Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A gdzie watek "Kto jeszcze jeździ"

Featured Replies

Napisano

LOL

Napisano

Kup kask z pinlockiem.

a czytałeś co pisałam wcześniej?

Napisano

a czytałeś co pisałam wcześniej?

Tak i dlatego polecam pinlocka
Napisano

Polatane w sobotę...

9687b38cc21350458f16df2fbe6fc942.jpg2464630b5504e7d1aa70b1ba0f56af6c.jpgad6dfd245b9c3e3e362e002044e1c2b8.jpg

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez mops

Napisano

Ja wczoraj nosiłem się z zamiarem odpalenia na chwilę moto ale stwierdziłem że napije się % i tak plany legly w gruzach. ;]

Napisano

Ja ostatnio miałem 3 tyg. przerwę i było extra. A po pół roku to by był odjazd. Ale według mnie duży wpływ na frajdę z jazdy ma pogoda.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Widzę że dzisiaj w miarę znosnie to odpaliłem Hyosunga.. :)

Jutro może też się skuszę a potem lezakowanie aż przyjdzie ciepło :)

Napisano

Dzisiaj był doskonały dzień do jazdy. Zauważyłem, że niestety kierowcy już się odzwyczaili od motocyklistów i trzeba bardziej uważać.

Napisano

Ja sobie pojeździłam w sobotę. Potem pojechałam na przegląd na cpn i miał być koniec. Niestety między stacją kontroli a cpn na odcinku 3km zgubiłam rejestrację i lampę bo razem z mocowaniem była :( Tak się właśnie sezon skończył. Kurczę trudno mi uwierzyć, że sama z siebie odpadła bo porządnie była zamocowana. Zjeździłam ten odcinek kilkukrotnie i zero śladu. Czeka mnie na nowo rejestracja itd.

Edytowane przez ancka

Napisano

Kup kask z pinlockiem.

Rozwiazuje to aspekt parowania ale po zmroku pinlock daje roznego rodzaju refleksy swiatla / odbicia - nie bez powodu na wiekszosci jest dopisek 'daytime use only'.

Napisano

Dzisiaj po zmierzchu wracałem z serwisu. Ok. 5 stopni C było. 

Liczy się???

Napisano

U mnie nie ma końca sezonu. Tylko nie wyjeżdżam, gdy na ulicy jest błoto pośniegowe.

Napisano

Rozwiazuje to aspekt parowania ale po zmroku pinlock daje roznego rodzaju refleksy swiatla / odbicia - nie bez powodu na wiekszosci jest dopisek 'daytime use only'.

A to ciekawe, Bi nigdy tego nie zauwazylem. Może jest porysowany? Pinlocki nie są hartowane tak jak szybki.latwo je porysować przy czyszczeniu.
  • 1 miesiąc później...
Napisano

Jest 15 stopni. Jest latanie :)

Napisano

Kącik umiera. Nawet mikolaje się nie pochwalili w tym roku :(

Napisano

Bo trochę ślisko było i my odpuściliśmy.

Ale żeby nie było ;]

ZdpcVXp.jpg?1

Napisano

Łał... odśnieżałeś tym ulice?

ps. kamerką Ci zbytnio nie telepie?

Napisano

Nie, śnieg mnie złapał w sporej odległości od domu   ;]  [EDIT] Tak wyglądał po przejechaniu 2,5 z 35km    :hehe:   [/EDIT] To miejsce na kamerę jest jednym z najlepszych :oki:

Edytowane przez misiekwaw

Napisano

Tak, tą mocną taśmą 3M, która jest oryginalnie dołączona w zestawie, a często naklejona od razu na mocowaniu.

Napisano

Nie, śnieg mnie złapał w sporej odległości od domu   ;]  [EDIT] Tak wyglądał po przejechaniu 2,5 z 35km    :hehe:   [/EDIT] To miejsce na kamerę jest jednym z najlepszych :oki:

Też tak swego czasu zdrapywałem lód z wizjera. Teraz jestem już stary i wygodny - poniżej 15 stopni nie siadam na motocykl :)

A co do błotnika, to miałem tam zamontowany halogen i rzucało nim niemiłosiernie, tak że żarówkę wymieniałem co tydzień :)

Napisano

Też tak swego czasu zdrapywałem lód z wizjera. Teraz jestem już stary i wygodny - poniżej 15 stopni nie siadam na motocykl :)

A co do błotnika, to miałem tam zamontowany halogen i rzucało nim niemiłosiernie, tak że żarówkę wymieniałem co tydzień :)

Najwyraźniej kamera jest mniej czuła, albo poprostu o tym nie wie ;] bo jeździ tak na 3cim motocyklu i ma się świetnie   :)

BTW też jestem stary i wygodny i dlatego jeżdżę dopóki śnieg nie leży   ;)

Edytowane przez misiekwaw

Napisano

Najwyraźniej kamera jest mniej czuła, albo poprostu o tym nie wie ;] bo jeździ tak na 3cim motocyklu i ma się świetnie   :)

BTW też jestem stary i wygodny i dlatego jeżdżę dopóki śnieg nie leży   ;)

podrzuć jakąś próbkę filmową

ciekaw jestem jak to wygląda z tej perspektywy   :ok:

Napisano

Napisano

hej, to i okazji przeglądu na SKP polatałem troszkę w sobotę.

Mimo podgrzewanych manetek, trzeba mieć zimowe rękawice jak się chce w miarę komfortowo śmigać.

Na szczęście ruch był niewielki, więc całkiem przyjemnie się jeździło.

Napisano

No i jak tam motonici? Kto nie zamknął sezonu?  ;]

Przyznaję, że moto w garażu od 30 listopada, a mnie skręca!   :ogien:

Napisano

a ić Pan w cholerę ;]

Ja ostatnie prawie 100km zrobiłem w Nowy Rok, tak coś czułem że zima przyjdzie w końcu :bzik:

Napisano

No i jak tam motonici? Kto nie zamknął sezonu?  ;]

Rozwoziciele "piccy".... :panic:

Wczoraj i dziś mijałem pojedyncze egzemplarze tych samobójców. :facepalm:

Napisano

Rozwoziciele "piccy".... :panic:

Wczoraj i dziś mijałem pojedyncze egzemplarze tych samobójców. :facepalm:

Dziś do nas taki samobójca przywiózł pizzę z prawie godzinnym opóźnieniem, nawet zła na niego nie byłam :phi: 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.