Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prawie jak nekrolog sportowca

Featured Replies

Napisano

> http://www.kubica.pl/

Prawie.. ale chyba wyczułeś że coś złego się kroi... znów Kubica miał jakiś wypadek - na razie mało informacji co się stało i informacje które napływają są sprzeczne, niemniej jednak nie są to zbyt optymistycznie wieści frown.gif.

LINK

Napisano

Wykrakałeś? Robert złamał nogę... facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

W TVN 24 leci baner

Napisano

jakiś czrny dzień dzisiaj,najpierw Holo stracił szanse na pudło teraz Kubica swieca.gif

Napisano

> żal mi tego chłopaka

I znowu jakieś różne wersje, pojawia się info, że w wypadku samochodowym. Niewiarygodna historia się robi.

Napisano

Tekst

Miałem nadzieję że uda się Robertowi wrócić do F1. Niestety powrót oddala się coraz bardziej. Nie ma szczęścia ten chłopak.

Napisano

> Wykrakałeś? Robert złamał nogę...

jak on po tym wszystkim da radę wrócić do F1, to będzie ewenementem na skalę światową...

Napisano

> jak on po tym wszystkim da radę wrócić do F1, to będzie ewenementem na skalę światową...

Inaczej tego nazwać nie będzie można. Teraz ma znów kilka miesięcy spokoju zanim noga się zrośnie, odzyska sprawność, zburzył się plan rehabilitacji po poprzednim wypadku. Jak w tym roku nie pojeździ i nie pokaże że jest z nim nieźle, to mu będzie trudniej znaleźc team i sponsorów na sezon 2013 frown.gif

Napisano

> Tekst

> Miałem nadzieję że uda się Robertowi wrócić do F1. Niestety powrót oddala się coraz bardziej. Nie

> ma szczęścia ten chłopak.

już pisałem na HP: wszędzie piszą o oblodzonej drodze... Tyle, że w Pietrasanta jest teraz +6stopni C, brak śniegu/deszczu/wiatru... Skąd to oblodzenie? zlosnik.gif

Napisano

> Masakra.

> Gdy to zobaczyłem, to myślałem, że odgrzewają kotleta, a to jednak nowe złamanie.

"

Aktualizacja 20:35: Adam Malecki z "Trójki" rozmawiał z lekarzami ze szpitala Santa Corona w Pietra Ligure, którzy nic nie wiedzą o przybyciu tam Roberta Kubicy. Przy okazji Malecki napisał, że Igor Rosello powiedział mu, że widział się z polskim kierowcą 2 tygodnie temu i jego ręka jest w bardzo dobrym stanie. Kubica przyjechał do niego sam samochodem."

Napisano

Niby teraz pęknięcie, ech....zobaczymy.

Napisano

> Niby teraz pęknięcie, ech....zobaczymy.

Quote:

Aktualizacja 21:30: Adam Malecki podaje, że Robert Kubica złamał kostkę, ale nie jest to poważne złamanie. Polak źle stanął.

Aktualizacja 21:15: BBC podało, że Robert Kubica przewrócił się w swoim ogrodzie. Będzie potrzebował zabiegu aby poprawić tytanową śrubkę umieszczoną tuż nad jego kostką.

Dla mnie najważniejsze info, które wypłynęło "przy okazji":

Quote:

Przy okazji Malecki napisał, że Igor Rosello powiedział mu, że widział się z polskim kierowcą 2 tygodnie temu i jego ręka jest w bardzo dobrym stanie. Kubica przyjechał do niego sam samochodem.

czyli może nie jest tak źle jak podawali na początku, ale cały czas chaos informacyjny...

Osobiście typuję, że Massa podłożył mu nogę jak Robert wysiadał z bolidu Ferrari zlosnik.gif

Napisano

> Osobiście typuję, że Massa podłożył mu nogę jak Robert wysiadał z bolidu Ferrari

Heidfeld też mu ciągle grzebał kiedyś w garażu zlosnik.gif

Napisano

Jednak nie jest tak źle z nogą Roberta. Tylko lekki gips na stopę.

Napisano

> Jednak nie jest tak źle z nogą Roberta. Tylko lekki gips na stopę.

ale i tak wydaje się, że chłopak wykorzystał swoją pulę szczęścia oslabiony.gif

Napisano

> http://www.kubica.pl/

Tymczasem Alonso się wypowiedział

Quote:

Chwali Kubicę

Wśród pytań, jakie dziennikarze zgromadzeni w kurorcie narciarskim Madonna di Campiglio skierowali do dwukrotnego mistrza świata, znalazła się prośba o wskazanie najlepszego obecnie kierowcy F1. Alonso bez wahania wytypował Roberta Kubicę.

– Rozmawiałem z nim wczoraj i jestem pewien, że kiedy wróci będzie najlepszym kierowcą w grupie – stwierdził Fernando. Pytany o możliwość zastąpienia przez Roberta Felipę Massy odparł jednak: – Jestem bardzo zadowolony z Felipe...

zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Tymczasem Alonso się wypowiedział

> Quote:

> Chwali Kubicę

> Wśród pytań, jakie dziennikarze zgromadzeni w kurorcie narciarskim Madonna di Campiglio skierowali

> do dwukrotnego mistrza świata, znalazła się prośba o wskazanie najlepszego obecnie kierowcy

> F1. Alonso bez wahania wytypował Roberta Kubicę.

> – Rozmawiałem z nim wczoraj i jestem pewien, że kiedy wróci będzie najlepszym kierowcą w

> grupie – stwierdził Fernando. Pytany o możliwość zastąpienia przez Roberta Felipę

> Massy odparł jednak: – Jestem bardzo zadowolony z Felipe...

Kubica staje się legendą za młodu. Szkoda.

Napisano

> Jednak nie jest tak źle z nogą Roberta. Tylko lekki gips na stopę.

jednak chyba nie...

klik

Napisano

> jednak chyba nie...

> klik

Dodał Mikołaj Sokół, dnia 13.01.2012 o 14:55. Kategoria: Newsy. | 27 komentarzy |

Otrzymałem właśnie krótką informację, że zabieg na prawej nodze Roberta Kubicy został zakończony i wszystko przebiegło pomyślnie. Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł przekazać więcej szczegółów odnośnie aktualnego stanu polskiego kierowcy.

Napisano

> Dodał Mikołaj Sokół, dnia 13.01.2012 o 14:55. Kategoria: Newsy. | 27 komentarzy |

> Otrzymałem właśnie krótką informację, że zabieg na prawej nodze Roberta Kubicy został zakończony i

> wszystko przebiegło pomyślnie. Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł przekazać więcej szczegółów

> odnośnie aktualnego stanu polskiego kierowcy.

oby było jak najlepiej.

btw.

Sto lat 20.GIFwink.gif

Napisano

Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że oficjalnego stanowiska obozu Roberta jeszcze nie znamy... facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że oficjalnego stanowiska obozu Roberta jeszcze nie

> znamy...

Ja już dawno przestałem wierzyć w to co podaje Morelli . Dla mnie to krętacz i kłamczuch.

Tylu fanów Roberta czeka na jakiś ochłap i co dostaje papkę gówna z błotem.

mad.gif

Napisano

> Ja już dawno przestałem wierzyć w to co podaje Morelli . Dla mnie to krętacz i kłamczuch.

> Tylu fanów Roberta czeka na jakiś ochłap i co dostaje papkę gówna z błotem.

To faktycznie zenujace. A do tego zrodlo plotek.

Napisano

> Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że oficjalnego stanowiska obozu Roberta jeszcze nie

> znamy...

Dla mnie całe to zajście z uszkodzoną nogą, to jakaś zasłona. Mówią, że się pośliznął... tzn gdzie? na oblodzonej nawierzchni? przy temperaturze 8 stopni? Później owiane tajemnicą miejsce pobytu... po co? W Santa Korona nikt go nie ukrywał. Może po prostu tak piszą, żeby nie okazało się, że nie ma go tam, gdzie być powinien.

Wszystko to jakieś szemrane.

Napisano

> "najlepszemu kierowcy rajdowemu"

> link

> Uważam to za lekkie nadużycie

To raczej slynny "profesjonalizm" dziennikarski.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.