ktorzy w wieku

> 20lat sami zarobili na ferrari

Znasz takich w Polsce? grinser006.gif

Napisano

> Polska pierwsza!!!1

Ten bus co, nagle się pojawił, niewidzialny jakiś? cfaniaczek.gif

Jak się jedzie tak szybkim autem, to trzeba zacząc brać poprawkę na to,

że inni się nie spodziewają że jestem aż tak szybki.

Brać na siebie odpowiedzialność za poprawianie błędów innych po prostu IThankYou.gif

Same pieniądze nie wystarczą.

Napisano

> Jak się jedzie tak szybkim autem

A nie ma przypadkiem jakichś ograniczeń prędkości w mieście? Czy Ferrari jest z tego zwolnione?

Napisano

> A nie ma przypadkiem jakichś ograniczeń prędkości w mieście? Czy Ferrari jest z tego zwolnione?

To samo do motocyklistów zlosnik.gif

Napisano

> A nie ma przypadkiem jakichś ograniczeń prędkości w mieście? Czy Ferrari jest z tego zwolnione?

Są, na ulicy po której jechało Ferrari bodajże 60 km/h (ale nie jestem pewien). waytogo.gif

Napisano

> To zdradź nam, na czym można się tak dorobić w wieku 20 lat w Polsce.

jasne wysle ci na pw, jeszcze ich imiona, nazwiska, pesel i rozmiar buta smile.gif

Napisano

> jasne wysle ci na pw, jeszcze ich imiona, nazwiska, pesel i rozmiar buta

I wszystko jasne. hehe.gif

Napisano

zreszta nie taki przekaz mial niesc moj post. mialem na mysli to, ze standardowo na ak, ktos musi napisac ze skoda to 80letni kapelusz, 20 latek w luksusowym samochodzie to bogaty synek, a w ogole ludzie ktorzy kupuja drogie samochody to na pewno zlodzieje i oszusci, bo w polsce nie jest mozliwe zarobic duzych pieniedzy...

Napisano

> jasne wysle ci na pw, jeszcze ich imiona, nazwiska, pesel i rozmiar buta

Jeśli ktoś się dorobi uczciwie, to raczej nie wstydzi się swoich pieniędzy.

Napisano

> Jeśli ktoś się dorobi uczciwie, to raczej nie wstydzi się swoich pieniędzy.

No nie do konca jestem pewien - w Polsce posiadanie wiekszych pieniedzy jest niebezpieczne - dziecko moga Ci porwac, dom okrasc itp.

Napisano

> zreszta nie taki przekaz mial niesc moj post. mialem na mysli to, ze standardowo na ak, ktos musi

> napisac ze skoda to 80letni kapelusz, 20 latek w luksusowym samochodzie to bogaty synek, a w

> ogole ludzie ktorzy kupuja drogie samochody to na pewno zlodzieje i oszusci, bo w polsce nie

> jest mozliwe zarobic duzych pieniedzy...

Domyślam się, o co Ci chodziło. ok.gif

Zainteresowałem się tylko (fakt, że trochę OT), w jaki sposób uczciwie w wieku 20 lat dorobić się ferrari (zakup + koszty utrzymania).

Napisano

> I wszystko jasne.

gdybys mial naprawde duzo pieniedzy, dwa razy zastanowilbys sie czy chwalic sie tym na forum internetowym

Napisano

> gdybys mial naprawde duzo pieniedzy, dwa razy zastanowilbys sie czy chwalic sie tym na forum

> internetowym

Zerknij wyżej. ok.gif

Napisano

> No nie do konca jestem pewien - w Polsce posiadanie wiekszych pieniedzy jest niebezpieczne -

> dziecko moga Ci porwac, dom okrasc itp.

W USA też - jeśli opierać się na kinematografii biglaugh.gif

Napisano

> 20 latek w Polsce ma $$$ na taki samochód. To ciekawe skąd się bierze tyle młodych ludzi w BMW

> Golfach itp. A nie np w Bugatti, Lambo albo Porshe

nie kazdy jest obrotny

moze chlopak zarobil sam ? nie mierz wszystkich swoja miara smile.gif

Napisano

> ...bo? ...ja tylko stwierdziłem, że oddanie w ręce 20 latka takiego samochodu jest lekkomyślne i

> tyle

A skąd wiesz, że to na pewno auto od tatusia? Znasz gościa? Wiesz ile zarabia? Wiesz jak prowadzi auto, jakie ma umiejętności i co pod kopułą? Nie mierz wszystkich swoją miarą.

> Gdzie tu kompleksy i stereotypy

> widzisz to nie wiem?

Dokładnie czytamy. To było ogólnie o rozwoju wątku, nic do Ciebie. cool.gif

Jeszcze raz podkreślam: ktoś mu zajechał drogę i próbował się bronić-uciekać. Anonimowy świadek z fotoradarem w oku stwierdził, że ferrari jechało setką po mieście. Jak stwierdził? bo zrobił "Wzzziiuuummm...." a nie "pyr, pyr, pyr..."?

nie obchodzi mnie skąd miał to auto, równie dobrze mógł wysępić od Caritasu. Dobrze, że nikomu się nic nie stało. żelazo się wyklepie.

Napisano

> Dobrze, że tylko stłuczka. Zwłaszcza, że z lakonicznie napisanego artykułu wynika, że to nie była

> wina kierowcy auta na "F"

> Quote:

> Podczas zbliżania się do jednego ze skrzyżowań, drogę zajechał mu minibus. Kierujący Ferrari, aby

> uniknąć kolizji skręcił gwałtownie w lewo i wjechał w tylne drzwi ciemnoniebieskiej Bory.

> Swoją drogą widzę, że wątek zaczyna iść w stronę lecznicy kompleksów poprzez powielanie

> stereotypów.

Dobrze zauwazyles,ludzie sa zawistni i kipi w co niektorych zaraz nienawisc jak ktos ma lepsze auto.Wystarczy poczytac komentarze pod artykulem.Chorzy ludzie,winien byl kierowca busa ale najlepiej probowac obwiniac z zawisci i zazdrosci kierowce ferrari. Proponuje sie co niektorym sciana.gifsciana.gif bo sie osraja z zazdrosci . Ma ktos tam ferrari to niech ma nie on spowodowal wypadek wiec po cholere go sie czepiac.

Napisano

> Dobrze zauwazyles,

tutaj nie trzeba być detektywem z W11 żeby zauważyć co tam jest dokładnie napisane. Ludzie mają tendencję do wygłaszania wielkich tez po przeczytaniu nagłówka. Nie wiem czy to lenistwo, czy przyzwyczajenie do bzdurnych, krzykliwych tytułów z "Faktu" albo innego badziewia.

I jeszcze to zaglądanie komuś do kieszeni. Żal. pad.gif

A poza tym: szkoda autka. Dzieło sztuki a nie samochód.

Napisano

> To zdradź nam, na czym można się tak dorobić w wieku 20 lat w Polsce.

Na narkotykach ,dziwkach i przemycie zapewne zeby.GIF bo geniuszy tylu az w polsce nie ma.A nawet Ci co sa to takiego auta w tym wieku sie nie dorobili tylko pozniej wink.gif bo to auto to nie nowy mercedes czy BMW tylko kilka albo kilkadziesiat aut klasy wyzszej.

Napisano

> to, ze nie wszyscy jezdza takimi samochodami nie znaczy, ze nie znajada sie tacy ktorzy w wieku

> 20lat sami zarobili na ferrari

W wieku 20 lat? Nie jest to mozliwe.

Mozliwe jest, ze ktos w tym wieku robi juz duzy pieniadz,

ale pokaz mi kto doszedl do tego sam. Z niczego.

Napisano

> A poza tym: szkoda autka. Dzieło sztuki a nie samochód.

Dzielo inzynierii napewno. Sztuki? Marnej.

Napisano

> W wieku 20 lat? Nie jest to mozliwe.

> Mozliwe jest, ze ktos w tym wieku robi juz duzy pieniadz,

> ale pokaz mi kto doszedl do tego sam. Z niczego.

Znam jednego kolesie ktory odziedziczyl po babci kupe ziemi i pozniej sie wychwalal il eto on kasy nie zarabia rotfl.gif

A co do samego zarabiania to moze i by sie znalazlo kilku takich ale to jednostki na skale kraju.

Napisano

> Znam jednego kolesie ktory odziedziczyl po babci kupe ziemi i pozniej sie wychwalal il eto on kasy

> nie zarabia

> A co do samego zarabiania to moze i by sie znalazlo kilku takich ale to jednostki na skale kraju.

No raczej Europy bo ferrari to troche kosztuje wink.gif

Napisano

> No raczej Europy bo ferrari to troche kosztuje

Na BBC Knowledge byl taki program mlodzi biznesmeni. Pokazywali goscia ktory mial 17 lat i w poprzednim roku zarobil 1 200 000 Funtow wink.gif

Napisano

> Myslalem ze drozsze bedzie ,liczylem na cos kolo 500 tys euro

A kto by to za taka cene kupil????

Nie moze byc w koncu drozsze od 599...

Napisano

> W wieku 20 lat? Nie jest to mozliwe.

> Mozliwe jest, ze ktos w tym wieku robi juz duzy pieniadz,

> ale pokaz mi kto doszedl do tego sam. Z niczego.

Właśnie o tym mówiłem. Po co mam komuś zaglądać w kieszeń?

Dla mnie to jest wątek o (dość typowym) zdarzeniu drogowym. To nie jest HP żeby snuć jakieś dziwne domysły o pochodzeniu kierowcy, jego pracy i rodzinie.

Napisano

> A kto by to za taka cene kupil????

Amerykanscy krezusi wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.