Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ubezpieczenie przez Mbank

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś zawierał takowe przez net i czy warto będąc klientem Mbanku? bo jakbym nie liczył to przy moim aucie i wyborze ac, oc nw do tego jakies takm drobne doadtk w stlu ubezpieczenie na życie wychodzi mi jak w mordkę znacznie taniej niż u obecnego ubezpieczyciela, to jest ok. 500 zł? Zastanawiam się, gdzie jest ten myk?

wybrałem sobie przykładowo pełne ubezp i wartośc pojazdu porównywalna. o co chodzi?

Napisano

chodzi o to, żebyś założył konto u nich, choćby bezpłatne, mi też wyszło połowe taniej niż w pzu, to i mam teraz u nich konto typu zaskórniak 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Czy ktoś zawierał takowe przez net i czy warto będąc klientem Mbanku? bo jakbym nie liczył to przy

> moim aucie i wyborze ac, oc nw do tego jakies takm drobne doadtk w stlu ubezpieczenie na życie

> wychodzi mi jak w mordkę znacznie taniej niż u obecnego ubezpieczyciela, to jest ok. 500 zł?

> Zastanawiam się, gdzie jest ten myk?

> wybrałem sobie przykładowo pełne ubezp i wartośc pojazdu porównywalna. o co chodzi?

Ja mam. TU to Benefia. 500 zł taniej - zaleta elektronicznych kanałów dystrybucji nad standardowym - agent wink.gif

Napisano

Mnie jedno auto wyszło taniej w mbanku, drugie w AXA Direct, za zakup przez internet dostałem w Axie 26% zniżki hmm.gif

Napisano

> Czy ktoś zawierał takowe przez net i czy warto będąc klientem Mbanku? bo jakbym nie liczył to przy

> moim aucie i wyborze ac, oc nw do tego jakies takm drobne doadtk w stlu ubezpieczenie na życie

> wychodzi mi jak w mordkę znacznie taniej niż u obecnego ubezpieczyciela, to jest ok. 500 zł?

> wybrałem sobie przykładowo pełne ubezp i wartośc pojazdu porównywalna. o co chodzi?

Jest taniej i jest przyzwoicie. Likwidowałem szkodę z AC z mBanku i wszystko poszło sprawnie.

Trzeba tylko wybrać opcje bez udziałów własnych - co najmniej medium i jeszcze odznaczyć co trzeba, ustawić na 0% ok.gif

Napisano

Polecam MBANK. Aktualnie teraz jest promocja na ubezpieczenia OC/AC. Jest gwarancja najniższej ceny.

Napisano

> Mnie jedno auto wyszło taniej w mbanku, drugie w AXA Direct, za zakup przez internet dostałem w

> Axie 26% zniżki

U mnie to samo, porownywalem mBank i Axa, to w Axa mi wyszlo sporo taniej (bez udzialu wlasnego, OC,AC,Assistance lepszy niz podstawowy) i tam wzialem ok.gif

Napisano
  • Autor

> Obnosisz się na lewo i prawo jakim jesteś doświadczonym prawnikiem a nie potrafisz ocenić oferty

> ubezpieczenia?

po pierwsze to się nie obnoszę, że jestem prawnikiem, choć z całą moca tępię głupotę prawniczą wielu użytkowiników forum w tym twoją, bo prawnikiem jestem doświadczonym, ale nie widzę złośliwcze związku między moim pytaniem a prawem... pytamm od doświadczenia innym użytkowników forum z tym konkretnym ubezpieczycielem i tyle. jak nie masz w tym temacie nic sensowenego do powiedzenia to może nie warto sie odzywać...

Napisano

żeby sprawdzić ich ofertę na OC trzeba wypełnić wniosek w którym elementem niezbędnym jest podanie 2 nr telefonów: komórki i stacjonarnego; jak podam tylko 1 to odrzuca wniosek - porażka, bo ilu ludzi ma dziś stacjonarny?

Napisano
  • Autor

> U mnie to samo, porownywalem mBank i Axa, to w Axa mi wyszlo sporo taniej (bez udzialu wlasnego,

> OC,AC,Assistance lepszy niz podstawowy) i tam wzialem

dziękuję wszystkim za merytoryczne odpowiedzi. o to mi chodziło, żeby sie dowiedzieć np. jak z likidacją szkód u nich. Jednak zdaniem Liwka jako prawnik sam sobie powinienem udzielić na moje pytanie odpowiedzi np. czytając owu albo umowę... jakby tam akurat było napisane cokolwiek o rzetelności ubezpieczyciela...

Napisano

U mnie nic takiego nie ma, wpisuję dane samochodu, żadnego telefonu nie podaję i wszystko działa oblicza składkę.

Napisano

> żeby sprawdzić ich ofertę na OC trzeba wypełnić wniosek w którym elementem niezbędnym jest podanie

> 2 nr telefonów: komórki i stacjonarnego; jak podam tylko 1 to odrzuca wniosek - porażka, bo

> ilu ludzi ma dziś stacjonarny?

to podaj dwa komórkowe...

albo stacjonarny z kosmosu.... facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

zalezy.. ja mam konto w mbanku juz od ok 10 lat i mi ten system pasuje, bo uzywam do innych celow. Aczkolwiek od kilku lat z ich ubezpieczen nie korzystam, bo mozn znalesc ubezpieczenia (komunikacyjne jak i inne) znacznie taniej (np. Axa, Allianz, itd)

Napisano

> dziękuję wszystkim za merytoryczne odpowiedzi. o to mi chodziło, żeby sie dowiedzieć np. jak z

> likidacją szkód u nich. Jednak zdaniem Liwka jako prawnik sam sobie powinienem udzielić na

> moje pytanie odpowiedzi np. czytając owu albo umowę... jakby tam akurat było napisane

> cokolwiek o rzetelności ubezpieczyciela...

Tak to zawsze znajdziesz pozytywne opinie jak i negatywne wink.gif. Poprostu popatrz sobie na cyne w mbanku, Axa, Allianz, Liberty, i inne typu direct. Bez ruszanie sie z domu bedziesz mial odp gdzie najtaniej ok.gif a czy najlepiej czas pokaze grinser006.gif. Ja jedynie porownywalem dokaldnie takie same warunki czyli np zniesiona redukcja, czesci nowe, itd ale zazwyczaj roznice byly w assistance.

Napisano

Mam już 3 ubezpieczenie u nich. Mój brat także. Zawsze wychodziło najtaniej, w tym roku niestety 150 zł drożej w porównaniu z Liberty direct. Pomimo to przedłużyłem, ze względu na rozłożenie na 12 rat.

Nie wiem jak z likwidacją szkód bo takowych nie miałem.

Napisano

> Czy ktoś zawierał takowe przez net i czy warto będąc klientem Mbanku?

przez net i zostać ich klientem musiałem, żeby przelać kasę. ale mi to nie przeszkadza.

> przy moim aucie i wyborze ac, oc nw do tego jakies takm drobne doadtk w stlu ubezpieczenie na życie

pojęcia nie mam, ale generalnie to mi to lotto, bo mam tylko OC, więc głównym wyznacznikiem w moim przypadku była cena, choćby TU miało siedzibę na Hawajach lub w Himalajach biglaugh.gif

Napisano

> żeby sprawdzić ich ofertę na OC trzeba wypełnić wniosek w którym elementem niezbędnym jest podanie

> 2 nr telefonów: komórki i stacjonarnego; jak podam tylko 1 to odrzuca wniosek - porażka, bo

> ilu ludzi ma dziś stacjonarny?

możesz wpisać cokolwiek zlosnik.gif numer pizzeri, albo komendy policji zlosnik.gif

Napisano

Miałem - bo tanio. Teraz mam w wynalazku pt. You Can Drive, bo jeszcze trzydziestki nie mam :D i wyszło mi jeszcze taniej. To tylko OC. Za to mBank ma fajną ofertę na Assistance, podobno dobrze to działa bez ściemy, można sobie różne opcje dopasować.

Napisano

Też o tym myślałem będąc ich klientem, jednak po kalkulacji kosztów nie skorzystałem. Wybrałem korzystniejszą ofertę konkurencji.

Napisano

Jak wybierałem pakiet OC/AC/NWW to wszędzie (internetowo) było zdecydowanie drożej, ale dałem szanse jeszcze oddziałowi PZU (bo to miała być kontynuacja OC a dobranie AC/NWW) no i w cenie tego co mi mBank dawał za całość w PZU dali mi samo OC - podziękowałem. Z uwagi, iż w pobliżu jest jeszcze 2ch multiagentów to poszedłem do jednego i nie mógł mi nic taniej zaproponować a drugi jak powiedziałem, że na mBanku mi wyszło to tylko zapytał czy jestem ich klientem i jak odpowiedziałem, że tak to stwierdził, że nie ma co przeliczać bo taniej nie znajdę. I tak mam pakiet mBank OC/NWW + Benefia AC całość przez mBank załatwione a AC o niebo na lepszych warunkach niż w PZU.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.