Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skoda Citigo- są ceny

Featured Replies

Napisano

to auto sie w pl nie sprawdzil - podobnie jak slabo sie sprzedawaly trojaczki

polacy chca kupic jak najwiecej auta w niskiej cenie (stad tak popularna np octavia tur itp) - a tu co brzydka mala droga blaszana puszka ?

moim zdaniem w tej klasie fiat jest najlepszy panda jest zdecydowanie lepszym autem

o sparkach itp nie chce pisac bo dla mnei to desing jak na wiejskim odpuscie nie mogl bym w tym jechac... zero propoji za duze przednei swiatla za wysoki nei proporcjonalny dach itp itd

Napisano

> ale większe auto to nie tylko metraż - to także bezpieczeństwo, jakość prowadzenia, amortyzacji,

> więcej miejsca na kolana i ogólnie inny "sposób na samochód" (choć miałem kiedyś pół roku

> Fabię I HTP w najgorszej wersji - obowiązkowy niebieski kolor - i do dziś mam traumę po

> schowku bez drzwiczek przed pasażerem i plastikowych czarnych zderzakach... )

> tak czy siak mam problem ze zrozumieniem do kogo kierowane są auta takie jak to Citigo:

> - podstawowe auto w rodzinie - nie nadaje się

> - drugie auto w rodzinie - jak ktoś ma kasę na utrzymanie to kupi raczej coś lepszego

> - auto dla kobiety - chyba tylko jak nie ma jej kto doradzić przy zakupie

> zostają emeryci

Nie jesteś targetem to i nie rozumiesz. Ja bym to autko chętnie kupił, no ale mam już clio. Jak che mieć wygodę i metraż na dłuższe trasy to wsiadam w avensis, a do pracy i na "zakupy" po mieście kulam się renówką. Wjadę w każdą dziurę, zawrócę na ulicy na raz i nie przejmuję się, że mnie jakieś wieśniaki drzwiami poobijają.

Napisano

przeczytalem ten watek i wnioski sa takie:

1.25 tysiecy to za duzo za auto-wprawdzie to tylko rownowartosc 10 smartfonow,ale za duzo.smartfonem mozna przynajmniej serfowac po necie-a tu?

2.w tej cenie najlepiej kupic passata b6

3.wada auta jest maly bagaznik-w tej kategorii bez konkurencji jest ducato maxi.

4.nie opuszczajace sie tylnie szyby dyskwalifikuja to auto-jak wiadomo nie ma jazdy bez przeciagow

5.bogaci nie kupia tego auta-przeciez nikt nie wyda na taka kupe rownowartosci swoich 2 miesiecznych pensji yikes.gifnadal wiec beda zapychac parkingi supermarketow swymi s-klasami.

6.skoda jak zwykle poniesie porazke -co widac od lat po nie sprzedajacych sie octaviach,superbach i wielu innych modelach ok.gif

7.oczywiscie JEST mozliwe w cenie 25kzl zrobic auto pokroju paska z silnikiem od bentleya spalajacym tyle co VW 1litre i wygladajace jak ferrari.

czekam wiec niecierpliwie na to auto ok.gif

Napisano

> przeczytalem ten watek i wnioski sa takie:

> 1.25 tysiecy to za duzo za auto-wprawdzie to tylko rownowartosc 10 smartfonow,ale za

> duzo.smartfonem mozna przynajmniej serfowac po necie-a tu?

> 2.w tej cenie najlepiej kupic passata b6

> 3.wada auta jest maly bagaznik-w tej kategorii bez konkurencji jest ducato maxi.

> 4.nie opuszczajace sie tylnie szyby dyskwalifikuja to auto-jak wiadomo nie ma jazdy bez przeciagow

> 5.bogaci nie kupia tego auta-przeciez nikt nie wyda na taka kupe rownowartosci swoich 2

> miesiecznych pensji nadal wiec beda zapychac parkingi supermarketow swymi s-klasami.

> 6.skoda jak zwykle poniesie porazke -co widac od lat po nie sprzedajacych sie octaviach,superbach i

> wielu innych modelach

> 7.oczywiscie JEST mozliwe w cenie 25kzl zrobic auto pokroju paska z silnikiem od bentleya

> spalajacym tyle co VW 1litre i wygladajace jak ferrari.

> czekam wiec niecierpliwie na to auto

hahahah świetne smile.gif

ciekawa... jaką kwotę PLN eksperci AK uznaliby za cenę "odpowiednią" za takie nowe auto?

Napisano

> hahahah świetne

> ciekawa... jaką kwotę PLN eksperci AK uznaliby za cenę "odpowiednią" za takie nowe auto?

A pewnie z z_lol1.gif 5 tys złoty smile.gif czy aby to nie za mało by było bo cena podejrzana niewiem.gif

Napisano

> A pewnie z 5 tys złoty czy aby to nie za mało by było bo cena podejrzana

Jakby była z silnikiem 1.9TDI to była by ok, najlepiej bez dwumasu.

Napisano

> Jakby była z silnikiem 1.9TDI to była by ok, najlepiej bez dwumasu.

I turbina bez kierownic, coby się nie zapiekały zlosnik.gif

Napisano

> A pewnie z 5 tys złoty czy aby to nie za mało by było bo cena podejrzana

no ale wtedy... Paaaaanie nowego nie kupie. Nowe są dla frajerów.

3 letniego Paska mam za 3 tys PLN i wybór jest prosty smile.gif

Napisano

> no ale wtedy... Paaaaanie nowego nie kupie. Nowe są dla frajerów.

> 3 letniego Paska mam za 3 tys PLN i wybór jest prosty

tak zastanawiam sie czemu np. taka fso nie wpadla na pomysl produkcji uzywanych passatow b5.popyt gwarantowany ok.gif

Napisano

> tak zastanawiam sie czemu np. taka fso nie wpadla na pomysl produkcji uzywanych passatow b5.popyt

> gwarantowany

Paczaj i masz już pomysł na biznesa. Montownia używanych Passatów. Dobre ok.gif

Napisano

> tak zastanawiam sie czemu np. taka fso nie wpadla na pomysl produkcji uzywanych passatow b5.popyt

> gwarantowany

Pewnie później byłby lament w narodzie, że te składane z FSO się psują 270751858-jezyk.gif

Nie to co składane z przystanku palacz.gif

Napisano

> yyyy dalej nie kaman

> znaczy sie co mam szczotkę w poprzek wozić?

sibu rozwiń proszę

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.