Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Akcja ZNICZ - jak to u Was wygląda....???

Featured Replies

Napisano

Koledzy jak w temacie... podzielcie się spostrzeżeniami.

W mojej okolicy od piątku popołudniu(przejechałem ~200km) nie widziałem ani JEDNEGO patrolu na drodze ani przy cmentarzu,który jest przy samej drodze !!!

Napisano

> Koledzy jak w temacie... podzielcie się spostrzeżeniami.

> W mojej okolicy od piątku popołudniu(przejechałem ~200km) nie widziałem ani JEDNEGO patrolu na

> drodze ani przy cmentarzu,który jest przy samej drodze !!!

mieszkam nieopodal cmentarza ... policji jest dużo smile.gif

Napisano

> W mojej okolicy od piątku popołudniu(przejechałem ~200km) nie widziałem ani JEDNEGO patrolu na

wczoraj po 24 na wylotówce patrol stał ... dwa razy tylko spotkałem od pół roku

Napisano

Wczoraj przejechałem ~150km drogami powiatowymi i patroli było naprawdę dużo. Stali w "strategicznych" miejscach, oznaczonych na mapie w mojej nawigacji. zlosnik.gif Raz nawet trafiłem na "zlot" - 3 radiowozy w tym jeden z kominiarzami ze SPAT-u... icon_eek.gif Nie wiem po co, a zapytać nie miałem odwagi. zlosnik.gif

Napisano

Wczoraj trasa Tarnów- Stalowa Wola przez Mielec - 0 patroli.

Dzis ta sama trasa lecz powrotna, 3 suszarki po drodze plus patrol przy każdym cmentarzu ok.gif

Napisano

U mnie od piatku nie dosc ze pelno patroli w okolicach cmentarzy, to na wylotowkach z miasta tez sie duzo kreci. Nawet mnie zatrzymali wczoraj na radar na zabudowanym bo mialem duzo za duzo, dobrze - niech pilnują ok.gifcool.gif

Napisano

Dopiero wieczorem i w nocy będą mieli kogo łapać. Teraz bez sensu bo ci wczorajsi już wytrzeźwieli, a jutrzejsi dopiero zaczynają pić zlosnik.gif.

Napisano

wczoraj zrobilem trase Warszawa (trasa krakowska) - Potworów - Tomaszów - Łódź - Warszawa (katowicka)

ani sztuki nie bylo. Przy 2 cmentarzach pare osob podpierajacych auta.

W sumie rok i 2 lata temu wygladalo to podobnie niewiem.gif

Napisano

dzis i jutro nie ruszam sie z domu - takie dni narodowego spędu napawaja mnie obrzydzeniem.

Wczoraj jednak musiałem sie ruszyć i zauważylem na wylotówkach z Zabrza dość dużo patroli.

Napisano

A ja napisze tak, jechałem dzisiaj 80 km po wioskach i patroli zero. W miescie stali tam gdzie ludzie na 40 jadą 60 ( głupota totalna ale co poradzić ) by nabic kieszeń bo pieszych tam nie ma. A koło cemnatrzy gdzie barany na środku drogi auto zostawiają boją się interweniować. Jestem na nie myslałem że tak chwalona akcja przyniesie efekt w postaci mniejszych korków i karanie źle parkujących.

Napisano

dziś krajowa 8-ka:

na odcinku 70 km:

1 czynny fotoradar,

co najmniej 1 vectra

potem dalej przy cmentarzach od groma policji

Napisano

Ja do Konina co prwada tylk 60 km ale to dość popularna trasa na Bydgoszcz, zero patroli. Bez akcji znicz częściej można się nadziać na suszarkę.

Widocznie zostali przegrupowani na z góry upatrzone pozycje ok.gif

Napisano

Ja jechalem dzisiaj 200km (Szczecin - Świebodzin) i wszedzie przy cmentarzach bylo pelno ludzi jak i policji.. a i po drodze dalem sie wyprzedzic policyjnemu Mondeo (k Skwierzyny) waytogo.gif

Napisano

Wrocław - Widać sporo policji ok.gif

Napisano

Dziś na trasie do/z Zakopanego widziałem kilka radiowozów na poboczach i na drodze.

Napisano

ja wczoraj jechalem 3miasto-Wladek-3miasto- w jednym miejscu przy cmentarzu suszarka zlosnik.gif

jutro rano jade do Wladka znowu, zobaczymy jak bedzie smile.gif

Napisano

> Widocznie zostali przegrupowani na z góry upatrzone pozycje

Wciąż się przegrupowują. O mało mnie godzinę temu nie rozmemłała kolumna radiolek, bo zapaliło mi się zielone światło i oni dopiero na widok czerwonego dla siebie włączyli bulaje i gwizdki, czyli praktycznie już na skrzyżowaniu.

Napisano

Wczoraj na wlocie do Wawy od strony Poznania w okolicach cmentarza wolskiego piesze patrole podchodziły do aut, które stały na czerwonym świetle ze świeczką do dmuchnięcia.(alko)

Napisano
dzisiaj trasa BB-Kat pomiędzy 12.00 a 13.00 - jeden patrol suszący w Tychach, powrót 17.30 18.30 zero patroli
Napisano

Właśnie wylądowałem w domu . Zrobiłem trasę pruszków > wawa > garwolin > żelechów > łuków i z powrotem.

Przejeżdżałem obok killu cmentarzy i nie wiedziałem ani jednego patrolu. W drodze powrotnej mówili na radyjku , że podobno na obwodnicy garwolina jakaś vectara grasuje ale to nie potwierdzone informacje. Dopiero na jerozolimskich w stronę centrum koło peugota stał patrol drogówki z laserówką screwy.gif

Udała im się " akcja znicz" nie ma co.

Napisano

W mojej wsi można robić co się chce! Zero radarów, czarna meganka zaginęła, patroli też mało, tylko samochodów sporo i mnie wkurzają swoją jazdą. Jutro dla mnie dzień bez samochodu.

Napisano

Wczoraj na wlocie do WAW od strony Ożarowa standardowo sracz wiejska stała z fotoplastikonem.

Koło mnie z kolei policja pilnuje zakazu ruchu na Ryżowej - oczywiście wokół wolna amerykanka z parkowaniem - włącznie ze staniem w poprzek chodnika, bo przecie "pańcia na cmentarz idzie, nie?"...

Napisano

Miało być dużo patroli a śmiem twierdzić że chyba się pochowali bo od wczoraj nie widziałem żadnego i dziś również, nawet przy cmentarzach...

aaaa... nie..., przepraszam, widziałem jedną kijankę pod sklepem, zakupy robili

Napisano

W sobote trasa: w-wa - plock - wloclawek - w-wa. Zero policji. Jedno ITD.

W niedziele trasa: w-wa - okolice lochowa - w-wa. Zero policji.

Nie bardzo wiem gdzie byli.

W normalny dzien wiecej ich widuje przy trasach.

Napisano

Wczoraj: Krynica-Zdrój - Kraków przez "Zakopiankę". Na trasie 1 patrol z suszarką, gdzieś w połowie między Łąckiem a Mszaną.

Napisano

Ja dziś objeździłem 3 miasta, nie narobiłem sporo kilometrów, ale byłem w miejscach gdzie często stoją.

Dziś nie widziałem, żeby gdzieś stali.

Owszem widziałem policje i straż miejską przy cmentarzach. Korki się tworzyły, ciężko było wyjechać z podporządkowanej, a oni nawet nie kwapili się pokierować ruchem.

Akcja znicz wydaje mi się, że jest tylko propagowana w medaich

Napisano

W Rybniku to wygląda tak, przy cmentarzu i na osiedlu około 3 ekipy SM na prostej przy której, znajduje się cmentarz 1 patrol policji. Dwie fotki na wylocie z miasta "nabite". W sumie to tak normalnie... bo w normalny dzień przy cmentarzu potrafią ustawić foto.

Napisano

Gdybyś chciał pojeździć na bani 150km/h po mieście to zapraszam do mnie zlosnik.gif

Gdybyś chciał po trzech browarach wsiąść na rower i pojechać do domu to nie dojedziesz zlosnik.gifbanned.gif

Nawet gliniarze się śmieją, że w Areszcie Śledczym w K-Koźlu siedzą sami "kolarze" hehe.gif

Tak wygląda akcja ZNICZ hehe.gif

Napisano

wczoraj wracałem z pomorza trasa ok 500 km srednio co 40-50km stał patrol i albo suszyli albo wyrywkowo zatrzymywali do kontroli.

dzisiaj byłem na cmentarzu w gl. w okol cmentarzy duzo policji

Napisano

> Owszem widziałem policje i straż miejską przy cmentarzach. Korki się tworzyły, ciężko było wyjechać

> z podporządkowanej, a oni nawet nie kwapili się pokierować ruchem.

to jak u nas toi policja i zagaduje panienki a ruchem nie kieruje nikt i korki się tworzą. Smiech na sali cały ten znicz

Napisano

> Właśnie wylądowałem w domu . Zrobiłem trasę pruszków

> Przejeżdżałem obok killu cmentarzy i nie wiedziałem ani jednego patrolu. W drodze powrotnej mówili

> na radyjku , że podobno na obwodnicy garwolina jakaś vectara grasuje ale to nie potwierdzone

> informacje. Dopiero na jerozolimskich w stronę centrum koło peugota stał patrol drogówki z

> laserówką

> Udała im się " akcja znicz" nie ma co.

Dzisiaj gdy jechałem na Wólkę, na Arkuszowej wracających z cmentarza przed światłami oblatywał pan z dmuchawką. Gdy wracałem, już go nie było. Pewnie się zmęczył, albo mu akumulatorki siadły. A poza okolicami cmentarzy nie było ani jednej kontroli prędkości czy innych zachowań na drodze. Dzięki temu wzrosną "zatrważające" statystyki zatrzymanych "po pijaku", a jednocześnie będzie znowu więcej wypadków, ale spowodowanych przez trzeźwych.

Napisano

> Dzięki temu wzrosną "zatrważające" statystyki zatrzymanych "po pijaku", a jednocześnie będzie

> znowu więcej wypadków, ale spowodowanych przez trzeźwych.

Tylko, że o tych zatrważających statystykach trąbią od trzech dni. A o tych pozostałych - w ogóle.

I w ten sposób tworzy się mity.

Napisano

ok 200 km jazd poza miastem drogami krajowymi i lokalnymi i zero policji - jedynie kierowanie ruchem przy cmentarzach w lublinie.....

Napisano

> Owszem widziałem policje i straż miejską przy cmentarzach. Korki się tworzyły, ciężko było wyjechać

> z podporządkowanej, a oni nawet nie kwapili się pokierować ruchem.

A w Otwocku wręcz przeciwnie. Muszę pochwalić Straż Miejską: zatrzymywała przy cmentarzu auta na drodze z pierwszeństwem i umożliwiała włączanie się do ruchu pojazdów z bocznej leśnej drogi, która robiła za parking. ok.gif

mar00ha

Napisano

Dystans podobny. I niestety podobne spostrzeżenia. Widziałem jeden radiowóz - stali w centrum miasta i pilnowali zakazu wjazdu. icon_rolleyes.gif

Napisano
  • Autor

> Dystans podobny. I niestety podobne spostrzeżenia. Widziałem jeden radiowóz - stali w centrum

> miasta i pilnowali zakazu wjazdu.

Wczoraj i dziś poprawiło się ok.gif w okolicach cmentarzy policja pomagała przejść przez jezdnię,wyjechać z podporządkowanej a i na trasach łatwiej radiowóz zobaczyć smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.