Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak kupić laleczke

Featured Replies

Napisano

Szukam czegoś małego 1.0 do 1.4. Wiem że mam spaczone podejście bo jeżdżę nówką z potworną mocą115KM, ale tyle co oddałem 80 konna fabie 1,4 z lpg Miała 280 tys przebiegu i staram się do niej odnosić swoje oczekiwania. Kurna w tych autach nic nie działa jak należy, silniki nie jadą, sprzęgła i biegi działają jakoś tak "dziwnie", klimę ma każde oglądane w każdym działa, ale żadna nie chlodzi. Wnętrza (choć idealnie posprzątane) i zewnętrza (choć wypolerowane) sprawiają wrażenie jak pół miliona kilometrów. :facepalm: W latach 90-tych poganiałem polonezami a tych 10 letnich yarisów  kij i innych citroenów nawet bym przy nich nie postawił.

Poradźcie coś zanim pójdę w koszty i wezmę nową citygo

Edytowane przez wilu

Napisano
11 minut temu, wilu napisał:

Kupujesz lekko puknięty w przód z Niemiec itp. Z bardzo małym przebiegiem. Tak aby poduchy nie były wywalone. Tylko bez pośredników.

Robisz i wiesz co masz.

Napisano
  • Autor
21 minut temu, Vadero napisał:

Ile masz kasy?

mam na drogie. ale chce tanie. Wszystko do ogarnięcia, dam więcej niż rynkowa, ale te droższe są takie same tylko troche lepiej wyglądają na pierwszy rzut oka

Edytowane przez wilu

Napisano

Tylko Panda z gazem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano
9 godzin temu, wilu napisał:

mam na drogie. ale chce tanie. Wszystko do ogarnięcia, dam więcej niż rynkowa, ale te droższe są takie same tylko troche lepiej wyglądają na pierwszy rzut oka

Czyli nie pomożemy bo nie wiemy za ile szukasz ;)

Napisano
  • Autor
 Czyli nie pomożemy bo nie wiemy za ile szukasz [emoji6]
No dobra. Niech bedą okolice 15 tys [emoji4]

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

Napisano
10 godzin temu, wilu napisał:

No to bierz to citygo, albo szukaj kolejnej fabii za 15tys.

Napisano

No to ciężko będzie coś sensownego znaleźć, bo szukasz wsród niemal 10 latków. 

w komisach coś sensownego trafić ciężko, prędzej wejdź na olx - wpisz ze szukasz samochodu, wpisz swoją lokalizacje +30km, wpisz cenę i odświeżaj przez pare dni, pojawi sie troche prywatnych ogłoszeń od zwyklych ludzi - pojeździj i pooglądaj jak masz czas.

Napisano
  • Autor

No to ciężko będzie coś sensownego znaleźć, bo szukasz wsród niemal 10 latków. 
w komisach coś sensownego trafić ciężko, prędzej wejdź na olx

Na olx od wlasciciela znikaja natychmiast. Qrde 10 lat to jeszcze nie wrak powinien byc. Fabia miala 4,5 roku i lekko nie byla traktowana. No ale upalalem od nowosci. Jak podniose limit to pojawiaja sie mlodsze ale mam wrazenie ze po wiekszych dzwonach[emoji20]

Napisano

Porozglądaj się po handlusach co całe floty sprzedają, np. kupisz Yarisa 1.0 z przebiegiem 170-190 tys, bezwypadka z full serwisem za ok 18-19 tys itp. autka. Powinieneś być zadowolony, w rodzinie zrobiony był taki zabieg 2 lata temu, wjazd na plac, oględziny ok 10 szt, wybranie najfajniejszego stanu (auta były jeszcze przed polerką i czyszczeniem, miały ślady naklejek itd), dogadanie ceny, za tydzień odbiór upranego, przepolerowanego samochodu. Pełne zadowolenie kupującego.

Napisano

moze niekoniecznie na temat ale pol roku temu sprzedalem Lancera 2006 1.6 za 11 tys zlociszy. 9 lat uzytkowania, przebieg ok 175 tys, dzialalo absolutnie wszystko, 2 kpl kół (opony takie sobie ztcp), auto bylo totalnie bezawaryjne, jedyna wada bylo spozycie oleju ok 0.3L/1000. I byl to najdrozszy Lancer na otomoto/allegro z tego co widzialem. Ups, sorry, druga wada to mega brzydki wyglad wersji sedan, cos a'la Thalia, no i brak "wypasu" wiec sasiedzi nie beda zazdroscic.

Wiec moze poszukaj Mitsubishi? Np. Colt 1.3. To malo doceniane u nas auta a twierdze ze bardzo porzadne.

Napisano
Dnia 1.09.2017 o 07:55, wilu napisał:

Na olx od wlasciciela znikaja natychmiast. Qrde 10 lat to jeszcze nie wrak powinien byc. Fabia miala 4,5 roku i lekko nie byla traktowana. No ale upalalem od nowosci. Jak podniose limit to pojawiaja sie mlodsze ale mam wrazenie ze po wiekszych dzwonachemoji20.png

Moja dobra koleżanka będzie sprzedawała w październiku Citroena C3, którego sama kupiła w salonie. Rocznik 2013, 1.4 70kw, wyposażenie full - klima automat, elektryka szyb, tempomat itp itd - 27 kpln do negocjacji, ale minimalnej bo auto jest w stanie idealnym. Przebieg 51 kkm.

Napisano
  • Autor

takie coś mam lokalnie. Cena nie niska, ale kilka osób potwierdza co jest napisane. Drzwi tylne wymienione (mam foto starych po demontażu) i tylny błotnik poprawiany po kolizji. Reszta baaardzo OK

https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-yaris-ID6z4n5Y.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8

Edytowane przez wilu

Napisano
Kupujesz lekko puknięty w przód z Niemiec itp. Z bardzo małym przebiegiem. Tak aby poduchy nie były wywalone. Tylko bez pośredników.
Robisz i wiesz co masz.
Poduchy to juz nie problem sasiad za 3500zl ogarnal dwie poduchy I napinacze w octawiii z 2014r.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Napisano

przerabiałem temat w zeszłym tyg. potwierdzam 98% aut to kible i w dodatku ceny chore :bzik: Dlatego kupiłem najtańszy egzemplarz z olx od dealer Odyssey z pewnymi wadami które w 99% już usunąłem. Aha auto było tańsze około 8000-10000zł od cen rynkowych ;]

Napisano
11 godzin temu, slawek_l_83 napisał:

Poduchy to juz nie problem sasiad za 3500zl ogarnal dwie poduchy I napinacze w octawiii z 2014r.

Nie chodzi o koszty bo to się robi nawet sporo taniej. Chodzi o nietknięte podłużnice.

Napisano

Daihatsu Cuore w tej cenie z niemiec będzie ok :) i w miarę świeże :) silnik 1.0 toyoty 

Napisano
1 godzinę temu, fenix8 napisał:

Daihatsu Cuore w tej cenie z niemiec będzie ok :) i w miarę świeże :) silnik 1.0 toyoty 

Siriona M3 też kupi. Nawet 1.3. Też z silnikiem Toyoty ale kto kupowałby takie wynalazki?!? Tylko wariat. Zajedzie na wymianę oleju a patałachy w warsztacie pouciekają.

;)

Napisano
Nie chodzi o koszty bo to się robi nawet sporo taniej. Chodzi o nietknięte podłużnice.
Dokladnie. Sasiad kupil octavie tak puknieta nieszczesliwie ze poduchy wypalily a zadrapania byly tylko na blotniku, lampa do wymiany i maska. Kupil ja za cos kolo 35kkzl dolozyl 6kzl I ma naprawde super auto z jednym z najbogatszych wyposazen.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Napisano
17 godzin temu, wilu napisał:

takie coś mam lokalnie. Cena nie niska, ale kilka osób potwierdza co jest napisane. Drzwi tylne wymienione (mam foto starych po demontażu) i tylny błotnik poprawiany po kolizji. Reszta baaardzo OK

https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-yaris-ID6z4n5Y.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8

Fajnie, że pachnie jeszcze nowoscia.

Napisano
19 godzin temu, wilu napisał:

25kPLN za 8-letnie (za chwilkę 9-letnie) auto segmentu B?  ... jeszcze przytargany z niemiec  ... i to nawet nie jest aktualny model Yarisa ... ani jakoś szczególnie dobrze wyposażony ... z najsłabszym silnikiem ... i jeszcze naprawiany ...  

Napisano
4 godziny temu, ZUBERTO napisał:

Fajnie, że pachnie jeszcze nowoscia.

i w cenie Octavia f.....

Napisano
Dnia 31.08.2017 o 21:13, wilu napisał:

Szukam czegoś małego 1.0 do 1.4. Wiem że mam spaczone podejście bo jeżdżę nówką z potworną mocą115KM, ale tyle co oddałem 80 konna fabie 1,4 z lpg Miała 280 tys przebiegu i staram się do niej odnosić swoje oczekiwania. Kurna w tych autach nic nie działa jak należy, silniki nie jadą, sprzęgła i biegi działają jakoś tak "dziwnie", klimę ma każde oglądane w każdym działa, ale żadna nie chlodzi. Wnętrza (choć idealnie posprzątane) i zewnętrza (choć wypolerowane) sprawiają wrażenie jak pół miliona kilometrów. :facepalm: W latach 90-tych poganiałem polonezami a tych 10 letnich yarisów  kij i innych citroenów nawet bym przy nich nie postawił.

https://www.otomoto.pl/oferta/mitsubishi-colt-ID6z4vw5.html

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.