Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"nowe" auto dla kobitki...

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Szczerze? Ja bym nie chciała tym jeździć... Mi się nie podoba, bo jest brzydki, nie wiem co ty

> widzisz w tym samochodzie.

> Może Seata Cordobę II jej kup, śliczne auto (przynajmniej według mnie),

no widzisz, nie zrozumiemy się, Ty nie lubisz starych BMW a ja Seatów Cordoba zlosnik.gif

> stosunkowo długie, wygodne

> w prowadzeniu, takie klasyczne ładne auto. Jest naprawdę fajne i jeśli tak bardzo kochasz te

> stare BMW (chociaz nie wiem za co), to mniesza szkoda będzie jak kobita rozwali Cordobę, bo

> sie nie zmieściła w bramę np.

ten etap ma już na szczęście za sobą zlosnik.gif

Napisano

> no widzisz, nie zrozumiemy się, Ty nie lubisz starych BMW a ja Seatów Cordoba

a ja glupi myslalem ze to bedzie auto dla twojej mulher.gif

Napisano
  • Autor

> a ja glupi myslalem ze to bedzie auto dla twojej

moja ex jeździ Volvem 144 z 76 które jej znalazłem i jest meeega zadowolona, nie żartuje ok.gifsmile.gif

269439_2103330576162_1032395440_2446813_1741519_a.jpg

kolesie w serwisie starych Volvo w WWA pieją na jej widok 270751858-jezyk.gif

Napisano

> > no widzisz, nie zrozumiemy się, Ty nie lubisz starych BMW a ja Seatów Cordoba

> a ja glupi myslalem ze to bedzie auto dla twojej

No i ja tak jak przedmówca myślałam, że chcesz auto kupić żonie, a nie sobie... Gdyby mój facet zachował się tak jak ty, czyli kupił auto dla siebie, a którym ja bym miala jeździć to bym jeździła autobusem, a to niech by stało i gniło. Pytasz na samym początku o auto dla kobiety, po co zadawałeś to pytanie skoro nie kupujesz go dla niej tylko spełniasz swoje marzenie...? Jeśli jej się podoba ok, ale jeśli to tylko spełnienie twojego marzenia na zasadzie kobieta bedzie jeździć bo ty tak chcesz to tylko jej współczuję.

Kup jej to co jej sie podoba, nie pytaj nas, zapytaj jej i nie warcz na nią jeśli powie, że to e12 jej sie nie podoba, bo jakem baba towcale jej się nie będę dziwić.

Napisano

> moja ex jeździ Volvem 144 z 76 które jej znalazłem i jest meeega zadowolona, nie żartuje

Bo najwidoczniej akurat miałeś babę która się najarała na to auto i tyle.

> kolesie w serwisie starych Volvo w WWA pieją na jej widok

a kolesie w serwisach innych aut pukają się w czoło...

Napisano
  • Autor

> No i ja tak jak przedmówca myślałam, że chcesz auto kupić żonie, a nie sobie...

jakiej żonie, ja jestem anty-prorodzinny ;-) ale masz rację, generalnie autem będzie jeździć ona smile.gif

> Gdyby mój facet

> zachował się tak jak ty, czyli kupił auto dla siebie, a którym ja bym miala jeździć to bym

> jeździła autobusem, a to niech by stało i gniło. Pytasz na samym początku o auto dla kobiety,

> po co zadawałeś to pytanie skoro nie kupujesz go dla niej tylko spełniasz swoje marzenie...?

> Jeśli jej się podoba ok, ale jeśli to tylko spełnienie twojego marzenia na zasadzie kobieta

> bedzie jeździć bo ty tak chcesz to tylko jej współczuję.

> Kup jej to co jej sie podoba, nie pytaj nas, zapytaj jej i nie warcz na nią jeśli powie, że to e12

> jej sie nie podoba, bo jakem baba towcale jej się nie będę dziwić.

ale przecież ja jej do niczego nie zmuszam, pojedziemy obejrzymy - na prawdę myślę że jak wsiądzie po swoim Punto2 Go! do tego BMW sama będzie chciała zlosnik.gif

a że przy okazji mi się powiększy garaż zabawek, to i co w tym złego zlosnik.gif Ponadto tak jak pisałem, nauczy się jeździć E12 to pozwole jej jeździć W108 zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Bo najwidoczniej akurat miałeś babę która się najarała na to auto i tyle.

eeetam, po prostu jej się spodobało, bo to taki słodki misio ten samochodzik, w dodatku śmiesznie-prosto się nim jeździ. Zaskakująco zlosnik.gif. W dodatku w jej branży (dizajnersko-ślubnej) taki samochód procentuje. Nie "najarała sie" niczego zlosnik.gif

> a kolesie w serwisach innych aut pukają się w czoło...

nie wiem jak w tym konkretnym przypadku ale zauważyłem że jak sie klasykiem jedzie do jakiegoś warsztatu to zazwyczaj się wszyscy zbiegają i cieszą a nie pukają palcem w czoło zlosnik.gif

Napisano

> jakiej żonie, ja jestem anty-prorodzinny ;-) ale masz rację, generalnie autem będzie jeździć ona

Żona, nieżona, konkubina, dziewczyna - jak zwał tak zwał, w każdym razie przestawicielka mojego gatunku czyli baba

> ale przecież ja jej do niczego nie zmuszam, pojedziemy obejrzymy - na prawdę myślę że jak wsiądzie

> po swoim Punto2 Go! do tego BMW sama będzie chciała

jak sama będzie chciała to szerokiej drogi jej życzę wink.gif

> a że przy okazji mi się powiększy garaż zabawek, to i co w tym złego

złego nic, ale jak widać haczyk w tym wszystkim jest

> Ponadto tak jak pisałem,

> nauczy się jeździć E12 to pozwole jej jeździć W108

nie ufasz jej, że da sobie radę w W108? Tylko nie mów jej "Jak kupimy e12 to dam ci pojeździć w108".

Swoją drogą jak w108 akurat jeden z nielicznych, ładnych w miarę starych mercoli...

Napisano

> eeetam, po prostu jej się spodobało, bo to taki słodki misio ten samochodzik, w dodatku

> śmiesznie-prosto się nim jeździ. Zaskakująco . W dodatku w jej branży (dizajnersko-ślubnej)

> taki samochód procentuje. Nie "najarała sie" niczego

chodziło mi o najaranie/napalenie się na auto wink.gif

> nie wiem jak w tym konkretnym przypadku ale zauważyłem że jak sie klasykiem jedzie do jakiegoś

> warsztatu to zazwyczaj się wszyscy zbiegają i cieszą a nie pukają palcem w czoło

Jedni się zachwycają klasykami (ja też) inni nowymi autami, a jeszcze inni wolą rowery, co zrobisz.

Napisano

Może coś Ci pomoże moja wypowiedź.

Moim poprzednim autem była Omega 2.5TD po virusie. Moja mulher.gif nie lubiła jej prowadzić bo bała się, że postawi ją bokiem, chociaż faktycznie postawienie jej bokiem nie sprawiało większego problemy (w aucie nie było żadnych kontroli trakcji itp.).

Obecnie przesiadłem się na e39 2.8 do którego była od samego początku negatywnie nastawiona, ale po przejażdżce za kółkiem lubi nią jeździć i twierdzi że czuje się za jej kółkiem pewnie i bezpiecznie.

Na codzień pomyka ccs.

PS. Może Twoją mulher.gif również 5er zauroczy biglaugh.gif

Napisano

dla kobiety kup jakies auto gumowe zeby sie odbijalo od drzew i slupow yay.gif

Napisano

troche z innej beczki

bylem ubezpieczyc pyzia i looknolem sobei na 107 czy jakos tak - taki minimini miejski zdaje sie taki sam jak C1 i aygo

dzizas kosztowalo toto 33z grubum hakiem a polotu to juz wiec ej w wykonczeniu mial (pomijajac gole blachy na drzwiczkach) moj swego czasu kupiony 10 lat temu matiz....... a na ulicach widze sporo kobitek takimi toczydlami jezdzi

Napisano
  • Autor

> i kupiles?'

narazie nie zlosnik.gif

pojawiło się jeszcze jedno ładniejsze zlosnik.gif

Napisano

> pokaż

I daj namiary na tego niekupionego zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> I daj namiary na tego niekupionego

kupie to pokaże oba, narazie muszę mieć warianty zlosnik.gifgrinser006.gif

tak czy siak klamka zapadła i auto będzie na 100% takie, bo mojej babie się bardzo spodobało, czym mnie bardzo zaskoczyła spineyes.gifyikes.gif

Napisano

> kupie to pokaże oba, narazie muszę mieć warianty

> tak czy siak klamka zapadła i auto będzie na 100% takie, bo mojej babie się bardzo spodobało, czym

> mnie bardzo zaskoczyła

No to ja teraz też jestem ciekawa...

Napisano

> Bo jak byś znał, to mam coś i dla Ciebie, i dla mnie.

> http://www.leboncoin.fr/voitures/247368778.htm?ca=11_s

> Tylko za cholerę nie potrafię się domyśleć, za ile te autka by poszły. Jakieś conception?

> Pozdro

> B

bma mnie nie rusza ale to capri... mniam

Napisano
  • Autor

> Bo jak byś znał, to mam coś i dla Ciebie, i dla mnie.

> http://www.leboncoin.fr/voitures/247368778.htm?ca=11_s

> Tylko za cholerę nie potrafię się domyśleć, za ile te autka by poszły. Jakieś conception?

> Pozdro

> B

coupe odpada, musi być sedan, E12 albo E3 270751858-jezyk.gif

a francuskiego ja nieznaju zlosnik.gif

Napisano

> bma mnie nie rusza ale to capri... mniam

Staaaaaaaaary, mnie to mówisz. Obiecałem takie córce. Tylko że nie wiem, jak moja zona.gif przeżyje z dwoma takimi "gratami" w domu.

Pozdrawiam

Bartek

Napisano
  • Autor

> bma mnie nie rusza ale to capri... mniam

widzisz, a mnie na odwrót.... E9 jest perfekcyjnym autem:

• 4 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

... auto zostało kupione.. jest z 76 roku i ma wspomaganie, dobre hamulce, wszechstronną regulację fotela i kierownicy - słowem wszystko czego trzeba do jazdy...

... jest tylko jeden problem - auto waży ok 1350kg i ma 220KM (silnik 3,5l) i moja serce.gif troszke się przestraszyła jak jej pozwoliłem pojechać zlosnik.gif (auto naprawdę "ciągnie" baaaardzo a odczucia są nieporównywalne z dzisiejszymi plastixami) ...w dodatku ma fabryczną szperę zlosnik2.gif ...zobaczymy co z tego będzie ale w zimie to tym raczej nie pojeździ rotfl.gif także Punto chyba musi zostać hehe.gifzlosnik.gif

Napisano

> .. także Punto chyba musi zostać

i się wydało dla kogo tak naprawde to auto jest kupione grinser006.gif

ps. gratuluję ... ja dalej jestem za miękka faja na takie cudo sick.gif

Napisano
  • Autor

> i się wydało dla kogo tak naprawde to auto jest kupione

> ps. gratuluję ... ja dalej jestem za miękka faja na takie cudo

oj tam oj tam - dla niej zlosnik.gif jej się z resztą podoba z wyglądu nadal spineyes.gif

tak czy siak, teraz jest u mechanika, potem konserwacja, potem żółte blachy a na wiosnę kosmetyka lakiernicza i będzie git ok.gif

najpiekniejszy jest dźwięk silnika - połączenie szumu wiskozy z niskim głębokim UUUU R6 BMW serduszka.gif

Pięknie serduszka.gif

Ogarnę to może zdarzę przed zimą pocykać jakieś lepsze foty i nagrać filmik zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> przy nie oryginalnym silniku?

żaden problem 270751858-jezyk.gif

Napisano

> żaden problem

w takim razie po co trudzic sie w zdobyciu zoltych tablic jesli nie maja zadnej watrosci niewiem.gif

bo jesli dopuszczaja inny silnik (inna pojemnosc) niz w/g specyfikacji jakiej auto opuscilo fabryke to sa niczym innym jak szacunem na dzielni

Napisano
  • Autor

> w takim razie po co trudzic sie

po to żeby płacić 100zł za OC za rok ? hmm.gifzlosnik.gif

poza tym świat nie jest czarno-biały i konserwatorzy to zazwyczaj kolesie z głową na karku. Jeśli mój samochód jest w rzadkiej wersji sprzed fl (w Polsce nie sądzę aby było więcej jak 10-20 sztuk) - jest w pełni zgodny z Vinem poza silnikiem który notabene też był w zbliżonej formie (ten sam typoszereg) montowany do tego auta to czemu nie dać żółtych? niewiem.gif

Napisano

> ... auto zostało kupione.. jest z 76 roku i ma wspomaganie, dobre hamulce, wszechstronną regulację

> fotela i kierownicy - słowem wszystko czego trzeba do jazdy...

> ... jest tylko jeden problem - auto waży ok 1350kg i ma 220KM (silnik 3,5l) i moja troszke się

> przestraszyła jak jej pozwoliłem pojechać (auto naprawdę "ciągnie" baaaardzo a odczucia są

> nieporównywalne z dzisiejszymi plastixami) ...w dodatku ma fabryczną szperę ...zobaczymy co

> z tego będzie ale w zimie to tym raczej nie pojeździ także Punto chyba musi zostać

Nie przesadzaj. Naucz kobitke jezdzic, a nie dawaj jej zastepczaka w postaci przedniego napędu. Ty sie nauczyles latac tylnym napedem, to ona rowniez sie nauczy, nie jest gorsza przeciez. A bedzie miala frajde z jazdy bokami ok.gif

Napisano

> bez przesady z tym bezpieczeństwem, ona jeździ głównie w korku do pracy

A ma gdzie tym parkować?

Napisano
  • Autor

> A ma gdzie tym parkować?

ma ok.gif

zresztą to nie jest duże auto na dzisiejsze standardy zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.