Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grande Punto 1,4, 6 biegowa skrzynia dla kobiety..

Featured Replies

Napisano

> Sam zastanów się co piszesz, nie jestem pierwszy który Ci zwraca uwagę, że głupoty wypisujesz i

> próbujesz jeszcze komuś doradzać

> Jaka częstsza ?

> Co ma do tego wysokośćeksploatacji ? Wręcz bym powiedział że zdrowiej dla silnika (sam robię tak, a

> nie mam turbo).

> jw

> Po ilu km padnie ?

> Nie wiem, znam wielu ludzi którzy mają turbo i LPG i jakoś nikt nie narzeka. Wystarczy dobrze

> założyć instalację.

> Piszesz sam do siebie ? Stań przed lustrem i powiedz sobie to na głos.

hehe.gif

Nie dydkutuje z głupcem, bo sprowadzi Cie do swego poziomu i pokona doświadczeniem bokser.gif

Napisałem wyraźnie na co zwraca się uwagę mając t, jak nie będziesz tego przestrzegał to dojdą koszty. Jak wspomniałeś, nie masz auta z T, więc się nie udzielaj ok.gif

Napisano

> GP KUPIONY

> 1.4 77KM od I wlascicielki, krajowy z Katowic, serwisowany, kier. wielofunkcyjna, oryginalny panel

> z radiem, kolor blekitny ha!

> foto w zalaczniku

> ps. moje irracjonalne wymagania zostały spełnione

Widze ze auto wystawione w komisie na gieldzie samochodowej w Myslowicach?

Napisano

> Prawda, tam jest problem lozysk. Dokladnie to samo dzieje sie w Corsach OPC - ta sama skrzynia.

> Z tego co jednak wiem, w GP ten problem raczej nie wystepuje, ale nie wiem tez czy to M32 jest.

Przy 6b jak masz wsteczny wbijany? Przed 1 ? Może sławna M32 i problem łożysk oplowskich skrzyń, tak samo jak w 1.9 sick.gif

Napisano

> GP KUPIONY

> 1.4 77KM od I wlascicielki, krajowy z Katowic, serwisowany, kier. wielofunkcyjna, oryginalny panel

> foto w zalaczniku

gratki 20.GIF daj na IKP więcej zdjęć i opis

Napisano

> Widze ze auto wystawione w komisie na gieldzie samochodowej w Myslowicach?

Tak dokladnie w Myslowicach, swiezo wprowadzone

Napisano

> gratki daj na IKP więcej zdjęć i opis

Jasne, w tygodniu wrzuce foty i wiecej info. Teraz tylko kilka zrobilam z zewnatrz.

Napisano

> Prawda, tam jest problem lozysk. Dokladnie to samo dzieje sie w Corsach OPC - ta sama skrzynia.

> Z tego co jednak wiem, w GP ten problem raczej nie wystepuje, ale nie wiem tez czy to M32 jest.

No niestety jak silnik udany to skrzynia, ech.

Napisano

> GP KUPIONY

> foto w zalaczniku

Gratulacje 20.GIF

Napisano

> Gratulacje

Dzieki! 20.GIF za pomoc wszelaką również !

Napisano

A Fiat nie walczy z tym problemem? Bravo produkują od 2007 roku to chyba mieli dość czasu na zorientowanie się, ze jest problem i trzeba zmienić łożyska na inne.

Napisano

> Kolezanka szuka do miasta autka i czasem na wypad za miasto

Jeździłem 1,4 90KM w NBravo i w miarę dawał radę, więc w GPunto tym bardziej będzie ok.

Z minusów, to samochód był bardzo wrażliwy na gaz przy ruszaniu, czyli latwo było go zgasić. Moja małżonka go gasiła, ojciec go gasił i mi czasami zgasł.

Dla przykładu, mam teraz forda też w benzynie i jeszcze ani razu mi nie zgasł, więc nie upatruję w tym gaśnieciu tylko mojej winy wink.gif

Napisano

> Jeździłem 1,4 90KM w NBravo i w miarę dawał radę, więc w GPunto tym bardziej będzie ok.

> Z minusów, to samochód był bardzo wrażliwy na gaz przy ruszaniu, czyli latwo było go zgasić. Moja

> małżonka go gasiła, ojciec go gasił i mi czasami zgasł.

> Dla przykładu, mam teraz forda też w benzynie i jeszcze ani razu mi nie zgasł, więc nie upatruję w

> tym gaśnieciu tylko mojej winy

W GP z tym silnikiem nie stwierdziłem takiego problemu. Brat który nim jeździ na co dzień również.

Napisano

> W GP z tym silnikiem nie stwierdziłem takiego problemu. Brat który nim jeździ na co dzień również.

Może to kwestia oprogramowania w konkretnym egzemplarzu.

Napisano

> A Fiat nie walczy z tym problemem? Bravo produkują od 2007 roku to chyba mieli dość czasu na

> zorientowanie się, ze jest problem i trzeba zmienić łożyska na inne.

Powiem Ci, że z tego co wiem to w nowszych egzemplarzach problem ten nie występuje - lata 2007-08 są na to bardziej podatne.

Wyczytałem dwie opinie w tym temacie, pierwsza to badziewne łożyska które się rozsypują. Druga natomiast wskazuje na konstrukcję skrzyni jako problem.

Nie wiem jak jest naprawdę, ale z tego co wiem to jeszcze nikt się nie pochwalił aby skrzynia padła mu drugi raz po naprawie.

Napisano

Temat mozna chyba juz zamknac, GrandePunto kupione, nie ma co dalej rozprawiac grinser006.gif

dzieki wszystkim za pomoc

ktos chce utrzymac kontakt, zapraszam priv smile.gif

and for all at the end 20.GIF

Napisano

Najwazniejsze abys byla zadowolona z uzytkowania wink.gif

W razie jakichs problemow z autem, checia dolozenia wyposazenia to pisz na priv wink.gif

Napisano

> Temat mozna chyba juz zamknac, GrandePunto kupione, nie ma co dalej rozprawiac

Ty nie wiesz, ale temat dopiero się rozpoczął... zlosnik.gif

Ale to już dyskusja nie na ten kącik... skromny.gif

Napisano

> Najwazniejsze abys byla zadowolona z uzytkowania

> W razie jakichs problemow z autem, checia dolozenia wyposazenia to pisz na priv

Dzieki smile.gif

Napisano

> Ty nie wiesz, ale temat dopiero się rozpoczął...

> Ale to już dyskusja nie na ten kącik...

Hehe mozliwe, ale na ten czas wszystko co chcialam wiedziec, to sie dowiedzialam, 1% mojej swiadomosci nt. GP wzrosl smile.gif

Reszte problemow bede zglaszac w innych postac smile.gif

dzieki za pomoc wszystkim raz jeszcze smile.gif

Napisano

> W t-jetach GP to nie wiem, natomiast oplowski 6b wynalazek M32 jest na pewno w 1.9 MJ.

ciekawe czemu bravo mj widnieje na pozmianowej skrzyni, mowa o 16v zlosnik.gif

Napisano

> ciekawe czemu bravo mj widnieje na pozmianowej skrzyni, mowa o 16v

A ja mowilem o GP 1.9 8V zlosnik.gif

W Bravo z 1.9 8V byly M32 6biegow ??

Napisano

> A ja mowilem o GP 1.9 8V

> W Bravo z 1.9 8V byly M32 6biegow ??

5b

Napisano

> Ty nie wiesz, ale temat dopiero się rozpoczął...

> Ale to już dyskusja nie na ten kącik...

Nie sądze.

Napisano

sam przejechałem grande 1,3 mtj ze skrzynią 6 - biegową jakieś 80 tys. km. Polecam. Teraz jeździ nim moja znajoma i autko ma już ponad 110 tys. km i jest ok. EKONOMICZNY i skrzynia całkiem precyzyjna.

Napisano

> sam przejechałem grande 1,3 mtj ze skrzynią 6 - biegową jakieś 80 tys. km. Polecam. Teraz jeździ

> nim moja znajoma i autko ma już ponad 110 tys. km i jest ok. EKONOMICZNY i skrzynia całkiem

> precyzyjna.

Piszesz do mnie więc Ci odpowiem, że lepszy wybór to jednak 1.3 90ps z 5b, nie masz 2 masu ok.gif taka skrzynia też jeździ w znanym mi punto 100kkm i oprócz rozsypanej skrzyni przy 60kkm ( synchronizatory) jest ok grinser006.gif