Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Peugeot 208 Gti Concept

Featured Replies

Napisano

> Fabia RS waży 1243kg wg. papierów.

i tego mniej więcej można się spodziewać po tym peżocie.

Napisano

> smaczkiem jest charakterystyczny grill - z przodu i z tyłu, charakterystyczne światła, felgi,

> listwa dookoła auta. Generalnie sylwetka tez jest smaczkiem. Nie mówię że 205 jest ideałem ale

> auto jest charakterystyczne i rozpoznawalne

Nie miałem 205tki (czego bardzo żałuję) ale gdzie te czasy kiedy auta ważyły 900kg+. To tak na przykładzie mojego byłego Punto GT Turbo. Niby tylko 133HP a 7,8s do 100km/h.

Napisano

> i tego mniej więcej można się spodziewać po tym peżocie.

Ciągle obstawiam ponad 1300 kg, Miałeś pewnie okazję jechać albo chociaż oglądać Fabię. Nie uważam jej za bardzo rozbudowanej , z mocnymi porządnymi blachami. Mam w pracy Fabię sedan i na tym opieram swoje doświadczenia zlosnik.gif

Napisano

> Ciągle obstawiam ponad 1300 kg, Miałeś pewnie okazję jechać albo chociaż oglądać Fabię. Nie uważam

> jej za bardzo rozbudowanej , z mocnymi porządnymi blachami. Mam w pracy Fabię sedan i na tym

> opieram swoje doświadczenia

zeby mialo ponizej 7s to nie moze tak duzo wazyc grinser006.gif

Napisano

> zeby mialo ponizej 7s to nie moze tak duzo wazyc

zobaczymy czy będzie poniżej 7. Katalogi swoje a życie swoje wink.gif

Napisano

> zobaczymy czy będzie poniżej 7. Katalogi swoje a życie swoje

czego to sie nie robi aby auto sprzedac...

ciekaw jestem osiagów nissana gtr MY2012 550ps/1700kg i czas wg katalogu 2,8 do 100 czy faktycznie moze miec tyle czy specjalnie napisali mniej aby wejsc na ambicje prosiakom turbo

Napisano

> IMO jest dokładnie na odwrót

> bardzo ładnie jak co? bardzo ładnie jak damska torba?

> dokąd zmierza ten świat...

Idąc Twoim tokiem rozumowania 205 wygląda jak damska torebka. wink.gif

To jest ostatni Peugeot, który nie wygladał jak damska torebka...do czego zmierza ten świat grinser006.gif

Peugeot_402_Cabriolet.JPG

Napisano

Środek to chyba jakis star trek. Okropny. Ale dobra nie ma co świrować to tylko peżo.

Przy takich parametrach silnika masa auta nie będzie przekraczać 1150kg. Jeśli wierzyć w te cyferki.

Napisano

205 - szybki, piękny chociaż wolę w czarnym lakierze z czerwonymi detalami. To nowe cos... Cóż...

Napisano

generalnie czasy kiedy pisałeś coś wartościowego na forum minęły bezpowrotnie icon_rolleyes.gif teraz w zasadzie w każdym wątku w którym ktoś pyta o jakieś auto lub wrzuca zdjecia nowego pojawiasz się Ty i wrzucasz zdjęcia starych parchów. Fajnie że masz pasję, ale robi się ona męcząca dla ogółu.

Podam Ci taki przykład, może pomoże Ci to zrozumieć o czym piszę. Ktoś pyta o elektryczne nożyce do żywopłotu, np. o takie:

akumulatorowe-nozyce-do-zywoplotu-black--decker-gtc800-5.jpg

a wtedy pojawiasz się Ty i oznajmiasz mu z grubsza że jest kretynem bo jedynym słusznym słusznym narzędziem do przycinania żywopłotu jest stary zardzewiały sekator icon_rolleyes.gif

1540216234d794f803374d.jpg

ewentualnie ktoś chciałby skosić trawnik czyś takim

kosiarkidotrawy2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

i wtedy pojawiasz się Ty, mówiąc że przecież to się do niczego nie nadaje i żeby skosić trawnik trzeba użyć takiej kosiarki

1904458-rusty-stara-kosiarka-wydaje-si--by--w-lewo-uncut-wysokich-traw.jpg

Czytać się tego nie da facepalm%5B1%5D.gif skoro nie umiesz pisać na temat to może poprostu przenieś się na stałe na PMiHM icon_rolleyes.gif

Tak, znam funkcję ignore, uzywam z powodzeniem, ale w cytatach te bzdury widzę.

Napisano

coś w tym jest co piszesz... jak tak się prześledzi posty kolegi to tylko stare jest dobre i najlepsze zlosnik.gif

BTW: mnie się nowe GTI bardzo podoba i nie uważam go za zbyt kobiecego, plastikowego ani tam ładniejszego od oldtimerowego 205... smile.gif

Napisano

Tył z profilu trochę jak Yaris, tylne światła coś w deseń nowego Focusa.. spineyes.gif Generalnie tylko środek mi się podoba ok.gif a w ogóle to 205 GTi miażdży swoim klasycznym wyglądem ok.gifclaps.gifzlosnik.gif

Napisano

> generalnie czasy kiedy pisałeś coś wartościowego na forum minęły bezpowrotnie teraz w zasadzie w

> każdym wątku w którym ktoś pyta o jakieś auto lub wrzuca zdjecia nowego pojawiasz się Ty i

> wrzucasz zdjęcia starych parchów. Fajnie że masz pasję, ale robi się ona męcząca dla ogółu.

to że coś Ciebie męczy nie znaczy że męczy ogół - nawet w tym wątku jak widzisz znalazł się odsetek który podziela moje zdanie - choćby miała być to jedna osoba warto zaznaczyć że nie wszyscy godzimy się na plastikową nijakość którą jak widać kochasz zlosnik.gif

ale guzik ignoruj jest dobrą opcją skoro szkoda Ci oczu - ja jednak mam prawo pisać co sądzę o dizajnie analogicznie - nowych parchów smile.gif

nawet w każdym wątku...

a co do wątków "coś wnoszących" to przejrzałem z ciekawości Twoje ostatnie i także ich nie odnalazłem smirk.gif

> Podam Ci taki przykład, może pomoże Ci to zrozumieć o czym piszę. Ktoś pyta o elektryczne nożyce do

> żywopłotu, np. o takie:

> a wtedy pojawiasz się Ty i oznajmiasz mu z grubsza że jest kretynem bo jedynym słusznym słusznym

> narzędziem do przycinania żywopłotu jest stary zardzewiały sekator

> ewentualnie ktoś chciałby skosić trawnik czyś takim

> Uploaded with ImageShack.us

> i wtedy pojawiasz się Ty, mówiąc że przecież to się do niczego nie nadaje i żeby skosić trawnik

> trzeba użyć takiej kosiarki

skoro lubisz podchodzić do samochodów jak do sprzętu AGD to Twoja sprawa smirk.gif

> Czytać się tego nie da skoro nie umiesz pisać na temat to może poprostu przenieś się na stałe na

> PMiHM

ja tam nie uważam żeby pisanie na temat designu było pisaniem nie na temat - ale może ciężko to znieść ludziom patrzącym na samochody przez pryzmat artykułów z AŚ i onanizmu "nad nowymi super ważnymi systemami" na kąciku zlosnik.gif

> Tak, znam funkcję ignore, uzywam z powodzeniem, ale w cytatach te bzdury widzę.

śmiało ok.gif

Napisano

> Balansujesz na krawędzi ostrzeżenia.

> To jest wątek o P208.

> mar00ha

Dyskusja rozwinela sie w innym kierunku. Nie przeszkadzaj. screwy.gif

Nowe 208 ocenic bedzie mozna na jezdzie probnej.

Na chwile obecna wyglada jak modna blyskotka, mniej jak GTI.

Napisano

Całkiem zgrabna sylwetka

Napisano

Teraz auta są coraz cięższe, więc przyłączam się do opinii, że jednak nie będzie urywać!

Ale jest turbo, więc i może nie będzie problemów z podkręceniem softa.

Napisano

> Teraz auta są coraz cięższe, więc przyłączam się do opinii, że jednak nie będzie urywać!

Z tym to chyba każdy się zgadza.

> Ale jest turbo, więc i może nie będzie problemów z podkręceniem softa.

Pytanie tylko do ilu? 20-30 koni więcej też nie będzie jakimś masakratorem w aucie ważącym 1300kg.

Napisano

Nie wypowiem się jak wygląda potencjał tych silników ale bezsprzecznie ekoterroryści i wymuszony przez nich downsizing powodują, że liczy się "zielone" dojechanie z punktu A do punktu B, a nie frajda z jazdy sick.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.