Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BMW E46 do oceny.

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie.

Kącikowi specjaliści proszę o wypowiedź na temat tego auta. ok.gifSzukam czegoś na weekendowe wypady za miasto i na dyskoteki,docelowo ma być lpg. oink.gif

Napisano

Faciu pisze ze szyby z tą samą datą - kto mial BMW moze sie tylko uśmiechnąć grinser006.gif

Przebieg 150tys hehe.gif

Napisano

> Jak w temacie.

> Kącikowi specjaliści proszę o wypowiedź na temat tego auta. Szukam czegoś na weekendowe wypady za

> miasto i na dyskoteki,docelowo ma być lpg.

A swoje sprzedajesz? hmm.gif

Napisano

> Faciu pisze ze szyby z tą samą datą - kto mial BMW moze sie tylko uśmiechnąć

> Przebieg 150tys

czemu?

Napisano

sedan?

bieda wersja, szyby z tyłu korbliksy... smirk.gif

a tak po za tym całkiem zadbana i fajnie wygląda smile.gifok.gif

Napisano
  • Autor

> czemu?

Bo w Bmw na szybach nie ma nawet roku produkcji.

Napisano

> Jak w temacie.

> Kącikowi specjaliści proszę o wypowiedź na temat tego auta. Szukam czegoś na weekendowe wypady za

Przebieg i pewnie Mirek bo w ogłoszeniach ma jeszcze 330 choć bez zdjęć z równie minimalnym i akceptowalnym w PL przebiegiem.Swoja drogą żelku Ciebie bym widział w różowym bardziej zlosnik.gif

Napisano

> Jak w temacie.

> Kącikowi specjaliści proszę o wypowiedź na temat tego auta.

kolega wrzucił ostatnio wątek o debilnych ogłoszeniach. mnie zaczyna trafiać na kobylaste fonty i 100% to, 100% tamto, jakby wielkość czcionki dodawała wiarygodności "faktom" które opisuje smile.gif

> Szukam czegoś na weekendowe wypady za

polift e46 - mało brzydszych przodów na rynku smile.gif poza tym na weekend, poszukaj czegoś z mocniejszym silnikiem smile.gif

Napisano

Albo to inna sztuka wink.gif, albo przez miesiac zmienila felgi hehe.gif

VIN w ogłoszeniu się zgadza smile.gif

Ogłoszenie z lipca

Aha byłbym zapomniał - zdrożała 1500 PLN zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> kolega wrzucił ostatnio wątek o debilnych ogłoszeniach. mnie zaczyna trafiać na kobylaste fonty i

> 100% to, 100% tamto, jakby wielkość czcionki dodawała wiarygodności "faktom" które opisuje

Handlarz czasem tez ma coś niezłego na placu więc nie można szufladkować.

> polift e46 - mało brzydszych przodów na rynku poza tym na weekend, poszukaj czegoś z mocniejszym

> silnikiem

Kwestia gustu,dla mnie przód E46 w rocznikach 98-01 jest nieakceptowalny. ok.gifObecnie mam 330d i jestem mega zadowolony kupiona od handlarza z Radomia więc sam widzisz nie dajmy się zwariować schematom. oink.gifzlosnik.gif

Napisano

> Albo to inna sztuka , albo przez miesiac zmienila felgi

> VIN w ogłoszeniu się zgadza

> Ogłoszenie z lipca

> Aha byłbym zapomniał - zdrożała 1500 PLN

oooo - i od tego jest forum smile.gif rewelacja

btw. teraz stoi na stylingach, które były zamówione do mojego E38 jak opuszczała salon (wg VIN) smile.gif

Napisano

> VIN w ogłoszeniu się zgadza

> Ogłoszenie z lipca

> Aha byłbym zapomniał - zdrożała 1500 PLN

Przebijam hehe.gif po wpisaniu numeru telefonu z google wyskakuje ogłoszenie z 24 marca choć już nieaktywne.Więc chyba ta BMW to nie taki rodzynek hehe.gif

Edyta -aktywne z czerwca jakiś tekst

Napisano

To ze zmienia się felgi to raczej normalna sprawa. Ktos wpadl do niego, obejrzał fury, powiedział ze chce same felgi , normalne ok.gif

Napisano

> Przebijam po wpisaniu numeru telefonu z google wyskakuje ogłoszenie z 24 marca choć już

> nieaktywne.Więc chyba ta BMW to nie taki rodzynek

> Edyta -aktywne z czerwca jakiś tekst

Szach-mat hehe.gif

Napisano

> kolega wrzucił ostatnio wątek o debilnych ogłoszeniach. mnie zaczyna trafiać na kobylaste fonty i

> 100% to, 100% tamto, jakby wielkość czcionki dodawała wiarygodności "faktom" które opisuje

A ja lubie wlasnie takie ogłoszenia, duza czcionka, wyraźnie wypunktowane co najważniejsze. Lepiej się czyta. Wiadomo wierzyc nie można, ale tak samo nie można wierzyc tym co mają małą czcionke i bez "handlarskich" okreslen. Wiec z dwojga zlego wole ogłoszenia handlarzy, przynajmniej zawsze jest po 20 zdjęć, a nie 5...

Napisano
  • Autor

> Przebijam po wpisaniu numeru telefonu z google wyskakuje ogłoszenie z 24 marca choć już

> nieaktywne.Więc chyba ta BMW to nie taki rodzynek

> Edyta -aktywne z czerwca jakiś tekst

Równie dobrze może to być ogłoszenie to

jakiś tekst

lub to

lub 30 innych sprzedanych przez niego w ostatnim pół roku więc się już tak nie podniecaj. tongue.gif

Napisano

> Szach-mat

Pytanie co w tym zlego ze stoi od marca? W komisach stoja auta dużo dłużej, a w końcu i tak się sprzedadzą.

Napisano
  • Autor

> Pytanie co w tym zlego ze stoi od marca? W komisach stoja auta dużo dłużej, a w końcu i tak się

> sprzedadzą.

Ferment sieją,przeglądam ogłoszenia na bieżąco i gość z Wrocławia w ostatnim pół roku sprzedał ze 30sztuk samych e46. tongue.gif

Napisano

> Kwestia gustu,dla mnie przód E46 w rocznikach 98-01 jest nieakceptowalny. Obecnie mam 330d i jestem

> mega zadowolony kupiona od handlarza z Radomia więc sam widzisz nie dajmy się zwariować

> schematom.

Jak będziesz jeździł po tych placach zobacz czy gdzieś nie stoi 626 GW po FL rocznik tak 2001-2002 najchętniej wersja Sportive.CHętnie od pierwszego właściciela.Jestem w stanie zapłacić cenę większą niż rynkowa za zadbany egzemplarz.

Napisano

> Jak w temacie.

ja bym nie brał gałka zb od e90 - musi być po dzwonie zlosnik.gif

Napisano

> Handlarz czasem tez ma coś niezłego na placu więc nie można szufladkować.

widzisz nie dajmy się zwariować

> schematom.

20.GIF20.GIF jestem tego samego zdania wink.gif

Powiem jeszcze ze przez te stereotypy mozna czasem kupić cos fajnego bo nikt nie chce jeżdzic do pewnych miast po auta zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Jak w temacie.

Jak chcesz tyle wydać na 12-letnie auto (czyli nie szukasz e46 w stanie igła za 10kpln), to wydajesz się być świadomym użyszkodnikiem.

Weź jakiś urlop, poszukaj za Odrą znajomego/rodziny do którego możesz się wbić na 3 dni i sprowadź sobie coś sam.

Handlarze już wyczuli, że ludzie potrafią sami sobie sprawdzić ile na prawdę kosztuje zadbany wózek w Niemczech. I kupują coś, co jeszcze niedawno wystawialiby u nas za 14kpln + opłaty ( w tym ich zysk), inwestują 500-1000zł w detailing i wystawiają w mocno podniesionej cenie. Bo wysoka cena ich w pewnym sensie uwiarygadnia.

Napisano

> Jak w temacie.

Chciałem Cię poinformować, że dziewuchom na dyskotekach majtki nie spadają na widok BMW. Ten mit już dawno został obalony. wink.gif

Co do merytoryki, ogłoszenie handlarza, co widać po opisie, więc radzę omijać szerokim łukiem.

Napisano

> Chciałem Cię poinformować, że dziewuchom na dyskotekach majtki nie spadają na widok BMW. Ten mit

> już dawno został obalony

Nie byles na witoni... wink.gif bmw na masce to podstawa. I to tylko 30km od lodzi

Napisano

> Nie byles na witoni... bmw na masce to podstawa. I to tylko 30km od lodzi

rotfl.gifzlosnik.gif Prozaq się zgrywa a tu niektórzy się wczuli w rolę doradcy zlosnik.gif

Napisano

> Jak w temacie.

Silnik bez sensu. Do zabawy za mało ns codzien niepotrzebnie duży

Napisano

> Prozaq się zgrywa a tu niektórzy się wczuli w rolę doradcy

Ja tam tylko pisze jak jest. Tam nawet gwiazda na masce nie robi takiego wrazenia jak bmw. A szczegolnie e46

Napisano

> Chciałem Cię poinformować, że dziewuchom na dyskotekach majtki nie spadają na widok BMW. Ten mit

> już dawno został obalony.

Chyba żartujesz. BMW nadal tak samo działa jak kiedyś. Stare czy nowe, nieważne.

(wiem, wiem, offtopic.gif )

Napisano

> Ja tam tylko pisze jak jest. Tam nawet gwiazda na masce nie robi takiego wrazenia jak bmw. A

> szczegolnie e46

Wszedzie tak jest w całej Polsce i niech nikt nie mowi ze lepsze wrazenie zrobi nowym autem za 100 tys innej marki niż premium , niż starym BMW za 30. Kazda poleci na tego ze starszym BMW.

Napisano

> Kazda poleci na tego ze starszym BMW.

A ile warty jest lachon co leci na samochód?Wg mnie nawet nie warty postawienia piwo.gif bo nie będzie z nią o czym gadać przy tym piwie.

Bzykać takiego pustaka to też średnia przyjemność mając na uwadze że pewnie jesteś kolejnym na tej imprezie hehe.gif

Wg mnie kiepski deal wyrywać pustaki na samochody.

Napisano

> A ile warty jest lachon co leci na samochód?Wg mnie nawet nie warty postawienia bo nie będzie z

> nią o czym gadać przy tym piwie.

> Bzykać takiego pustaka to też średnia przyjemność mając na uwadze że pewnie jesteś kolejnym na tej

> imprezie

> Wg mnie kiepski deal wyrywać pustaki na samochody.

chyba ze sie jest takim samym pustakiem jak te dziewczyny wtedy moze sie oplacac taki deal clown.gif

Napisano

> A ile warty jest lachon co leci na samochód?Wg mnie nawet nie warty postawienia bo nie będzie z

> Bzykać takiego pustaka to też średnia przyjemność mając na uwadze że pewnie jesteś kolejnym na tej

> imprezie

Ja tam nie wiem, ja jezdze VW wiec nikt nie leci na moje auto hehe.gif

(zaraz wątek poleci na HP wink.gif )

Napisano

> Ja tam nie wiem, ja jezdze VW wiec nikt nie leci na moje auto

> (zaraz wątek poleci na HP )

Zmień na pejtona to prestige wzrosnie.. zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Zmień na pejtona to prestige wzrosnie..

zmieniam na BMW pod koniec roku/na początku przyszłego ok.gif

Napisano

> zmieniam na BMW pod koniec roku/na początku przyszłego

Kup elektrycznego bedziesz wyrywał ekologiczne laski...

Napisano

> imprezie

Przed wejściem na dyskotekę należy policzyć stojące na parkingu BMW. To daje jakieś podstawy do obliczenia prawdopodobieństwa złapania choroby wenerycznej.

hehe.gif

Napisano

> Przed wejściem na dyskotekę należy policzyć stojące na parkingu BMW. To daje jakieś podstawy do

> obliczenia prawdopodobieństwa złapania choroby wenerycznej.

wątek już raczej na manowce poszedł zlosnik.gif

Auto samo w sobie porządne i nawet starym po tylu latach przyjemnie się tym jeździ.

Nim stereotypy powielicie pojeździjcie czasem innym chrupkiem i wtedy zrozumiecie czemu jedne marki są chętniej kupowane od innych zlosnik.gif

Napisano

> wątek już raczej na manowce poszedł

ja się dziwie ze jeszcze na HP nie poleciał, może zamiast przenieść dadzą nam bany niewiem.gifbuu.gif

> Auto samo w sobie porządne i nawet starym po tylu latach przyjemnie się tym jeździ.

> Nim stereotypy powielicie pojeździjcie czasem innym chrupkiem i wtedy zrozumiecie czemu jedne marki

> są chętniej kupowane od innych

Dokładnie ok.gifok.gifok.gif